Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
εσυ μου μιλησες
εγω σιχαινομαι κατι σκατα σαν και σενα
ελα ρε βλακα κοφτο,εγω σου μιλισα και δεν το ξανακανω γιατη σε κατι τελιομενους σα και εσενα δεν αξιζει ουτε να τους βριζεις..παρε τα φραγκα σου και κατσε σε καμια γωνια να τι κλαψεις μονος σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
α..ρε πουστοχανουμο αυτα να μου τα πεις διαζωσης
μαγκιες απο τα ιντερνετ....
ΕΓΩ κανω μαγκιες;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοιτα σε καταλαβαινω,ειναι γιορτες,εχεις μεινει εντελως μονος,καμια δεν σε κοιταει,αλλα δεν σου φταινε τα μελη του σαιτ ρε τυπε,τραβα αλλου να κλαψομουνιαζεσαι.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ελα ρε βλακα κοφτο,εγω σου μιλισα και δεν το ξανακανω γιατη σε κατι τελιομενους σα και εσενα δεν αξιζει ουτε να τους βριζεις..παρε τα φραγκα σου και κατσε σε καμια γωνια να τι κλαψεις μονος σου.
θες να σου δανεισω κανα φραγκο;

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ΕΓΩ κανω μαγκιες;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοιτα σε καταλαβαινω,ειναι γιορτες,εχεις μεινει εντελως μονος,καμια δεν σε κοιταει,αλλα δεν σου φταινε τα μελη του σαιτ ρε τυπε,τραβα αλλου να κλαψομουνιαζεσαι.
μαλακιες λες φιλε, μαγκας δεν εχει αναγκη απο φιλους και γυναικες εχει λευτα ρε μη το ξεχνας αυτο!!!

Μπορει να αγοραση και φιλους και γυναικες, το μονο που δεν θα μπορεσει να αγοραση ποτε ειναι καποιον να του πει μια καλη κουβεντα και να του την πει ΤΣΑΠΜΑ.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
θες να σου δανεισω κανα φραγκο;
Ναι ρε μαλακα και το λεω δημοσια θελω 500000ε και αν μου τα δοσεις θα ανοιξω θρεντ που θα το παρεδεχομαι και θα σε ευχαριστω!!!

για να σε δω τωρα μαλακα τι θα πεις?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως κάνω καλή τιμούλα στον Γαμάικ όταν του λέω καλές κουβέντες.

Μεγάλε Γαμάικ!

(Την επιταγή μην ξεχάσεις)

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Α και που εισαι μουνακι τωρα φευγω,αλλα για να αποδηξεις ποσο ΜΕΓΑΛΟΣ εισαι περιμανω φοτο με τα μετρητα σου 50g ko και διπλα ενα χαρτακι που να λεει το νικ σου,μεχρι τοτε τα παραμυθακια να τα λες στους αλους. Και αν τυχον λες αληθεια και το αποδιξεις με φοτο ενα εχω να σου πω οτι θα αποδιξεις πως δεν εισαι ψευτης...λυπαμαι ομως γιατη δεν θα πορεσεις να αποδιξεις ποτε οτι εισαι ανθρωπος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
απ' ό,τι βλέπω σας έχει ποτίσει το πνεύμα το χριστουγέννων. Χρόνια πολλά

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οι γυναικες γενικα λυσσανε γιατι ειναι απροσαρμοστα απο τη φύση τους σε οτι δεν έχει να κάνει με εναν καλό μαλακα που τους παρεχει όσα αυτές θελουν!οποτε να πανε να γαμηθουνε!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οι γυναικες γενικα λυσσανε γιατι ειναι απροσαρμοστα απο τη φύση τους σε οτι δεν έχει να κάνει με εναν καλό μαλακα που τους παρεχει όσα αυτές θελουν!οποτε να πανε να γαμηθουνε!

αλλος πικραμενος απο τη ζωη (ναι πουτανα ειναι κ αυτη :P)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
πολυ μιζερια λεμεεεεε ....
ολοι οι επαναστατημενοι βασιλακιδες καηλες εδω ....   :uglystupid:
γιατί μιζέρια ρε σύ;
το να λέει κάποιος πραγματικές καταστάσεις,βιώματα και τα συμπεράσματα που έχει βγάλει, το θεωρείς μίζερο;
άλλωστε το ότι οι περισσότεροι,αν όχι όλοι, δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για τις ελλεϊνίδες,το θεωρείς τυχαίο;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατί μιζέρια ρε σύ;
το να λέει κάποιος πραγματικές καταστάσεις,βιώματα και τα συμπεράσματα που έχει βγάλει, το θεωρείς μίζερο;
άλλωστε το ότι οι περισσότεροι,αν όχι όλοι, δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για τις ελλεϊνίδες,το θεωρείς τυχαίο;;;
αν οντως εχεις πιαστει εσυ μαλακας απο γκομενες,εχεις σκεφτει οτι δεν φταινε αυτες αλλα εσυ;ασχημη γνωμη για τις ελληνιδες εχουν μονο οσοι δεν ειναι αξιοι να εχουν γκομενα ελληνιδα,και στο λεει ενας που πιο πολυ με ξενες νταλαβεριζεται.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
γιατί μιζέρια ρε σύ;

το μίζερο είναι να παρουσιάζεις προσωπικά βιώματα σαν το γενικό κανόνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom