Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τι εννοουμε ''μοριο''....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Τιμη μου και καμαρι μου κουκλα !!!!!!
Δεν ζητησα ΠΟΤΕ μου δανεικα απο κανεναν ουτε και χρωστω πουθενα .....

ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ..... (Εκανα και ριμα)  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

και μην ξεχνιομαστε τι εννοουμε ''μοριο''  ;).....

Συνημμένα

• Ektwr Lopez.jpg
    Ektwr Lopez.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 42

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αγαπητή Vilma,
Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι και εμείς έχουμε τα ένστικτα μας.
Σύμφωνα με τα δικά μου ένστικτα λοιπόν, αν είσαι όντως 18 χρονών, όχι ποτό και γεύμα δεν με πειράζει να κεράσω, αλλά ότι έξοδα έχω υπολογίσει για τη διασκέδασή μου πολύ ευχαρίστως να τα κάνω με εσένα.

Υπηρετώντας τα ίδια αυτά ένστικτα και πάλι, όταν θα γίνεις 35 χρονών, δεν θα έχω διάθεση να κεράσω πέρα του ενός ποτού και αυτό γιατί θα προτιμώ να ξοδέψω για κάποια άλλη 18άρα.

Πολλές κυρίες λοιπόν γύρω στα 35, που έχουν μάθει μια ζωή να τις προσέχουνε ιδιαίτερα οι άντρες γιατί κάποτε ήταν νεαρές και νόστιμες, δεν κατάλαβαν ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης από τη φύση, και όντας κυριολεκτικά στο ράφι, αφού στα 35 με το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση και δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά ούτε και τεκνοποιήσει, απαιτούν να τις περιποιούμαι σα να είναι παιδούλες. Αυτό είναι πραγματικά αποκρουστικό.

Τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία τον τελευταίο κυρίως μήνα.  

Και για να σοβαρευτούμε λίγο, γιατί το ξεχειλώσαμε το θέμα, κατα τη γνώμη μου παίζει και το ενδεχόμενο να ψάχνουν απλά πλέον καποιον να μοιραστούν τα έξοδα...
Απείρως προτιμότερο κατα τη γνώμη μου, αφού αφηνει και μία ελπίδα επικοινωνίας, ακόμα και συντροφικότητας, από αυτό που γινόταν μέχρι πρότινος, να ψάχνουν δηλαδή ένα μαλάκα να τους παρέχει τα λούσσα τους... :rockon:

ααααχχχχ...ποτε θα με κερασεις καυλα μ'?

Μισό λεπτό να τσεκάρω τα κέρματα που μείνανε στην τσέπη  :tooth:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δηλαδη δεν μπορει καποια 18χρονη να ειναι με εναν 35χρονο π.χ. επειδη περνανε καλα και νοιαζονται ο ενας τον αλλον ... ?
αυτες οι σχεσεις μπορει να μην ειναι οι κλασσικες και στο μεγαλυτερο ποσοστο τους δεν κρατανε πολυ ... αλλα στηριζονται σε αλλα πραγματα και εγω δεν μιλαω για το χρημα ...

Τέτοιες σχέσεις στηρίζονται συνήθως στο θυαυμασμό που έχει ένα 18χρονο κορίτσι για καποιον που πέτυχε κάποια πράγματα στη ζωή του...
Τί προοπτική μπορεί να έχουν;
Συνήθως βραχύβια...

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Και για να σοβαρευτούμε λίγο, γιατί το ξεχειλώσαμε το θέμα, κατα τη γνώμη μου παίζει και το ενδεχόμενο να ψάχνουν απλά πλέον καποιον να μοιραστούν τα έξοδα...
Απείρως προτιμότερο κατα τη γνώμη μου, αφού αφηνει και μία ελπίδα επικοινωνίας, ακόμα και συντροφικότητας, από αυτό που γινόταν μέχρι πρότινος, να ψάχνουν δηλαδή ένα μαλάκα να τους παρέχει τα λούσσα τους... :rockon:

Μισό λεπτό να τσεκάρω τα κέρματα που μείνανε στην τσέπη  :tooth:
Τέτοιες σχέσεις στηρίζονται συνήθως στο θυαυμασμό που έχει ένα 18χρονο κορίτσι για καποιον που πέτυχε κάποια πράγματα στη ζωή του...
Συνήθως βραχύβια...

Μπράβο ρε φλες
εχεις γίνει πολύ πιο σοφός με τα χρόνια  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Τέτοιες σχέσεις στηρίζονται συνήθως στο θυαυμασμό που έχει ένα 18χρονο κορίτσι για καποιον* που πέτυχε κάποια πράγματα στη ζωή του...
Συνήθως βραχύβια...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

*... και στον ενθουσιασμο και των δυο !

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι προτάσεις από γκόμενες για να βγούμε, να πάμε βόλτες και εκδρομές, να πάμε σε εστιατόρια το βράδυ και άλλα τέτοια. Και το κουλό είναι ότι με τις περισσότερες από αυτές είχαμε απλά ένα γεια εδώ και καιρό ή γνωριστήκαμε επαγγελματικά και ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό ενδιαφέρον. Οι ηλικίες βέβαια είναι 30-36 και προφανώς μου είναι αδιάφορες. Αν ήταν κανά πιπίνι μέχρι 25 θα έτρεχα αλλά να πληρώνω για 35+ πάει πολύ.

Μου φαίνεται ότι με τα οικονομικά έσφιξαν οι κώλοι και οι «κυρίες» ψάχνουν κάποιο μαλάκα για σπόνσορα.

Νομίζω ότι είναι καιρός για εργενιλίκι και πουτανοκαταστάσεις σε όλα τα επίπεδα για καλύτερο έλεγχο των οικονομικών μας.
AXAXAXA ετσι σε θελω δικε μου!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
γενικώς.... μαύρο σε όσες ψάχνουν σπόνσορα.... :tickedoff: :tickedoff:

και όσες θέλουν
ας κάνουν κανένα άθλημα και πρωταθλητισμό να τις σπονσάρει ο ΟΠΑΠ και το Red Bull να ησυχάσουν... ;) :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom