Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μπαι δε γουει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Καποια  εγραψε παραπανω  αυτα , ... τωρα αν εσεις κανετε δωρα , εκδρομες , ταξιδια οχι επειδη το νιωθετε αλλα επειδη νομιζετε οτι θα σας ερωτευτει .. λαθος δικο σας ...

Δηλαδη,εμεις παιρνουμε τα δωρα,μας πληρωνει ο μαλακας τις εκδρομες ,τα ταξιδια,νομιζοντας  ο μαλακας ο ελληνας οτιτον εχουμε η θα τον ερωτευτουμε,και μεις τονε δουλευουμε ψιλο γαζι...μαγκια μας δηλαδη,κι  ετσι μαθαμε απο τις ελεεινιδομαναδες μας...
Κια " λαθος δικο σας στην τελικη,ποιος σας  ειπε δηλαδη να εισαστε μαλακες? εμεις και  σας τα τρωμε και  ΑΘΩΕΣ βγαινουμε ...
Ο ΕΛΕΕΙΝΙΔΙΣΜΟΣ  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΥΡΙΟΙ..

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
να διαφωνώ;;; μπα...αυτή είναι η θεωρία και είναι ολόσωστη...έλα όμως που στην πράξη τα πράγματα είναι αλλιώς...
και την εκτίμηση δεν θα μου την δείξει αν μου κάτσει...και γιατί δηλαδή δεν λές να της κάτσω εγώ...
αυτά είναι αμοιβαία και κανείς δεν κάθεται σε κανέναν...και αυτό...είναι θεωρία...ολόσωστη μεν ,αλλά στην πράξη;;;
εσύ είσαι 18 όπως λες,αλλά εγώ είμαι 38 και από θεωρίες δεν μασάω...τα έχω ακούσω και ζήσει πολλέεεεες φορές...
σωστοοοοοοοοοοοοος

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Όταν βγεις με γυναίκα ραντεβού σαφώς και θα είσαι κύριος , θα πληρώσεις τα πάντα και θα ενδοιαφερθείς να περάσει η συνοδός σου τέλεια φροντίζοντας την. Σαφώς και δεν θα πιέσεις για να έχεις συνέχεια εφόσον δεν θέλει.  
Επειδή όμως είναι πολύ εύκολο να βγεις με μια γκόμενα πλέον, καλό είναι να έχεις βάλει ένα φίλτρο νωρίτερα , ώστε να μην είσαι καληνυχτάκιας. Με την εμπειρία ξέρεις πότε σε παίρνει και πότε σε γουστάρει κάποια ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παίκτη τα ελληνικά σου δεν είναι καλά......

σύζυγος....=(συν + ζυγός=βάρος) αλλά άμα η γκόμενα είναι γάματα και δεν σηκώνει το βάρος της σχέσης που της αναλογεί και δεν συνεργάζεται.. τότε ποιός το σηκώνει???? ο Εμίρης του αβγατηγανιστάν? εσύ το σηκώνεις μαζί με την άχρηστη μαζί.,...
αδελφε αν μπλεξεις με τετοιο ατομο,κανεις το προφανες.ΔΕΝ την παντρευεσαι.αν το κανεις,τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.αν δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια γυναικα ειναι αχρηστη η οχι τοτε απλα δεν κανεις για σχεσεις.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
πιο πολυ γελιο ειχε το θεματακι που ειχες ανοιξει στο κοσμο τοτε που ειχες φαει φρικη με τα κιλα σου βρωμομουνο

αντε και γαμησου χριστουγεννιατικα τωρα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Στην πεινα πουτανεςςς!!! :piss:
φτου

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
να διαφωνώ;;; μπα...αυτή είναι η θεωρία και είναι ολόσωστη...έλα όμως που στην πράξη τα πράγματα είναι αλλιώς...
και την εκτίμηση δεν θα μου την δείξει αν μου κάτσει...και γιατί δηλαδή δεν λές να της κάτσω εγώ...
αυτά είναι αμοιβαία και κανείς δεν κάθεται σε κανέναν...και αυτό...είναι θεωρία...ολόσωστη μεν ,αλλά στην πράξη;;;
εσύ είσαι 18 όπως λες,αλλά εγώ είμαι 38 και από θεωρίες δεν μασάω...τα έχω ακούσω και ζήσει πολλέεεεες φορές...
εγω οτι σου λεω το ακολουθω ... δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες γτ δεν ξερεις ποτε ...

παντως τα ισοπεδονεται ολα νομιζω ... αυτο που λετε υπαρχει οντως οι γυναικες ελκυονται απ το χρημα αλλα δεν ειναι μονο αυτο ...
αν εσεις αυτο προβαλλεται πρωτο γτ νομιζεται οτι ετσι πεφτουν οι γκομενες εεε λογικο δεν ειναι να μαζευτουν ολες οι πατσαβουρες ? :-

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πιο πολυ γελιο ειχε το θεματακι που ειχες ανοιξει στο κοσμο τοτε που ειχες φαει φρικη με τα κιλα σου βρωμομουνο

αντε και γαμησου χριστουγεννιατικα τωρα
και αυτο ειχε πολυ γελιο συμφωνω!αλλα και το συγκεκριμενο εδω ξεκαρδιστικο...

εντ ε χαπι νιου γιαρ
δε θα πατε πουθενα εσεις παιδακια?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καποια  εγραψε παραπανω  αυτα , ... τωρα αν εσεις κανετε δωρα , εκδρομες , ταξιδια οχι επειδη το νιωθετε αλλα επειδη νομιζετε οτι θα σας ερωτευτει .. λαθος δικο σας ...

Δηλαδη,εμεις παιρνουμε τα δωρα,μας πληρωνει ο μαλακας τις εκδρομες ,τα ταξιδια,νομιζοντας  ο μαλακας ο ελληνας οτιτον εχουμε η θα τον ερωτευτουμε,και μεις τονε δουλευουμε ψιλο γαζι...μαγκια μας δηλαδη,κι  ετσι μαθαμε απο τις ελεεινιδομαναδες μας...
Κια " λαθος δικο σας στην τελικη,ποιος σας  ειπε δηλαδη να εισαστε μαλακες? εμεις και  σας τα τρωμε και  ΑΘΩΕΣ βγαινουμε ...
αστο,δεν το επιασες καν τι ηθελε να πει....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καλα χριστουγεννα λουκ :-*

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ε γαμω το σπιτι μου πια.
18 χρονών ελλεϊνίδα...
τςτςτς... πιπέρι...
είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος πάει να την κεράσει ένα σφηνάκι το βράδυ εκεί που θα πάει και δεν της αρέσει,
δεν θα του πεί ''όχι ευχαριστώ'' ή από ευγένεια να το πιεί και ως εκεί,
αλλά θα του πει κανένα ''βρε ας το διάολο''...
αλλά από θεωρείες...πολλές...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

αυτο καταλαβες απο αυτο που ειπα ?

για να στο δωσω να το καταλαβεις ... διαβασε το προηγουμενο ποστ μου ...
αν παλι δεν το καταλαβεις ... μαλλον εχεις πεφτεις συνεχεια σε τσουλαρες ...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Όταν βγεις με γυναίκα ραντεβού σαφώς και θα είσαι κύριος , θα πληρώσεις τα πάντα και θα ενδοιαφερθείς να περάσει η συνοδός σου τέλεια φροντίζοντας την. Σαφώς και δεν θα πιέσεις για να έχεις συνέχεια εφόσον δεν θέλει. 
Επειδή όμως είναι πολύ εύκολο να βγεις με μια γκόμενα πλέον, καλό είναι να έχεις βάλει ένα φίλτρο νωρίτερα , ώστε να μην είσαι καληνυχτάκιας. Με την εμπειρία ξέρεις πότε σε παίρνει και πότε σε γουστάρει κάποια ...
Κλαρινο να ανοιξουμε φροντιστηριο για τα παιδακια... :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
18 χρονών ελλεϊνίδα...
τςτςτς... πιπέρι...
είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος πάει να την κεράσει ένα σφηνάκι το βράδυ εκεί που θα πάει και δεν της αρέσει,
δεν θα του πεί ''όχι ευχαριστώ'' ή από ευγένεια να το πιεί και ως εκεί,
αλλά θα του πει κανένα ''βρε ας το διάολο''...
αλλά από θεωρείες...πολλές...

... αυτο ακριβως κανω ...  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom