Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
..[size=11pt]το χάσαμε το κορμί πατριώτες...μας το άρπαξε ο άραψ ,ο μαύρος, ο μπλάκ[/size] :'(

www.madata.gr/diafora/showbiz/154959.html]Οικονομάκου - Ματιάμπα: Ένας νέος μεγάλος έρωτας![/url]

oikonomakoumatiaba613_216084589.jpg

εμ πώς να μη πάνε με τους μαύρους αφού όλοκληρη προπαγάνδα κάνουν οι ανθέλληνες προδότες με έρευνες που βγάζουν  οτι τάχα οι Ελληνες είμαστε οι μικροψώληδες της Ευρώπης :tickedoff: :tickedoff:...να τα αποτελέσματα , τσιμπάνε τα γκομενάκια  και ψάχνουν μετά στην αφρικανική ήπειρο

Δε φτάνει που έρχονται στη χώρα μας δηλαδή μας παίρνουν και τα καλύτερα κορμιά :'( :'(

Ειναι μετά να μη γίνεσαι φασσΣΣσσίστας και ρατσιΣΣσσσσσστής γαμώ τη μαυρη πουτάνα μου γαμώωω... :cool2:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
..[size=11pt]το χάσαμε το κορμί πατριώτες...μας το άρπαξε ο άραψ ,ο μαύρος, ο μπλάκ[/size] :'(

www.bourdela.com/forum/index.php?action=post;topic=135473.420;num_replies=421]Οικονομάκου - Ματιάμπα: Ένας νέος μεγάλος έρωτας![/url]

εμ πώς να μη πάνε με τους μαύρους αφού όλοκληρη προπαγάνδα κάνουν οι ανθέλληνες προδότες με έρευνες που βγάζουν  οτι τάχα οι Ελληνες είμαστε οι μικροψώληδες της Ευρώπης :tickedoff: :tickedoff:...να τα αποτελέσματα , τσιμπάνε τα γκομενάκια  και ψάχνουν μετά στην αφρικανική ήπειρο

Δε φτάνει που έρχονται στη χώρα μας δηλαδή μας παίρνουν και τα καλύτερα κορμιά :'( :'(

Ειναι μετά να μη γίνεσαι φασσΣΣσσίστας και ρατσιΣΣσσσσσστής γαμώ τη μαυρη πουτάνα μου γαμώωω... :cool2:
τυπε οι στατιστικες ειναι μπουρδες  :grin: αμα την εχεις μεγαλη δεν σε σκιαζει φοβερα καμοια  :sunglasses:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πάντως ο τύπος δεν είναι κατράμι ... πρέπει να είναι αποτέλεσμα επιμειξίας  ...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.999
Πόντοι
9.931
Νομίζω ότι η Οικονομακου ακολουθεί τα αχνάρια της Παπουτσακη, θα πάρει πολύ κόσμο και αυτή :fuck1: :fuck2:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ελληνίδες δεν ξέρω αλλά ξέρω κάτι εσθονά....μπακλαβά σου λέω μπακλαβά!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τυπε οι στατιστικες ειναι μπουρδες  :grin: αμα την εχεις μεγαλη δεν σε σκιαζει φοβερα καμοια  :sunglasses:
Τύπε δε σκιάζομαι αφού ως γνωστόν οι Ελληνες ΤΗΝ ΈΧΟΥΜΕ ΜΕΓΆΛΗ :bigdick: εώς ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπορώ να σου πώ απλά δεν έχουμε τα κονέξια στις διάφορες κωλοέρευνες και μας βγάζουν όλο τελευταίους >:(

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Νομίζω ότι η Οικονομακου ακολουθεί τα αχνάρια της Παπουτσακη, θα πάρει πολύ κόσμο και αυτή :fuck1: :fuck2:
:rockon:

και ειναι θεομουνο μου χουν πει απο κοντα :lheel:

τα χε χρονια μ ενα πολιστα νομιζω,κατι τετοιο...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

www.madata.gr/diafora/showbiz/154959.html]Οικονομάκου - Ματιάμπα: Ένας νέος μεγάλος έρωτας![/url]

εμ πώς να μη πάνε με τους μαύρους αφού όλοκληρη προπαγάνδα κάνουν οι ανθέλληνες προδότες με έρευνες που βγάζουν  οτι τάχα οι Ελληνες είμαστε οι μικροψώληδες της Ευρώπης :tickedoff: :tickedoff:...να τα αποτελέσματα , τσιμπάνε τα γκομενάκια  και ψάχνουν μετά στην αφρικανική ήπειρο

Ω μπράβο στην Οικονομάκου , έχει γούστο! :grin:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Ο Ματιαμπα ειναι μια χαρα παιδι....
Και ενα οφ τοπικ....Η Οικονομακου ακολουθει την εδω και καμια 20αρια χρονια λαιφσταιλ πεπατημενη στην σοουμπιζ που ισχυει για τους περισσοτερους ηθοποιους....Ολη και ολη η καριερα της θα ειναι ο καινουριος γκομενος καθε μηνα και καμια σειρουλα της πουτσας για ξεκαρφωμα και να πει οτι κατι παραγει.... :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πάντως ο τύπος δεν είναι κατράμι ... πρέπει να είναι αποτέλεσμα επιμειξίας  ...
δεν ειναι κατραμι.Τον ειχα στο στρατο στον διπλανο θαλαμο,τρεχαν ολοι τοτε να του παρουν αυτογραφο,εγω δεν τον γνωριζα,καθως ημουν κ ειμαι μεταλλας απο τα γενοφασκια μου... :grin: :grin: :grin:Παντως ηταν ησυχο παιδακι κ χαμηλων τονων...κ ψαρακας,,,, ;)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Οι μαύρες θα πήγαιναν με λευκό;;;;

digenis87