Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
γιατί μιζέρια ρε σύ;
το να λέει κάποιος πραγματικές καταστάσεις,βιώματα και τα συμπεράσματα που έχει βγάλει, το θεωρείς μίζερο;
άλλωστε το ότι οι περισσότεροι,αν όχι όλοι, δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για τις ελλεϊνίδες,το θεωρείς τυχαίο;;;

καλε μου τι να σου πω ...?
εμενα μου φαινονται ξενα αυτα που λες...
δεν θελω να συνεχισω να λεω πραγματα γτ μετα λετε "ααασε ρε μας τ παν κ αλλες" "τα λες ετσι για να το παιξεις καλη " και λοιπες μαλακιες ....
αυτο κρατα απο μενα  οτι εγω λιγες ξερω να ειναι ετσι .... καποιο λαθος κανετε εσεις ισως ...
ισως λεω ... οχι σιγουρα ...
κατα τ αλλα ευχομαι να βρεις καποια να σου αλλαξει αυτη την γνωμη και να σε κανει χαρουμενο και οχι απογοητευμενο ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
καλε μου τι να σου πω ...?
εμενα μου φαινονται ξενα αυτα που λες...
δεν θελω να συνεχισω να λεω πραγματα γτ μετα λετε "ααασε ρε μας τ παν κ αλλες" "τα λες ετσι για να το παιξεις καλη " και λοιπες μαλακιες ....
αυτο κρατα απο μενα  οτι εγω λιγες ξερω να ειναι ετσι .... καποιο λαθος κανετε εσεις ισως ...
ισως λεω ... οχι σιγουρα ...
κατα τ αλλα ευχομαι να βρεις καποια να σου αλλαξει αυτη την γνωμη και να σε κανει χαρουμενο και οχι απογοητευμενο ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Κοιτα εγω προτιμο τις ξενες για αλους ομως λογους παντου τπαρχουν και καλες και κακες πλεον ομως οι ελληνιδες ειναι πιο πολυ προς το κακες και ωφηλεις να το παραδεχτης..

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αν οντως εχεις πιαστει εσυ μαλακας απο γκομενες,εχεις σκεφτει οτι δεν φταινε αυτες αλλα εσυ;ασχημη γνωμη για τις ελληνιδες εχουν μονο οσοι δεν ειναι αξιοι να εχουν γκομενα ελληνιδα,και στο λεει ενας που πιο πολυ με ξενες νταλαβεριζεται.
εσύ τώρα τί θες και ξύνεσαι;
αν απευθυνθώ σε σένα μου απαντάς...
και για να έχω προσωπικά άσχημη ή καλή γνώμη για κάποιον τον έχω ζήσει και από την καλή και από την ανάποδη...
και είπαμε και χθές...ο μαλάκας εδώ μέσα εσύ είσαι...
άντε βλάκα χριστουγεννιάτικα...

Επισκέπτης
και για να έχω προσωπικά άσχημη ή καλή γνώμη για κάποιον τον έχω ζήσει και από την καλή και από την ανάποδη...

Μη μιλάς έτσι στόν dimitrisniva! Εχει καυλωτική ορθογραφία!!!  :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Κοιτα εγω προτιμο τις ξενες για αλους ομως λογους παντου τπαρχουν και καλες και κακες πλεον ομως οι ελληνιδες ειναι πιο πολυ προς το κακες και ωφηλεις να το παραδεχτης..

οχι ρε φιλε ...
προσωπικα θεωρω και χαζο να μπεις στην διαδικασια αυτη ...
:idiot:
Δέν φαντάζομαι να ψάχνεις άντρα για να τού αλλάξεις κάποια γνώμη;  ;)

οχι ρε συ ... δεν ειχα ποτε προβλημα με κανεναν ...  :cheesy:
αλλα μην τα μπερδευεις ... κακο ειναι που του ευχηθηκα κατι τετοιο  :idiot: :headbang: :idiot:?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εχεις προσωπικη γνωμη για καποιον η για καποια;μην μας μπερδευεις.το θεμα ειναι ποιος ο λογος να κλαψουμουνιαζεις καθε λιγο και λιγακι αν δεν σου αρεσουν ρε τυπε οι ελληνιδες παρε μια ξενη να βρεις την υγεια σου παρε μια ρωσσιδα η μια ουκρανεζα,που ειναι καλες αυτες,και θα σε εχουν βασιλια,και δεν θα σου τρωνε τα λεφτα αυτες θα σε πληρωνουν γιατι εισαι ομορφος και γαμικος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μητσο αν ειναι να προτιμας ξενες και να τραβας οτι τραβαγες με μια ρουμανα μολδαβη τι ητανε που ειχες,χιλιες φορες τελειως μονος σου.

Επισκέπτης
οχι ρε φιλε ...
προσωπικα θεωρω και χαζο να μπεις στην διαδικασια αυτη ...
:idiot:
οχι ρε συ ... δεν ειχα ποτε προβλημα με κανεναν ...  :cheesy:
αλλα μην τα μπερδευεις ... κακο ειναι που του ευχηθηκα κατι τετοιο  :idiot: :headbang: :idiot:?

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.Εγώ ξέρω ότι μού αρέσουν οι λυσσάρες!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μητσο αν ειναι να προτιμας ξενες και να τραβας οτι τραβαγες με μια ρουμανα μολδαβη τι ητανε που ειχες,χιλιες φορες τελειως μονος σου.
σωστος ρε φιλε αλλα καμια φορα μας αρεσει να παιδευομαστε ;) ;) ;)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Κακώς.Σέ σένα έπρεπε να τό λέει.Μού αρέσει να στη λένε γιατί είσαι τελείως ακατοίκητος καί γκαγκα!  ;)
ο καθενας βλακα εχει την γνωμη του... αν θα μου την πει καποιος θα το κανει επειδη μου αξιζει και οχι επειδη σου αρεσει εσενα :birdman: :birdman: :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
σημερα δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
εχεις προσωπικη γνωμη για καποιον η για καποια;μην μας μπερδευεις.το θεμα ειναι ποιος ο λογος να κλαψουμουνιαζεις καθε λιγο και λιγακι αν δεν σου αρεσουν ρε τυπε οι ελληνιδες παρε μια ξενη να βρεις την υγεια σου παρε μια ρωσσιδα η μια ουκρανεζα,που ειναι καλες αυτες,και θα σε εχουν βασιλια,και δεν θα σου τρωνε τα λεφτα αυτες θα σε πληρωνουν γιατι εισαι ομορφος και γαμικος.
καλά εσύ είσαι αήττητος...
άντε ασχολήσου με κανέναν άλλο μπας και συνεννοηθείτε...

Επισκέπτης
το μίζερο είναι να παρουσιάζεις προσωπικά βιώματα σαν το γενικό κανόνα

Σωστός!!!

Αν πάλι παρουσιάζεις τόν γενικό κανόνα γιά προσωπικό σου βίωμα, ε τότε είσαι για τό κάγκελλο στό ίδρυμα πού αρχίζει από δέλτα.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom