papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.569
- Πόντοι
- 27.261
δε γνωριζω σορρυυπαρχουν και αδικιες οπως του βατραχου,αδικα μπαναριστηκε ο καημενος.
δε γνωριζω σορρυυπαρχουν και αδικιες οπως του βατραχου,αδικα μπαναριστηκε ο καημενος.
Τελειωμένες θα'ναι αυτές που θα τις καταφέρεις να σου κάτσουνπως διαολο βρισκουν το σαι ολες οι τελειωμενες ρε μαλακα;
οοοο τι σου ειπε τωρα... @athinaios44Τελειωμένες θα'ναι αυτές που θα τις καταφέρεις να σου κάτσουν
βρε ΟΡΚΑ κανε λιγο κρατειΤελειωμένες θα'ναι αυτές που θα τις καταφέρεις να σου κάτσουν
με ξεφτυλισε μαν,με κολλησε στον τοιχοοοοο τι σου ειπε τωρα... @athinaios44
για να με ταπωσει η Μαντω θα πρεπει να μου μιλησει αν εχει φαει σκορδα και μονο τοτε θα με εχει εξαφανισει..η μαντω σκληρη σε ταπωσε αθηναιε
αθηναιε ασχετο
μολις γυρισα απο γλυφαδα κοφυ μπερυ
μου εφτιαξε τον καφε μια μελαχροινη με σκουλαρηκη η σταρασακι στη μυτη κατι τετοιο
και της λεω η καλυτερη εισαι και μου λεει πες το πιο δυνατα να το ακουσουν και μεσα και γελαγε
και μετα γυρναει ο διπλανος της μπαριστα και λεει ποια ειναι η καλυτερη αυτη?
στο ταμειο εχει μια ξανθουλα
καταλαβες ποια κοπελα λεω?για να με ταπωσει η Μαντω θα πρεπει να μου μιλησει αν εχει φαει σκορδα και μονο τοτε θα με εχει εξαφανισει..
μπραβο που πας κοφι μπερυ
nai και τις 2 τις ξερωκαταλαβες ποια κοπελα λεω?
τις ξερεις καλα ? η απλα μιλατε?nai και τις 2 τις ξερω
ε δεν βγαινουμε και για καφε ρε..τις ξερω εκει που δουλευουν χαιρετιομαστε κλπ...θα φας χυλοπιτα μην προσπαθησεις κατιτις ξερεις καλα ? η απλα μιλατε?
δε προσπαθω οχιε δεν βγαινουμε και για καφε ρε..τις ξερω εκει που δουλευουν χαιρετιομαστε κλπ...θα φας χυλοπιτα μην προσπαθησεις κατι
εγω μια φιλικη συμβουλη σου εδωσα Πουσυ δεν ξευρω τιποταδε προσπαθω οχι
αλλα γιατι το λες εχει γκομενο?
ε πες ρε μαλεα τωραεγω μια φιλικη συμβουλη σου εδωσα Πουσυ δεν ξευρω τιποτα
δεν εχω να πω κατι φιλτατεε πες ρε μαλεα τωρα
μεταξυ μας λες και θα παω να πω τιποτα κανεις
τυπε πρεπει να κοψεις να "εκβιάζεις" κοσμο "στην πλακα"ε πες ρε μαλεα τωρα
μεταξυ μας λες και θα παω να πω τιποτα κανεις
μπραβο μαλακα γελασαμετυπε πρεπει να κοψεις να "εκβιάζεις" κοσμο "στην πλακα"