ξαναπεστην δεν την ξερουμε ολοι.την έχω ήδη πει, αυτό το θέμα υπάρχει σε άλλο θρεντ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι φαντασιώσεις μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 309
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ξαναπεστην δεν την ξερουμε ολοι.
ψάξε βρέστηνα
όταν συγχωνεύσουν τα θρεντ θα την δεις
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
:bangheadΜετα το 1.30min η τελεια φαντασειωση μου....
...και μετα να ξυπνησω.!!!
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
να είμαι στη κουζίνα καρεκλωμένος περιμένοντας φαί(καγιανά συγκεκριμένα) απο την stefani bruni η οποία φοράει ένα μώβ ελεκτρίκ κορδόνι χωρίς στηθόδεσμο και ποδιά μαγειρικής η οποία θα καλύπτει ελαφρώς το μισό κωλαράκι ώστε να κρύβει αρκετά απο το κωλοημισφαίριο.Ξαφνικά μπαίνει μέσα στη κουζίνα η pamela prati με μαύρα εσώρουχα και σιθρού ριχτή κομπινεζούχα ρόμπα όλο σκέρτσο και καύλα δοκιμάζοντας απο τα καγιανά της bruni βάζοντας το μεσαίο δάχτυλο στο τηγάνι μέσα και μετά στο στόμα της κοιτάζοντας με στα μάτια την ωρα που βάζει το δάκτυλο στο στόμα.Είναι η αδερφή της stefani.Η STEFANI δεν έχει καταλάβει τον ρόλο της αδερφή της η οποία έκμεταλλευόμενη την προσοχή της stefani στα καγιανά και όντας πλάτη μου,φέρνει τη πατούσα της προς το καυλί μου και μου το ακουμπά ίσα ίσα για να μου εκτοξεύσει την καύλα μου.Την ίδια στιμή γυρνάει απότομα και με αρκετή δόση θράσους και μου κλείνει το μάτι ανοίγοντας το στόμα της σαν να ήθελε να πνίξει τον λούτσο γκονζάλες μου μέσα σε αυτό,να το πλημμυρίσει με τα στοματικά υγρά της,να τον ποτίσει με την καυλοσύνη της και να αρπάξει όσα εκρού υγρά της αναλογούν.Έπειτα από λίγο η στεφανι τελειώνει αυτά τα γαμημένα καγιανά με τη χωριάτικη(χωρίς κάπαρη η μαλάκω την έφτιαξε,αφήστε που έβαλε ξύδι πάρος αντί για μπαλσάμικο..για αυτό και εγώ μετά της έριξα το τηγάνι στην ουροδόχο κύστη)και σερβίρει στο τραπέζι σε 4 πιάτα....αναρωτιέμαι και εγώ..."γιατί μωρό μου 4 πιάτα?ποιόν άλλο περιμένουμε?"..και η απάντησή της εξαιρετικά καυλωτική...."κανέναν μωρό μου,απλά σήμερα για να έχεις δυνάμεις πρέπει να φάς για 2 άτομα...γιατί εγώ και η αδερφή μου θα σου ξεσκίσουμε το καυλί...θα στο γλύψουμε μέχρι θανάτου θες δε θές γαμιολόπουστα".Εγώ εκείνη τη στιγμή σάστισα,αλλά και καύλωσα τρομερά σε σημείο που έριξα τη καρέκλα -όταν σηκώθηκα λίγο για να βολευτώ-με το όρθιο καυλί μου που είχε πάρει κάθετη ρότα στη γεωμετρία του δωματίου (τί λέω ο πούστης? ).Μετά όπως καταλαβαίνετε έχυσα τα πρώτα φθινοπωρινά πρωτοφλόκια μου και συνέχισα το όνειρό μου...
....φοβερή ιστορία
....τον καγιανά τον έφαγες ???
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Ήθελα να ξεκινήσω ένα νήμα αλλά βλέπω Πώς το θέμα ήδη υπάρχει. Οπότε συνεχίζω εδώ...
Φτιάχνομαι αμέσως με το που δω άντρα να φοράει στολή εργασίας.
Τελευταία αντιλαμβάνομαι πως το μυαλό μου κυριεύει μόνο μια φαντασίωση. Έχω παρατηρήσει ότι με προσελκύουν τα αρσενικά που φορούν φόρμες εργασίας - υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι,μηχανικοί αυτοκινήτων κτλπ...
Φαντασιωνομαι έναν ψηλό άντρα να φοράει την στολή πάνω στο γυμνό του σώμα υποθετικά. Σκέφτομαι να του βγάζω τις τιράντες...Να κατεβάζω το φερμουάρ σιγά σιγά και ναααα.. ..αποκαλύπτεται το γυμνό γεροδεμένο κορμί του. Τραβάω ακόμη πιο κάτω και ναααα...απελευθερώνεται ο "βραχίονας του γερανού " ( γιατί είμαι βαρύ φορτίο) με αντίβαρο τα αρχίδια υπερφορτωμένα με σπέρμα.... ααααχχ!!!
Τελευταία αντιλαμβάνομαι πως το μυαλό μου κυριεύει μόνο μια φαντασίωση. Έχω παρατηρήσει ότι με προσελκύουν τα αρσενικά που φορούν φόρμες εργασίας - υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι,μηχανικοί αυτοκινήτων κτλπ...
Φαντασιωνομαι έναν ψηλό άντρα να φοράει την στολή πάνω στο γυμνό του σώμα υποθετικά. Σκέφτομαι να του βγάζω τις τιράντες...Να κατεβάζω το φερμουάρ σιγά σιγά και ναααα.. ..αποκαλύπτεται το γυμνό γεροδεμένο κορμί του. Τραβάω ακόμη πιο κάτω και ναααα...απελευθερώνεται ο "βραχίονας του γερανού " ( γιατί είμαι βαρύ φορτίο) με αντίβαρο τα αρχίδια υπερφορτωμένα με σπέρμα.... ααααχχ!!!
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Κάτι αντίστοιχο νομίζω συμβαίνει και με τον άντρα,όταν φαντασιώνεται την γυναίκα ως νοσοκόμα,αστυνομικό κλπ.Ήθελα να ξεκινήσω ένα νήμα αλλά βλέπω Πώς το θέμα ήδη υπάρχει. Οπότε συνεχίζω εδώ...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Πληρώ όλες τις προδιαγραφές της φαντασίωσης σου αλλά δυστυχώς δεν έχω τιράντες, ατυχησεςΦαντασιωνομαι έναν ψηλό άντρα να φοράει την στολή πάνω στο γυμνό του σώμα υποθετικά. Σκέφτομαι να του βγάζω τις τιράντες...Να κατεβάζω το φερμουάρ σιγά σιγά και ναααα.. ..αποκαλύπτεται το γυμνό γεροδεμένο κορμί του. Τραβάω ακόμη πιο κάτω και ναααα...απελευθερώνεται ο "βραχίονας του γερανού " ( γιατί είμαι βαρύ φορτίο) με αντίβαρο τα αρχίδια υπερφορτωμένα με σπέρμα.... ααααχχ!!!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
καλα και γω δεν εχω το γεροδεμενο κορμι αλλα δεν το λεω.Πληρώ όλες τις προδιαγραφές της φαντασίωσης σου αλλά δυστυχώς δεν έχω τιράντες, ατυχησες
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Αν δεν έχεις τιράντες,Πληρώ όλες τις προδιαγραφές της φαντασίωσης σου αλλά δυστυχώς δεν έχω τιράντες, ατυχησες
Είναι το πιο κρίσιμο σημείο. Άρα δεν πλήρεις τις προδιαγραφέςΠληρώ όλες τις προδιαγραφές της φαντασίωσης σου αλλά δυστυχώς δεν έχω τιράντες, ατυχησες
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
οχι ρε τσακωνα τιραντες για να κραταει το παντελονι.καλησπερα μαντω...εχω τιραντες
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.985
- Πόντοι
- 5.506
ειναι βαριαοχι ρε τσακωνα τιραντες για να κραταει το παντελονι.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.947
- Πόντοι
- 6.056
Τιραντες μπορει να εχεις,εισαι ομως ο ΑΛεξανδρος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα παμπερς απο μεσαειναι βαρια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 11K