Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
σωστα  :thumbsup:

αλλα εγω τουλαχιστον ξερω πολλες γυναικες που αποκλειεται να κατσουν στ πρωτο μηνα ή ακομα και στν δευτερο σε καποιον για να μην τις πει "ευκολες" και "πουτανες" ...

σορρυ αλλά αυτά τα θεωρώ γκομενίστικες μπούρδες που λένε οι κοπέλες μεταξύ τους τις οποίες δεν εφαρμόζουν ποτέ. Αρκεί βέβαια να ο εκάστοτε αρσενικός να μην κάνει ότι του λεει το κορίτσι αλλά ότι του δείχνει. Αν γουστάρει θατου κάτσει μόλις την ζορίσει με ωραίο τρόπο. Αν δεν πολυψήνεται θα του τα πρήζει στον αιωνα τον άπαντα κοροιδεύοντας τον ίδιο και τον εαυτό της

Επισκέπτης
Αστειεύομαι βεβαίως. Μην το παίρνεις της μετρητής.

Αν και δεν συμφωνώ καθόλου στην «απόλυτη αλληλεξάρτηση του σεξ με την παιδία».
Το σεξ κυριαρχεί στο υποσυνείδητο ενώ η παιδία κυριαρχεί στο συνειδητό. Ένα απλό καλημέρα/καληνύχτα λένε μεταξύ τους  χωρίς πολλά-πολλά. Το σεξ είναι σε απόλυτη αλληλεξάρτηση με τα ένστικτα και όχι με την παιδία.
Όμως είμαστε τελείως εκτός θέματος και δεν το συνεχίζω.

Εχεις υπόψη σου τί είναι η "ενστικτώδης γνώση";

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εχεις υπόψη σου τί είναι η "ενστικτώδης γνώση";

Αν είναι ορολογία και σημαίνει κάτι κωδικοποιημένο όχι δεν το γνωρίζω.

Επειδή όμως είναι στα Ελληνικά μπορώ να καταλάβω επ’ ακριβώς τι σημαίνουν οι λέξεις.

Αλλά είμαστε τελείως off-topic.

Επισκέπτης
Αν είναι ορολογία και σημαίνει κάτι κωδικοποιημένο όχι δεν το γνωρίζω.

Επειδή όμως είναι στα Ελληνικά μπορώ να καταλάβω επ’ ακριβώς τι σημαίνουν οι λέξεις.

Αλλά είμαστε τελείως off-topic.

Aφού γνωρίζεις την ελληνική, γιατί γράφεις "off-topic" αντί τού ορθού "εκτός θέματος";

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σωστα  :thumbsup:

αλλα εγω τουλαχιστον ξερω πολλες γυναικες που αποκλειεται να κατσουν στ πρωτο μηνα ή ακομα και στν δευτερο σε καποιον για να μην τις πει "ευκολες" και "πουτανες" ...

και γω ηξερα μερικες τετοιες αλλα μεγαλωνοντας και βλεποντας οτι με αυτο το στυλ τελικα μενανε αγαμητες (με οσες συνεπειες αυτο συνεπαγεται) αλλαξανε τακτικη :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
δηλαδη ... το συμπερασμα ειναι ...  :fuck1: :fuck1: :fuck1: με οποιον σαν καυλωσει ελευθερα ! :think:

εσεις δεν ξενερωνεται αν ξερεται οτι η αλλη εχει "παρελθον" ή σας φτιαχνει η εμπειρια  :think: ?

(τωρα ειμαι λιγο εκτος αλλα ελπιζω ο μεσιε νεαρχος να με συγχωρεσει ...  :cheesy: :cheesy: :cheesy: )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δηλαδη ... το συμπερασμα ειναι ...  :fuck1: :fuck1: :fuck1: με οποιον σαν καυλωσει ελευθερα ! :think:

εσεις δεν ξενερωνεται αν ξερεται οτι η αλλη εχει "παρελθον" ή σας φτιαχνει η εμπειρια  :think: ?

(τωρα ειμαι λιγο εκτος αλλα ελπιζω ο μεσιε νεαρχος να με συγχωρεσει ...  :cheesy: :cheesy: :cheesy: )

Yπαρχει λογος να συζητιεται το παρελθον? μηπως να παραδιδουμε και βιογραφικο? :P
ποτε δεν εχω ασχοληθει με το τι εχει κανει ο αλλος στο παρελθον και δε με ενδιαφερει στην τελικη....επισης ποτε δεν εχουν ασχοληθει με το δικο μου παρελθον....οταν βλεπω τυπους με τετοιες προθεσεις κοβω λασπη...
θεωρω πολυ σημαντικο ο ανθρωπος με τον οποιο εισαι μαζι να μοιραζεται τις ιδια σεξουαλικες επιθυμιες και φαντασιωσεις....δηλαδη να παρουσιαζεσαι σε καποιον ως "παρθενα" ή "τροτεζα" αναλογα με το τι γουσταρει ο καθεις? not fair....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω εχω λυσαξει εγω
οι γκομενες δεν θα λυσουσαν? χαχαχα

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Yπαρχει λογος να συζητιεται το παρελθον? μηπως να παραδιδουμε και βιογραφικο? :P
ποτε δεν εχω ασχοληθει με το τι εχει κανει ο αλλος στο παρελθον και δε με ενδιαφερει στην τελικη....επισης ποτε δεν εχουν ασχοληθει με το δικο μου παρελθον....οταν βλεπω τυπους με τετοιες προθεσεις κοβω λασπη...
θεωρω πολυ σημαντικο ο ανθρωπος με τον οποιο εισαι μαζι να μοιραζεται τις ιδια σεξουαλικες επιθυμιες και φαντασιωσεις....δηλαδη να παρουσιαζεσαι σε καποιον ως "παρθενα" ή "τροτεζα" αναλογα με το τι γουσταρει ο καθεις? not fair....

οχι μαναρι δεν λεω αυτο ...
εισαι ανθρωπος και οχι χαμαιλεοντας ...
το ποηντ ειναι πως το βλεπουν αυτοι ... αυτο θελω να μαθω γτ μονο εδω εχω ακουσει αυτες τις αποψεις ... συνηθως ειμαι ο εξωγηινος  :sunglasses: :rolleyes:...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
οχι μαναρι δεν λεω αυτο ...
εισαι ανθρωπος και οχι χαμαιλεοντας ...
το ποηντ ειναι πως το βλεπουν αυτοι ... αυτο θελω να μαθω γτ μονο εδω εχω ακουσει αυτες τις αποψεις ... συνηθως ειμαι ο εξωγηινος  :sunglasses: :rolleyes:...
Το θεμα ειναι τι αισθανεστε εκεινη την στιγμη οι δυο σας
Το παρελθον δεν παυει να ειναι παρελθον και ουδεμια σχεση και σημασια εχει....
Αυτο που μετραει τελικα ειναι το παρον και το μελλον αν προκυψει....
Οποιος ψειριζει το παρελθον χανει την ουσια...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εξετάζοντας το παρελθόν, προβλέπεις το μέλλον.

Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι τι αισθανεστε εκεινη την στιγμη οι δυο σας
Το παρελθον δεν παυει να ειναι παρελθον και ουδεμια σχεση και σημασια εχει....
Αυτο που μετραει τελικα ειναι το παρον και το μελλον αν προκυψει....
Οποιος ψειριζει το παρελθον χανει την ουσια...

πιστευω τα λαθη επαναλαμβανονται ...
και τουλαχιστον εγω θελω να ξερω μερικα πραγματα για τον αλλον ... να ξερω ποιο ατομο εχω κοντα μου ...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εισαι καλα μωρε ???
πιο το οφελος να λεω μαλακιες στε ενα φορουμ  :uglystupid:????
ααααα επειδη ειστε καμμμενοι μερικοι δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εγω δεν υπαρχω στο φορουμ πια
γραφω σπανιως πλεον
εσυ εισαι καμμενη

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μην ασχολεισαι ο συγκεκριμενος βλεπει γυναικα και την περναει για εξωγηινο ον...
γαμω την αεκ σου ρε μπασταρδε
ελα να μου τα πεις απο κοντα αμα εχεις αρχιδια

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
πιστευω τα λαθη επαναλαμβανονται ...
και τουλαχιστον εγω θελω να ξερω μερικα πραγματα για τον αλλον ... να ξερω ποιο ατομο εχω κοντα μου ...
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ μονο οταν προκειται για παθη και οταν ο αλλος-η δεν τα εχει κατανοησει πληρως
Πιστευω οτι αρκετα πραγματα φαινονται στην πορεια των σχεσεων για το ποιον του καθενος
Τωρα αυτα που βγαινουν στην πορεια πολλεςφορες ειναι θεμα τυχης και αυτο δεν μπορει να προβλεφθει τις περισσοτερες φορες ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
αυτο το αμαξι που εχω εγω δεν θα το δεις ουτε σε 2 ζωες.... σκουλικι
ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ?

Χεστηκα γιατι δεν με ενδιαφερουν τα αυτοκινητα ......
Εχω οτι θελω να εχω, αυτα που δεν εχω ειναι οσα δεν θελω .....

ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΗΛΙΘΙΕ ?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ μονο οταν προκειται για παθη και οταν ο αλλος-η δεν τα εχει κατανοησει πληρως
Πιστευω οτι αρκετα πραγματα φαινονται στην πορεια των σχεσεων για το ποιον του καθενος
Τωρα αυτα που βγαινουν στην πορεια πολλεςφορες ειναι θεμα τυχης και αυτο δεν μπορει να προβλεφθει τις περισσοτερες φορες ΔΥΣΤΥΧΩΣ

ναι αλλα οταν εισαι στην αρχη δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος ...
τεςπα ... δεν με νοιαζει ...
εμενα αν μ την βαρεσει καποιος ... θα κανω κατι και δεν πα να χαλασει ο κοσμος χεστηκα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom