Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Όχι η αμστελ,η άλφα. Η μπύρα του Αλβανού καθώς δεν υπάρχουν οι Έλληνες οικοδόμοι πλέονμε οικοδομους θα σου αρεσε η φαντασιωση;και μια αμστελ μπουκαλι στο χερι;
Όχι η αμστελ,η άλφα. Η μπύρα του Αλβανού καθώς δεν υπάρχουν οι Έλληνες οικοδόμοι πλέονμε οικοδομους θα σου αρεσε η φαντασιωση;και μια αμστελ μπουκαλι στο χερι;
Όχι η αμστελ,η άλφα. Η μπύρα του Αλβανού καθώς δεν υπάρχουν οι Έλληνες οικοδόμοι πλέον
λανθανεις...εχουμε εδω μεσα σκουροχρωμο ηλιοκαμμενο ψηλο Ντεληκανη οικοδομο..και Ελληνα..τροπος του λεγειν ελληνα αλλα τελος παντωνΌχι η αμστελ,η άλφα. Η μπύρα του Αλβανού καθώς δεν υπάρχουν οι Έλληνες οικοδόμοι πλέον
Μην στεναχωριέσαι, σε όσους έχουν μικρό πουλί πιο εύκολα τους δίνουμε κωλοΕΧΩ ΕΓΩ τιραντες!!!!!!
γιατι εχω μεγαλη κοιλια και με την ζωνη δεν μπορω να κρατησω το παντελονι πανω.
ακομα βαζω συχνα φορμα που απο οτι καταλαβα σου αρεσει αλλα οχι εργασιας, γυμναστικης, γιατι με βολευει.
με το πουλι απο οτι καταλαβαινω θα εχεις θεμα, γιατι ειναι αρκετα μικρο μαλλον γιατι μικρουλης δεν ετρωγα ολο το φαγητο μου.
ομως ειμαι καλοοοο παιδι.......................................
κωλο κωλο κωλο κωλο.Μην στεναχωριέσαι, σε όσους έχουν μικρό πουλί πιο εύκολα τους δίνουμε κωλο
θα σου την γαμησω την μαντω εχω φορμες τιραντα.μου αρεσει που οι "εμπειρογνωμονες" του site, ολες τις γυναικες που μπαινουν σφηνα εδω μεσα (για δικους τους λογους), τις περνανε για αντρες-"αντρες"...
και ειναι και σιγουροι κιολας
δε γαματε ουτε στη δευτερα παρουσια.θα σου την γαμησω την μαντω εχω φορμες τιραντα.
χοντρο και εβγαλα τις τιραντες απο τη ναφθαλινι,παω να τις ξαναβαλω.δε γαματε ουτε στη δευτερα παρουσια.
ψαξε τιραντες εσυ
γιατι το λες αυτο;μπαρουλης εχει μεγαλη εμπΥρια απο κομενακιαδε γαματε ουτε στη δευτερα παρουσια.
ψαξε τιραντες εσυ
χοντρο ξαναβγαζω τις τιραντες απο τη ναφθαλινι.γιατι το λες αυτο;μπαρουλης εχει μεγαλη εμπΥρια απο κομενακια
μα αυτο ειπα στην αρχη...."εμπειρογνωμονες"γιατι το λες αυτο;μπαρουλης εχει μεγαλη εμπΥρια απο κομενακια
παρε χαρτακι,ενοικιαζω τιραντες.βρε βρε , ολοι εδω στο μελι
πουτσα μου η Μαντωπαρε χαρτακι,ενοικιαζω τιραντες.
ωπα μαλακα στο τρενακι τελευταιος ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.πουτσα μου η Μαντω
καθιστε εδω στην ουρα να γαμησετε
με την τιράντα σε βλεπω πρωτοωπα μαλακα στο τρενακι τελευταιος ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
πως διαολο βρισκουν το σαι ολες οι τελειωμενες ρε μαλακα;πουτσα μου η Μαντω
καθιστε εδω στην ουρα να γαμησετε
πρεπει να εχει βαλει μπανεράκι στο κοσμοπολιταν ο Αντιπως διαολο βρισκουν το σαι ολες οι τελειωμενες ρε μαλακα;