baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
καλησπερα γκαβλα καλα του ειπες του ασβοκουναβου απο την γλυφαδα των πετραλωνων.Τελειωμένες θα'ναι αυτές που θα τις καταφέρεις να σου κάτσουν
καλησπερα γκαβλα καλα του ειπες του ασβοκουναβου απο την γλυφαδα των πετραλωνων.Τελειωμένες θα'ναι αυτές που θα τις καταφέρεις να σου κάτσουν
λες να τα καταφέρεις ? τι λέει η διαισθηση σου ?καλησπερα γκαβλα καλα του ειπες του ασβοκουναβου απο την γλυφαδα των πετραλωνων.
απο τον αθηναιο ειμαι σιγουρα πιο κοντα στον στοχο. παραισθησεις εχω οχι διαισθησεις.λες να τα καταφέρεις ? τι λέει η διαισθηση σου ?
ο ΑΘηναιος δεν "ενδιαφερεται¨ γιατι ειναι ερωτευμένος λέειαπο τον αθηναιο ειμαι σιγουρα πιο κοντα στον στοχο. παραισθησεις εχω οχι διαισθησεις.
Μιλάς για τον σκαρμογυφτα ρε μαλακα που έτσι και πάει νά μιλήσει σε γυναίκα απο συνήθεια δίνει πρώτα εικοσαευρολες να τα καταφέρεις ? τι λέει η διαισθηση σου ?
γιατι μιλας ετσι για τον φίλο μας τον Μπαρο ?Μιλάς για τον σκαρμογυφτα ρε μαλακα που έτσι και πάει νά μιλήσει σε γυναίκα απο συνήθεια δίνει πρώτα εικοσαευρο
Φώναξε τον εσυ και αν βρεις έστω και κουταλοπηρουνα μετά έλα να μου πεις....γιατι μιλας ετσι για τον φίλο μας τον Μπαρο ?
θα γίνει κανα μπλακαουτ και θα του φιλάς τα πόδια να ερθει να σου φτιάξει το τσαρδί εκει
εγω εχω γεννητρια, μπορω να περιμένωΦώναξε τον εσυ και αν βρεις έστω και κουταλοπηρουνα μετά έλα να μου πεις....
Όχι ξεκωλιαρη να φωνάξεις τον φίλο σου τον Πρίγκιπα εκ Ζοφριας να σε φτιάξειεγω εχω γεννητρια, μπορω να περιμένω
σιγα μην παω αυτος αντι να πληρωσει θα ζηταει δανεικα για να πληρωσει τη δεη.γιατι μιλας ετσι για τον φίλο μας τον Μπαρο ?
θα γίνει κανα μπλακαουτ και θα του φιλάς τα πόδια να ερθει να σου φτιάξει το τσαρδί εκει
μονο σοβαρα συνεργεια φωναζω εγω μπαρουλη..αλλοδαπα στοιχεια πολιτογραφημενα ελληνες οχιδιγα μην παω αυτος αντι να πληρωσει θα ζηταει δανεικα για να πληρωσει τη δεη.
για πες ενα απο τα συνεργεια που συνεργαζεσαι.μονο σοβαρα συνεργεια φωναζω εγω μπαρουλη..αλλοδαπα στοιχεια πολιτογραφημενα ελληνες οχι
2-0 γαμιολη..τερμα η μαγεια σου και με κοροιδευες κιολας μυρωδια της μπαλλαςγια πες ενα απο τα συνεργεια που συνεργαζεσαι.
μα δεν τελειωσαμε σου λεω δεν τελειωσαμε.2-0 γαμιολη..τερμα η μαγεια σου και με κοροιδευες κιολας μυρωδια της μπαλλας
μα δεν τελειωσαμε σου λεω δεν τελειωσαμε.
πες οτι θα γίνει η ανατροπη να τοποθετησω ολο το φορολογικό εισόδημα 10ετιας του Αθηναίου στο σημειομα δεν τελειωσαμε σου λεω δεν τελειωσαμε.
δλδ ενα ευρω.πες οτι θα γίνει η ανατροπη να τοποθετησω ολο το φορολογικό εισόδημα 10ετιας του Αθηναίου στο σημειο
θα βαλω 0,8 να βαλω και 0,2 στο Χδλδ ενα ευρω.
κουβα θα σε παει σημερα ΠΕΘΑΝΕ η μαγεια του κατσικογαμη και κατσικοποδηπες οτι θα γίνει η ανατροπη να τοποθετησω ολο το φορολογικό εισόδημα 10ετιας του Αθηναίου στο σημειο
και οι καλυτεροι καποια στιγμη πρεπει να χασουν για να κοροιδεψουν τον αλγοριθμοκουβα θα σε παει σημερα ΠΕΘΑΝΕ η μαγεια του κατσικογαμη και κατσικοποδη