Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δηλαδη δεν μπορει καποια 18χρονη να ειναι με εναν 35χρονο π.χ. επειδη περνανε καλα και νοιαζονται ο ενας τον αλλον ... ?
αυτες οι σχεσεις μπορει να μην ειναι οι κλασσικες και στο μεγαλυτερο ποσοστο τους δεν κρατανε πολυ ... αλλα στηριζονται σε αλλα πραγματα και εγω δεν μιλαω για το χρημα ...
πυγμαλιωνας και hapily ever after//???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην κανεις τον μαλακα,αν και εισαι.το οτι ετυχε να κανω μια σχεση εκει,δεν σημαινει οτι ειπα οτι με ερωτευτηκαν οι ταυλανδες.

σε καποτιασε ο τυπος, το καλυτερο να κανεις ειναι να τουμπεκιασεις τωρα να περασουν οι γιορτες  :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
άντε να πηγαίνουμε και για κανά ποτάκι...

καλά χριστούγεννα σε όλους με υγεία και να χαμογελάμε λίγο περισσότερο...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δηλαδη δεν μπορει καποια 18χρονη να ειναι με εναν 35χρονο π.χ. επειδη περνανε καλα και νοιαζονται ο ενας τον αλλον ... ?
αυτες οι σχεσεις μπορει να μην ειναι οι κλασσικες και στο μεγαλυτερο ποσοστο τους δεν κρατανε πολυ ... αλλα στηριζονται σε αλλα πραγματα και εγω δεν μιλαω για το χρημα ...
Να ρωτησω πως εννοεις το νοιαζονται ο ενας για τον αλλον χωρις σχεση ?
Θελω να δω την δικη σου αποψη σε αυτο....
μιλας για μια ηλικιακη διαφορα 17 ετων με χασμα εμπειριων κιολας !!!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
καλά βρε θα μας τρελάνεις τώρα...εσύ είπες ότι μια 18χρονη δεν περιμένει κάτι το σοβαρό...
τα αλλάζεις τώρα;;;
και είπαμε πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα...

μαναρι μου απλα λεω οτι σοβαρη σχεση δεν μπορει να γινει ... ενδιαφερον ομως και συναισθημα μπορει να υπαρξει αλλα οχι να κρατησει γτ αλλα θελει ο ενας αλλα θελει ο αλλος απλα τα "θελω" συμπιπτουν βραχυπροθεσμα ... μακροπροθεσμα φαινονται οι διαφορες αρα χαλαει και μενει η γλυκια αναμνηση  :cheesy:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κι όμως δεν γίνεται.

Πρώτον σε αυτές τις ηλικίες οι κυράτσες στραβώνουν τα μούτρα όταν ακούν για καφέ, θέλουν τουλάχιστον δείπνο και επιμένουν, δεύτερον δεν με καυλώνουν λόγω ηλικίας και δεν μπορώ να τις φλερτάρω ούτε λεπτό γιατί βαριέμαι αφόρητα, και τρίτον ακόμα και να μου καθόταν μετά θα τις είχα στο σβέρκο μου με τα κωλο-τηλεφωνήματά τους και τα ηλίθια sms τους.

Το ξαναλέω, αν ήταν κανά πιπίνι θα έτρεχα!

Νά 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω!!!

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ψαγμενα φαγητα

pitsa.jpg

%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BB%CE%B1.jpg

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Να ρωτησω πως εννοεις το νοιαζονται ο ενας για τον αλλον χωρις σχεση ?
Θελω να δω την δικη σου αποψη σε αυτο....

φυσικα ρε συ ... δεν ειμαστε ζωα που απλα  :fuck1: :fuck1: :fuck1: και τιποτα αλλο ... και σχεση να μην εχω με καποιον φυσικα και νοιαζομαι και αν χρειαστει θα ειμαι κοντα του ...

ρε πουστη μου που ζω εγω ???  :huh: :huh: :huh:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
φυσικα ρε συ ... δεν ειμαστε ζωα που απλα  :fuck1: :fuck1: :fuck1: και τιποτα αλλο ... και σχεση να μην εχω με καποιον φυσικα και νοιαζομαι και αν χρειαστει θα ειμαι κοντα του ...

οπου κ γω...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

εννοεις προφανως ελευθερη σχεση και οπου βγει ....

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

αν εχω ανικανοποιητο σεξουαλικο προβλημα θα εισαι κοντα μου?  :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι.εννοει τα παντα.αν ενας /μια υπηρξε στην ζωη σου γ οποιον λογο τον νοιαζεσαι παντα.

μη τρεναρεις το βασιλακη τον καϊλα τωρα με μαλακιες. εχει να παει να κολλησει μουτρο στα εστιατορια να δει ζευγαρια  :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
οχι.εννοει τα παντα.αν ενας /μια υπηρξε στην ζωη σου γ οποιον λογο τον νοιαζεσαι παντα.
:rockon: :rockon: :rockon:
ανααααααααααα γεια σου !
αν εχω ανικανοποιητο σεξουαλικο προβλημα θα εισαι κοντα μου?  :cheesy:
:2funny:

ποτε ειπαμε θα παμε για φαγητο σε ακριβο εστιατοριο ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom