Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
18 χρονών ελλεϊνίδα...
τςτςτς... πιπέρι...
είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος πάει να την κεράσει ένα σφηνάκι το βράδυ εκεί που θα πάει και δεν της αρέσει,
δεν θα του πεί ''όχι ευχαριστώ'' ή από ευγένεια να το πιεί και ως εκεί,
αλλά θα του πει κανένα ''βρε ας το διάολο''...
αλλά από θεωρείες...πολλές...

πριν λίγο καιρό έπεσα σε ένα μπαράκι πάνω σε μια παλιοκαριόλα και της την έπεσα και εκείνη έπαιζε την καλή και μια χαρά και να κάνουμε κατάσταση αλλά στο τέλος μου βγήκε αρραβωνιασμένη. Μετά από λίγο καιρό το ίδιο έκανε και στον κολλητό μου που δεν την ήξερε... Η παλιοκαριόλα το κάνει συστηματικά για να πίνει ποτά τζάμπα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
πας στοιχημα οτι θα πεταγονταν 2 μαλακες κ θα λεγαν:ναι αλ΄λα τι θα φορουσε το καριολακι?!

γιατί η προκλητικότητα μόνο από το ντύσιμο φαίνεται??? και η φόρμα αν είναι εφαρμοστή προκλητική είναι...δεν δικαιολογώ βέβαια να την πέφτει ενήλικος σε ανήλικη :sunglasses:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εκτωρα κοψε τις βλακειες σε παρακαλω...
Μην με φερνεις στο αμην και δεν θελω να εκφραστω χυδαια χρονιαρες μερες.

Δεν σε εχω πειραξει πουθενα νομιζω..... Αλλα και αν  σε εχω πειραξει καπου
μπορεις να μου πεις που και να το λυσουμε ομορφα και ωραια....

Σε παρακαλω λοιπον σεβασου και εκτιμησε αν θες την καλη μου διαθεση και κοψε το δουλεμα .....

ΟΚ ?

Υγ. Καλα Χριστουγεννα και να εχεις υγεια πανω απο ολα....
Δεν σε κακκιζω ουτε σε φοβαμαι  ;)

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ο καθενας εχει τον ρολο του ... τα αρχεγονα ενστικτα που εχουμε μας λενε οτι ο αντρας ειναι αυτος που θα προστατευσει που θα ειναι η δυναμη ... η γυναικα αυτη που θα φροντιζει τον αντρα και πρεπει να κυριευτει απο αυτον ...
πιστεψε με ... ειμαι 18 χρονων και δεν εχω καθολου καλη σχεση με τα λεφτα ...
αλλα καμια κοπελα δεν θα ειναι χαρουμενη αν στο πρωτο ραντεβου πληρωσετε μισα μισα ... δεν ειναι κακο απλα πρεπει ισως ετσι μας εει περασει και δεν νομιζω ειναι λαθος ... τωρα αν εσεις κανετε δωρα , εκδρομες , ταξιδια οχι επειδη το νιωθετε αλλα επειδη νομιζετε οτι θα σας ερωτευτει .. λαθος δικο σας ...

Αγαπητή Vilma,
Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι και εμείς έχουμε τα ένστικτα μας.
Σύμφωνα με τα δικά μου ένστικτα λοιπόν, αν είσαι όντως 18 χρονών, όχι ποτό και γεύμα δεν με πειράζει να κεράσω, αλλά ότι έξοδα έχω υπολογίσει για τη διασκέδασή μου πολύ ευχαρίστως να τα κάνω με εσένα.

Υπηρετώντας τα ίδια αυτά ένστικτα και πάλι, όταν θα γίνεις 35 χρονών, δεν θα έχω διάθεση να κεράσω πέρα του ενός ποτού και αυτό γιατί θα προτιμώ να ξοδέψω για κάποια άλλη 18άρα.

Πολλές κυρίες λοιπόν γύρω στα 35, που έχουν μάθει μια ζωή να τις προσέχουνε ιδιαίτερα οι άντρες γιατί κάποτε ήταν νεαρές και νόστιμες, δεν κατάλαβαν ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης από τη φύση, και όντας κυριολεκτικά στο ράφι, αφού στα 35 με το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση και δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά ούτε και τεκνοποιήσει, απαιτούν να τις περιποιούμαι σα να είναι παιδούλες. Αυτό είναι πραγματικά αποκρουστικό.

Τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία τον τελευταίο κυρίως μήνα.  

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
βρε νεαρχε που ζεις εσυ και ολες θελουν σπονσορα?
μονο εγω τους βλεπω ολους μαζεμενους σε σπιτια να βλεπουν δβδ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αγαπητή Vilma,
Σύμφωνα με τα δικά μου ένστικτα λοιπόν, αν είσαι όντως 18 χρονών, όχι ποτό και γεύμα δεν με πειράζει να κεράσω, αλλά ότι έξοδα έχω υπολογίσει για τη διασκέδασή μου πολύ ευχαρίστως να τα κάνω με εσένα.

Υπηρετώντας τα ίδια αυτά ένστικτα και πάλι, όταν θα γίνεις 35 χρονών, δεν θα έχω διάθεση να κεράσω πέρα του ενός ποτού και αυτό γιατί θα προτιμώ να ξοδέψω για κάποια άλλη 18άρα.

Πολλές κυρίες λοιπόν γύρω στα 35, που έχουν μάθει μια ζωή να τις προσέχουνε ιδιαίτερα οι άντρες γιατί κάποτε ήταν νεαρές και νόστιμες, δεν κατάλαβαν ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης από τη φύση, και όντας κυριολεκτικά στο ράφι, αφού στα 35 με το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση και δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά ούτε και τεκνοποιήσει, απαιτούν να τις περιποιούμαι σα να είναι παιδούλες. Αυτό είναι πραγματικά αποκρουστικό.

Τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία τον τελευταίο κυρίως μήνα.  
+1000000000000

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητή Vilma,

κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
αλλά η 18άρα δεν μπορεί να καταλάβει δυστηχώς ότι εμείς θα το κάνουμε για τον χαβαλέ μας,την διασκέδασή μας και την γκάβλα μας στην τελική και αν δέσει...έδεσε...,αλλά θα το εισπράξει σαν υποχρέωση δική μας προς αυτήν...
και θα το θεωρεί δεδομένο από κει και πέρα...
για τις 30+ ούτε αναφέρομαι...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Νέαρχε, εσύ πόσο είσαι;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
αλλά η 18άρα δεν μπορεί να καταλάβει δυστηχώς ότι εμείς θα το κάνουμε για τον χαβαλέ μας,την διασκέδασή μας και την γκάβλα μας στην τελική και αν δέσει...έδεσε...,αλλά θα το εισπράξει σαν υποχρέωση δική μας προς αυτήν...
και θα το θεωρεί δεδομένο από κει και πέρα...
για τις 30+ ούτε αναφέρομαι...

εγω θελω να μου πεις με τι μουτρα θα βγαλεις βολτα 18χρονη και 20αχρονη (ειδα οτι εισαι 38) και να εχεις την απαιτηση να πληρωσει τον καφε της και το ποτο της. βρες και ενα καθρεφτη μετα για να βασκαθεις

Επισκέπτης
Ευτυχώς που υπάρχουν  οι σπόνσορες και  πορευόμαστε κι εμείς τα αθώα και ανίσχυρα πλάσματα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
πουτανες παιδακι μου ... τι περιμενεις  :idiot:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
βρε νεαρχε που ζεις εσυ και ολες θελουν σπονσορα?
μονο εγω τους βλεπω ολους μαζεμενους σε σπιτια να βλεπουν δβδ?

Προς Θεού δεν είπα όλες.
Αλλά οι περιπτώσεις έχουν αυξηθεί υπερβολικά τον τελευταίο καιρό.
Κυρίες που ούτε γεια δε λέγαμε στέλνουν sms για να πάμε ταξιδάκι μέσα στις γιορτές (τελείως κουφό), πρώην σχέσεις που έχουμε χρόνια να ακουστούμε ξαφνικά ζητάνε εξόδους, άλλες που γνώρισα στη δουλειά και ποτέ δεν ανταλλάξαμε ούτε ματιά ζητάνε έξοδο και δείπνο.
Αυτά δεν τα είδα καθόλου τα προηγούμενα Χριστούγεννα.
Και σίγουρα εγώ φέτος δεν ομόρφυνα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω θελω να μου πεις με τι μουτρα θα βγαλεις βολτα 18χρονη και 20αχρονη (ειδα οτι εισαι 38) και να εχεις την απαιτηση να πληρωσει τον καφε της και το ποτο της. βρες και ενα καθρεφτη μετα για να βασκαθεις
σωστος. :rolleyes:
Ευτυχώς που υπάρχουν  οι σπόνσορες και  πορευόμαστε κι εμείς τα αθώα και ανίσχυρα πλάσματα.
αχαχαχα! περιμενα την τοποθετηση σου!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι λες ρε κρύε!

:grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μπραδερ θα μας τρελανουν τα τυπακια με το γρυλο τους  :grin:

κοβω το φαι μου οτι δεν εχουν βγει ποτε με γκομενακι 18αρικο, αλλα τη φαση την εχουν ηδη ζησει και αναπτυξει στο μυαλο τους μεχρι τα γαμηδια του γρυλου

Επισκέπτης
Οι γυναίκες φταίνε.Συμφωνώ με όλους.Θέλεις κυρία μου να σπονσοραριστείς?Καντο με τρόπο,κάντο μεθοδικά,κάντο με ρυθμό.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μπραδερ θα μας τρελανουν τα τυπακια με το γρυλο τους  :grin:
κοβω το φαι μου οτι δεν εχουν βγει ποτε με γκομενακι 18αρικο, αλλα τη φαση την εχουν ηδη ζησει και αναπτυξει στο μυαλο τους μεχρι τα γαμηδια του γρυλου
Καλά, και εγώ δεν έχω βγει ποτέ με 18χρονο και οι λόγοι είναι πολλοί.

Αλλά νταξ...τόσο πολύ κουβέντα για ένα καφέ? Αξίζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom