Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι οκ.
Εχεις δικιο.
Ε νταξει αμα ο αλλος εχει φαει
κανα σερι 20 σκατων...
μετα γειωνει...

παντως και οι γκομενες γκρινιαζουν...
αν μεινουν πανω απο ενα μηνα μονες...
:cheesy:

μπα εγω προκειμενου να μην περναω καλα εχω μεινει και μηνες μονη μου και δε γκρινιαζα....ισα ισα περναγα μια χαρουλα :P
τι εννοεις μονες? χωρις σχεση δηλαδη?ή χωρις σεξ?
γιατι υπαρχουν οντως ανθρωποι (κυριως γυναικες) που οντως δεν αντεχουν χωρις σχεση....δεν αντεχουν να ειναι μονοι τους....αυτο χριζει ψυχολογου ομως :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαλλον δε συναναστρεφεσαι νεαρα ατομα :)
στα 14 η γυναικα δεν ειναι παιδι....αυτο δε δικαιολογει εναν αντρα στα 40 να κολλαει σε μια ανηλικη αλλα το θεμα ειναι τυπικο και νομικο μονο....
ποσοι 40ρηδες γουσταρουν πιτσιρικες και κυκλοφορουν με 18αρες? πιστευεις οτι απο τα 14 μεχρι τα 18 υπαρχουν τεραστιες διαφορες? εγω θα σε πληροφορησω οτι οταν ημουν εγω 14 μεχρι τα 18 και τα 20 δε σημειωθηκαν απιστευτες αλλαγες....ποσο μαλλον τωρα που ειναι και πιο ξεπεταγμενα!!!
βιολογικα η γυναικα ειναι πολυ ετοιμη και στα 14 για σεξουαλικη ζωη...δεν προτεινω να βρισκονται οι 40ρηδες με 14χρονες απλα και ενας μεγαλυτερος δε μπορει ευκολα να καταλαβει στην τελικη αν η αλλη ειναι οντως 18 (οπως λεει) ή πιο μικρη...με το σκεπτικο οτι ουτως ή αλλως του αρεσουν οι πιτσιρικες....

ποσοι 15χρονοι δεν πηδαγανε μεγαλυτερες??? εγω στο σχολειο ειχα αρκετους παντως :P :P
αν και μου αρεσουν οι πιτσιρικες δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να κανει κατι με κατω των 20.ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα πιστευω,αν και στα 15-16 ακομα παιδια τα θεωρω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπα εγω προκειμενου να μην περναω καλα εχω μεινει και μηνες μονη μου και δε γκρινιαζα....ισα ισα περναγα μια χαρουλα :P
τι εννοεις μονες? χωρις σχεση δηλαδη?ή χωρις σεξ?
γιατι υπαρχουν οντως ανθρωποι (κυριως γυναικες) που οντως δεν αντεχουν χωρις σχεση....δεν αντεχουν να ειναι μονοι τους....αυτο χριζει ψυχολογου ομως :)

ελα μωρε γιατι υπαρχει πανω απο 30% των γυναικων
που κανει σεξ χωρις σχεση?  :)

οταν λεμε μονες εννοουμε μονες τελειως.
ουτε φιλι ουτε χαδι ουτε σχεση ουτε γαμησι

σε μενα παντως οποια γνωριζα και στο παρελθον
ολες σχεση ηθελαν...

οποτε μεσω της σχεσης θα καναμε και σεξ..
ΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧ θα το ριχναμε το πουλακι  :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ελα μωρε γιατι υπαρχει πανω απο 30% των γυναικων
που κανει σεξ χωρις σχεση?  :)

οταν λεμε μονες εννοουμε μονες τελειως.
ουτε φιλι ουτε χαδι ουτε σχεση ουτε γαμησι

σε μενα παντως οποια γνωριζα και στο παρελθον
ολες σχεση ηθελαν...

οποτε μεσω της σχεσης θα καναμε και σεξ..
ΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧ θα το ριχναμε το πουλακι  :2funny: :2funny:

καλα δεν απανταω γιατι θα διαφωνησουμε και εχω να παω και σε τραπεζι γιορτινο :2funny:
μην παω φορτωμενη....χαχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα δεν απανταω γιατι θα διαφωνησουμε και εχω να παω και σε τραπεζι γιορτινο :2funny:
μην παω φορτωμενη....χαχαχαχαχα

και να διαφωνησουμε δεν τρεχει κατι...
:grin:
δεν θα βρισω  :2funny:

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
δηλαδη αν αντι για 14 ειναι 16 και 18 νοειται? δε σας καταλαβαινω.....πριν 60 χρονια οι γυναικες στα 14 κανανε οικογενεια....δεν το δικαιολογω αλλα μη με τρελλανετε κι ολας οτι ειναι και παιδακια αδολα και αθωα....οταν η αλλη βγαινει με το μινι ως τον κωλο και τη μπλουζα ως τη μασχαλη ο αλλος θα καταλαβει ή θα σκεφτει οτι ειναι 14? ειστε σοβαροι??

Υποκρισία αγαπητή.

Οι άντρες είναι βιολογικά προγραμματισμένοι να έλκονται από γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας.
Αν  εξαιρέσουμε τα άκρα στα οποία η τεκνοποίηση είναι υψηλού κινδύνου, τότε είναι σαφές ότι οι άντρες έλκονται από γυναίκες από 15 έως 35, ανεξαρτήτως της δικής τους ηλικίας.

Αυτό ίσχυε από δημιουργίας του είδους μας και μέχρι πάρα πολύ πρόσφατα, σεις το αναφέρετε «μέχρι πριν 60 χρόνια» και δίκιο έχετε.

Ο λόγος που τώρα έχει απαγορευτεί νομικά, λες και η φύση έχει καμία υποχρέωση να υπακούσει στους νόμους των ανθρώπων, είναι πολύπλοκος και φυσικά δεν έχει σκοπό την προστασία των γυναικών αλλά τελείως άλλον. Ακριβώς όπως το φεμινιστικό κίνημα στην πραγματικότητα δεν είχε σκοπό την απελευθέρωση των γυναικών αλλά τελείως διαφορετικό.

Αυτό που παρατηρείται στις λευκές κυρίως γυναίκες σήμερα, και σίγουρα στη χώρα μας είναι το εξής:
Μέχρι τα 18 δεν μπορείς να την ακουμπήσεις, ούτε να την παντρευτείς διότι είσαι ανώμαλο κτήνος (εκτός και αν είσαι γύφτος, εκεί οι νόμοι υποκριτικά όπως πάντα αλλάζουν).
Από τα 18 μέχρι τα 30 θα πουτανίζει γιατί αυτή είναι η μόδα, το must, η μαγκιά, η ελευθερία και ότι άλλο η προπαγάνδα της επιβάλει στο μυαλό.
Από τα 30 μέχρι τα 36 θα νομίζει ότι είναι ακόμα 22 και θα ξεφτιλίζεται με την συμπεριφορά της
Από τα 36 και μετά θα ψάχνει απεγνωσμένα άντρα να την πάρει από το ράφι, και ενώ είναι ήδη αναπαραγωγικά καμένη και άχρηστη.
Από τα 38-39-40 που θα έχει απελπιστεί και δεν θα μπορεί να τεκνοποιήσει θα τρέχει στους γυναικολόγους για να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση με το μαλάκα που την παντρεύτηκε.

Και αντί στα 40+ να είναι ευτυχισμένη με 3-4 παιδιά ενήλικες πλέον που θα την αγαπάνε και θα τη σέβονται, και αντί ο άντρας της να την έχει σαν τη πολυτιμότατη σύντροφο που του χάρισε απογόνους και τους μεγάλωσε, αυτή είναι μόνη της, ακόμα και αν έχει παντρευτεί, δυστυχισμένη και εξαρτημένη από τα bottox, τους πλαστικούς, τα κέντρα αισθητικής και τις ηλιθιότητες της αιώνιας νεότητας. Θα γερνάει άσχημα και θα είναι ήδη καταθλιπτική από τα 50 της.

Συμπέρασμα … δεν μπορώ να σας τα πω και όλα …

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ανεκαθεν συμφωνουσα μαζι σας αγαπητε Νεαρχε :) :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω εχω προσεξει παντως
πως οσο περναει ο καιρος
οι γυναικες αρχιζουν να ντυνονται ολο και πιο
ωραια... και προκλητικα...

γιατι αραγε?  :rolleyes:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Όποιο βούρλο σας κάνει νύξεις για διασκεδάσεις,κεράσματα,ταξιδάκια,δωράκια με το καλημέρα πείτε της "Άντε στο καλο κοπελια...ξερω να τα φαω και μονος μου χωρις ''βοηθεια''  ;)".
σου διορθωσα το κοκκινο λιγο...

Σε βρισκω σωστοτατο....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Υποκρισία αγαπητή.

Οι άντρες είναι βιολογικά προγραμματισμένοι να έλκονται από γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας.
Αν  εξαιρέσουμε τα άκρα στα οποία η τεκνοποίηση είναι υψηλού κινδύνου, τότε είναι σαφές ότι οι άντρες έλκονται από γυναίκες από 15 έως 35, ανεξαρτήτως της δικής τους ηλικίας.

Αυτό ίσχυε από δημιουργίας του είδους μας και μέχρι πάρα πολύ πρόσφατα, σεις το αναφέρετε «μέχρι πριν 60 χρόνια» και δίκιο έχετε.

Ο λόγος που τώρα έχει απαγορευτεί νομικά, λες και η φύση έχει καμία υποχρέωση να υπακούσει στους νόμους των ανθρώπων, είναι πολύπλοκος και φυσικά δεν έχει σκοπό την προστασία των γυναικών αλλά τελείως άλλον. Ακριβώς όπως το φεμινιστικό κίνημα στην πραγματικότητα δεν είχε σκοπό την απελευθέρωση των γυναικών αλλά τελείως διαφορετικό.

Αυτό που παρατηρείται στις λευκές κυρίως γυναίκες σήμερα, και σίγουρα στη χώρα μας είναι το εξής:
Μέχρι τα 18 δεν μπορείς να την ακουμπήσεις, ούτε να την παντρευτείς διότι είσαι ανώμαλο κτήνος (εκτός και αν είσαι γύφτος, εκεί οι νόμοι υποκριτικά όπως πάντα αλλάζουν).
Από τα 18 μέχρι τα 30 θα πουτανίζει γιατί αυτή είναι η μόδα, το must, η μαγκιά, η ελευθερία και ότι άλλο η προπαγάνδα της επιβάλει στο μυαλό.
Από τα 30 μέχρι τα 36 θα νομίζει ότι είναι ακόμα 22 και θα ξεφτιλίζεται με την συμπεριφορά της
Από τα 36 και μετά θα ψάχνει απεγνωσμένα άντρα να την πάρει από το ράφι, και ενώ είναι ήδη αναπαραγωγικά καμένη και άχρηστη.
Από τα 38-39-40 που θα έχει απελπιστεί και δεν θα μπορεί να τεκνοποιήσει θα τρέχει στους γυναικολόγους για να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση με το μαλάκα που την παντρεύτηκε.

Και αντί στα 40+ να είναι ευτυχισμένη με 3-4 παιδιά ενήλικες πλέον που θα την αγαπάνε και θα τη σέβονται, και αντί ο άντρας της να την έχει σαν τη πολυτιμότατη σύντροφο που του χάρισε απογόνους και τους μεγάλωσε, αυτή είναι μόνη της, ακόμα και αν έχει παντρευτεί, δυστυχισμένη και εξαρτημένη από τα bottox, τους πλαστικούς, τα κέντρα αισθητικής και τις ηλιθιότητες της αιώνιας νεότητας. Θα γερνάει άσχημα και θα είναι ήδη καταθλιπτική από τα 50 της.

μεσιε νεαρχος πολυ σωστος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
βγαινεις για ποτο και βλεπεις.....αμα η χημεια ειναι τοσο καλη μπορει να γινει το σεξ και στο πρωτο μισαωρο....αν βγαινεις ομως με την "απαιτηση" οτι μου δωσες τηλεφωνο στο μαγαζι που σε γνωρισα, σε κερασα ποτο, βγηκαμε αρα πρεπει να σε γαμησω νομιζω οτι τη χειρα με τα πεντε ορφανα θα γαμησεις τελικα  :grin:
:thumbsup: :cool2:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Υποκρισία αγαπητή.

RESPECT !!!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
δεν αναφερομαι στις δεν-ξερω-πως-να-τις-χαρακτηρισω που εχουν "στοχο" τα 10 ραντεβου για να κανουν σεξ και τις λεγομενες cock-teasers...

βγαινεις για ποτο και βλεπεις.....αμα η χημεια ειναι τοσο καλη μπορει να γινει το σεξ και στο πρωτο μισαωρο....

σωστα  :thumbsup:

αλλα εγω τουλαχιστον ξερω πολλες γυναικες που αποκλειεται να κατσουν στ πρωτο μηνα ή ακομα και στν δευτερο σε καποιον για να μην τις πει "ευκολες" και "πουτανες" ...

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καθε φυλο εχει τα δικα του οπλα του στον πολεμο των εντυπωσεων. Πειτε οτι οφειλεται στα γονιδια, πειτε οτι οφειλεται στην εξελιξη του ειδους, δεν εχει σημασια.

Οι γυναικες εχουν το οπλο του σεξ και οσο ειναι νεες, ΑΥΤΟ χρησιμοποιουν για να επιβιωσουν. Νομος προσφορας και ζητησης. Εμεις το ζηταμε 24 ωρες το 24ωρο, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως εχουν το πανω χερι στην "αγορα".

Και να τις βγαλεις εξω θα απαιτησουν, και να τα πληρωσεις ολα, και να γινεις και μαλακας για να στο δωσουν.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. Αν εσυ εισαι υπερανω και τη σιχτιρισεις, θα πανε στον επομενο ή στον μεθεπόμενο.

Οταν τα χρονια ομως περνανε και αρχιζουν να χανουν την ασφαλεια που τους εδινε το μουνι τους, φυσιολογικο ειναι να αρχισουν να κολανε περισσοτερο, με το φοβο μη μεινουν στο ραφι. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

Γιατι το δικο σου οπλο στον πολεμο των εντυπωσεων, δεν ειναι ουτε οι τροποι, ουτε το τεραστιο καβλι. Ειναι το ΧΡΗΜΑ. Ισως οι δικες μου εμπειριες να ειναι η εξαιρεση, και ο κοσμος να ειναι αγγελικα πλασμενος.

Αλλα στο δικο μου κοσμο, γυναικα ασχημη και αντρας μπατιρης, ειναι 100% καταδικασμενοι.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
τραβα αυτοκτονα δεν εχεις ελπιδα καμια  ;)
ΒΡΕ ΣΥ .....

ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ !!!!! :S

Μην γινεσαι σαν μερικους μερικους εδω....

Σε εχω για πολυ ενταξει ατομο μην το χαλας τωρα.... :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΒΡΕ ΣΥ .....

ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ !!!!! :S

Μην γινεσαι σαν μερικους μερικους εδω....

Σε εχω για πολυ ενταξει ατομο μην το χαλας τωρα.... :sunglasses:

εβαλες κοκκινο γαντι σημερα να κανεις εορταστικο γαμησι?  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom