Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jim199519

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2024
Like
43
Πόντοι
0
Το αντίθετο νομιζω..εγω θα την εβαζα να μου λέει πόσο την ξεσκισε ο αραπης

Είχαμε χωρίσει.Έκανε μεταπτυχιακό Αγγλία και εκει τον γνώρισε.Μου έστειλε φωτο γνωστος μου γιατι δεν τον πίστευα
Χαχαχαχ καλη καριολα...εμενα σε διακοπες σε νησι γνωρηστηκαν το επομενο βραδυ πιπα σε στενο πησω απο το μαγαζι...αλλα 16 17 cm μονο ηταν και αρκετα λεπτο ειπε...μετα που εχυσε την παρακαλουσε να πανε στο δωματιο του να την γαμησει αλλα κολοσε και δεν πηγε...αλλα μαλλον μουφες ειναι τα 22 και 24 πεεοι..η πολυ σπανια

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
613
Πόντοι
81
Χαχαχαχ καλη καριολα...εμενα σε διακοπες σε νησι γνωρηστηκαν το επομενο βραδυ πιπα σε στενο πησω απο το μαγαζι...αλλα 16 17 cm μονο ηταν και αρκετα λεπτο ειπε...μετα που εχυσε την παρακαλουσε να πανε στο δωματιο του να την γαμησει αλλα κολοσε και δεν πηγε...αλλα μαλλον μουφες ειναι τα 22 και 24 πεεοι..η πολυ σπανια
Αυτα τα βλεπετε στις τσοντες γιατι κανουν και επεμβασεις και παιζει χημεια. Οκ λιγοι τα εχουν, αλλα και παλι δεν. Το προβλημα ειναι πως δεν καυλωνουν σωστα. Το μαυρο καυλι απλα εχει εναν ολοκληρο μυθο, απο εκει και περα τιποτα το σπουδαιο. Οποτε ολες πανε στο λευκο με δυνατη στυση και τελος.

Jim199519

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2024
Like
43
Πόντοι
0
Αυτα τα βλεπετε στις τσοντες γιατι κανουν και επεμβασεις και παιζει χημεια. Οκ λιγοι τα εχουν, αλλα και παλι δεν. Το προβλημα ειναι πως δεν καυλωνουν σωστα. Το μαυρο καυλι απλα εχει εναν ολοκληρο μυθο, απο εκει και περα τιποτα το σπουδαιο. Οποτε ολες πανε στο λευκο με δυνατη στυση και τελος.
Συμφονω...και αποδηχτηκε κιολας..και με λεει κατεβαζει το παντελονι και ξενεροσε..χαχαχχα περημενε κατι μεγαλυτερο....

greekass

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
35
Πόντοι
0
σιγουρα καποιες που τον φαγαν απο μαυρο ψωλαρα θα κολλανε να πουνε σε λευκο φιλο/γκομενο οτι ειχε ο μαυρος καβλι 20-25 ποντους και την ξεμουνιασε... (οπως πολλες πχ λενε ψεμματα οτι εχουν πηδηχθει με λιγοτερους απο την πραγματικοτητα., λεει οτι ειχουν ταχα 5 γκομενους σε ολοκληρη την ζωη τους και ειχε 50 ολους ή 5 σε ενα εξαμηνο). εγω απορω πως δεν κυκλοφορουν βιντεακια με ελληνιδες και μαυρους

• Αγάπη
Αντιδράσεις: vladgr

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
30
Like
2.566
Πόντοι
1.196
Στο UK ήξερα μια Ελληνίδα με μαύρο, στην Ελλάδα δεν έχει τύχει. Λογικά είναι λίγες.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Η πλύση εγκεφάλου που ξεκίνησε πριν σχεδόν 40 χρόνια η Βγένεττον και ακολούθησαν κ άλλοι μεχρι σημερα στην διαφήμιση προώθηση του μουλτι Κολορ-καλά κρατεί. Προχθές στον Πειραιά είδα μια καραμούναρα ξανθιά τουρίστρια Γαλλίδα με έναν τελειωμένο σαν μούμια αρ@πη ο οποίος δεν ήταν μόνο άσχημος με φάτσα κωλόπαιδου αλλά,είχε και τατου στη μάπα σαν μουτζούρες, έλεος δηλαδή, χάθηκε το μέτρο πλέον.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.258
Πόντοι
456
Η πλύση εγκεφάλου που ξεκίνησε πριν σχεδόν 40 χρόνια η Βγένεττον και ακολούθησαν κ άλλοι μεχρι σημερα στην διαφήμιση προώθηση του μουλτι Κολορ-καλά κρατεί. Προχθές στον Πειραιά είδα μια καραμούναρα ξανθιά τουρίστρια Γαλλίδα με έναν τελειωμένο σαν μούμια αρ@πη ο οποίος δεν ήταν μόνο άσχημος με φάτσα κωλόπαιδου αλλά,είχε και τατου στη μάπα σαν μουτζούρες, έλεος δηλαδή, χάθηκε το μέτρο πλέον.

Είχα δει ένα ρεπορτάζ από τη Σουηδία που αν οι μαύροι έτρωγαν χυλόπιτα έλεγαν:"Δε με θέλεις επειδή είμαι μαύρος"
με αποτέλεσμα να δημιουργούν τύψεις στις γυναίκες και κάποιες αυτές με την πλύση εγκεφάλου περί ρατσισμού ενέδιδαν:confused:
Το έλεγαν οι ίδιες τους στην κάμερα...

Αλλά ας δούμε τι κάνει η πριγκίπισσα της Νορβηγίας με τον bisexual σαμάνο νέο σύζυγο της :confused:

Νορβηγία: Τετραήμερος ο γάμος της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζα με τον bisexual σαμάνο σύντροφό της

martha-louise_norway1.jpg

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
947
Πόντοι
81
Ναι αλλα πιθανον αυτος δεν θα εχει γουτσου γουτσου κ τετοια οπως κανουν οι Ελληναρες,θα της δινει το μουνι στο πιατο.Εμεις απο την αλλη τα βλεπουμε στο δρομο αυτα τα ''αταίριαστα ζευγαρια''κ κλαιμε το μουνι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.963
Πόντοι
6.946
Είχα δει ένα ρεπορτάζ από τη Σουηδία που αν οι μαύροι έτρωγαν χυλόπιτα έλεγαν:"Δε με θέλεις επειδή είμαι μαύρος"
με αποτέλεσμα να δημιουργούν τύψεις στις γυναίκες και κάποιες αυτές με την πλύση εγκεφάλου περί ρατσισμού ενέδιδαν:confused:
Το έλεγαν οι ίδιες τους στην κάμερα...

Αλλά ας δούμε τι κάνει η πριγκίπισσα της Νορβηγίας με τον bisexual σαμάνο νέο σύζυγο της :confused:

Νορβηγία: Τετραήμερος ο γάμος της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζα με τον bisexual σαμάνο σύντροφό της

martha-louise_norway1.jpg
Περήφανοι απόγονοι των Vikings, θα βγάλουν μαυρούλια.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.446
Πόντοι
446
Once in the black never go back ως γνωστόν. Κάθε γκόμενα θέλει να γνωρίσει το θαύμα της αφρικανικής φυλής.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.813
Πόντοι
2.846
Once in the black never go back ως γνωστόν. Κάθε γκόμενα θέλει να γνωρίσει το θαύμα της αφρικανικής φυλής.
Πιστεύω ότι το θαύμα είναι μουφα σε μεγάλο βαθμό.
Κι εγώ κυνηγάω μαυρουλες - στα μαγαζιά, εκτός δεν έχω αξιωθεί να πηδησω - αλλά όχι πως είναι κάτι το εξαιρετικό, γυναίκες όπως όλες είναι.
Εάν τώρα κάποιες τσιμπάνε τις ιστορίες για τη δήθεν μεγάλη ψωλή των αράπηδων, αυτό είναι άλλη συζήτηση. Άσε που το μέγεθος από μόνο του δεν λέει τίποτα για τη σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας.

Grothos Kriti

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Μανία έχουν με τους μαύρους, Αγγλία οπου βλέπεις μαύρο με λευκη 9 στις 10 φορές ειναι Ελληνίδα

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.446
Πόντοι
446
Πιστεύω ότι το θαύμα είναι μουφα σε μεγάλο βαθμό.
Κι εγώ κυνηγάω μαυρουλες - στα μαγαζιά, εκτός δεν έχω αξιωθεί να πηδησω - αλλά όχι πως είναι κάτι το εξαιρετικό, γυναίκες όπως όλες είναι.
Εάν τώρα κάποιες τσιμπάνε τις ιστορίες για τη δήθεν μεγάλη ψωλή των αράπηδων, αυτό είναι άλλη συζήτηση. Άσε που το μέγεθος από μόνο του δεν λέει τίποτα για τη σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας.
Λέει για το μυαλό τους όμως..... μαύρες πήγαινε μετά τις 12 Πατησίων κ Ζαμπελίου να σου ρουφήξουν ο.τι υπάρχει μες στα αρχίδια σου τα κορίτσια εκεί με 10Ε ! Μιλάμε για πραφιτ

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.813
Πόντοι
2.846
Λέει για το μυαλό τους όμως..... μαύρες πήγαινε μετά τις 12 Πατησίων κ Ζαμπελίου να σου ρουφήξουν ο.τι υπάρχει μες στα αρχίδια σου τα κορίτσια εκεί με 10Ε ! Μιλάμε για πραφιτ
Έχω πάει, μια φορά μόνο. Καλά ήταν.

greekass

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
35
Πόντοι
0
Μανία έχουν με τους μαύρους, Αγγλία οπου βλέπεις μαύρο με λευκη 9 στις 10 φορές ειναι Ελληνίδα
Και μετά γυρνάνε Ελλάδα και το παίζουν παρθένες και έχουν φάει κάτι 25ποντες από όλες τις τρύπες. Και οι αριστερές -ζαιες τρώνε αρκετά.

greekass

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
35
Πόντοι
0
Θα έρθει η στιγμή(αν δεν έχει έρθει ήδη για καποιους ) που θα αντιληφθεί την κόρη( και καποιανου γιό σιγουρα) με έναν μαύρο να την περνει για βόλτα έξω..η να βλέπει το κοριτσάκι του να φλερταρει με μαύρους ....ή να υποψιάζεται ότι η κόρη και η μάνα την έχει πάρει ότι μαύρο ψωλή υπάρχει στην γειτονιά....μια μικρή απο τις φίλες της να φαγωθεί με μαύρο, θα το κάνουν σχεδόν όλες....

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.368
Πόντοι
1.056

Μήπως ηταν αυτός?

...ψοφάνε για κάτι τέτοιους!

A-1065010-1500483180-1062.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom