Επισκέπτης
Η ολομέλεια που λέγαμε ;)ναι αυτο εφταιξε
οτι σε αποθαρυνε η φιλη.
Η ολομέλεια που λέγαμε ;)ναι αυτο εφταιξε
οτι σε αποθαρυνε η φιλη.
Η ολομέλεια που λέγαμε ;)
Καθολου μπαζακι...Χορευε κι αυτη παραδιπλα.....ΑΠλα ειμαστε λιγο περιεργες στο θεμα υγειας.....Μετα απο καποιες μερες τον πετυχε τον εναν στο νοσοκομειο που ηταν νυχτερινη βαρδια με σπασμενο μπουκαλι στο κεφαλι.....
Ακριβώς την ίδια με όοοολες τις υπόλοιπες.Ποια ολομελεια.
φΑΝΤΑΣου για εμας που παμε
στις πουτανες τι γνωμη θα εχει αχαχχαχαχαχαχα
δηλαδη ρε τυπισσα πριν κανεις
κατι με καποιον θα του ζητησεις
να κανει εξετασεις για να δεις
αν εχει ειτζ? :S
Ακριβώς την ίδια με όοοολες τις υπόλοιπες.
Χμμμμ......Οχι αλλα ισως θα πρεπε.....Ειναι ενας λογος που δεν πηδιεμαι αβερτα με τον καθενα....
Σχετικα με το ειτς επειδη τυχαινει σε νοσοκομεια να εχω συγγενεις και φιλες που δουλευουν, δεν ειναι τοσο μακρινο οσο σας φαινεται....Και ισως επειδη ακουγα περιστατικα να μου μεινε φοβια...Οσο γελοιο και να σας φαινεται ετσι ειναι.....
Ποια ολομελεια.
φΑΝΤΑΣου για εμας που παμε
στις πουτανες τι γνωμη θα εχει αχαχχαχαχαχαχα
λιγο? για αυτο βρηκες
φιλη νοσηλευτρια τυπισσα?
μολις βρισκεις νεο γκομενο
να τον στελνεις για εξετασεις?
Tη θέλωΑργησες....ΕΙναι πιασμενη.....
E;Οχι μην το λες τωρα αυτο
αφου εχουν πει πως δεν τις πειραζει
εισαι κομπλεξικος φιλε μου :-
σιγουρα παντως δεν γλειφουμε βυζια τα οποια εχουν σαλια 50 ατομων και δεν γλειφουμε μουνια που εχουν φαει ποσες πουτσες ισως κ ακαποτες ... :-
ααα καλα νταξει. Τυπισσα μην φοβασαι
μεχρι να αποφασισεις να το κανεις
θα χει βρεθει εμβολιο για τον ιο
Άμα γλείψεις βυζί φεύγει το σάλιο του προηγούμενου...σιγουρα παντως δεν γλειφουμε βυζια τα οποια εχουν σαλια 50 ατομων και δεν γλειφουμε μουνια που εχουν φαει ποσες πουτσες ισως κ ακαποτες ... :-
Ισως θα πρεπει να σεβεσαι μερικες φορες καποιον που σου λει ευγενικα οτι δεν δεχεται ειρωνιες για καποια πραματα.....
σιγουρα παντως δεν γλειφουμε βυζια τα οποια εχουν σαλια 50 ατομων και δεν γλειφουμε μουνια που εχουν φαει ποσες πουτσες ισως κ ακαποτες ... :-