Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Δεν βγαίνω με συνομήλικες ρε.ανωμαλε
Δεν βγαίνω με συνομήλικες ρε.ανωμαλε
Πως πηγαινουμε στα γρηγορα και δε χανουμε χρονο τυπε?ρε μην ειστε μαλακες μη περιμενετε επειδη κερασατε μια γκομενα ολη τη βραδια οτι θα σας κατσει
τι περιμενετε να της πειτε κοιτα εγω σε ειχα στα ωπα ωπα τωρα κατσε μωρη καριολα δε παει ετσι
εκτος αν ειναι καμια καριολα οντως οποτε πετυχατε το κινο
το "κλειδι" ειναι να βγαζετε γκομενες αφου πρωτα δειτε οτι παιζει κατι με προοπτικες.
να πηγαινετε στα σιγουρα με λιγα λογια και να το προχωρατε το θεμα οχι καθε μερα τα ιδια καληνυχτα σας.
καντε κινησεις να την μαρκαρετε στενα για να δειτε αντιδρασεις αν θα προχωρησει το ζητημα η οχι
μη χανετε χρονο στην αρχη γιατι πολλες κανουν "αρπαχτες"
τα ποστ σου είναι πολλά που αναφέρεσαι στην γκόμενα αυτή με τόση θέρμη και δεν την θεωρούσες σαν τις υπόλοιπες...δειξε ενα ποστ τυπε που ειπα κατι τετοιο..μαθε να εισαι αντρας στην ζωη σου και να μην λες ψεματα..αλλα τωρα στα 38 θα μαθεις;δυσκολο.
Πως πηγαινουμε στα γρηγορα και δε χανουμε χρονο τυπε?
Καλη τακτικη ειναι να ταζεις σχεση για να γαμησεις και μετα αντε γεια!να προχωρας το θεμα εκει που θες να καταληξει ρε φιλε
μη χανεις πολυ χρονο στο μπλα μπλα
δειξε τι θες απο την γκομενα σχεση? γαμησι?
και μη προσποιησε γιατι θα νομιζει αλλα
πως θα πορουσαν να ειναι τα βυζια της???Ρε αλλιντισα τι ειναι στο αβαταρ σου?ο κωλος σου η τα βυζια σου?
Αγαπητή Vilma,
Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι και εμείς έχουμε τα ένστικτα μας.
Σύμφωνα με τα δικά μου ένστικτα λοιπόν, αν είσαι όντως 18 χρονών, όχι ποτό και γεύμα δεν με πειράζει να κεράσω, αλλά ότι έξοδα έχω υπολογίσει για τη διασκέδασή μου πολύ ευχαρίστως να τα κάνω με εσένα.
Υπηρετώντας τα ίδια αυτά ένστικτα και πάλι, όταν θα γίνεις 35 χρονών, δεν θα έχω διάθεση να κεράσω πέρα του ενός ποτού και αυτό γιατί θα προτιμώ να ξοδέψω για κάποια άλλη 18άρα.
Πολλές κυρίες λοιπόν γύρω στα 35, που έχουν μάθει μια ζωή να τις προσέχουνε ιδιαίτερα οι άντρες γιατί κάποτε ήταν νεαρές και νόστιμες, δεν κατάλαβαν ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης από τη φύση, και όντας κυριολεκτικά στο ράφι, αφού στα 35 με το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση και δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά ούτε και τεκνοποιήσει, απαιτούν να τις περιποιούμαι σα να είναι παιδούλες. Αυτό είναι πραγματικά αποκρουστικό.
Τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία τον τελευταίο κυρίως μήνα.
γκαστεεεεζζ
συγχωνευση.
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι προτάσεις από γκόμενες για να βγούμε, να πάμε βόλτες και εκδρομές, να πάμε σε εστιατόρια το βράδυ και
Μου φαίνεται ότι με τα οικονομικά έσφιξαν οι κώλοι και οι «κυρίες» ψάχνουν κάποιο μαλάκα για σπόνσορα.
κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
αλλά η 18άρα δεν μπορεί να καταλάβει δυστηχώς ότι εμείς θα το κάνουμε για τον χαβαλέ μας,την διασκέδασή μας και την γκάβλα μας στην τελική και αν δέσει...έδεσε...,αλλά θα το εισπράξει σαν υποχρέωση δική μας προς αυτήν...
και θα το θεωρεί δεδομένο από κει και πέρα...
για τις 30+ ούτε αναφέρομαι...
μην κανεις τον μαλακα,αν και εισαι.το οτι ετυχε να κανω μια σχεση εκει,δεν σημαινει οτι ειπα οτι με ερωτευτηκαν οι ταυλανδες.τα ποστ σου είναι πολλά που αναφέρεσαι στην γκόμενα αυτή με τόση θέρμη και δεν την θεωρούσες σαν τις υπόλοιπες...
πιο να πρωτοποστάρω δεν ήξερα...διάλεξα το πρώτο σου...μπορεί να μην το λές ευθέως αλλά το υπαινίσεσαι σε όλα τα ποστ σου...
για το άντρας και τα ψέματα δεν θα το σχολιάσω...
''σημερα ειχα και την πρωτη ερωτικη εμπειρια και ομολογω οτι ηταν το κατι αλλο.το μωρο λεγεται ερ και ειναι 20 χρονων.δουλευει στο εμπορικο κεντρο jungceylon σε καταστημα με ρουχα επωνημα τα οποια ειναι παμφθηνα εκει.την γνωρισα την πρωτη μερα και μετα απο 3 ραντεβουδακια την εψησα για να δουμε ταινιουλα στο δωματιο.Στα μεσα της ταινιας δεν αντεξαμε μετα τοσα χαμουρεματα και ξαπλωσαμε για τα περαιτερω.δεν ηξερε και πολλα το μωρο,οποτε επρεπε να της κανω τον καθηγητη.αφου επεσε μπολικο χαιδεμα και φιλακια,...αφου τελειωσαμε και σκουπιστηκαμε,με πηρε μια ζεστη αγκαλια.μου αρεσε παρα πολυ αυτο.μου ειπε οτι ειμαι ο δευτερος εραστης της και πρωτος φαρανγκ..αν και δεν ξερω αν το πιστεψω,ο μητσος στην ελληνικη ταβερνα ειπε οτι λενε αρκετα ψεματα εδω.παντως δεν μου ειπε καποια λυπητερη ιστορια μεχρι τωρα,οι γονεις τις δουλευουν και οι δυο,ζουνε μια νορμαλ ζωη,εχει εναν αδελφο που εχει ταξι.Συμβουλη προς φιλους που δεν εχουν παει ποτε εκει.Αν εισαστε σχετικα νεοι μεχρι 40 και μετρατε λιγο εμφανισιακα,μην χαλατε χρονο και χρημα στην παταγια.Θα βρειτε οτι χρειαζεστε στο πουκετ.και γκομενες και διακοπες.Η ταυλανδη ειναι υπεροχη χωρα και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να πηγαινεις εκει μονο για τις πουτανες.''
γ να φτιαχνεται ενας 50+ με ενα 14χρονο ενα θεμα θα το χει....Γιατί αγάμητος? Μερικοί γουστάρουν να φαντασιώνουν και να μην τα βλέπουν όλα φόρα παρτίδα.
PS: Με 18χρονα δεν βγαίνουμε.
καθαρη ανωμαλια ειναι ρε λουκ.γ να φτιαχνεται ενας 50+ με ενα 14χρονο ενα θεμα θα το χει....
φταινε οι αντρες και για την κριση ε?ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ
ξύπνησες πουλάκι μου;;;... νομιζεις οτι μια 18χρονη περιμενει σχεση κανονικη απο καποιον που την περναει πανω απο 10ετια ????
μαλάκας είσαι...μην κανεις τον μαλακα,αν και εισαι.το οτι ετυχε να κανω μια σχεση εκει,δεν σημαινει οτι ειπα οτι με ερωτευτηκαν οι ταυλανδες.
ξύπνησες πουλάκι μου;;;
δεν νομίζω...είμαι σίγουρος ότι δεν περιμένει...
άλλο γράφω...δεν το διασκεδάζει αλλά θεωρεί δεδομένο ότι ο άλλος θα πληρώνει τα πάντα...
και το χειρότερο είναι ότι αυτή την συμπεριφορά θα την κουβαλάει πάντα...
υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Όταν λες ψαγμένα φαγητά τι εννοείς; Δε ρωτάω για γκομενικούς λόγους, απλή απορία επειδή και γω την ψάχνω με τα φαγητά αρκετά.Εγώ σαν εργένης , προσπαθώ να μην ξοδέψω εάν δεν γαμήσω πρώτα. Έχω, βέβαια κόστος συντήρησης για το σπίτι , τα αυτοκίνητα , τα ψαγμένα φαγητά και ποτά που διαθέτω , αλλά προτιμώ να καλέσω την γκόμενα σπίτι και εάν είναι καλό κορίτσι , μετά θα την κεράσω και έξω και θα της πάρω και δωράκι για το νέον έτος.
Με αυτή την μέθοδο εάν η άλλη δεν θέλει να μου κάτσει το βλέπω από την αρχή με κόστος την αξία ενός μπουκαλιού κρασιού και τα υλικά του φαγητού.
Σαν πιο πιτσιρικάς τσίμπαγα και κυκλοφορούσα γκόμενες σε εστιατόρια , καφέ , μπουζούκια και αρκετές φορές άκουγα , καληνύχτα πέρασα πολύ ωραία Βye !!! Χωρίς φυσικά να γαμήσω, τώρα προσπαθώ να πάρω την εκδίκηση μου.
καλά βρε θα μας τρελάνεις τώρα...εσύ είπες ότι μια 18χρονη δεν περιμένει κάτι το σοβαρό...δηλαδη δεν μπορει καποια 18χρονη να ειναι με εναν 35χρονο π.χ. επειδη περνανε καλα και νοιαζονται ο ενας τον αλλον ... ?
αυτες οι σχεσεις μπορει να μην ειναι οι κλασσικες και στο μεγαλυτερο ποσοστο τους δεν κρατανε πολυ ... αλλα στηριζονται σε αλλα πραγματα και εγω δεν μιλαω για το χρημα ...