Επισκέπτης
σε τι ηλικιες αναφερομαστε ... ?
Στις αναπαραγωγικές
σε τι ηλικιες αναφερομαστε ... ?
ρε γιατι λετε μαλακιες;πως σου εχει πιει το αιμα ρε τυπε ελληνιδα για πες μου και εμενα να ξερω.γιατι εμενα μονο χυσια μου εχουν πιει μεχρι τωρα.
Aφού κι αυτές εργάζονται.Στα λεφτά είναι τό αντριλίκι;
ειναι θεμα ιπποτισμου ...Aφού κι αυτές εργάζονται.Στα λεφτά είναι τό αντριλίκι;
Στις αναπαραγωγικές
Καλισπερα βιλμα....have a very merry christamas dear...ειναι θεμα ιπποτισμου ...
εεε δεν λεω να πλερωνει παντα ο αλλος αλλα αν κανει τετοια κινηση εκτιμαται (η κινηση)
... λογικο δεν ειναι ...?
οσοι θεωρουν σπονσορσιπ το να βγαλεις μια γκομενα για φαγητο,καφε,σινεμα,ειναι ψωμολυσες και δεν εχουν τα κοτσια για το αθλημα.Τωρα αν σου φαει μια γκομενα λεφτα,η οποιαδηποτε και αν ειναι,δεν φταιει αυτη αλλα εσυ.γιατι να τα δωσεις;να δωσεις για ενα καφε και τις εξοδους ειναι λογικο,ομως για παραπανω ξεφευγει το θεμα.μιλαω και γι αυτο που εννοουν οσοι μιλανε για σπονσορα ...και τα εξοδα που αυτο συνεπαγεται οπως και το να κανεις ακομα μεγαλυτερη μαλακια που εκανα εγω και να χασεις σχετικα μεγαλο χρηματικο ποσο ...
Ρε φίλε, δε λέω για αντριλίκια κ.λπ. Αλλά ένα καφέ κι ένα φίλο σου θα τον κεράσεις (και δεν θα τον γαμήσεις κιόλας). Αλλά πώς να το κάνουμε, την πρώτη φορά που θα βγεις με μια γκόμενα πρέπει να την κεράσεις. Διαφορετικά, δίνεις την εντύπωση του καρμίρη, κατάλαβες; Από εκεί και μετά, εννοείται ότι κάνεις εξήγηση. Αν πάλι η γκόμενά σου βγάζει τα μισά λεφτά από σένα, πάλι δεν θα πρέπει να βάλεις κάτι παραπάνω σε σχέση με εκείνη; Εδώ τα έχουμε σκάσει σε πατσαβούρες και καταγώγια...
ειμαι σιγουρος για αυτοΣτα παπάρια μου άν θα με πεί καρμίρη.Πολλές φορές με κερνάνε αυτές καί μετα γαμιόμαστε.
Καλισπερα βιλμα....have a very merry christamas dear...
οσοι θεωρουν σπονσορσιπ το να βγαλεις μια γκομενα για φαγητο,καφε,σινεμα,ειναι ψωμολυσες και δεν εχουν τα κοτσια για το αθλημα.Τωρα αν σου φαει μια γκομενα λεφτα,η οποιαδηποτε και αν ειναι,δεν φταιει αυτη αλλα εσυ.γιατι να τα δωσεις;να δωσεις για ενα καφε και τις εξοδους ειναι λογικο,ομως για παραπανω ξεφευγει το θεμα.
εκτιμάται;;; εκτιμάται;;;ειναι θεμα ιπποτισμου ...
εεε δεν λεω να πλερωνει παντα ο αλλος αλλα αν κανει τετοια κινηση εκτιμαται (η κινηση)
ειναι θεμα ιπποτισμου ...
οσοι θεωρουν σπονσορσιπ το να βγαλεις μια γκομενα για φαγητο,καφε,σινεμα,ειναι ψωμολυσες και δεν εχουν τα κοτσια για το αθλημα.Τωρα αν σου φαει μια γκομενα λεφτα,η οποιαδηποτε και αν ειναι,δεν φταιει αυτη αλλα εσυ.γιατι να τα δωσεις;να δωσεις για ενα καφε και τις εξοδους ειναι λογικο,ομως για παραπανω ξεφευγει το θεμα.
εκτιμάται;;; εκτιμάται;;;
μπα... και πώς;;;
Στα παπάρια μου άν θα με πεί καρμίρη.Πολλές φορές με κερνάνε αυτές καί μετα γαμιόμαστε.
Ρε φίλε, δε λέω για αντριλίκια κ.λπ. Αλλά ένα καφέ κι ένα φίλο σου θα τον κεράσεις (και δεν θα τον γαμήσεις κιόλας). Αλλά πώς να το κάνουμε, την πρώτη φορά που θα βγεις με μια γκόμενα πρέπει να την κεράσεις. Διαφορετικά, δίνεις την εντύπωση του καρμίρη, κατάλαβες; Από εκεί και μετά, εννοείται ότι κάνεις εξήγηση. Αν πάλι η γκόμενά σου βγάζει τα μισά λεφτά από σένα, πάλι δεν θα πρέπει να βάλεις κάτι παραπάνω σε σχέση με εκείνη; Εδώ τα έχουμε σκάσει σε πατσαβούρες και καταγώγια...
Θα τα κανεις μια δυο φορες το πολυοσοι θεωρουν σπονσορσιπ το να βγαλεις μια γκομενα για φαγητο,καφε,σινεμα,ειναι ψωμολυσες και δεν εχουν τα κοτσια για το αθλημα.Τωρα αν σου φαει μια γκομενα λεφτα,η οποιαδηποτε και αν ειναι,δεν φταιει αυτη αλλα εσυ.γιατι να τα δωσεις;να δωσεις για ενα καφε και τις εξοδους ειναι λογικο,ομως για παραπανω ξεφευγει το θεμα.
αυτό εννοούσα αλλά ήθελα να το πει μια γυναίκα...