Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Στην Αμερική ο μαύρος είτε δεν θα είναι καθόλου, είτε θα είναι με μπάζο λευκή.

Στην αμέρικα, οι μικροί γάμοι είναι πιο σπάνιοι.
Έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους και συμβιώνουν , αλλά δεν έχουν γκομενοανακατέματα. Όχι πολλά τουλάχιστον.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Στην αμέρικα, οι μικροί γάμοι είναι πιο σπάνιοι.
Έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους και συμβιώνουν , αλλά δεν έχουν γκομενοανακατέματα. Όχι πολλά τουλάχιστον.
Τύπε μηπως τα μπερδευεις?
ο προεδρος obongo ειναι απο μικτο,καμμια χωρα στην Ευρώπη δε τους φτάνει,ειναι the niggas and jews paradise απ όλες τις απόψεις

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Η ιστορία είναι ΜΙΑ.
Αν ο μαύρος δεν είναι ποδοσφαιριστής,αθλητής,,λεφτάς να κυκλοφορεί κανά πορνίδιο που ψάχνει χορηγό,
τότε ή έχει καμιά κάτω του μετρίου 50άρα Milf Ευρωπαία μιας η 20άρα σοβαρή Ευρωπαία ούτε να τον φτύσει ή καμιά χοντρή που οι άλλοι δεν την πηδάνε ούτε με 3 κάσες μπύρες.

Πριν λίγο γυρίζοντας για το σπίτι..(κλικαρετε για να μεγαλώσει η φωτό)

htx4U55.jpg

7-8 μαύροι και μία χοντρή.
Τριγύρω οι Γερμανοί εξαφανισμένοι φυσικά.

Kάποιοι που γράψατε ότι ζηλεύουμε τους μαύρους,κ.λ.π. και τα γκομενάκια που χτυπάνε,μη με αναγκάσετε να κάνω φωτορεπορτάζ,θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. :2funny:

εχω την εντυπωση οτι αυτοι μολις εσκασαν εκει ειναι πολυ φρεσκοι. οι μεγαλωμενοι εκει/μιγαδες γαμανε πολυ καλα παντως νομιζω

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τύπε μηπως τα μπερδευεις?
ο προεδρος obongo ειναι απο μικτο,καμμια χωρα στην Ευρώπη δε τους φτάνει,ειναι the niggas and jews paradise απ όλες τις απόψεις

Δεν τα μπερδευει. Οι ΗΠΑ ειναι συντηρητικη χωρα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Συναγωνιστή, έχω δει μουνάρα ξανθιά να σπρώχνει καροτσάκι και μέσα να έχει μικρό Γιάννη Αντετοκούμπο... Υπάρχει χώρα που αν σε πλήθος, δεις μουνάρα ξανθιά ασυνόδευτη, κάπου γύρω έχει ξεμείνει παραπίσω ο Dark Knight...

Στην Αμερική ο μαύρος είτε δεν θα είναι καθόλου, είτε θα είναι με μπάζο λευκή.

Αγγλία όμως, είναι μια άλλη ιστορία, την οποία ελπίζω κάποτε να μας περιγράψει ο δοπαμίνα.

Γιατί νομίζω, ότι εκεί έχουν αναπάντεχη επιτυχία σε μουνάρες ξανθιές....

Δεν  αμφιβάλλω ότι έχεις δει,απλά θεωρώ ότι είναι τρελές εξαιρέσεις και ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτές τις γκόμενες,ειδικά αν έχουν αποφασίσει να κάνουν και οικογένεια με μαύρο. :S

Εδώ  έκατσε η Τζούλια η καμμένη και την παρτούζωσαν 2 αράπηδες.
Που όταν είχε εμφανιστεί στα καλλιστεία είχε μείνει παγωτό όλη η Ελλάδα.
Προσωπικά,μετά από αυτό με τους αράπηδες και σε στούντιο με 50ευρω να εμφανιζόταν,δε θα πατούσα καν..

Αναπάντεχη επιτυχία δε νομίζω ότι έχουν σε τίποτα.
Λονδίνο έχω πάει,κι εκεί τα ίδια είδα.
Είτε μαύρος με λευκή,είτε πάκης με λευκή,η λευκή ή μπάζο ή καμιά καμμένη.
Εξαιρούνται αθλητές και πάσης προέλευσης λεφτάδες.

εχω την εντυπωση οτι αυτοι μολις εσκασαν εκει ειναι πολυ φρεσκοι. οι μεγαλωμενοι εκει/μιγαδες γαμανε πολυ καλα παντως νομιζω

Μπα,τύπε...
Μπανιστηρτζίδες της ζωής και αν τους κάτσει καμιά,απλά αρσιβαρίστες..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
οι ελληνιδες πανε με οσους εχουν ασπρα δοντια :tooth:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ένα βράδυ,κάτι γκανεζοι που έμεναν σε κέντρο μεταναστών,πήγαν να το παίξουν σε κάτι Γερμανίδες
ότι είναι ράπερ από τη Νέα Υόρκη.

Κορυφαία ευκαιρία για τρολάρισμα.
Αν έχεις περάσει έστω και μια βδομάδα στη ΝΥ, με δεδομένο ότι αυτοί δεν την έχουν δει ούτε στο ίντερνετ, αφού μπαίνουν αποκλειστικά από ... κινητά ...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Γιατί με αυτά τα "γιό,peace,your beautiful",απλά δεν..

Βάλε και το "Αγκαλίτσα;", "Φιλάκι στο μάγουλο;", και άλλα καραγκιοζιλίκια, του τύπου συμβαδίζω και αν μιλήσουμε, μιλήσαμε...

Το ότι έχουν ειδικό κοινό είναι δεδομένο. Μπορεί να πας σε πολυόροφο κλαμπ,

και ξαφνικά στον έναν όροφο να νομίζεις ότι διακτινίστηκες στο Miami,

με τις λευκές ξέμπαρκες να γνωρίζεις τί ψάχνουν...

Το θέμα είναι, από αυτά που παρατήρησα,

ότι ο μαύρος που θα έχει από τις λευκές την αντίστοιχη αντιμετώπιση δοπαμίνα όπως στις νουβέλες του,

δεν θα γίνει αποδέκτης νούκλεαρ, αλλά ήπιας εκδοχής απόρριψης,

ακριβώς για να μην κατηγορηθούν οι λευκές ως ρατσίστριες....

Αν το "παίζω εκ του ασφαλούς", την φυσική θρασύτητα, και την φήμη για μεγάλα πέη,

τα συναθροίσεις, τότε κατανοείς τί αθέμιτο προβάδισμα διαθέτει ο μαύρος,

στο να εχει στατιστικά δίπλα του την ξανθιά Μουνάρα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
δεν θα γίνει αποδέκτης νούκλεαρ, αλλά ήπιας εκδοχής απόρριψης,

ακριβώς για να μην κατηγορηθούν οι λευκές ως ρατσίστριες....

Αν το "παίζω εκ του ασφαλούς", την φυσική θρασύτητα, και την φήμη για μεγάλα πέη,

τα συναθροίσεις, τότε κατανοείς τί αθέμιτο προβάδισμα διαθέτει ο μαύρος,

στο να εχει στατιστικά δίπλα του την ξανθιά Μουνάρα.

Είσαι έτοιμος ;
images

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Υπαρχουν σαφως μια ειδικη μικρη κατηγορια γυναικων στην ελλαδα που γουσταρει μαυρους η μιγαδες (δεν αναφερομαι μονο σε αφρικανους)Πολλες απο αυτες κυκλοφορουν σε λατινομαγαζα και θα τι δειτε να νταραβεριζονται μονο με δαυτους.Μου εχει τυχει στην ψυχρα μια Ελεηνιδα που πηγε ναι παιχτει φλερτ .Η κοπελα ηταν μεν ευγενικια μου λεει μου λεει στην ψυχρα  εισαι εμφανισημο παλικαρι και φαινεσαι καλο παιδι αλλα γουσταρω τους μαυρους.Και η κοπελα δεν ελεγε ψεματα οσες φορες την ειχα πετυχει μετα ηταν με αραπαδες  :dunno:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Υπαρχουν σαφως μια ειδικη μικρη κατηγορια γυναικων στην ελλαδα που γουσταρει μαυρους η μιγαδες (δεν αναφερομαι μονο σε αφρικανους)Πολλες απο αυτες κυκλοφορουν σε λατινομαγαζα και θα τι δειτε να νταραβεριζονται μονο με δαυτους.Μου εχει τυχει στην ψυχρα μια Ελεηνιδα που πηγε ναι παιχτει φλερτ .Η κοπελα ηταν μεν ευγενικια μου λεει μου λεει στην ψυχρα  εισαι εμφανισημο παλικαρι και φαινεσαι καλο παιδι αλλα γουσταρω τους μαυρους.Και η κοπελα δεν ελεγε ψεματα οσες φορες την ειχα πετυχει μετα ηταν με αραπαδες  :dunno:

Την επόμενη φορά να σκάσεις έτσι τύπε.
Μπας και αυξηθούν οι πιθανότητες.

snapshot20110228111630_420x326.jpg

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Σε κάθε περίπτωση,πάντως,ακόμα και σε πιο προηγμένα κράτη,το να έχει πάει κάποια λευκή με μαύρο θεωρείται ακόμα ταμπού και είναι λόγος να σπάσουν σχέσεις,αν όχι γάμοι.
Το αντίστροφο ισχύει,δηλαδή να είχες μαύρη γκόμενα ή να γαμούσες μαύρες πουτάνες;

taz_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στην Αμερική ειναι σε άνοδο το interracial και μόνο αν δει κανείς τα πρότυπα που περνάνε απο τις Kardashians μέχρι διάφορες pop stars. Επίσης ανεβαίνει και το cuckolding συνήθως μετάξυ λευκών ζευγαριών και νεότερων μαύρων και αρκετές φορές οι γυναίκες ειναι πολυ εμφανισιμες οπως αυτη εδω που εχει και ενα απο τα πιο δημοφιλή tumblr blogs επι του θέματος :

Συνημμένα

• image.gif
    image.gif
    150,1 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ποιος θα ηθελε να ειναι με μια γυναικα που εχει τοσο λιγο αυτοσεβασμο ωστε να γαμιεται με μαυρους; Εγω σιγουρα οχι.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Με αυτους απ οτι φαινεται οι απαιτησεις τους εξανεμιζονται,κι ετσι λουτσα να ναι κι οτι να ναι..
Ενω με τους μη εγχρωμους,ζηταν την αρτα και τα γιαννενα για να προχωρησουν παρακατω..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εδώ Γερμανία πολλή Αραπιά.Σήμερα είδα δυο μαύρους με ξανθές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom