ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Παλια τυπεΑυτα οι αριστερες τα κανουν
Τωρα με την εκκληση του Κουλη για μπολιασμα ολες οι δαπιτισες τρεχουν για πακικο σπερμα
Παλια τυπεΑυτα οι αριστερες τα κανουν
Βρε δυναμίτη, μήπως έχεις φαντασιώσεις που δεν μας λές; Αν είσαι μάγκας, βρες τις φωτό που οι μαύροι δείχνουν το κανονικό τους μέγεθος και δεν φορούν πλαστική πούτσα
Είχα δει έναν πλαστικό σε εκπομπή στην τιβι, που έλεγε ότι το μέρος του ανδρικού πληθυσμού που το μέγεθος σε στύση είναι 20cm και πάνω, δεν ξεπερνά το 1%.Πιστευω οτι ειναι περισσοτερο προικισμενοι απο τους λευκους.
Ισως οχι τοσο οσο λεγεται μιας που η φυση μοιραζει αλλα δεν παυει να μας ριχνουν.
Στα μπουρδελα παντως οι τσατσαδες το παραδεχονται οπως κι οι πουτανες
ειδικα για Αφρικανους, Αραβες, Συριους και Αιγυπτιους.
Παιζει και ψεμα βεβαια αλλα φαινεται αυτο.
Είχα δει έναν πλαστικό σε εκπομπή στην τιβι, που έλεγε ότι το μέρος του ανδρικού πληθυσμού που το μέγεθος σε στύση είναι 20cm και πάνω, δεν ξεπερνά το 1%.
Δεν καταλβα τον τιτλο "οι ελληνιδες πανε με μαυρους και το αντιστροφο" ποιο ειναι δηλδη το αντιστροφο;;;
αν δηλαδη οι ελληνες πηγαινουν με μαυρες;;;;Εμεις με μαυρες εννοει. Η λιγοστη μου εμπειρια λεει οτι τα ιδια ειναι.
Απλα φιλανε αρκετα καλυτερα και εχουν λιγη περισσοτερη δυναμη στο γαμησι
που ειναι χρησιμη σε καποιο pse. Τα ιδια μουνια εχουν.
Ενταξει, εξαρταται ετσι; αν ειναι καμια σαν ντουλαπα Ντενις Ροντμαν, γαμησε τα.
Οι πιτσιρικες μεχρι 25 ετων κτλ ειναι πολυ σεξυ. Εχουν σενιο δερμα. Σφιχτο βελουδενιο.αν δηλαδη οι ελληνες πηγαινουν με μαυρες;;;;
Ελαχιστοι νομιζω. Ουτε οι ιδιοι οι μαυροι δεν τις γουσταρουν
Ειμαι εξωτερικο, οπου υπαρχουν, θα μπορουσα να πω , αρκετες μαυρες. Μια καλη δεν ειδα. Φακλανοειδη με κεφαλι περιεργο.
Οταν μηλαμε για μαυρες εννουμε μαυρες, ε, κατρανι!
Οι μαροκινες και γενικα βορειοαφρικανες δεν θεωρουνται και τοσο αφρικανες...
Οι περισσότερες θέλουν να δοκιμάσουν το σεχ με μαύρους.καοτε τα είχα με μια πιτσιρίκα εγώ 25 αυτή 19 φοιτήτρια .οπότε πιηενα στο σπίτι της κ καθόμουν στον υπολογιστή της πάντα έβρισκα βιντεάκια με μαύρους όταν χωρίσαμε κοντά στο καλοκαίρι Πήγε διακοπές με την κολλητή της που από τι έμαθα τις πήρε παρτουζα ένας μαύρο ς
Σουηδεζες.... μαζευουν εμπειριες τα κοριτσια......Δεν εχουν ταμπου. Ειναι αλλη γενια.