οι μαυροι δεν πασχουν απο κριση παντως
τουλαχιστον αυτοι που συζητατε εσεις ειναι
ειτε μπασκετμπολιστες ειτε σε αλλα κρατη του κοσμου
εκτος απο τους λιμοκτονουντες της αφρικης
Για τα χαρακτηριστικα έλεγα εγώ. Τρικυμία έχεις στο μυαλό?
οι μαυροι δεν πασχουν απο κριση παντως
τουλαχιστον αυτοι που συζητατε εσεις ειναι
ειτε μπασκετμπολιστες ειτε σε αλλα κρατη του κοσμου
εκτος απο τους λιμοκτονουντες της αφρικης
Δεν τον είχε εγκρίνει η ολομέλεια τύπε...
και γιατι δεν του κατσες?
Οι φίλες της...χαχαχαχα ολο το αφά καντέ τύπε?
Για τα χαρακτηριστικα έλεγα εγώ. Τρικυμία έχεις στο μυαλό?
σκασε μωρηΠροφανώς δεν της άρεσε αυτό που έπιασε.
Τα χαρακτηριστικα της συμπεριφορας
προκυπτουν και απο τις συνθηκες ζωης του αλλου
ξυπνα. Αν καποιος εχει τη δουλεια του , τη σειρα του
και ειναι πετυχημενος θα τον δεις να γκρινιαζει
και να παραπονιεται?
ΞΥΠΝΑ. ΦΤΑΣΑΜΕ
και γιατι δεν του κατσες?
σκασε μωρη
Γιατι απλα χορευαμε ε κ παρασυρθηκαμε πανω στο χορο....Οπως ειπα και πιο πριν δεν εχω παει με μαυρο κι ο βασικος λογος ειναι οι φημες για aids κτλ (ειχα κ μια φιλη νοσηλευτρια τοτε που με αποθαρρυνε με στοιχεια)......
Γιατι απλα χορευαμε ε κ παρασυρθηκαμε πανω στο χορο....Οπως ειπα και πιο πριν δεν εχω παει με μαυρο κι ο βασικος λογος ειναι οι φημες για aids κτλ (ειχα κ μια φιλη νοσηλευτρια τοτε που με αποθαρρυνε με στοιχεια)......
πολλές ταινίες βλέπεις ρυθμάκιΓιατι απλα χορευαμε ε κ παρασυρθηκαμε πανω στο χορο....
ναι αυτο εφταιξε
οτι σε αποθαρυνε η φιλη.
πολλές ταινίες βλέπεις ρυθμάκι
Δεν παιζω με την υγεια οση καυλα και να εχω.....Ουτε ειρωνιες δεχομαι γι αυτο το θεμα.....
ακριβώς όπως τα λέω δηλαδή χαίρομαι που συμφωνούμεΚι ομως οχι......Ετσι ακριβως ειναι...Τεσπα.....
Τη θέλωΓιατι απλα χορευαμε ε κ παρασυρθηκαμε πανω στο χορο....Οπως ειπα και πιο πριν δεν εχω παει με μαυρο κι ο βασικος λογος ειναι οι φημες για aids κτλ (ειχα κ μια φιλη νοσηλευτρια τοτε που με αποθαρρυνε με στοιχεια)......
πφ ζήλευε το μπαζάκι