ρτπε αυτο ισχυει για την ελληνικη εκδοση του παιχνιδιου.στο κολομβιανο παιχνιδι μετα απο 2 μερες θα παω απο ανακοπη ειναι μεγαλες οι συγκινησεις εκει.Σιγά τα χρέπια ρε. Περίμενα να'λεγες τα Κολομβιανά θεόμουνα και ξέπεσες σε δαύτες; Κι η Καταλίνα μπροστά τους τούμπανο είναι. Ήμαρτον τύπε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι φαντασιώσεις μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 309
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
καντο λιανο αυτο....Φυσικά στην φαντασίωση εννοείται οτι θα μου κάνει τα γούστα μου ΟΛΑ όμως..
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
στο κολομβιανο παιχνιδι μετα απο 2 μερες θα παω απο ανακοπη ειναι μεγαλες οι συγκινησεις εκει.
Ή θα σε γραβάτωνε ο Τίτι που του ξεμούνιασες τις πουτάνες.
η αλλιντισα ειναι γκομενα σε εκδοση champions league στο γαμησι.δυσκολα θα βρεθει αντιπαλος να την παιξει δυνατη επιθεση.συμφωνα με τα λεγομενα τις παντα.γλειφομουνι,γλειφοκωλι και δαχτυλακι θελει η αληντισσα...,μας τα χει ξαναπει...
εκτελει τον αντιπαλο απο το πρωτο 5 λεπτο του αγωνα και μετα τον σερνει μεσα στο γηπεδο.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
δύο μελαχρινάκια με σκούρο δερματάκι και...πίπα κώλο εμπλοκή!
βυζο παντως και η κυρια χιλντα με τζεσικα-βανεσα-παολα,ειναι μεγαλη φαντασιωση.Ή θα σε γραβάτωνε ο Τίτι που του ξεμούνιασες τις πουτάνες.
μιλαμε για πανω απο 200 κιλα βυζι στο συνολο στο αρασε.
δεν κατεβαινει σε φιλικα η αλλιντισα ρε.αμα θελει την παιζουμε ενα φιλικο ομως....
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Που ψωνίζεις είπαμε???Θέλω και Kegel όμως αλλιώς δεν παίζω...Λοιπόν..
Δεν είναι κάτι τρελό αλλά το έχω απωθημένο..
Να πάω σε μαγαζί με ρούχα με πολύ κόσμο τύπου πολυκατάστημα που ψωνίζουν γυναίκες κι άντρες.Να μπω στα δοκιμαστήρια και εκεί που γδύνομαι να δοκιμάσω ρούχα να μπεί καυλωμένος τυπάς 40άρης και να αρχίσει να με γλύφει στο όρθιο.Δεν θέλω να με γαμήσει εκεί.Θέλω το σκηνικό πιο βασανιστικό.Να παίξει τρελό χαμούρεμα,να του ξεκινησω πίπα αλλά να μην τον αφήσω να τελειώσει.Θα τον άφηνα να μπεί λίγο μέσα μου αλλά όχι κανονικό γαμήσι.Ίσα να πάρουμε μια γεύση.Μετα να με πάει σε καυλοξενοδοχείο να γαμηθούμε μέχρι τελικής πτώσεως.Η διαδρομή μέχρι το χοτέλι θα ήταν βασανιστικότατη.Φυσικά στην φαντασίωση εννοείται οτι θα μου κάνει τα γούστα μου ΟΛΑ όμως..Και μόνο που το σκέφτομαι καυλώνω.
η αλλιντισα ειναι γκομενα σε εκδοση champions league στο γαμησι.δυσκολα θα βρεθει αντιπαλος να την παιξει δυνατη επιθεση.συμφωνα με τα λεγομενα τις παντα.
εκτελει τον αντιπαλο απο το πρωτο 5 λεπτο του αγωνα και μετα τον σερνει μεσα στο γηπεδο.
"ντουπ ντουπ ντουπ η κεφάλα της ρε, ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ!!"
"Γιατί εγώ είμαι ο ΑΤΤΙΛΑΣ ρε! Ο ΟΥΝΟΣ!!"
μεγάλες στιγμές...
Εσυ εισαι ρε η σκοτεινουλαααααααααααααααα............????????????
Επισκέπτης
Να σε διορθώσω..γλυφομούνι,γαμήσι απο μπροστά και δονητή πίσω ή και το αντίστροφο αλλά συγχρόνως.Επίσης αρκετή ενασχοληση με τα ποδαράκια μου..μην το ξεχνάμε αυτό.γλειφομουνι,γλειφοκωλι και δαχτυλακι θελει η αληντισσα...,μας τα χει ξαναπει...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εσυ εισαι ρε η σκοτεινουλαααααααααααααααα............????????????
εσύ είσαι ο αττίλας??
ο ΟΥΝΟΣ??????????
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
δεν κατεβαινει σε φιλικα η αλλιντισα ρε.
Εχει και διδακτορικο σε γλυφομουνι!. Τις καλυτερες οδηγιες σας εδωσε επι του θεματος, ακομα και με το που να εισχωρησετε το δαχτυλακι σας
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μπουμ ασε τους σχολιασμους και τις μαλακιες σου,και πες την φαντασιωση σου εδω και τωρα.
την έχω ήδη πει, αυτό το θέμα υπάρχει σε άλλο θρεντ
εσύ είσαι ο αττίλας??
ο ΟΥΝΟΣ??????????
ντουππππππππππππππππ λεμεεεεεεεεεεεε............
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Επίσης αρκετή ενασχοληση με τα ποδαράκια μου..μην το ξεχνάμε αυτό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 11K