Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πόσο κόμπλεξ θα βγάλετε ακόμα? Είναι τραγικά αστείο βασικά.
Από τη μία, ααα τις καριόλες δεν τις πηδάμε μπλα μπλα μπλα, από την άλλη ε γαμώ τις καριόλες πάνε με Αράπηδες μπλα μπλα μπλα.

Πόσο για τον πούτσο παίζει να είστε? :2funny:

σκασε μωρη σαλουφα ολο κομπλεξ και κομπλεξ
αλλα απο το βρακι μας δεν ξεκολας τα ιδια σκατα εισαι
και εσυ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δεν ξέρω τί κάνει η κάθε Ελληνίδα και τί διάολο πούτσες γουστάρει να τρώει. Για να είμαι ειλικρινής ξέρω δυο Ελληνίδες (όταν λέμε ξέρω, εννοούμε "ξέρω καλά") που έχουν πάει με μαύρο, για την εμπειρία, και τους ρώτησα πως ήταν και μου είπαν σαν και τους άλλους.

Αυτό που ξέρω είναι πως, προκειμένου για γυναίκες, εκεί που υπάρχει μια "αποτίμηση" η μαύρη σάρκα αποτιμάται φτηνά.
Με 20 ευρώ πεζοδρόμιο σε ευρεία κλίμακα μόνον μαύρες κάνουν και ειλικρινά απορώ ποιος ανόητος τις πηδάει.
Και στα στριπτηζάδικα που πήγαινα νεώτερος, θυμάμαι πως τις μαύρες τις έσπρωχναν οι μαιτρς και πολύ μικρή πέραση είχαν.

Ανάμεσα σε εκατοντάδες γυναίκες που έχω "συναντήσει" στην ζωή μου, μόνον μία ήταν μιγάδα, όχι τελείως μαύρη. Αγγλίδα (όχι Αφρικανή βέβαια!), από λευκή μάνα και μαύρο πατέρα.
Ήταν, εκείνη την περίοδο, ΤΟ αστέρι σε στριπτηζάδικο της Μεταμόρφωσης, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μαύρες. Πραγματικά έκοβε την ανάσα με το που έμπαινε στο μαγαζί. Οι πελάτες, ιδίως τα Σάββατα, έπαιρναν διψήφιο αριθμό προτεραιότητας για "χορό"! Κουκλάρα, καλοβαλμένη, περιποιημένη κλπ.
Λοιπόν στο σεξ μύριζε! Κυρίως το μουνί της. Δεν ήταν μυρωδιά βρωμιάς, η μυρωδιά του δέρματός της ήταν. Η κοπέλα είχε πλυθεί από το σπίτι της, ξαναπλύθηκε στο ξενοδοχείο, έβαλε και μισό μπουκάλι αποσμητικό και άλλο τόσο άρωμα και πάλι η μυρωδιά της "μαυρίλας" υπήρχε.

Αυτές που έχουν πάρει μαύρους δεν τους μύριζαν; Ας μας πει κάποιο "απελευθερωμένο" κορίτσι, από τα τόσα που διαθέτει το σαίτ, την εμπειρία του...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ενω εσεις που ολες ειναι κακασχημες. χοντρες, πουτανες, εκτος απο εσας δεν ειστε για τον πουτσο ε;;

Όλες?
Τράβα να δεις πόσα θρεντς έχει ανοίξει η Βίλμα για γκόμενες.
Είσαι και στραβός, είσαι και μαλάκας.

ρε παιδια απορω τι θελουν τρεις γυναικες σε ενα καθαρα σεξιστικο σαιτ που χωνουνται σε καθε θεμα και για ολα τα θεματα εχουν αποψη ολη μερα μεσα στο σαιτ τι θελουν αραγε ???

Κάνε αναφορά καλό μου.

καλυτερα να διαβασεις τι λεγαμε απο την αρχη στην προηγουμενη σελιδα και μετα να εχεις αποψη μην λες συγκεκριμενα πραματα  :)

Ήταν γενικό το πόρισμα. Απλά τώρα λόγγαρα και ήταν για όλο το θρεντ.

ε οχι και ολη μερα!!  ;) :2funny: :2funny:

Ε κοιμάμαι και λίγο. Αλλά το έχω περιορίσει. :cheesy:

περισοτερο απο σενα αποτιστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Aκόμα κι απότιστη, βλέπω ότι είστε για τον πούτσο. Και να με ποτίσει κανείς, εσείς θα παραμείνετε. :cheesy:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δεν ξέρω τί κάνει η κάθε Ελληνίδα και τί διάολο πούτσες γουστάρει να τρώει. Για να είμαι ειλικρινής ξέρω δυο Ελληνίδες (όταν λέμε ξέρω, εννοούμε "ξέρω καλά") που έχουν πάει με μαύρο, για την εμπειρία, και τους ρώτησα πως ήταν και μου είπαν σαν και τους άλλους.

Αυτό που ξέρω είναι πως, προκειμένου για γυναίκες, εκεί που υπάρχει μια "αποτίμηση" η μαύρη σάρκα αποτιμάται φτηνά.
Με 20 ευρώ πεζοδρόμιο σε ευρεία κλίμακα μόνον μαύρες κάνουν και ειλικρινά απορώ ποιος ανόητος τις πηδάει.
Και στα στριπτηζάδικα που πήγαινα νεώτερος, θυμάμαι πως τις μαύρες τις έσπρωχναν οι μαιτρς και πολύ μικρή πέραση είχαν.

Ανάμεσα σε εκατοντάδες γυναίκες που έχω "συναντήσει" στην ζωή μου, μόνον μία ήταν μιγάδα, όχι τελείως μαύρη. Αγγλίδα (όχι Αφρικανή βέβαια!), από λευκή μάνα και μαύρο πατέρα.
Ήταν, εκείνη την περίοδο, ΤΟ αστέρι σε στριπτηζάδικο της Μεταμόρφωσης, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μαύρες. Πραγματικά έκοβε την ανάσα με το που έμπαινε στο μαγαζί. Οι πελάτες, ιδίως τα Σάββατα, έπαιρναν διψήφιο αριθμό προτεραιότητας για "χορό"! Κουκλάρα, καλοβαλμένη, περιποιημένη κλπ.
Λοιπόν στο σεξ μύριζε! Κυρίως το μουνί της. Δεν ήταν μυρωδιά βρωμιάς, η μυρωδιά του δέρματός της ήταν. Η κοπέλα είχε πλυθεί από το σπίτι της, ξαναπλύθηκε στο ξενοδοχείο, έβαλε και μισό μπουκάλι αποσμητικό και άλλο τόσο άρωμα και πάλι η μυρωδιά της "μαυρίλας" υπήρχε.

Αυτές που έχουν πάρει μαύρους δεν τους μύριζαν; Ας μας πει κάποιο "απελευθερωμένο" κορίτσι, από τα τόσα που διαθέτει το σαίτ, την εμπειρία του...
αμα η καυλα εχει βαρεσει κοκκινο σιγα μην τους μυρισει,γιατι τα σουβλατζιδικα δεν μυριζουν;αλλα πανε

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Όλες?
Τράβα να δεις πόσα θρεντς έχει ανοίξει η Βίλμα για γκόμενες.
Είσαι και στραβός, είσαι και μαλάκας.

Κάνε αναφορά καλό μου.

Ήταν γενικό το πόρισμα. Απλά τώρα λόγγαρα και ήταν για όλο το θρεντ.

Ε κοιμάμαι και λίγο. Αλλά το έχω περιορίσει. :cheesy:

Aκόμα κι απότιστη, βλέπω ότι είστε για τον πούτσο. Και να με ποτίσει κανείς, εσείς θα παραμείνετε. :cheesy:
μαθε πρωτα να μιλας ξεμπουκωτη και μετα τα ξαναλεμε

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
για να σε ποτισει κανεις, θα πρεπει να ΜΗΝ εισαι απροσαρμοστη. οπότε δυσκολο.  :P

κλαψε τωρα κοιτωντας τα δαχτυλα σου ή τις πλαστικες πουτσες στην υπογραφη σου.  :P

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
για το συνδρομο στοκχολμης που ελεγα πριν... ιδου ενα περιστατικο live  :)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μαθε πρωτα να μιλας ξεμπουκωτη και μετα τα ξαναλεμε

Αν είναι να τα ξαναπούμε, δεν παίζει ν'αλλάξω.

για να σε ποτισει κανεις, θα πρεπει να ΜΗΝ εισαι απροσαρμοστη. οπότε δυσκολο.  :P

κλαψε τωρα κοιτωντας τα δαχτυλα σου ή τις πλαστικες πουτσες στην υπογραφη σου.  :P

Να κλάψω? Τους καλύτερους δονητές έχει η υπογραφή μου. :cheesy:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 114eed.jpg
    114eed.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 32

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
:kissass2:

τυπε μου κανενας δεν παει χαμενος,τιγκα το κεντρο απο πακιστανια,μαυρους οποτε ολοι κανουν την δουλεια τους

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny:

εισαι μαλακας
και συ
και συ