Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Καλα Χριστουγεννα με υγεια
επισης μεσιεεεεεεε
Καλα Χριστουγεννα με υγεια
Όχι, αυτά δεν είναι ψαγμένα, αυτά είναι ψαγμένα (έτσι, για να γουστάρουμε):ψαγμενα φαγητα
Ειδες η κριση?Προς Θεού δεν είπα όλες.
Αλλά οι περιπτώσεις έχουν αυξηθεί υπερβολικά τον τελευταίο καιρό.
Κυρίες που ούτε γεια δε λέγαμε στέλνουν sms για να πάμε ταξιδάκι μέσα στις γιορτές (τελείως κουφό), πρώην σχέσεις που έχουμε χρόνια να ακουστούμε ξαφνικά ζητάνε εξόδους, άλλες που γνώρισα στη δουλειά και ποτέ δεν ανταλλάξαμε ούτε ματιά ζητάνε έξοδο και δείπνο.
Αυτά δεν τα είδα καθόλου τα προηγούμενα Χριστούγεννα.
Και σίγουρα εγώ φέτος δεν ομόρφυνα.
τι θες βρε ζωον;;;;
Αγαπητή Vilma,
Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς ότι και εμείς έχουμε τα ένστικτα μας.
Σύμφωνα με τα δικά μου ένστικτα λοιπόν, αν είσαι όντως 18 χρονών, όχι ποτό και γεύμα δεν με πειράζει να κεράσω, αλλά ότι έξοδα έχω υπολογίσει για τη διασκέδασή μου πολύ ευχαρίστως να τα κάνω με εσένα.
Υπηρετώντας τα ίδια αυτά ένστικτα και πάλι, όταν θα γίνεις 35 χρονών, δεν θα έχω διάθεση να κεράσω πέρα του ενός ποτού και αυτό γιατί θα προτιμώ να ξοδέψω για κάποια άλλη 18άρα.
Πολλές κυρίες λοιπόν γύρω στα 35, που έχουν μάθει μια ζωή να τις προσέχουνε ιδιαίτερα οι άντρες γιατί κάποτε ήταν νεαρές και νόστιμες, δεν κατάλαβαν ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης από τη φύση, και όντας κυριολεκτικά στο ράφι, αφού στα 35 με το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση και δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά ούτε και τεκνοποιήσει, απαιτούν να τις περιποιούμαι σα να είναι παιδούλες. Αυτό είναι πραγματικά αποκρουστικό.
Τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι έχουν αυξηθεί ραγδαία τον τελευταίο κυρίως μήνα.
να προχωρας το θεμα εκει που θες να καταληξει ρε φιλε
μη χανεις πολυ χρονο στο μπλα μπλα
δειξε τι θες απο την γκομενα σχεση? γαμησι?
και μη προσποιησε γιατι θα νομιζει αλλα
γ να φτιαχνεται ενας 50+ με ενα 14χρονο ενα θεμα θα το χει....
τι θες βρε ζωον;;;;
σε τρωει ο κωλος σου...
ξες ποσες ξυπνιτζουδες σαν και εσενα εχουν περασει απο αυτο το σαιτ;
σε κανα ψαρακα νομιζεις οτι απευθυνεσαι...
μεταξυ μας τωρα.....μερικα, καμποσα για την ακριβεια, 14χρονια ντυνονται και συμπεριφερονται πιο προστυχα και λαγνα και απο επαγγελματιες
σε καποιον που αρεσουν οι πιτσιρικες (18αρες πχ) δε νομιζω οτι ενα αναπτυγμενο 14χρονο θα τον χαλαγε...δε λεω οτι ειναι το "αποδεκτο" ή το "Σωστο" (βασει των συγκεκριμενων κοινωνικων δομων) αλλα δε φταινει και παντα οι 40-50ρηδες....
(Nabokov εχεις διαβασει? )
στη γειτονια εχουμε μια τυπισσα παει-δεν παει γ γυμνασιου και το καλοκαιρι φορουσε σορτσακι καυτο και το στρινγκ ανεβασμενο απο πανω!!!μεταξυ μας τωρα.....μερικα, καμποσα για την ακριβεια, 14χρονια ντυνονται και συμπεριφερονται πιο προστυχα και λαγνα και απο επαγγελματιες
σε καποιον που αρεσουν οι πιτσιρικες (18αρες πχ) δε νομιζω οτι ενα αναπτυγμενο 14χρονο θα τον χαλαγε...δε λεω οτι ειναι το "αποδεκτο" ή το "Σωστο" (βασει των συγκεκριμενων κοινωνικων δομων) αλλα δε φταινει και παντα οι 40-50ρηδες....
(Nabokov εχεις διαβασει? )
ηρθε ο μπολντ ...σωπα-ακου-μαθε.
Μπράβο ρε φλες
εχεις γίνει πολύ πιο σοφός με τα χρόνια
δεν ειναι τρομερο το οτι για ΚΑΘΕ τι που θα συζητησουμε εχει μια προσφατη εμπειρια να διηγηθει?
ο αισωπος
μην ασχολεισαι ο συγκεκριμενος βλεπει γυναικα και την περναει για εξωγηινο ον...εισαι καλα μωρε ???
πιο το οφελος να λεω μαλακιες στε ενα φορουμ ????
ααααα επειδη ειστε καμμμενοι μερικοι δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι ...
ναι ναιαφου ειμαι εμπειρος ρε.
Ώστε -ενίοτε, έστω- ΔΕΝ φταίει ο βιαστής, Νίτσα;
Τσόκλης νο 2;
(Υ.Γ. Χρόνια πολλά πουλάκι μου)
στη γειτονια εχουμε μια τυπισσα παει-δεν παει γ γυμνασιου και το καλοκαιρι φορουσε σορτσακι καυτο και το στρινγκ ανεβασμενο απο πανω!!!
ναι ναι
αφου ειμαι εμπειρος ρε.