Κατ' αρχή χρόνια πολλά σε σένα και σε όλους.
Επειδή έγραψες τη λέξη "τυροσαλάτα" θέλω να σε ρωτήσω αν έπαψες να είσαι vegan
Τι ειναι vegan?
Κατ' αρχή χρόνια πολλά σε σένα και σε όλους.
Επειδή έγραψες τη λέξη "τυροσαλάτα" θέλω να σε ρωτήσω αν έπαψες να είσαι vegan
Σωστος μαλακια μου...Δεν ταιριαζει!
Σκεψου λιγο!
φασολαδα με κετσαπ και μουσταρδα... ε???????????
ολες χυνουν δυνατα και πολυ τυπε δεν παιζει ρολο να ειναι λυσαρα η οχι.
ολες χυνουν δυνατα και πολυ τυπε δεν παιζει ρολο να ειναι λυσαρα η οχι.
ΕπισηςΟσον αφορα προηγηθεν σχολιό μου,το παιρνω πισω,ακυρο,προφανως για να το λεει η κοπελλα ετσι θα ειναι.Δεν προλαβαινω να ξαναδιαβασω ολα τα ποστ,αλλα ,μαλλον εχετε δικηο...Κεκτημενη ταχυτης.Καλα Χριστουγεννα!
εχω φτασει μεχρι τα πατατακια με μερεντα τυπε μου!!Σταματα! Δεν ειναι σωστο!!!
ε γυμνασου και εσυ λιγο,κανε κανα τζογκινγκ,το αθλημα αυτο θελει καλη φυσικη κατασταση.Ναι ισως να εχεις δικιο!
Απλα με τις λυσσαρες δεν σε κραταν τα ποδια σου μετα!
Εγω οταν δουλεβα μπαρ εβαζα πατατακια με ξυροκαρπια και σιροπι σοκολαταεχω φτασει μεχρι τα πατατακια με μερεντα τυπε μου!!
ε γυμνασου και εσυ λιγο,κανε κανα τζογκινγκ,το αθλημα αυτο θελει καλη φυσικη κατασταση.
Τι ειναι vegan?
Ωχ συγγνώμη, μπερδευτηκα. Διαβαζα το ποστ πολύ γρήγορα και νόμισα ότι αυτό για το μους και την τυροσαλατα γραφτηκε από τη Βελβυ (που είναι γνωστη βεγκαν). Όμως γραφτηκε από εσένα. Συγγνώμη και από τους δύο.
ΥΓ: Βέγκαν είναι κάποιος ο οποίος δεν τρώει όχι μόνο ζωικές τροφές αλλά ούτε και τροφές που με έμμεσο τρόπο προερχονται από ζώα (π.χ. γαλακτοκομικά, αυγά, βούτυρο, μέλι, κλπ).
Ωχ συγγνώμη, μπερδευτηκα. Διαβαζα το ποστ πολύ γρήγορα και νόμισα ότι αυτό για το μους και την τυροσαλατα γραφτηκε από τη Βελβυ (που είναι γνωστη βεγκαν). Όμως γραφτηκε από εσένα. Συγγνώμη και από τους δύο.
ΥΓ: Βέγκαν είναι κάποιος ο οποίος δεν τρώει όχι μόνο ζωικές τροφές αλλά ούτε και τροφές που με έμμεσο τρόπο προερχονται από ζώα (π.χ. γαλακτοκομικά, αυγά, βούτυρο, μέλι, κλπ).
εχω φτασει μεχρι τα πατατακια με μερεντα τυπε μου!!
ε γυμνασου και εσυ λιγο,κανε κανα τζογκινγκ,το αθλημα αυτο θελει καλη φυσικη κατασταση.
Εισαι νινι ακομα!
δηλαδη δηλωνεις δημοσια οτι εισαι πρεζεμπορας????εχω διαβασει μαλακιες και μαλακιες σε αυτο το σαιτ αλλα η δικια σου δηλωση πρεπει να παρει νομπελ μαλακιας.ειτε ειναι αληθινη οποτε εισαι βλακας ειτε ειναι ψευτικη οποτε εισαι και βλακας και ψευτηςοχι ρε ηλιθιε
δεν χρωσταω σε κανεναν
εσυ πουλας λαχεια
εγω ΄΄κοκα΄΄κολες