slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
πουτσα να ναι κι οτι να ναι δηλαδη μουνιτσα.θα το θεσω ως εξης....δεν με ενοχλει το χρωμα αλλα περισσοτερο το αν ειναι μπετοβλακας καποιος ή οχι
πουτσα να ναι κι οτι να ναι δηλαδη μουνιτσα.θα το θεσω ως εξης....δεν με ενοχλει το χρωμα αλλα περισσοτερο το αν ειναι μπετοβλακας καποιος ή οχι
οχι αυτος τυπεΔικε μου τι εγινε, σας αγορασε τελικα ο πριγκηπας?
τυπε οι στατιστικες ειναι μπουρδες αμα την εχεις μεγαλη δεν σε σκιαζει φοβερα καμοια..[size=11pt]το χάσαμε το κορμί πατριώτες...μας το άρπαξε ο άραψ ,ο μαύρος, ο μπλάκ[/size] :'(
www.bourdela.com/forum/index.php?action=post;topic=135473.420;num_replies=421]Οικονομάκου - Ματιάμπα: Ένας νέος μεγάλος έρωτας![/url]
εμ πώς να μη πάνε με τους μαύρους αφού όλοκληρη προπαγάνδα κάνουν οι ανθέλληνες προδότες με έρευνες που βγάζουν οτι τάχα οι Ελληνες είμαστε οι μικροψώληδες της Ευρώπης ...να τα αποτελέσματα , τσιμπάνε τα γκομενάκια και ψάχνουν μετά στην αφρικανική ήπειρο
Δε φτάνει που έρχονται στη χώρα μας δηλαδή μας παίρνουν και τα καλύτερα κορμιά :'( :'(
Ειναι μετά να μη γίνεσαι φασσΣΣσσίστας και ρατσιΣΣσσσσσστής γαμώ τη μαυρη πουτάνα μου γαμώωω...
Τύπε δε σκιάζομαι αφού ως γνωστόν οι Ελληνες ΤΗΝ ΈΧΟΥΜΕ ΜΕΓΆΛΗ εώς ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπορώ να σου πώ απλά δεν έχουμε τα κονέξια στις διάφορες κωλοέρευνες και μας βγάζουν όλο τελευταίους >τυπε οι στατιστικες ειναι μπουρδες αμα την εχεις μεγαλη δεν σε σκιαζει φοβερα καμοια
:-*θα το θεσω ως εξης....δεν με ενοχλει το χρωμα αλλα περισσοτερο το αν ειναι μπετοβλακας καποιος ή οχι
Νομίζω ότι η Οικονομακου ακολουθεί τα αχνάρια της Παπουτσακη, θα πάρει πολύ κόσμο και αυτή
με αραβες παει η μουνιτσα κυριως...
κυριως....χαιρομαι που με διορθωνεις
πουτσα να ναι κι οτι να ναι δηλαδη μουνιτσα.
πες μας βρε τι προτιμας? αραπικο η αραβικο?δηλωσα κατι τετοιο?
..[size=11pt]το χάσαμε το κορμί πατριώτες...μας το άρπαξε ο άραψ ,ο μαύρος, ο μπλάκ[/size] :'(
www.madata.gr/diafora/showbiz/154959.html]Οικονομάκου - Ματιάμπα: Ένας νέος μεγάλος έρωτας![/url]
εμ πώς να μη πάνε με τους μαύρους αφού όλοκληρη προπαγάνδα κάνουν οι ανθέλληνες προδότες με έρευνες που βγάζουν οτι τάχα οι Ελληνες είμαστε οι μικροψώληδες της Ευρώπης ...να τα αποτελέσματα , τσιμπάνε τα γκομενάκια και ψάχνουν μετά στην αφρικανική ήπειρο
Δε φτάνει που έρχονται στη χώρα μας δηλαδή μας παίρνουν και τα καλύτερα κορμιά :'( :'(
Ειναι μετά να μη γίνεσαι φασσΣΣσσίστας και ρατσιΣΣσσσσσστής γαμώ τη μαυρη πουτάνα μου γαμώωω...
δεν ειναι κατραμι.Τον ειχα στο στρατο στον διπλανο θαλαμο,τρεχαν ολοι τοτε να του παρουν αυτογραφο,εγω δεν τον γνωριζα,καθως ημουν κ ειμαι μεταλλας απο τα γενοφασκια μου... Παντως ηταν ησυχο παιδακι κ χαμηλων τονων...κ ψαρακας,,,, ;)Πάντως ο τύπος δεν είναι κατράμι ... πρέπει να είναι αποτέλεσμα επιμειξίας ...