Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Lakisglukoulis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πάνε και παραπάνε φίλε μου, δεν χρειάζεται ερώτηση, έχω πολλά παραδείγματα απο τον κύκλο μου  :)

Lakisglukoulis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αλλά θέλω να πώ ότι δεν πάνε με μαύρους τυχαίους, (που πουλάνε cd και τέτοια) ή πακιστανούς ινδούς, καί όλη αυτή την φάρα απο εκείνα τα μέρη,  :)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
καλημερα σε ολους

κατ αρχην θελω να απαντησω στο "συγκατοικο" του forum για τ οτι ενοχλειται με την παρουσια γυναικων σ ενα χωρο σαν κι αυτο θεωρητικα για αντρεα μονο. πιστευω πως ειναι χρησιμη η παρουσια τους, για γυναικες μιλαμε εδω..., θα πρεπει ν ακουμε τη γνωμη τους ,τις αντιδρασεις τους στα λεγομενα μας, στις μαλακιες μας κλπ...οποτε προτεινω να βρισκονται μεταξυ μας και να εκφραζονται με την ασφαλεια της ανωνυμιας ελευθερα.ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ, και σ αυτες .....

τωρα για τους μαυρους, τους δηθεν πουτσαραδες, η γνωμη μου ειναι πως ηταν φυσικη εξελιξη απο τη στιγμη που για ολους τους ανθρωπους το να βρεθουν με καποιον ή καποια αλλου χρωματος και καταγωγης. απο τη στιγμη δε που η Ελλαδα δεχτηκες τους μεταναστες αυτο θα συνεβαινε γιατι πλεον εγινε ευκολο.
εμεις οι αντρες τα ριξαμε ολα στις ρωσσιδες, ουκρανες, αλβανιδες κλπ
οι γυναικες πηδηχτηκαν με τους αλβανους, ε δε θα δοκιμαζαν και μαυρους απο περιεργεια?
στην αμερικη και στην ευρωπη νομιζετε πως οι ντοπιοι πληθυσμοι δεν ανακατευτηκαν με τους μεταναστες?

τωρα αν μου επιτρεπετε να πω και περισσοτερο τη γνωμη μου, οι Ελληνιδες ειναι οι πιο καυλιαρες γυναικες που υπαρχουν. εχω βρεθει να ολα τα "ειδη", σαν την Ελληνιδα ομως καμια. τωρα γιατι δε μας καθονται οπως θελουμε? εεεε, θελουν τον τροπο τους κι αυτες, οπως κι εμεις.

και προς τις επισκεπτριες του forum, ο Έλληνας ειναι ο καλυτερος γαμιας να το ξερετε. εχει παθος , φαντασια, αγαπαει το γυναικειο φυλλο.

Ας γίνουμε εσωστρεφεις λοιπον αμφοτεροι...

καλη συνεχεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τωρα αν μου επιτρεπετε να πω και περισσοτερο τη γνωμη μου, οι Ελληνιδες ειναι οι πιο καυλιαρες γυναικες που υπαρχουν. εχω βρεθει να ολα τα "ειδη", σαν την Ελληνιδα ομως καμια. τωρα γιατι δε μας καθονται οπως θελουμε? εεεε, θελουν τον τροπο τους κι αυτες, οπως κι εμεις.

και προς τις επισκεπτριες του forum, ο Έλληνας ειναι ο καλυτερος γαμιας να το ξερετε. εχει παθος , φαντασια, αγαπαει το γυναικειο φυλλο.

καλη συνεχεια

Εμεις τι να σου επιτρεψουμε ρε φιλε? Ο Αντισθενης να ναι καλα που δεν εχει βαλει ακομη
καλο φιλτρο να κοβει τους 17χρονους... ποσο εισαι πιτσιρικος εσυ? 16 χρονων? οκ.
Ακου οι ελληνιδες λεει οι πιο καυλιαρες χαχαχαχαχαα

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1

ο τυπος δεν παει καλα  :2funny: :2funny: :2funny:

SEXMANIACS

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
0
παιδια ο τυπος προσπαθει να τις καλοπιασει μπας και γαμησει καμια απο δω μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιδια ο τυπος προσπαθει να τις καλοπιασει μπας και γαμησει καμια απο δω μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχχαα
εχουμε πηξει στους μουνοδουλους
εχω εναν γνωστο ολο με την γκομενα βγαινει
και μετα παραπονιουνται οτι χαλασαν οι γυναικες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχχαα
εχουμε πηξει στους μουνοδουλους
εχω εναν γνωστο ολο με την γκομενα βγαινει
και μετα παραπονιουνται οτι χαλασαν οι γυναικες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κατι μαλακες σαν αυτον με το comment πριν χαλασαν την πιατσα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom