ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
και εγώ 55άρα να την πέφτει σε 18άρη...
αλλά αυτό είναι θεμιτό εεε;;;
ολοι εδω παντως εχουμε δει 30φευγαρη να τη πεφτει σε 11αρι για πολλα χρονια.
και εγώ 55άρα να την πέφτει σε 18άρη...
αλλά αυτό είναι θεμιτό εεε;;;
18 χρονών ελλεϊνίδα...
τςτςτς... πιπέρι...
είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος πάει να την κεράσει ένα σφηνάκι το βράδυ εκεί που θα πάει και δεν της αρέσει,
δεν θα του πεί ''όχι ευχαριστώ'' ή από ευγένεια να το πιεί και ως εκεί,
αλλά θα του πει κανένα ''βρε ας το διάολο''...
αλλά από θεωρείες...πολλές...
πας στοιχημα οτι θα πεταγονταν 2 μαλακες κ θα λεγαν:ναι αλ΄λα τι θα φορουσε το καριολακι?!
Εκτωρα κοψε τις βλακειες σε παρακαλω...την αγγελικη?
ο καθενας εχει τον ρολο του ... τα αρχεγονα ενστικτα που εχουμε μας λενε οτι ο αντρας ειναι αυτος που θα προστατευσει που θα ειναι η δυναμη ... η γυναικα αυτη που θα φροντιζει τον αντρα και πρεπει να κυριευτει απο αυτον ...
πιστεψε με ... ειμαι 18 χρονων και δεν εχω καθολου καλη σχεση με τα λεφτα ...
αλλα καμια κοπελα δεν θα ειναι χαρουμενη αν στο πρωτο ραντεβου πληρωσετε μισα μισα ... δεν ειναι κακο απλα πρεπει ισως ετσι μας εει περασει και δεν νομιζω ειναι λαθος ... τωρα αν εσεις κανετε δωρα , εκδρομες , ταξιδια οχι επειδη το νιωθετε αλλα επειδη νομιζετε οτι θα σας ερωτευτει .. λαθος δικο σας ...
+1000000000000Αγαπητή Vilma,
Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι και εμείς έχουμε τα ένστικτα μας.
Σύμφωνα με τα δικά μου ένστικτα λοιπόν, αν είσαι όντως 18 χρονών, όχι ποτό και γεύμα δεν με πειράζει να κεράσω, αλλά ότι έξοδα έχω υπολογίσει για τη διασκέδασή μου πολύ ευχαρίστως να τα κάνω με εσένα.
Υπηρετώντας τα ίδια αυτά ένστικτα και πάλι, όταν θα γίνεις 35 χρονών, δεν θα έχω διάθεση να κεράσω πέρα του ενός ποτού και αυτό γιατί θα προτιμώ να ξοδέψω για κάποια άλλη 18άρα.
Πολλές κυρίες λοιπόν γύρω στα 35, που έχουν μάθει μια ζωή να τις προσέχουνε ιδιαίτερα οι άντρες γιατί κάποτε ήταν νεαρές και νόστιμες, δεν κατάλαβαν ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης από τη φύση, και όντας κυριολεκτικά στο ράφι, αφού στα 35 με το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση και δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά ούτε και τεκνοποιήσει, απαιτούν να τις περιποιούμαι σα να είναι παιδούλες. Αυτό είναι πραγματικά αποκρουστικό.
Τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία τον τελευταίο κυρίως μήνα.
κάπως έτσι είναι τα πράγματα...Αγαπητή Vilma,
Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι και εμείς έχουμε τα ένστικτα μας.
Σύμφωνα με τα δικά μου ένστικτα λοιπόν, αν είσαι όντως 18 χρονών, όχι ποτό και γεύμα δεν με πειράζει να κεράσω, αλλά ότι έξοδα έχω υπολογίσει για τη διασκέδασή μου πολύ ευχαρίστως να τα κάνω με εσένα.
Υπηρετώντας τα ίδια αυτά ένστικτα και πάλι, όταν θα γίνεις 35 χρονών, δεν θα έχω διάθεση να κεράσω πέρα του ενός ποτού και αυτό γιατί θα προτιμώ να ξοδέψω για κάποια άλλη 18άρα.
Πολλές κυρίες λοιπόν γύρω στα 35, που έχουν μάθει μια ζωή να τις προσέχουνε ιδιαίτερα οι άντρες γιατί κάποτε ήταν νεαρές και νόστιμες, δεν κατάλαβαν ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης από τη φύση, και όντας κυριολεκτικά στο ράφι, αφού στα 35 με το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση και δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά ούτε και τεκνοποιήσει, απαιτούν να τις περιποιούμαι σα να είναι παιδούλες. Αυτό είναι πραγματικά αποκρουστικό.
Τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία τον τελευταίο κυρίως μήνα.
κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
αλλά η 18άρα δεν μπορεί να καταλάβει δυστηχώς ότι εμείς θα το κάνουμε για τον χαβαλέ μας,την διασκέδασή μας και την γκάβλα μας στην τελική και αν δέσει...έδεσε...,αλλά θα το εισπράξει σαν υποχρέωση δική μας προς αυτήν...
και θα το θεωρεί δεδομένο από κει και πέρα...
για τις 30+ ούτε αναφέρομαι...
Ευτυχώς που υπάρχουν οι σπόνσορες και πορευόμαστε κι εμείς τα αθώα και ανίσχυρα πλάσματα.
βρε νεαρχε που ζεις εσυ και ολες θελουν σπονσορα?
μονο εγω τους βλεπω ολους μαζεμενους σε σπιτια να βλεπουν δβδ?
σωστος.εγω θελω να μου πεις με τι μουτρα θα βγαλεις βολτα 18χρονη και 20αχρονη (ειδα οτι εισαι 38) και να εχεις την απαιτηση να πληρωσει τον καφε της και το ποτο της. βρες και ενα καθρεφτη μετα για να βασκαθεις
αχαχαχα! περιμενα την τοποθετηση σου!Ευτυχώς που υπάρχουν οι σπόνσορες και πορευόμαστε κι εμείς τα αθώα και ανίσχυρα πλάσματα.
Τι λες ρε κρύε!εγω θελω να μου πεις με τι μουτρα θα βγαλεις βολτα 18χρονη και 20αχρονη (ειδα οτι εισαι 38) και να εχεις την απαιτηση να πληρωσει τον καφε της και το ποτο της. βρες και ενα καθρεφτη μετα για να βασκαθεις
Τι λες ρε κρύε!
Οι γυναίκες φταίνε.Συμφωνώ με όλους.Θέλεις κυρία μου να σπονσοραριστείς?Καντο με τρόπο,κάντο μεθοδικά,κάντο με ρυθμό.
Καλά, και εγώ δεν έχω βγει ποτέ με 18χρονο και οι λόγοι είναι πολλοί.μπραδερ θα μας τρελανουν τα τυπακια με το γρυλο τους
κοβω το φαι μου οτι δεν εχουν βγει ποτε με γκομενακι 18αρικο, αλλα τη φαση την εχουν ηδη ζησει και αναπτυξει στο μυαλο τους μεχρι τα γαμηδια του γρυλου