baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
εσυ δε κοιμηθηκες
εσυ δε κοιμηθηκες
ελα ρε βλακα κοφτο,εγω σου μιλισα και δεν το ξανακανω γιατη σε κατι τελιομενους σα και εσενα δεν αξιζει ουτε να τους βριζεις..παρε τα φραγκα σου και κατσε σε καμια γωνια να τι κλαψεις μονος σου.εσυ μου μιλησες
εγω σιχαινομαι κατι σκατα σαν και σενα
ΕΓΩ κανω μαγκιες;;;;;α..ρε πουστοχανουμο αυτα να μου τα πεις διαζωσης
μαγκιες απο τα ιντερνετ....
απο κοντατι σημαινει διαζωσης?
θες να σου δανεισω κανα φραγκο;ελα ρε βλακα κοφτο,εγω σου μιλισα και δεν το ξανακανω γιατη σε κατι τελιομενους σα και εσενα δεν αξιζει ουτε να τους βριζεις..παρε τα φραγκα σου και κατσε σε καμια γωνια να τι κλαψεις μονος σου.
μαλακιες λες φιλε, μαγκας δεν εχει αναγκη απο φιλους και γυναικες εχει λευτα ρε μη το ξεχνας αυτο!!!ΕΓΩ κανω μαγκιες;;;;;
κοιτα σε καταλαβαινω,ειναι γιορτες,εχεις μεινει εντελως μονος,καμια δεν σε κοιταει,αλλα δεν σου φταινε τα μελη του σαιτ ρε τυπε,τραβα αλλου να κλαψομουνιαζεσαι.
Ναι ρε μαλακα και το λεω δημοσια θελω 500000ε και αν μου τα δοσεις θα ανοιξω θρεντ που θα το παρεδεχομαι και θα σε ευχαριστω!!!θες να σου δανεισω κανα φραγκο;
Μπορει να αγοραση και φιλους και γυναικες, το μονο που δεν θα μπορεσει να αγοραση ποτε ειναι καποιον να του πει μια καλη κουβεντα και να του την πει ΤΣΑΠΜΑ.
:-*Εγώ πάντως κάνω καλή τιμούλα στον Γαμάικ όταν του λέω καλές κουβέντες.
Μεγάλε Γαμάικ!
(Την επιταγή μην ξεχάσεις)
οι γυναικες γενικα λυσσανε γιατι ειναι απροσαρμοστα απο τη φύση τους σε οτι δεν έχει να κάνει με εναν καλό μαλακα που τους παρεχει όσα αυτές θελουν!οποτε να πανε να γαμηθουνε!
αλλος πικραμενος απο τη ζωη (ναι πουτανα ειναι κ αυτη )
απ' ό,τι βλέπω σας έχει ποτίσει το πνεύμα το χριστουγέννων. Χρόνια πολλά
γιατί μιζέρια ρε σύ;πολυ μιζερια λεμεεεεε ....
ολοι οι επαναστατημενοι βασιλακιδες καηλες εδω ....
αν οντως εχεις πιαστει εσυ μαλακας απο γκομενες,εχεις σκεφτει οτι δεν φταινε αυτες αλλα εσυ;ασχημη γνωμη για τις ελληνιδες εχουν μονο οσοι δεν ειναι αξιοι να εχουν γκομενα ελληνιδα,και στο λεει ενας που πιο πολυ με ξενες νταλαβεριζεται.γιατί μιζέρια ρε σύ;
το να λέει κάποιος πραγματικές καταστάσεις,βιώματα και τα συμπεράσματα που έχει βγάλει, το θεωρείς μίζερο;
άλλωστε το ότι οι περισσότεροι,αν όχι όλοι, δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για τις ελλεϊνίδες,το θεωρείς τυχαίο;;;
γιατί μιζέρια ρε σύ;
το να λέει κάποιος πραγματικές καταστάσεις,βιώματα και τα συμπεράσματα που έχει βγάλει, το θεωρείς μίζερο;
άλλωστε το ότι οι περισσότεροι,αν όχι όλοι, δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για τις ελλεϊνίδες,το θεωρείς τυχαίο;;;