baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
Είσαι σε ένα σάιτ για μπουρδελα και δεν πας στα μπουρδελα. ... Δεν μπορείς να πληρώσεις ή είσαι ηδονοβλεψιας?
Είσαι σε ένα σάιτ για μπουρδελα και δεν πας στα μπουρδελα. ... Δεν μπορείς να πληρώσεις ή είσαι ηδονοβλεψιας?
Αρχάρια και να δίνει κώλο.. Δύσκολο φίλεΔεν βλέπω κανενός φαντασιώσεις εδώ μέσα...
Εγώ τελευταία εύχομαι να βρώ καμία πετιτ πιτσιρίκα που να δίνει κώλο αλλά να είναι αρχάρια. Μου έχει λείψει το στενό κωλοτρυπίδι πραγματικά.
Αν κάποιος έχει να πρωτείνει κάποια να μου στείλει
καλα ρε μλκ εκει σταθηκες βλεπεις τι γραφουνε?
δεν γαμας βλακα μεινε στο κοριτσι σου και στα μπουρδελακαλα ρε μλκ εκει σταθηκες βλεπεις τι γραφουνε?
με πικρανες.δεν γαμας βλακα μεινε στο κοριτσι σου και στα μπουρδελα
οχι εγω η ζωημε πικρανες.
σκασε μωρη λουλου,δεν μας ειπες διακοπες θα πας?οχι εγω η ζωη
θα πας Δενδροποταμο στα ξαδελφια;σκασε μωρη λουλου,δεν μας ειπες διακοπες θα πας?
εγω ξερεις που θα παω και απεχει πολλη απο αυτο που φανταζεσαι.θα πας Δενδροποταμο στα ξαδελφια;
Εκλεπτυσμένη η φαντασίωση σου, ομολογώΧρόνια φαντασίωση, πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί στ'αλήθεια :
Λεσβία φίλη μου παρουσιάζει τις νεαρές κατακτήσεις της και τις παίρνουμε μαζί.
Πρέπει να είναι αυστηρά λεσβίες, δλδ να είναι κατά κάποιο τρόπο παρά τη θέλησή τους
(για λεφτά πχ). Με ατμόσφαιρα κλπ όπως αποπνέονται στη φωτογραφία
εγώ μια φαντασιωση που είχα την εκανα πραγματικότητα μαζί σουΕκλεπτυσμένη η φαντασίωση σου, ομολογώ
Τώρα θα πιστεύουν ο καθένας ο,τι θέλει. Μην λες τα μισά, πες τα Όλαεγώ μια φαντασιωση που είχα την εκανα πραγματικότητα μαζί σου
ντρεπομαιΤώρα θα πιστεύουν ο καθένας ο,τι θέλει. Μην λες τα μισά, πες τα Όλα
Καλά κάνεις. Ήσουν κύριος και όχι μπουρφδελιάρης. Δε θα σε καταλάβουνντρεπομαι
Δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω, οι μπουρδελιάρηδες δεν είναι κύριοι;Καλά κάνεις. Ήσουν κύριος και όχι μπουρφδελιάρης. Δε θα σε καταλάβουν
Συναντηθήκαμε για συγκεκριμένο σκοπό. Προς τιμήν του,ο @sescoulas καμία νύξη για κάτι παραπάνω δεν έκανε. Σπάνιο για μέχρι το μεδούλι μπουρδελιάρηΔράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω, οι μπουρδελιάρηδες δεν είναι κύριοι;