lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
^^
ειμαι και λιγο μαλακας το ξερω...
^^
ειμαι και λιγο μαλακας το ξερω...
ΝΑΙ !!!!εβαλες κοκκινο γαντι σημερα να κανεις εορταστικο γαμησι?
σωστα
αλλα εγω τουλαχιστον ξερω πολλες γυναικες που αποκλειεται να κατσουν στ πρωτο μηνα ή ακομα και στν δευτερο σε καποιον για να μην τις πει "ευκολες" και "πουτανες" ...
Κι ομως φιλε θα επρεπε....Aγράμματες κι αμόρφωτες χωριάτισες.Δέν μάς απασχολούν.
Κι ομως φιλε θα επρεπε....
Δεν αντιλλεγω καθολου σε αυτο αλλα αναρωτιεμαι μηπως κανουμε λαθος επιλλογες ? ;)Εχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω από τό νά ασχολούμαι μέ αμόρφωτες χωριάτισες.Στίς ανθρώπινες σχέσεις επιλέγουμε.Δεν υπάρχει πρέπει.
σωστα
αλλα εγω τουλαχιστον ξερω πολλες γυναικες που αποκλειεται να κατσουν στ πρωτο μηνα ή ακομα και στν δευτερο σε καποιον για να μην τις πει "ευκολες" και "πουτανες" ...
Δεν αντιλλεγω καθολου σε αυτο αλλα αναρωτιεμαι μηπως κανουμε λαθος επιλλογες ? ;)
Δεν αντιλλεγω καθολου σε αυτο αλλα αναρωτιεμαι μηπως κανουμε λαθος επιλλογες ? ;)
σωστα
αποψη σου αυτο.Λάθος επιλογές γενικά κι αόριστα, είναι φράση χωρίς νόημα.
Δεν πάς καλά.Αυτά πού γράφεις στερούνται νοήματος.αποψη σου αυτο.
αποψη σου αυτο.
θα μας πεις καποτε μια ιστορια απο... σχεση σου?
εχεις δικιο.... δεν ειμαι καλαΔεν πάς καλά.Αυτά πού γράφεις στερούνται νοήματος.
Θεωρεις δηλαδη οτι με ενδιαφερει αυτο ?
νομιζεις οτι ακουγεται λιγοτερο αστειο σε μας απο οτι εσενα?
Aγράμματες κι αμόρφωτες χωριάτισες.Δέν μάς απασχολούν.
Ο Αrthur Sopenhauer έλεγε ότι συνήθως επιλέγουμε αυτό που μας λείπει.
Για αυτό έλεγε στους Βόρειο-Ευρωπαίους αρέσουν οι Νότιο-Ευρωπαίες, στους Νότιο-Ευρωπαίους οι Βόρειο-Ευρωπαίες, μαυρομάτηδες άντρες τρελαίνονται για γαλανομάτες γυναίκες κτλ.
Άρα για να επιλέγεις αποκλειστικά μορφωμένες ………
Τό σέξ αγαπητέ μου βρίσκεται σέ απόλυτη αλληλεξάρτηση με τήν παιδεία τού καθε ανθρώπου(δέν εννοώ τήν ακαδημαική παιδεία.)
(Δεν γνωρίζεις τι γυναίκες επιλέγω.)