athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.454
- Πόντοι
- 12.756
και οι καλυτεροι καποια στιγμη πρεπει να χασουν για να κοροιδεψουν τον αλγοριθμο
και οι καλυτεροι καποια στιγμη πρεπει να χασουν για να κοροιδεψουν τον αλγοριθμο
μου ρουφηξε ολη την ενεργεια η μαντω.και οι καλυτεροι καποια στιγμη πρεπει να χασουν για να κοροιδεψουν τον αλγοριθμο
Μερικοί άντρες δεν απατούν Όχι από επιλογή δική τους αλλά επειδή δεν έχουν επιλογές... ( τα μπούρδελα εξαιρούνται)ο ΑΘηναιος δεν "ενδιαφερεται¨ γιατι ειναι ερωτευμένος λέει
τον λες σκατομουτρο?Μερικοί άντρες δεν απατούν Όχι από επιλογή δική τους αλλά επειδή δεν έχουν επιλογές... ( τα μπούρδελα εξαιρούνται)
κατοστακιλη ΟΡΚΑ καποιοι ανδρες δεν απατουν ουτε στα μπουρδελα ουτε πουθενα γιατι δεν θελουν...καπις;Μερικοί άντρες δεν απατούν Όχι από επιλογή δική τους αλλά επειδή δεν έχουν επιλογές... ( τα μπούρδελα εξαιρούνται)
περιμενω φωτο να δω αν ειναι ορκα η δελφινι.κατοστακιλη ΟΡΚΑ καποιοι ανδρες δεν απατουν ουτε στα μπουρδελα ουτε πουθενα γιατι δεν θελουν...καπις;
μην την ανοιξεις αποτομαπεριμενω φωτο να δω αν ειναι ορκα η δελφινι.
και αν ειναι λιθρίνι, γαυρος ή κουτσομούρα ?περιμενω φωτο να δω αν ειναι ορκα η δελφινι.
δεν καταλαβες περιμενω ενοοω οτι θα μας βαλει εδω αποδεικτικα στοιχεια οχι οτι μου εταξε φωτο.μην την ανοιξεις αποτομα
αθαιρινα σαν τον αθηναιο δεν θα ειναι.και αν ειναι λιθρίνι, γαυρος ή κουτσομούρα ?
αααααα μαλιστα....αν ειναι ωραια θα την παιξεις φιλε μπαρο;δεν καταλαβες περιμενω ενοοω οτι θα μας βαλει εδω αποδεικτικα στοιχεια οχι οτι μου εταξε φωτο.
χαλαρα.αααααα μαλιστα....αν ειναι ωραια θα την παιξεις φιλε μπαρο;
κατοστακιλη ΟΡΚΑ καποιοι ανδρες δεν απατουν ουτε στα μπουρδελα ουτε πουθενα γιατι δεν θελουν...καπις;
Είσαι σε ένα σάιτ για μπουρδελα και δεν πας στα μπουρδελα. ... Δεν μπορείς να πληρώσεις ή είσαι ηδονοβλεψιας?κατοστακιλη ΟΡΚΑ καποιοι ανδρες δεν απατουν ουτε στα μπουρδελα ουτε πουθενα γιατι δεν θελουν...καπις;
λογαριασμο θα σου δωσω;εδω μπαινεις εσυ εδω δεν θα μπω εγω ;Είσαι σε ένα σάιτ για μπουρδελα και δεν πας στα μπουρδελα. ... Δεν μπορείς να πληρώσεις ή είσαι ηδονοβλεψιας?
Ρητορική ερώτηση ήτανλογαριασμο θα σου δωσω;εδω μπαινεις εσυ εδω δεν θα μπω εγω ;
εσυ για να του την μπαινεις τοσο μαλλον τον γουσταρεις χαχαΕίσαι σε ένα σάιτ για μπουρδελα και δεν πας στα μπουρδελα. ... Δεν μπορείς να πληρώσεις ή είσαι ηδονοβλεψιας?
παντως αν ψαχνεις να ανεβασεις ψυχολογια,εισαι δυσμορφη,χοντρη η θες να ξεκινησεις πελατεια εδω ειναι το καταλληλο μερος και καλα εκανες και μπηκες...Ρητορική ερώτηση ήταν
εις την πουτσα μου οτι και να θελειεσυ για να του την μπαινεις τοσο μαλλον τον γουσταρεις χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αθηναιο σε γουσταρει μαλλον το νετο
οχικαλα μην τοσο ακαταδεχτος ρε
τι δηλαδη επειδη εχεις γκομενα