sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ε, νομίζω ότι από τα 15 μας κιόλας αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πότε κάποιος θέλει να μας εκμεταλλευτεί.
γεια σου ρε φίλε εσύ είσαι τσακάλι!
Ε, νομίζω ότι από τα 15 μας κιόλας αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πότε κάποιος θέλει να μας εκμεταλλευτεί.
τυπε αν πιστευεις οτι με το να παντρευτεις μια γυναικα την φορτωνεσαι στην πλάτη δια βιου,τοτε εισαι αποτυχημενος σαν αντρας,καλυτερα να μεινεις με τις πουτανες.
ρε δεν λεω οτι δεν υπαρχει αυτο που λενε τα παιδια ...
εγω ειχα μια συμμαθητρια η οποια ηταν 16χρονων μπαζο και εβγενε με κατι 40αρηδες και 50αρηδες απο το facebook σε κλαμπακια επερνε και φιλες της μαζι και ολα πλερωμενα και χαμος απο δω και κει .. και η κοπελα ουτε να της το δουν ...
πουτανα αυτη ... αλλα εβρισκε και τ εκανε !
αν οντως εγινε κατι τετοιο,πολυ καλα τους εκανε,αφου υπαρχουν τοσο μαλακες,να βγουν με ενα 16χρονο παιδι.ρε δεν λεω οτι δεν υπαρχει αυτο που λενε τα παιδια ...
εγω ειχα μια συμμαθητρια η οποια ηταν 16χρονων μπαζο και εβγενε με κατι 40αρηδες και 50αρηδες απο το facebook σε κλαμπακια επερνε και φιλες της μαζι και ολα πλερωμενα και χαμος απο δω και κει .. και η κοπελα ουτε να της το δουν ...
παίκτη τα ελληνικά σου δεν είναι καλά......
σύζυγος....=(συν + ζυγός=βάρος) αλλά άμα η γκόμενα είναι γάματα και δεν σηκώνει το βάρος της σχέσης που της αναλογεί και δεν συνεργάζεται.. τότε ποιός το σηκώνει???? ο Εμίρης του αβγατηγανιστάν? εσύ το σηκώνεις μαζί με την άχρηστη μαζί.,...
Το θεμα ειναι οτι αν εισαι 40-50αρης το βασικο ειναι να περνας καλα ευχαριστα,να ξανανιωνεις...το γαμησι ειναι τελευταιο...και ευπροσδεκτο...ο 40 οτι ωρα θελει γαμαει....ρε δεν λεω οτι δεν υπαρχει αυτο που λενε τα παιδια ...
Απ τις 9;αυτα. παω για υπνο.
να διαφωνώ;;; μπα...αυτή είναι η θεωρία και είναι ολόσωστη...έλα όμως που στην πράξη τα πράγματα είναι αλλιώς...ο καθενας εχει τον ρολο του ... τα αρχεγονα ενστικτα που εχουμε μας λενε οτι ο αντρας ειναι αυτος που θα προστατευσει που θα ειναι η δυναμη ... η γυναικα αυτη που θα φροντιζει τον αντρα και πρεπει να κυριευτει απο αυτον ...
πιστεψε με ... ειμαι 18 χρονων και δεν εχω καθολου καλη σχεση με τα λεφτα ...
αλλα καμια κοπελα δεν θα ειναι χαρουμενη αν στο πρωτο ραντεβου πληρωσετε μισα μισα ... δεν ειναι κακο απλα πρεπει ισως ετσι μας εει περασει και δεν νομιζω ειναι λαθος ... τωρα αν εσεις κανετε δωρα , εκδρομες , ταξιδια οχι επειδη το νιωθετε αλλα επειδη νομιζετε οτι θα σας ερωτευτει .. λαθος δικο σας ...
και ειμαι σιγουρη οτι διαφωνεις ...
αλλα να σε ρωτησω κατι ... την εκτιμηση θα στην δειξει αν σου κατσει ?
πηγαινε σε καποια επαγγελματια αν σε ενδιαφερει μονο το σεξουαλικο ...
δεν τα λεω με επιθετικο υφος ...κουβεντα κανουμε ...
Παικτη εισαι 40-50?Τελείωσε, πάω Φέισμπουκ
οχι το αντριλικι αλλα η μαλακιαAφού κι αυτές εργάζονται.Στα λεφτά είναι τό αντριλίκι;
Παικτη εισαι 40-50?
έγραψες...Μάγκες, ήρθε η ώρα να σας ανοίξω τα μάτια. Λοιπόν, εμείς κοιτάμε κώλο, βυζί, μάτια, πόδια, χαρακτήρα, να ταιριάζουμε με μια γκόμενα κι ένα σωρό άλλα πράγματα, με τη σειρά που θέλει ο καθένας. Για το 99% των γυναικών, το να είναι κάποιος "ανοιχτοχέρης" είναι μεγάλο προτέρημα, σχεδόν όσο και το να έχει καλή ψυχή. Στο βαθμό που δεν μπαίνει σε επίπεδα πουτανιάς δεν το θεωρώ κακό. Και ανοιχτοχέρης είναι ο καθένας μέχρι εκεί που τον παίρνει. Όχι μόνο με τις γυνίκες, αλλά και με τους δικούς του, με τον εαυτό του, με τους φίλους του.
Ποιος γουστάρει έναν καρμίρη;;;; ;)
Και ακομη εισαι εδω?βουρρρρρρρρρρ...39. Μέχρι του χρόνου να είμαι έτοιμος
νι. για να ειμαι φρεσκια το βραδυ
έγραψες...
εμείς ένα σωρό πράγματα...
αυτές το να είναι κάποιος "ανοιχτοχέρης" και μόνο
ελα ρε τυπε...θα κοιμηθει να ξαναξυπνησει κατα τις 2....γιατί τώρα τί είναι? πρωί????????? είμαι σε λάθος ωρολογιακή ζώνη???? ελλάδα δεν ζείς?
παίκτη τα ελληνικά σου δεν είναι καλά......
σύζυγος....=(συν + ζυγός=βάρος) αλλά άμα η γκόμενα είναι γάματα και δεν σηκώνει το βάρος της σχέσης που της αναλογεί και δεν συνεργάζεται.. τότε ποιός το σηκώνει???? ο Εμίρης του αβγατηγανιστάν? εσύ το σηκώνεις μαζί με την άχρηστη μαζί.,...