Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Οσον αφορα προηγηθεν  σχολιό μου,το παιρνω πισω,ακυρο,προφανως για να το λεει  η κοπελλα ετσι θα ειναι.Δεν προλαβαινω να ξαναδιαβασω ολα τα ποστ,αλλα ,μαλλον εχετε δικηο...Κεκτημενη  ταχυτης.Καλα Χριστουγεννα!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Οσον αφορα προηγηθεν  σχολιό μου,το παιρνω πισω,ακυρο,προφανως για να το λεει  η κοπελλα ετσι θα ειναι.Δεν προλαβαινω να ξαναδιαβασω ολα τα ποστ,αλλα ,μαλλον εχετε δικηο...Κεκτημενη  ταχυτης.Καλα Χριστουγεννα!
Επισης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι ισως να εχεις δικιο!
Απλα με τις λυσσαρες δεν σε κραταν τα ποδια σου μετα!
ε γυμνασου και εσυ λιγο,κανε κανα τζογκινγκ,το αθλημα αυτο θελει καλη φυσικη κατασταση.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Ωχ συγγνώμη, μπερδευτηκα. Διαβαζα το ποστ πολύ γρήγορα και νόμισα ότι αυτό για το μους και την τυροσαλατα γραφτηκε από τη Βελβυ (που είναι γνωστη βεγκαν). Όμως γραφτηκε από εσένα. Συγγνώμη και από τους δύο.

ΥΓ: Βέγκαν είναι κάποιος ο οποίος δεν τρώει όχι μόνο ζωικές τροφές αλλά ούτε και τροφές που με έμμεσο τρόπο προερχονται από ζώα (π.χ. γαλακτοκομικά, αυγά, βούτυρο, μέλι, κλπ).

Επισκέπτης
Ωχ συγγνώμη, μπερδευτηκα. Διαβαζα το ποστ πολύ γρήγορα και νόμισα ότι αυτό για το μους και την τυροσαλατα γραφτηκε από τη Βελβυ (που είναι γνωστη βεγκαν). Όμως γραφτηκε από εσένα. Συγγνώμη και από τους δύο.

ΥΓ: Βέγκαν είναι κάποιος ο οποίος δεν τρώει όχι μόνο ζωικές τροφές αλλά ούτε και τροφές που με έμμεσο τρόπο προερχονται από ζώα (π.χ. γαλακτοκομικά, αυγά, βούτυρο, μέλι, κλπ).

Γάμησέ τους αυτούς.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Ποιος τη γ@μ@ει αυτη...........

Α! Μαλιστα! Ευχαριστω. Δεν το γνωριζα!
Μονο τους Vegeterians ηξερα!

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αντε ρε γαμησου!!! σκατενιο ον

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
οχι ρε ηλιθιε
δεν χρωσταω σε κανεναν
εσυ πουλας λαχεια
εγω ΄΄κοκα΄΄κολες
δηλαδη δηλωνεις δημοσια οτι εισαι πρεζεμπορας????εχω διαβασει μαλακιες και μαλακιες σε αυτο το σαιτ αλλα η δικια σου δηλωση πρεπει να παρει νομπελ μαλακιας.ειτε ειναι αληθινη οποτε εισαι βλακας ειτε ειναι ψευτικη οποτε εισαι και βλακας και ψευτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom