baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
ξερεις κατι απο προσωπικη εμπειρια?πως διαολο βρισκουν το σαι ολες οι τελειωμενες ρε μαλακα;
ξερεις κατι απο προσωπικη εμπειρια?πως διαολο βρισκουν το σαι ολες οι τελειωμενες ρε μαλακα;
ενας χρονιος επισκεπτης ημουν εδω αγαπητε τι να ξερω εγω απο αυτα;ξερεις κατι απο προσωπικη εμπειρια?
βαπονα μη ξεχασειςχοντρο και εβγαλα τις τιραντες απο τη ναφθαλινι,παω να τις ξαναβαλω.
πρεπει να κανουμε και προξενια.πρεπει να εχει βαλει μπανεράκι στο κοσμοπολιταν ο Αντι
καλη μαγκιά , εξυπνο
Ελα διπλα,σου βρηκαμε και δουλεια.(Και για τα καρντασια επισης,οσο για ποσοστα απο την δουλεια,απο κοντα αυτα)πρεπει να κανουμε και προξενια.
νομιζα οτι μου ειπες ρεξονα και εκανα μπανιο προχθες.βαπονα μη ξεχασεις
απο αυτο και μονο, καταλαβαινεις ποσο αγαμια υπαρχει.πως διαολο βρισκουν το σαι ολες οι τελειωμενες ρε μαλακα;
συμφωνω οχι ολες...ελαχιστες δεν ηταναπο αυτο και μονο, καταλαβαινεις ποσο αγαμια υπαρχει.
τελειωμενες οχι ολες παντως.
Ελα διπλα,σου βρηκαμε και δουλεια.(Και για τα καρντασια επισης,οσο για ποσοστα απο την δουλεια,απο κοντα αυτα)
δε ξερω πιο παλια απο την εγγραφη μου εδω.συμφωνω οχι ολες...ελαχιστες δεν ηταν
δνε ειναι ολοι κλωνοι..καποιοι ειχαν μπαναριστει και μπηκαν αναγκαστικα με αλλο νικ και φυσικα ειπαν ποιοι ειναι..οι περισσοτεροι ομως εναι αυτοι που λεςδε ξερω πιο παλια απο την εγγραφη μου εδω.
βλεπεις δεν ειμαι ο "κλασσικος επισκεπτης" 10 χρονων που παρακολουθουσε το site (κλωνος-παρακλωνος-παρακλωναραιος), που μπηκε τωρα στην παρεα για να γραψει τις παπαριες του και αυτος.
2-3 εχω γνωρισει.
τελειωμενες οχι.
καποια θεματακια ναι.
ρεξονα χρειαζονται αλλοι... και αλλες.νομιζα οτι μου ειπες ρεξονα και εκανα μπανιο προχθες.
κουτο-μπαρος χανει επαγγελματικες ευκαιριες για να καυλαντισει μπας και γαμησει
δεν ενδιαφερομαι
ειμαι φουλ εργασιακος φουλ.κουτο-μπαρος χανει επαγγελματικες ευκαιριες για να καυλαντισει μπας και γαμησει
χανεις ευκαιριες,ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣδεν ενδιαφερομαι
ειμαι φουλ εργασιακος φουλ.
Δεν ειναι τιποτα,μου στερει τα ποσοστα ο μουνης.Πως θα παμε εμεις διακοπες?Εξοτικ Σαντα Μπαρμπαρα θα την βγαλουμε σαν αυτον?κουτο-μπαρος χανει επαγγελματικες ευκαιριες για να καυλαντισει μπας και γαμησει
αν μπαναριστει καποιος, δε βλεπω το λογο να ξαναμπει εδω μεσα.δνε ειναι ολοι κλωνοι..καποιοι ειχαν μπαναριστει και μπηκαν αναγκαστικα με αλλο νικ και φυσικα ειπαν ποιοι ειναι..οι περισσοτεροι ομως εναι αυτοι που λες
υπαρχουν και αυτοι πραγματιαν μπαναριστει καποιος, δε βλεπω το λογο να ξαναμπει εδω μεσα.
καποιος σοβαρος λογος παιχτηκε για να γινει, αρα γιατι η επιμονη ?
καποιος που μπανιαριζεται και ξαναμπαινει συνεχως, με 123 προφιλ, μαλλον προς υπερναυαγιο δειχνει.
σκεφτομαι να σου χρηματοδοτησω ανακατασκευη σαξο,με ποσοστο συνιδιοκτησιας.χανεις ευκαιριες,ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
υπαρχουν και αδικιες οπως του βατραχου,αδικα μπαναριστηκε ο καημενος.αν μπαναριστει καποιος, δε βλεπω το λογο να ξαναμπει εδω μεσα.
καποιος σοβαρος λογος παιχτηκε για να γινει, αρα γιατι η επιμονη ?
καποιος που μπανιαριζεται και ξαναμπαινει συνεχως, με 123 προφιλ, μαλλον προς υπερναυαγιο δειχνει.