loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μπαι δε γουει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
σωστοοοοοοοοοοοοοςνα διαφωνώ;;; μπα...αυτή είναι η θεωρία και είναι ολόσωστη...έλα όμως που στην πράξη τα πράγματα είναι αλλιώς...
και την εκτίμηση δεν θα μου την δείξει αν μου κάτσει...και γιατί δηλαδή δεν λές να της κάτσω εγώ...
αυτά είναι αμοιβαία και κανείς δεν κάθεται σε κανέναν...και αυτό...είναι θεωρία...ολόσωστη μεν ,αλλά στην πράξη;;;
εσύ είσαι 18 όπως λες,αλλά εγώ είμαι 38 και από θεωρίες δεν μασάω...τα έχω ακούσω και ζήσει πολλέεεεες φορές...
αδελφε αν μπλεξεις με τετοιο ατομο,κανεις το προφανες.ΔΕΝ την παντρευεσαι.αν το κανεις,τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.αν δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια γυναικα ειναι αχρηστη η οχι τοτε απλα δεν κανεις για σχεσεις.παίκτη τα ελληνικά σου δεν είναι καλά......
σύζυγος....=(συν + ζυγός=βάρος) αλλά άμα η γκόμενα είναι γάματα και δεν σηκώνει το βάρος της σχέσης που της αναλογεί και δεν συνεργάζεται.. τότε ποιός το σηκώνει???? ο Εμίρης του αβγατηγανιστάν? εσύ το σηκώνεις μαζί με την άχρηστη μαζί.,...
πιο πολυ γελιο ειχε το θεματακι που ειχες ανοιξει στο κοσμο τοτε που ειχες φαει φρικη με τα κιλα σου βρωμομουνοΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!!!
εντ ε χαπι νιου γιαρμπαι δε γουει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
εγω οτι σου λεω το ακολουθω ... δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες γτ δεν ξερεις ποτε ...να διαφωνώ;;; μπα...αυτή είναι η θεωρία και είναι ολόσωστη...έλα όμως που στην πράξη τα πράγματα είναι αλλιώς...
και την εκτίμηση δεν θα μου την δείξει αν μου κάτσει...και γιατί δηλαδή δεν λές να της κάτσω εγώ...
αυτά είναι αμοιβαία και κανείς δεν κάθεται σε κανέναν...και αυτό...είναι θεωρία...ολόσωστη μεν ,αλλά στην πράξη;;;
εσύ είσαι 18 όπως λες,αλλά εγώ είμαι 38 και από θεωρίες δεν μασάω...τα έχω ακούσω και ζήσει πολλέεεεες φορές...
και αυτο ειχε πολυ γελιο συμφωνω!αλλα και το συγκεκριμενο εδω ξεκαρδιστικο...πιο πολυ γελιο ειχε το θεματακι που ειχες ανοιξει στο κοσμο τοτε που ειχες φαει φρικη με τα κιλα σου βρωμομουνο
αντε και γαμησου χριστουγεννιατικα τωρα
δε θα πατε πουθενα εσεις παιδακια?εντ ε χαπι νιου γιαρ
αστο,δεν το επιασες καν τι ηθελε να πει....Καποια εγραψε παραπανω αυτα , ... τωρα αν εσεις κανετε δωρα , εκδρομες , ταξιδια οχι επειδη το νιωθετε αλλα επειδη νομιζετε οτι θα σας ερωτευτει .. λαθος δικο σας ...
Δηλαδη,εμεις παιρνουμε τα δωρα,μας πληρωνει ο μαλακας τις εκδρομες ,τα ταξιδια,νομιζοντας ο μαλακας ο ελληνας οτιτον εχουμε η θα τον ερωτευτουμε,και μεις τονε δουλευουμε ψιλο γαζι...μαγκια μας δηλαδη,κι ετσι μαθαμε απο τις ελεεινιδομαναδες μας...
Κια " λαθος δικο σας στην τελικη,ποιος σας ειπε δηλαδη να εισαστε μαλακες? εμεις και σας τα τρωμε και ΑΘΩΕΣ βγαινουμε ...
Ο ΕΛΕΕΙΝΙΔΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΥΡΙΟΙ..
που χαθηκες εσυ ρε βλαμενο :-και αυτο ειχε πολυ γελιο συμφωνω!αλλα και το συγκεκριμενο εδω ξεκαρδιστικο...
δε θα πατε πουθενα εσεις παιδακια?
μπα εχουμε καποια προβληματα .....και αυτο ειχε πολυ γελιο συμφωνω!αλλα και το συγκεκριμενο εδω ξεκαρδιστικο...
δε θα πατε πουθενα εσεις παιδακια?
18 χρονών ελλεϊνίδα...ε γαμω το σπιτι μου πια.
καλα και χαρουμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα χριστουγεννα λουκ :-*
εδω εκει παραπερα...που χαθηκες εσυ ρε βλαμενο :-
:-μπα εχουμε καποια προβληματα .....
Καποια εγραψε παραπανω αυτα , ... τωρα αν εσεις κανετε δωρα , εκδρομες , ταξιδια οχι επειδη το νιωθετε αλλα επειδη νομιζετε οτι θα σας ερωτευτει .. λαθος δικο σας ...
Δηλαδη,εμεις παιρνουμε τα δωρα,μας πληρωνει ο μαλακας τις εκδρομες ,τα ταξιδια,νομιζοντας ο μαλακας ο ελληνας οτιτον εχουμε η θα τον ερωτευτουμε,και μεις τονε δουλευουμε ψιλο γαζι...μαγκια μας δηλαδη,κι ετσι μαθαμε απο τις ελεεινιδομαναδες μας...
Κια " λαθος δικο σας στην τελικη,ποιος σας ειπε δηλαδη να εισαστε μαλακες? εμεις και σας τα τρωμε και ΑΘΩΕΣ βγαινουμε ...
Ο ΕΛΕΕΙΝΙΔΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΥΡΙΟΙ..
Κλαρινο να ανοιξουμε φροντιστηριο για τα παιδακια...Όταν βγεις με γυναίκα ραντεβού σαφώς και θα είσαι κύριος , θα πληρώσεις τα πάντα και θα ενδοιαφερθείς να περάσει η συνοδός σου τέλεια φροντίζοντας την. Σαφώς και δεν θα πιέσεις για να έχεις συνέχεια εφόσον δεν θέλει.
Επειδή όμως είναι πολύ εύκολο να βγεις με μια γκόμενα πλέον, καλό είναι να έχεις βάλει ένα φίλτρο νωρίτερα , ώστε να μην είσαι καληνυχτάκιας. Με την εμπειρία ξέρεις πότε σε παίρνει και πότε σε γουστάρει κάποια ...
18 χρονών ελλεϊνίδα...
τςτςτς... πιπέρι...
είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος πάει να την κεράσει ένα σφηνάκι το βράδυ εκεί που θα πάει και δεν της αρέσει,
δεν θα του πεί ''όχι ευχαριστώ'' ή από ευγένεια να το πιεί και ως εκεί,
αλλά θα του πει κανένα ''βρε ας το διάολο''...
αλλά από θεωρείες...πολλές...
αστο,δεν το επιασες καν τι ηθελε να πει....