το γαμας ή δεν το γαμας κυριες προεδρε???
Εδώ όμως;
Δεν μίλησες;
το γαμας ή δεν το γαμας κυριες προεδρε???
τι λες ρε κοπελια το πιτσιρικι θα ντυθει ετσι γιατι θελει να δειξει πιο μεγαλο απο την ηλικια του,αλλα δεν νοειται ενας 30-40-50αρης να του τρεχουν τα σαλια οταν το βλεπει.μεταξυ μας τωρα.....μερικα, καμποσα για την ακριβεια, 14χρονια ντυνονται και συμπεριφερονται πιο προστυχα και λαγνα και απο επαγγελματιες
σε καποιον που αρεσουν οι πιτσιρικες (18αρες πχ) δε νομιζω οτι ενα αναπτυγμενο 14χρονο θα τον χαλαγε...δε λεω οτι ειναι το "αποδεκτο" ή το "Σωστο" (βασει των συγκεκριμενων κοινωνικων δομων) αλλα δε φταινει και παντα οι 40-50ρηδες....
(Nabokov εχεις διαβασει? )
εμπειρος σε ποιον τομεα δεν εχω καταλαβει ακομα....συγγραφη, διηγηση και εκδοση ιστοριων ισως?
ελα μωρε.....γιορτινες μερες.....ψωμι κι αλατι ολα
Εδώ όμως;
Δεν μίλησες;
τι λες ρε κοπελια το πιτσιρικι θα ντυθει ετσι γιατι θελει να δειξει πιο μεγαλο απο την ηλικια του,αλλα δεν νοειται ενας 30-40-50αρης να του τρεχουν τα σαλια οταν το βλεπει.
ρε φεθρυ αυτισμο εχεις και τα παιρνεις ολα τοσο κυριολεκτικα? απο το ανεκδοτο ειναι ελεος
λιγο απο ολα....
αλλα σιγα σιγα πρεπει να ειδικευτουμε
γιατι μονο με το ψωμι και το αλατι θα μεινουμε τυπισσα.
Π.Σ Δεν λεω ψεμματα. Δεν ειναι τοσο δυσκολο
να πεσεις πανω σε γνωστη που εχει τα χαρακτηριστικα
που προανεφερα.
Τσιμπάς καλό μου όμως.
Πάντα το είχες αυτό.
ναι μωρε δε διαφωνω με την πρωτη παραγραφο που ανεφερες
απλα γελαω γιατι σε Ο,ΤΙ πουμε εχεις προσφατη εμπειρια να αναφερεις
παιζει να ειναι και το πρωτο ποστ σου με το οποιο συμφωνω παρεμπιπτοντως
εχω κανα δυο πλανητες στους ιχθεις λες να φταιει αυτο?
ρε συ... αν μια φορα το μηνα
γνωριζεις εστω και μια σου λεω ετσι?
που δεν ειναι δυσκολο...
κατσε και σκεψου στον χρονο πανω ποσες ειναι...
επειδη παλιοτερα δεν βαριομουν να μιλησω και να ριχτω γνωριζα 5-6 το μηνα
στον χρονο πανω ειναι 72 :-
εσυ λες να μην εχω περιπττωσεις να απαριθμησω?
Όχι άλλο Πάριο, Νταλάρα και Αλεξίου, αλλά και γκόμενες που μιλάνε για ζώδια.
Όχι άλλο Πάριο, Νταλάρα και Αλεξίου, αλλά και γκόμενες που μιλάνε για ζώδια.
μιλαμε για την διαφορα ηλικιας ρε νιτσα.αλλο να ειναι ο αλλος 18-20 χρονων και αλλο 40-50.και φυσικα εινα τεραστια διαφορα στην γυναικα τα 14 απο τα 18.στα 18 ειναι γυναικα,στα 14 ειναι παιδι.δηλαδη αν αντι για 14 ειναι 16 και 18 νοειται? δε σας καταλαβαινω.....πριν 60 χρονια οι γυναικες στα 14 κανανε οικογενεια....δεν το δικαιολογω αλλα μη με τρελλανετε κι ολας οτι ειναι και παιδακια αδολα και αθωα....οταν η αλλη βγαινει με το μινι ως τον κωλο και τη μπλουζα ως τη μασχαλη ο αλλος θα καταλαβει ή θα σκεφτει οτι ειναι 14? ειστε σοβαροι??
καλα και γω εχω γνωρισει μαλακες και μαλακες στο ματαιο τουτο κοσμο αλλα δεν το λεω οπου βρεθω κι οπου σταθω
γενικα τη μιρλα απο τους αντρες την βλεπω....απο τις γυναικες δε βλεπω τοση μουρμουρα......αντιστροφη ρολων κετς??? χαχαχχαχαχα
γεια σου ρε περσόνα είπες και κάτι σωστό!!!
με ειδες να μιρλα-ρω καθολου σε αυτο το θρεντ?
δεν γνωρισαμε μονο σκαρτες... ειχε και καποιες που ηταν ενταξει
αλλα δεν μπορει καποια να ειναι ενταξει σε ολα...
οποτε επιλεγεις εκεινη που ειναι περισσοτερο ενταξει
στο θεμα που σε ενδιαφερει περισσοτερο.
Αν πχ γνωρισεις μια που ειναι ενταξει και πιστη...
αλλα σου τρωει χρονο... και τον διαθετεις... την διαλεγεις
ναι ρε παιδια μου απλα γενικοτερα σε ολα τα θρεντ πλαναται μια μιζερια και μια κακομοιρια....οχι απο σενα συγκεκριμενα....γενικοτερα....δεν μπορω την μιζερια μου χαλαει το ζεν
υπαρχουν μαλακες και μαλακισμενες...τι να κανουμε
Η ζωη συνεχιζεται
δεν ακουω κανεναν να μιλαει και να λεει κατι ευχαριστο....κατι ομορφο που εγινε....ακομα και καποιος να το πει μπαινουν ολοι οι αλλοι και το γειωνουν μιλωντας για τις δικες τους ασχημες εμπειριες....ακομα και στις συζητησεις για τανες!!! δηλαδη ειναι απιστευτο αυτο το πραγμα
μιλαμε για την διαφορα ηλικιας ρε νιτσα.αλλο να ειναι ο αλλος 18-20 χρονων και αλλο 40-50.και φυσικα εινα τεραστια διαφορα στην γυναικα τα 14 απο τα 18.στα 18 ειναι γυναικα,στα 14 ειναι παιδι.