kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να μην πεισεις κανεναν.ελα στο θρεντ της χρυσης αυγης τωρα που μπηκε και ο λακης.αν μπει και ο απολυτος θα εχουμε καλο βραδυ σημερα.Εσενα πως να σε πεισω?
να μην πεισεις κανεναν.ελα στο θρεντ της χρυσης αυγης τωρα που μπηκε και ο λακης.αν μπει και ο απολυτος θα εχουμε καλο βραδυ σημερα.Εσενα πως να σε πεισω?
Ε και τι με νοιαζει?
εσυ δροσερε τυπακο μην ειρωνευεσαι.οταν καποιος γραφει τετοιες αληθειες και εκθετει τον εαυτο του τοσο χυμα με ολα τα αρνητικα του ειναι μεγαλη πουστια να τον ερωνευεσαι...αλλα που τα γραφω αυτα...
Νταξει και εγω τις βριζω αλλα εχει και καλες, αρκετες, απλως μας τυφλωνουν τα σκατα και δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε τι βλεπουμε νομιζω
τοτε θα εχει ερθει η ΝΙΚΗ!
τι ασχετο ποστ ηταν αυτο δεν δροσερε τυπακο?τι σχεση εχει αυτο με το οτι τον ειρωνευτηκες?relax frankie goes to hollygood soon.αυτος ο τυπος παιζει να εχει αυριο μεθαυριο τα παιδακια σου στα χερια του μεσω της σοβρης επιστημης του, τοτε να ερθεις να μου κανεις υποδειξεις ηθους για εκθεση πισω απο νικς..
αυτος ο τυπος παιζει να εχει αυριο μεθαυριο τα παιδακια σου στα χερια του μεσω της σοβρης επιστημης του, τοτε να ερθεις να μου κανεις υποδειξεις ηθους για εκθεση πισω απο νικς..
αυτο που εχω να σου πω ειναι να κοιταξεις τον εαυτο σου.οκ μαγκια σου που ησουνα ειλικρινης για τα χαπια κ.τ.λ. αλλα κοιταξε το.εντ οφ στορυ.δεν περιγραφω αλλο.που ειναι ο απολυτος σημερα ρε???Τι σχεση εχει το οτι γουσταρω να δερνω φοιτητριες με τα παιδια του καθενος ρε? Αντε τραβα να αρμεξεις τα γελαδια σου
Αυτες γουσταρουν ομως?Τι σχεση εχει το οτι γουσταρω να δερνω φοιτητριες με τα παιδια του καθενος ρε? Αντε τραβα να αρμεξεις τα γελαδια σου
Αυτες γουσταρουν ομως?
Τις περισοτερες φορες τις τρωνε πανω στο γαμισι οποτε δεν διαμαρτυρονται πολυ τα πουτανακια
μου φαινεται πως παρασχολειστε τυποι με το τι κανει στο κρεβατι της η ντροπη των ευρωπαιων γυναικων....