Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Στο χέρι σας είναι ρε παιδιά να κάνετε πέρα τις τσουλες που θέλουν "σπόνσορες" ή χαιβάνια να τους κάνουν τον "ταξιτζή".Παιδιά μάθετε να χαίρεστε τη ζωή ως σύνολο δραστηριοτήτων.Μην εξαρτάται η ζωή σας από μία γκόμενα ή γυναίκα γενικά.Ναι είναι πολύ ωραίο να χεις τον άνθρωπό σου όμως από το να σαι με μια που θα σε κάνει άνω κάτω με κάποια που θα σου προσθέσει προβλήματα καλύτερα μόνοι.

Και γω 28άρης είμαι και ήμουν και σχεδόν 4 χρόνια μόνος και δεν ντρέπομαι.Ίσα ίσα μαγκιά μου γιατί μπορεί να μην είχα κοπέλα είχα όμως την αξιοπρέπειά μου και χαιρόμουν τη ζωή.

Όποιο βούρλο σας κάνει νύξεις για διασκεδάσεις,κεράσματα,ταξιδάκια,δωράκια με το καλημέρα πείτε της "Άντε στο διάολο".

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ψαγμενα φαγητα

pitsa.jpg

%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BB%CE%B1.jpg
Όχι, αυτά δεν είναι ψαγμένα, αυτά είναι ψαγμένα (έτσι, για να γουστάρουμε):

img_1114.jpg

171095564_d07e0ff2cc_o.jpg

duckhamcranberrymisoepazotefalseegg.jpg

duckhamcranberrymisoinsidefalsearzakegge.jpg

Ουφ, πείνασα...

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Προς Θεού δεν είπα όλες.
Αλλά οι περιπτώσεις έχουν αυξηθεί υπερβολικά τον τελευταίο καιρό.
Κυρίες που ούτε γεια δε λέγαμε στέλνουν sms για να πάμε ταξιδάκι μέσα στις γιορτές (τελείως κουφό), πρώην σχέσεις που έχουμε χρόνια να ακουστούμε ξαφνικά ζητάνε εξόδους, άλλες που γνώρισα στη δουλειά και ποτέ δεν ανταλλάξαμε ούτε ματιά ζητάνε έξοδο και δείπνο.
Αυτά δεν τα είδα καθόλου τα προηγούμενα Χριστούγεννα.
Και σίγουρα εγώ φέτος δεν ομόρφυνα.
Ειδες  η κριση?
(Ασχετο,ειδα τις προάλλες τον ρουφιανοσυνδικαλα κοπρόσκυλο  της ΔΕΗ( ειδες η ΔΕΗ?)  να λεει πως κοβουνε το ρευμα σε φτωχους ανθρωπους και να μην κοκκινιζει..Ε  ρε  μπινεδες κρεμαλες  που  ερχονται...Βεβαια τα κοπροσκυλα - κοματοσκυλ - ρουφιανοι Δεητζηδες ( το 90 0/0 τετοιοι  ειναι,σε  ολες τις ΔΕΚΟ(λογαμιμενες)...]

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
δεν  εχουνε  αναγκη,δωρεαν ρεύμα,και για τα κωλοπαιδά τους  ακομη,ενα καρρο  παροχες,επιδοματα ,αρχιδια,γαμω τα σπιτια τους και την πουτανα τη ΔΕΗ,να πανε να γαμιθουνε,καλα τους κανει  ο ΔΝΤ,ειδικα  αυτα τα κοπροσκυλα...στ  αρχιδια μας   

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αγαπητή Vilma,
Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι και εμείς έχουμε τα ένστικτα μας.
Σύμφωνα με τα δικά μου ένστικτα λοιπόν, αν είσαι όντως 18 χρονών, όχι ποτό και γεύμα δεν με πειράζει να κεράσω, αλλά ότι έξοδα έχω υπολογίσει για τη διασκέδασή μου πολύ ευχαρίστως να τα κάνω με εσένα.

Υπηρετώντας τα ίδια αυτά ένστικτα και πάλι, όταν θα γίνεις 35 χρονών, δεν θα έχω διάθεση να κεράσω πέρα του ενός ποτού και αυτό γιατί θα προτιμώ να ξοδέψω για κάποια άλλη 18άρα.

Πολλές κυρίες λοιπόν γύρω στα 35, που έχουν μάθει μια ζωή να τις προσέχουνε ιδιαίτερα οι άντρες γιατί κάποτε ήταν νεαρές και νόστιμες, δεν κατάλαβαν ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης από τη φύση, και όντας κυριολεκτικά στο ράφι, αφού στα 35 με το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση και δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά ούτε και τεκνοποιήσει, απαιτούν να τις περιποιούμαι σα να είναι παιδούλες. Αυτό είναι πραγματικά αποκρουστικό.

Τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία τον τελευταίο κυρίως μήνα. 

Με το συγκεκριμενο ποστ συμφωνω παντως.....ειναι εκνευριστικες οι μεγαλομπεμπεκες που νομιζουν οτι ειναι ακομα 20 και απαιτουν να τους συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο....
(καλα εχω διαβασει απιστευτα πραγματα σε αυτο το θρεντ :2funny: )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να προχωρας το θεμα εκει που θες να καταληξει ρε φιλε
μη χανεις πολυ χρονο στο μπλα μπλα

δειξε τι θες απο την γκομενα σχεση? γαμησι?

και μη προσποιησε γιατι θα νομιζει αλλα

:rockon: :rockon: :rockon: γιεα μπειμπι....

αυτη τη νοοτροπια σε κερναω ποτο πρεπει να σε γαμησω δεν την καταλαβαινω.....
δηλαδη αντε και βγηκαμε για ποτο....αν εισαι εμφανισιακα σαν τον Κλουνει και την πατησε το γκομενακι εκ πρωτης οψεως αλλα μιλας και συμπεριφερεσαι σαν τον Αγκοπ υπαρχει περιπτωση να παιξει σεξ???

δεν αναφερομαι στις δεν-ξερω-πως-να-τις-χαρακτηρισω που εχουν "στοχο" τα 10 ραντεβου για να κανουν σεξ και τις λεγομενες cock-teasers...

βγαινεις για ποτο και βλεπεις.....αμα η χημεια ειναι τοσο καλη μπορει να γινει το σεξ και στο πρωτο μισαωρο....αν βγαινεις ομως με την "απαιτηση" οτι μου δωσες τηλεφωνο στο μαγαζι που σε γνωρισα, σε κερασα ποτο, βγηκαμε αρα πρεπει να σε γαμησω νομιζω οτι τη χειρα με τα πεντε ορφανα θα γαμησεις τελικα  :grin:

(το δευτερο προσωπο ειναι γενικο)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γ να φτιαχνεται ενας 50+ με ενα 14χρονο ενα θεμα θα το χει....

μεταξυ μας τωρα.....μερικα, καμποσα για την ακριβεια, 14χρονια ντυνονται και συμπεριφερονται πιο προστυχα και λαγνα και απο επαγγελματιες :P
σε καποιον που αρεσουν οι πιτσιρικες (18αρες πχ) δε νομιζω οτι ενα αναπτυγμενο 14χρονο θα τον χαλαγε...δε λεω οτι ειναι το "αποδεκτο" ή το "Σωστο" (βασει των συγκεκριμενων κοινωνικων δομων) αλλα δε φταινει και παντα οι 40-50ρηδες....

(Nabokov εχεις διαβασει? :P )

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
τι θες βρε ζωον;;;;
σε τρωει ο κωλος σου...
ξες ποσες ξυπνιτζουδες σαν και εσενα εχουν περασει απο αυτο το σαιτ;
σε κανα ψαρακα νομιζεις οτι απευθυνεσαι...

εισαι καλα μωρε ???
πιο το οφελος να λεω μαλακιες στε ενα φορουμ  :uglystupid:????
ααααα επειδη ειστε καμμμενοι μερικοι δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μεταξυ μας τωρα.....μερικα, καμποσα για την ακριβεια, 14χρονια ντυνονται και συμπεριφερονται πιο προστυχα και λαγνα και απο επαγγελματιες :P
σε καποιον που αρεσουν οι πιτσιρικες (18αρες πχ) δε νομιζω οτι ενα αναπτυγμενο 14χρονο θα τον χαλαγε...δε λεω οτι ειναι το "αποδεκτο" ή το "Σωστο" (βασει των συγκεκριμενων κοινωνικων δομων) αλλα δε φταινει και παντα οι 40-50ρηδες....

Ώστε -ενίοτε, έστω- ΔΕΝ φταίει ο βιαστής, Νίτσα;
Τσόκλης νο 2;    :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

(Υ.Γ. Χρόνια πολλά πουλάκι μου)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

στη γειτονια εχουμε μια τυπισσα παει-δεν παει γ γυμνασιου και το καλοκαιρι φορουσε σορτσακι καυτο και το στρινγκ ανεβασμενο απο πανω!!! :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εισαι καλα μωρε ???
πιο το οφελος να λεω μαλακιες στε ενα φορουμ  :uglystupid:????
ααααα επειδη ειστε καμμμενοι μερικοι δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μην ασχολεισαι ο συγκεκριμενος βλεπει γυναικα και την περναει για εξωγηινο ον...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ώστε -ενίοτε, έστω- ΔΕΝ φταίει ο βιαστής, Νίτσα;
Τσόκλης νο 2;     :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

(Υ.Γ. Χρόνια πολλά πουλάκι μου)

δε μιλησα για βιασμο :grin: μη βαζεις λογακια στο στοματακι μου :)
(χρονια πολλα και σε σενα  :grin: )

στη γειτονια εχουμε μια τυπισσα παει-δεν παει γ γυμνασιου και το καλοκαιρι φορουσε σορτσακι καυτο και το στρινγκ ανεβασμενο απο πανω!!! :grin: :grin:

το γαμας ή δεν το γαμας κυριες προεδρε??? :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αφου ειμαι εμπειρος ρε.

εμπειρος σε ποιον τομεα δεν εχω καταλαβει ακομα....συγγραφη, διηγηση και εκδοση ιστοριων ισως? :P
ελα μωρε.....γιορτινες μερες.....ψωμι κι αλατι ολα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom