Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μεταξυ μας τωρα.....μερικα, καμποσα για την ακριβεια, 14χρονια ντυνονται και συμπεριφερονται πιο προστυχα και λαγνα και απο επαγγελματιες :P
σε καποιον που αρεσουν οι πιτσιρικες (18αρες πχ) δε νομιζω οτι ενα αναπτυγμενο 14χρονο θα τον χαλαγε...δε λεω οτι ειναι το "αποδεκτο" ή το "Σωστο" (βασει των συγκεκριμενων κοινωνικων δομων) αλλα δε φταινει και παντα οι 40-50ρηδες....

(Nabokov εχεις διαβασει? :P )
τι λες ρε κοπελια το πιτσιρικι θα ντυθει ετσι γιατι θελει να δειξει πιο μεγαλο απο την ηλικια του,αλλα δεν νοειται ενας 30-40-50αρης να του τρεχουν τα σαλια οταν το βλεπει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμπειρος σε ποιον τομεα δεν εχω καταλαβει ακομα....συγγραφη, διηγηση και εκδοση ιστοριων ισως? :P
ελα μωρε.....γιορτινες μερες.....ψωμι κι αλατι ολα :P

λιγο απο ολα....
αλλα σιγα σιγα πρεπει να ειδικευτουμε
γιατι μονο με το ψωμι και το αλατι θα μεινουμε τυπισσα.

Π.Σ Δεν λεω ψεμματα. Δεν ειναι τοσο δυσκολο
να πεσεις πανω σε γνωστη που εχει τα χαρακτηριστικα
που προανεφερα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τι λες ρε κοπελια το πιτσιρικι θα ντυθει ετσι γιατι θελει να δειξει πιο μεγαλο απο την ηλικια του,αλλα δεν νοειται ενας 30-40-50αρης να του τρεχουν τα σαλια οταν το βλεπει.

δηλαδη αν αντι για 14 ειναι 16 και 18 νοειται? δε σας καταλαβαινω.....πριν 60 χρονια οι γυναικες στα 14 κανανε οικογενεια....δεν το δικαιολογω αλλα μη με τρελλανετε κι ολας οτι ειναι και παιδακια αδολα και αθωα....οταν η αλλη βγαινει με το μινι ως τον κωλο και τη μπλουζα ως τη μασχαλη ο αλλος θα καταλαβει ή θα σκεφτει οτι ειναι 14? ειστε σοβαροι??

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
λιγο απο ολα....
αλλα σιγα σιγα πρεπει να ειδικευτουμε
γιατι μονο με το ψωμι και το αλατι θα μεινουμε τυπισσα.

Π.Σ Δεν λεω ψεμματα. Δεν ειναι τοσο δυσκολο
να πεσεις πανω σε γνωστη που εχει τα χαρακτηριστικα
που προανεφερα.

ναι μωρε δε διαφωνω με την πρωτη παραγραφο που ανεφερες :) :)
απλα γελαω γιατι σε Ο,ΤΙ πουμε εχεις προσφατη εμπειρια να αναφερεις :P :P
παιζει να ειναι και το πρωτο ποστ σου με το οποιο συμφωνω παρεμπιπτοντως :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι μωρε δε διαφωνω με την πρωτη παραγραφο που ανεφερες :) :)
απλα γελαω γιατι σε Ο,ΤΙ πουμε εχεις προσφατη εμπειρια να αναφερεις :P :P
παιζει να ειναι και το πρωτο ποστ σου με το οποιο συμφωνω παρεμπιπτοντως :cheesy:

ρε συ... αν μια φορα το μηνα
γνωριζεις εστω και μια σου λεω ετσι?
που δεν ειναι δυσκολο...
κατσε και σκεψου στον χρονο πανω ποσες ειναι...
επειδη παλιοτερα δεν βαριομουν να μιλησω και να ριχτω γνωριζα 5-6 το μηνα
στον χρονο πανω ειναι 72  :-
εσυ λες να μην εχω περιπττωσεις να απαριθμησω?  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε συ... αν μια φορα το μηνα
γνωριζεις εστω και μια σου λεω ετσι?
που δεν ειναι δυσκολο...
κατσε και σκεψου στον χρονο πανω ποσες ειναι...
επειδη παλιοτερα δεν βαριομουν να μιλησω και να ριχτω γνωριζα 5-6 το μηνα
στον χρονο πανω ειναι 72  :-
εσυ λες να μην εχω περιπττωσεις να απαριθμησω?  :grin:

καλα και γω εχω γνωρισει μαλακες και μαλακες στο ματαιο τουτο κοσμο αλλα δεν το λεω οπου βρεθω κι οπου σταθω :P
γενικα τη μιρλα απο τους αντρες την βλεπω....απο τις γυναικες δε βλεπω τοση μουρμουρα......αντιστροφη ρολων κετς??? χαχαχχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ασχετα με το αν σου κατσουν η οχι...
εμπειρια πανω στην ψυχολογηση παιρνεις...
αν σου κατσουν κιολας... παιρνεις και στο σεξ  :grin:
αλλα φανταζομαι ειναι διαφορετικο το ενα απο το αλλο...
δηλαδη και σεξ να μην εχεις κανει με ολες αυτες...

μπορεις μετα να δωσεις μια γνωμη για την ψυχολογγια τους
τουλαχιστον.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δηλαδη αν αντι για 14 ειναι 16 και 18 νοειται? δε σας καταλαβαινω.....πριν 60 χρονια οι γυναικες στα 14 κανανε οικογενεια....δεν το δικαιολογω αλλα μη με τρελλανετε κι ολας οτι ειναι και παιδακια αδολα και αθωα....οταν η αλλη βγαινει με το μινι ως τον κωλο και τη μπλουζα ως τη μασχαλη ο αλλος θα καταλαβει ή θα σκεφτει οτι ειναι 14? ειστε σοβαροι??
μιλαμε για την διαφορα ηλικιας ρε νιτσα.αλλο να ειναι ο αλλος 18-20 χρονων και αλλο 40-50.και φυσικα εινα τεραστια διαφορα στην γυναικα τα 14 απο τα 18.στα 18 ειναι γυναικα,στα 14 ειναι παιδι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα και γω εχω γνωρισει μαλακες και μαλακες στο ματαιο τουτο κοσμο αλλα δεν το λεω οπου βρεθω κι οπου σταθω :P
γενικα τη μιρλα απο τους αντρες την βλεπω....απο τις γυναικες δε βλεπω τοση μουρμουρα......αντιστροφη ρολων κετς??? χαχαχχαχαχα

με ειδες να μιρλα-ρω καθολου σε αυτο το θρεντ?  :cheesy:
δεν γνωρισαμε μονο σκαρτες... ειχε και καποιες που ηταν ενταξει
αλλα δεν μπορει καποια να ειναι ενταξει σε ολα...
οποτε επιλεγεις εκεινη που ειναι περισσοτερο ενταξει
στο θεμα που σε ενδιαφερει περισσοτερο.

Αν πχ γνωρισεις μια που ειναι ενταξει και πιστη...
αλλα σου τρωει χρονο... και τον διαθετεις... την διαλεγεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
με ειδες να μιρλα-ρω καθολου σε αυτο το θρεντ?  :cheesy:
δεν γνωρισαμε μονο σκαρτες... ειχε και καποιες που ηταν ενταξει
αλλα δεν μπορει καποια να ειναι ενταξει σε ολα...
οποτε επιλεγεις εκεινη που ειναι περισσοτερο ενταξει
στο θεμα που σε ενδιαφερει περισσοτερο.

Αν πχ γνωρισεις μια που ειναι ενταξει και πιστη...
αλλα σου τρωει χρονο... και τον διαθετεις... την διαλεγεις

ναι ρε παιδια μου απλα γενικοτερα σε ολα τα θρεντ πλαναται μια μιζερια και μια κακομοιρια....οχι απο σενα συγκεκριμενα....γενικοτερα....δεν μπορω την μιζερια μου χαλαει το ζεν :P
υπαρχουν μαλακες και μαλακισμενες...τι να κανουμε :) :)
Η ζωη συνεχιζεται :P
δεν ακουω κανεναν να μιλαει και να λεει κατι ευχαριστο....κατι ομορφο που εγινε....ακομα και καποιος να το πει μπαινουν ολοι οι αλλοι και το γειωνουν μιλωντας για τις δικες τους ασχημες εμπειριες....ακομα και στις συζητησεις για τανες!!! δηλαδη ειναι απιστευτο αυτο το πραγμα :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι ρε παιδια μου απλα γενικοτερα σε ολα τα θρεντ πλαναται μια μιζερια και μια κακομοιρια....οχι απο σενα συγκεκριμενα....γενικοτερα....δεν μπορω την μιζερια μου χαλαει το ζεν :P
υπαρχουν μαλακες και μαλακισμενες...τι να κανουμε :) :)
Η ζωη συνεχιζεται :P
δεν ακουω κανεναν να μιλαει και να λεει κατι ευχαριστο....κατι ομορφο που εγινε....ακομα και καποιος να το πει μπαινουν ολοι οι αλλοι και το γειωνουν μιλωντας για τις δικες τους ασχημες εμπειριες....ακομα και στις συζητησεις για τανες!!! δηλαδη ειναι απιστευτο αυτο το πραγμα :2funny:

ναι οκ.
Εχεις δικιο.
Ε νταξει αμα ο αλλος εχει φαει
κανα σερι 20 σκατων...
μετα γειωνει...

παντως και οι γκομενες γκρινιαζουν...
αν μεινουν πανω απο ενα μηνα μονες...
:cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μιλαμε για την διαφορα ηλικιας ρε νιτσα.αλλο να ειναι ο αλλος 18-20 χρονων και αλλο 40-50.και φυσικα εινα τεραστια διαφορα στην γυναικα τα 14 απο τα 18.στα 18 ειναι γυναικα,στα 14 ειναι παιδι.

μαλλον δε συναναστρεφεσαι νεαρα ατομα :)
στα 14 η γυναικα δεν ειναι παιδι....αυτο δε δικαιολογει εναν αντρα στα 40 να κολλαει σε μια ανηλικη αλλα το θεμα ειναι τυπικο και νομικο μονο....
ποσοι 40ρηδες γουσταρουν πιτσιρικες και κυκλοφορουν με 18αρες? πιστευεις οτι απο τα 14 μεχρι τα 18 υπαρχουν τεραστιες διαφορες? εγω θα σε πληροφορησω οτι οταν ημουν εγω 14 μεχρι τα 18 και τα 20 δε σημειωθηκαν απιστευτες αλλαγες....ποσο μαλλον τωρα που ειναι και πιο ξεπεταγμενα!!!
βιολογικα η γυναικα ειναι πολυ ετοιμη και στα 14 για σεξουαλικη ζωη...δεν προτεινω να βρισκονται οι 40ρηδες με 14χρονες απλα και ενας μεγαλυτερος δε μπορει ευκολα να καταλαβει στην τελικη αν η αλλη ειναι οντως 18 (οπως λεει) ή πιο μικρη...με το σκεπτικο οτι ουτως ή αλλως του αρεσουν οι πιτσιρικες....

ποσοι 15χρονοι δεν πηδαγανε μεγαλυτερες??? εγω στο σχολειο ειχα αρκετους παντως :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom