Δεν ξέρω τί κάνει η κάθε Ελληνίδα και τί διάολο πούτσες γουστάρει να τρώει. Για να είμαι ειλικρινής ξέρω δυο Ελληνίδες (όταν λέμε ξέρω, εννοούμε "ξέρω καλά") που έχουν πάει με μαύρο, για την εμπειρία, και τους ρώτησα πως ήταν και μου είπαν σαν και τους άλλους.
Αυτό που ξέρω είναι πως, προκειμένου για γυναίκες, εκεί που υπάρχει μια "αποτίμηση" η μαύρη σάρκα αποτιμάται φτηνά.
Με 20 ευρώ πεζοδρόμιο σε ευρεία κλίμακα μόνον μαύρες κάνουν και ειλικρινά απορώ ποιος ανόητος τις πηδάει.
Και στα στριπτηζάδικα που πήγαινα νεώτερος, θυμάμαι πως τις μαύρες τις έσπρωχναν οι μαιτρς και πολύ μικρή πέραση είχαν.
Ανάμεσα σε εκατοντάδες γυναίκες που έχω "συναντήσει" στην ζωή μου, μόνον μία ήταν μιγάδα, όχι τελείως μαύρη. Αγγλίδα (όχι Αφρικανή βέβαια!), από λευκή μάνα και μαύρο πατέρα.
Ήταν, εκείνη την περίοδο, ΤΟ αστέρι σε στριπτηζάδικο της Μεταμόρφωσης, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μαύρες. Πραγματικά έκοβε την ανάσα με το που έμπαινε στο μαγαζί. Οι πελάτες, ιδίως τα Σάββατα, έπαιρναν διψήφιο αριθμό προτεραιότητας για "χορό"! Κουκλάρα, καλοβαλμένη, περιποιημένη κλπ.
Λοιπόν στο σεξ μύριζε! Κυρίως το μουνί της. Δεν ήταν μυρωδιά βρωμιάς, η μυρωδιά του δέρματός της ήταν. Η κοπέλα είχε πλυθεί από το σπίτι της, ξαναπλύθηκε στο ξενοδοχείο, έβαλε και μισό μπουκάλι αποσμητικό και άλλο τόσο άρωμα και πάλι η μυρωδιά της "μαυρίλας" υπήρχε.
Αυτές που έχουν πάρει μαύρους δεν τους μύριζαν; Ας μας πει κάποιο "απελευθερωμένο" κορίτσι, από τα τόσα που διαθέτει το σαίτ, την εμπειρία του...