Ετσι κάνουν οι τεράστιοι ηθοποιοί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Παιδια,ηρθε η ωρα πια να αλλαξει ο ελληνας βιολι ,το σκυλι σου και τη γκομενα οπως τη μαθεις θα γινει,τερμα πια,αν δεν αλλαξει κατι και τωρα,χεσε ψηλα κι αγναντευε...Αρκετα τις χαλασαμε τις ελλεεινιδες,τεινω να πιστεψω οτι εμεις τις καναμε ετσι, α ρε,ρωσοι ,ξυλο και γαμισι και αλλες γκομενες ,ετσι εγιναν αθρώποι οι ρωσιδες,και ηρθανε εδω και τις χαλασαμε κι αυτες...και στο φιναλε?
" Οι μεγαλυτεροι μαλακες αντρες ειναι οι ελληνες",ετσι λενε ολες οι πρωην ανατολικες...
Συμπερασμα???
Eχουν απόλυτο δίκηο οι πρώην ανατολικές.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Παιδια,ηρθε η ωρα πια να αλλαξει ο ελληνας βιολι ,το σκυλι σου και τη γκομενα οπως τη μαθεις θα γινει,τερμα πια,αν δεν αλλαξει κατι και τωρα,χεσε ψηλα κι αγναντευε...Αρκετα τις χαλασαμε τις ελλεεινιδες,τεινω να πιστεψω οτι εμεις τις καναμε ετσι, α ρε,ρωσοι ,ξυλο και γαμισι και αλλες γκομενες ,ετσι εγιναν αθρώποι οι ρωσιδες,και ηρθανε εδω και τις χαλασαμε κι αυτες...και στο φιναλε?
" Οι μεγαλυτεροι μαλακες αντρες ειναι οι ελληνες",ετσι λενε ολες οι πρωην ανατολικες...
Συμπερασμα???
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
δλδ αμα θελεις σχεση, σε ποιο ραντεβου πρεπει να του κατσεις?
αυτο δεν ειναι δικο μου σκεπτικο ... απλα το ανεφερα ....
διαφωνω ... αλλα πολλες κοπελες ειναι αυτης της σκεψης ...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
οτι ο ελληνας παντα θα ειναι μαλακας,δεν θα αλλαξουμε ποτε.παντα θα φταινε οι αλλοι,οι ελλεινιδες,οι σιωνιστες,οι εβραιοι,οι εξωγηινοι,οι αμερικανοι,εμεις ποτε.Παιδια,ηρθε η ωρα πια να αλλαξει ο ελληνας βιολι ,το σκυλι σου και τη γκομενα οπως τη μαθεις θα γινει,τερμα πια,αν δεν αλλαξει κατι και τωρα,χεσε ψηλα κι αγναντευε...Αρκετα τις χαλασαμε τις ελλεεινιδες,τεινω να πιστεψω οτι εμεις τις καναμε ετσι, α ρε,ρωσοι ,ξυλο και γαμισι και αλλες γκομενες ,ετσι εγιναν αθρώποι οι ρωσιδες,και ηρθανε εδω και τις χαλασαμε κι αυτες...και στο φιναλε?
Συμπερασμα???
Επισκέπτης
Τό κουβάρι έχει ως εξής: oι Ελληνίδες όντας καταπιεσμένες καί χωριάτισες αντί να διαπαιδαγωγήσουν τόν γιό τους σάν αληθινό αρσενικό, τόν κάνουν μουνόδουλο γιατί έτσι εκδικούνται τήν μίζερη ζωή τους.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τι ειπες τωρα ρε μεθυσμενε δηλαδη εσυ εισαι πουτσοδουλος;ζητω το μουνι ρε.Τό κουβάρι έχει ως εξής: oι Ελληνίδες όντας καταπιεσμένες καί χωριάτισες αντί να διαπαιδαγωγήσουν τόν γιό τους σάν αληθινό αρσενικό, τόν κάνουν μουνόδουλο γιατί έτσι εκδικούνται τήν μίζερη ζωή τους.
Επισκέπτης
τι ειπες τωρα ρε μεθυσμενε δηλαδη εσυ εισαι πουτσοδουλος;ζητω το μουνι ρε.
Εντάξει δεν έχω καί πολλές απαιτήσεις από σένα.Είπαμε πιάνεις πουλιά στόν αέρα :S
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
οι αλλες πιο πιθανο ειναι να τον κανουν γκει παντωςΤό κουβάρι έχει ως εξής: oι Ελληνίδες όντας καταπιεσμένες καί χωριάτισες αντί να διαπαιδαγωγήσουν τόν γιό τους σάν αληθινό αρσενικό, τόν κάνουν μουνόδουλο γιατί έτσι εκδικούνται τήν μίζερη ζωή τους.
Συμπερασμα???
και ηρθανε εδω και τις χαλασαμε κι αυτες.. ...ειπες μεγαλη σοφια τωρα ...ρωσσιδες πολωνέζες εσκιμωες που ειναι χρονια στην ελλαδα ειναι πια ελληνιδες και χειροτερες ...βλεπουν οτι τις παιρνει και σου πινουν το αιμα χειροτερα απο τις δικες μας....
Επισκέπτης
Αυτές δέν ΄θα μεγαλώσουν ποτέ. ;)
Είναι πιο κουλ όμως....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Άμα θέλει σχέση, να βάλει αγγελία.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε με αυτα που λες μαλον εσυ τα πιανεις οχι μονο στον αερα αλλα και στο εδαφοςΕντάξει δεν έχω καί πολλές απαιτήσεις από σένα.Είπαμε πιάνεις πουλιά στόν αέρα :S
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ρε γιατι λετε μαλακιες;πως σου εχει πιει το αιμα ρε τυπε ελληνιδα για πες μου και εμενα να ξερω.γιατι εμενα μονο χυσια μου εχουν πιει μεχρι τωρα.και ηρθανε εδω και τις χαλασαμε κι αυτες.. ...ειπες μεγαλη σοφια τωρα ...ρωσσιδες πολωνέζες εσκιμωες που ειναι χρονια στην ελλαδα ειναι πια ελληνιδες και χειροτερες ...βλεπουν οτι τις παιρνει και σου πινουν το αιμα χειροτερα απο τις δικες μας....
Επισκέπτης
οι αλλες πιο πιθανο ειναι να τον κανουν γκει παντως
Μα μουνόδουλος είναι ο άντρας πού λέει πάντα ναί στην κάθε μαλακισμένη.Ετσι τό εννοώ.
Καλά ρε, θέλετε να γαμήσετε χωρίς να κεράσετε ούτε ένα καφέ;
Δε λέω να γίνει κανείς σπόνσορας, αλλά ένα καφέ, ένα ποτό, ένα φαγητό των 50 ευρώ αν έχεις κάτι να πεις και περνάς καλά, του πούστη ρε παιδιά..
Παρεμπιπτόντως, θυμήθηκα και μια παροιμία που μου έλεγε ένας μπάρμπας: λεφτά δεν έχει η τσέπη μας, λουλούδια θέλει ο πούτσος μας
Δε λέω να γίνει κανείς σπόνσορας, αλλά ένα καφέ, ένα ποτό, ένα φαγητό των 50 ευρώ αν έχεις κάτι να πεις και περνάς καλά, του πούστη ρε παιδιά..
Παρεμπιπτόντως, θυμήθηκα και μια παροιμία που μου έλεγε ένας μπάρμπας: λεφτά δεν έχει η τσέπη μας, λουλούδια θέλει ο πούτσος μας
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
Aφού κι αυτές εργάζονται.Στα λεφτά είναι τό αντριλίκι;
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
σε τι ηλικιες αναφερομαστε ... ?
Επισκέπτης
Mήν ακούς κάθε μαλακία πού σού λένε οι μπαρμπάδες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K