Νέα

Οι φαντασιώσεις μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Σιγά τα χρέπια ρε. Περίμενα να'λεγες τα Κολομβιανά θεόμουνα και ξέπεσες σε δαύτες; Κι η Καταλίνα μπροστά τους τούμπανο είναι. Ήμαρτον τύπε. :headbang:
ρτπε αυτο ισχυει για την ελληνικη εκδοση του παιχνιδιου.στο κολομβιανο παιχνιδι μετα απο 2 μερες θα παω απο ανακοπη ειναι μεγαλες οι συγκινησεις εκει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γλειφομουνι,γλειφοκωλι και δαχτυλακι θελει η αληντισσα...,μας τα χει ξαναπει... :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
γλειφομουνι,γλειφοκωλι και δαχτυλακι θελει η αληντισσα...,μας τα χει ξαναπει... :rockon:
η αλλιντισα ειναι γκομενα σε εκδοση champions league στο γαμησι.δυσκολα θα βρεθει αντιπαλος να την παιξει δυνατη επιθεση.συμφωνα με τα λεγομενα τις παντα.
εκτελει τον αντιπαλο απο το πρωτο 5 λεπτο του αγωνα και μετα τον σερνει μεσα στο γηπεδο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
δύο μελαχρινάκια με σκούρο δερματάκι και...πίπα κώλο εμπλοκή!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αμα θελει την παιζουμε ενα φιλικο ομως.... :rockon:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ή θα σε γραβάτωνε ο Τίτι που του ξεμούνιασες τις πουτάνες. :dancing:
βυζο παντως και η κυρια χιλντα με τζεσικα-βανεσα-παολα,ειναι μεγαλη φαντασιωση.
μιλαμε για πανω απο 200 κιλα βυζι στο συνολο στο αρασε. :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπόν..
Δεν είναι κάτι τρελό αλλά το έχω απωθημένο..
Να πάω σε μαγαζί με ρούχα με πολύ κόσμο τύπου πολυκατάστημα που ψωνίζουν γυναίκες κι άντρες.Να μπω στα δοκιμαστήρια και εκεί που γδύνομαι να δοκιμάσω ρούχα να μπεί καυλωμένος τυπάς 40άρης και να αρχίσει να με γλύφει στο όρθιο.Δεν θέλω να με γαμήσει εκεί.Θέλω το σκηνικό πιο βασανιστικό.Να παίξει τρελό χαμούρεμα,να του ξεκινησω πίπα αλλά να μην τον αφήσω να τελειώσει.Θα τον άφηνα να μπεί λίγο μέσα μου αλλά όχι κανονικό γαμήσι.Ίσα να πάρουμε μια γεύση.Μετα  να με πάει σε καυλοξενοδοχείο να γαμηθούμε μέχρι τελικής πτώσεως.Η διαδρομή μέχρι το χοτέλι θα ήταν βασανιστικότατη.Φυσικά στην φαντασίωση εννοείται οτι θα μου κάνει τα γούστα μου ΟΛΑ όμως..Και μόνο που το σκέφτομαι καυλώνω.
Που ψωνίζεις είπαμε???Θέλω και Kegel όμως αλλιώς δεν παίζω... :2funny:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
η αλλιντισα ειναι γκομενα σε εκδοση champions league στο γαμησι.δυσκολα θα βρεθει αντιπαλος να την παιξει δυνατη επιθεση.συμφωνα με τα λεγομενα τις παντα.
εκτελει τον αντιπαλο απο το πρωτο 5 λεπτο του αγωνα και μετα τον σερνει μεσα στο γηπεδο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
"ντουπ ντουπ ντουπ η κεφάλα της ρε, ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ!!"
"Γιατί εγώ είμαι ο ΑΤΤΙΛΑΣ ρε! Ο ΟΥΝΟΣ!!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγάλες στιγμές...  :boobies: :boobies:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
"ντουπ ντουπ ντουπ η κεφάλα της ρε, ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ!!"
"Γιατί εγώ είμαι ο ΑΤΤΙΛΑΣ ρε! Ο ΟΥΝΟΣ!!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγάλες στιγμές...  :boobies: :boobies:

Εσυ εισαι ρε η σκοτεινουλαααααααααααααααα............????????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Να σε διορθώσω..γλυφομούνι,γαμήσι απο μπροστά και δονητή πίσω ή και το αντίστροφο αλλά συγχρόνως.Επίσης αρκετή ενασχοληση με τα ποδαράκια μου..μην το ξεχνάμε αυτό.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δεν κατεβαινει σε φιλικα η αλλιντισα ρε.

Εχει και διδακτορικο σε γλυφομουνι!. Τις καλυτερες οδηγιες σας εδωσε επι του θεματος, ακομα και με το που να εισχωρησετε το δαχτυλακι σας  :thumbsup:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μπουμ ασε τους σχολιασμους και τις μαλακιες σου,και πες την φαντασιωση σου εδω και τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom