baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
μλκ η ντουλαπα μου εχει φορμες εργασιες ολων των ειδων και με τιραντες και ολοσωμες με φερμουαρ και σκετα παντελονια.ειναι βαρια
μλκ η ντουλαπα μου εχει φορμες εργασιες ολων των ειδων και με τιραντες και ολοσωμες με φερμουαρ και σκετα παντελονια.ειναι βαρια
ΕΧΩ ΕΓΩ τιραντες!!!!!!Αν δεν έχεις τιράντες,
Είναι το πιο κρίσιμο σημείο. Άρα δεν πλήρεις τις προδιαγραφές
μαντω εχω ολο το πακετο φορμες σε ολους τουςχρωματισμους κοκκινες πρασινες μπλε και λευκες βρισκω αν γουσταρεις και εργαλειοθηκη και ηλεκτρικα εργαλεια μπαταριας και ρευματος.
καλα και γω δεν εχω το γεροδεμενο κορμι αλλα δεν το λεω.
οχι αλλα ειναι αυτη η μαντω εμπαινα.Τύπε,εσύ είσαι με τα μπλε εδώ?
αφου σκεφτομαι αντι για ντικ πικ να της στειλω ντουλαπα πικ.θα ανοιγεις ντουλαπα βαρο και θα σπαρταραει η μαντω
Τι σε κανει να πιστευεις οτι αν ηταν ετσι η Μαντω θα εψαχνε για τσαπου εδωοχι αλλα ειναι αυτη η μαντω εμπαινα.
απο οτι εχω καταλαβει εαν η εικονιζομενη ειναι δελφινι η μαντω ειναι φαλαιναοχι αλλα ειναι αυτη η μαντω εμπαινα.
με προσγειωσες.Τι σε κανει να πιστευεις οτι αν ηταν ετσι η Μαντω θα εψαχνε για τσαπου εδω
μαλλον δυστυχως.απο οτι εχω καταλαβει εαν η εικονιζομενη ειναι δελφινι η μαντω ειναι φαλαινα
καμμια φαντασιωση με το Τζιμυ εχεις;με προσγειωσες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μαλλον δυστυχως.
ο μονος προβληματισμος μου ειναι μηπως και η μαντω εχει παπαριΤι σε κανει να πιστευεις οτι αν ηταν ετσι η Μαντω θα εψαχνε για τσαπου εδω
λες να φοραει αυτη τη φορμα με τις τιραντες?ο μονος προβληματισμος μου ειναι μηπως και η μαντω εχει παπαρι
αυτο ειναι η μεγαλη ανατροπηλες να φοραει αυτη τη φορμα με τις τιραντες?
εγω οχι το τσιμυ ειναι φαντασιοπληκτο.καμμια φαντασιωση με το Τζιμυ εχεις;
λες να φαντασιωνεται διαφορα;εγω οχι το τσιμυ ειναι φαντασιοπληκτο.
Εχουμε στο σαη ατομα που θα τους ιντριγκαρε αυτο το ενδεχομενοο μονος προβληματισμος μου ειναι μηπως και η μαντω εχει παπαρι
το κακο ειναι οτι τα πραγματοποιει κιολας.λες να φαντασιωνεται διαφορα;
το κακο ειναι οτι τα πραγματοποιει κιολας.
Eιναι ο μαγος των ανατροπων ο Βαροςαυτο ειναι η μεγαλη ανατροπη