Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
επρεπε να της σκασεις μια αλλάγή κατευθυνσης και να πας στο μπάνιο να φρεσκαριστείς

μια παλια την ειχα παρατησει σε καφετερια κ ειχα φυγει  αλλα οχι για τα λεφτα

κ μια αλλη απο το ιντερνετ που ειχαμε βγει

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
εγω ειχα βγει με μια απο ιντερνετ στο μπουρναζι για καφε.μιλφ.

Εγω εφαγα κλαμπ σαντουιτς αυτη καφε.

Πληρωσα χωρις να κανει καν κινηση.

Μετα πηγαμε πριβε και τη γαμησα.

Κατεβηκαμε κατω,πληρωσα τα 24 και δεν εκανε παλι κινηση.

Οπως περπαταγαμε προς το παρκιν υπολογιζα οτι ειχα χαλασει περισσοτερα απ οσα σ ενα ντελο και ειχα χασει και ποσες ωρες,ενω το γαμησι δεν ελεγε και τπτ.

Ε,οπως μπαινουμε στ αμαξι (της) τρωω φλασια (λεω γιατι να πληρσωσω εγω το χοτελ δλδη)  και της λεω 'μηπως εχεις κανα δεκαευρο?'

Σαστισε αλλα μου το δωσε

n: :wanker: :wanker: :wanker:

Πριβε ή μπιλ ειναι καλυτερο;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εγω ειχα βγει με μια απο ιντερνετ στο μπουρναζι για καφε.

Στη συγκεκριμένη περιοχή εγώ είχα βγει με τούμπανα. Όχι μιλφ.
Η πιο μεγάλη ήταν 27.

Πιστεύω ότι ήταν πολύ καλύτερες περιπτώσεις από τις πιο "κυριλέ" γκόμενες,
"καλών" περιοχών.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η ιστορία είναι ΜΙΑ.
Αν ο μαύρος δεν είναι ποδοσφαιριστής,αθλητής,,λεφτάς να κυκλοφορεί κανά πορνίδιο που ψάχνει χορηγό,
τότε ή έχει καμιά κάτω του μετρίου 50άρα Milf Ευρωπαία μιας η 20άρα σοβαρή Ευρωπαία ούτε να τον φτύσει ή καμιά χοντρή που οι άλλοι δεν την πηδάνε ούτε με 3 κάσες μπύρες.

Πριν λίγο γυρίζοντας για το σπίτι..(κλικαρετε για να μεγαλώσει η φωτό)

htx4U55.jpg

7-8 μαύροι και μία χοντρή.
Τριγύρω οι Γερμανοί εξαφανισμένοι φυσικά.

Kάποιοι που γράψατε ότι ζηλεύουμε τους μαύρους,κ.λ.π. και τα γκομενάκια που χτυπάνε,μη με αναγκάσετε να κάνω φωτορεπορτάζ,θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Η ιστορία είναι ΜΙΑ.
Αν ο μαύρος δεν είναι ποδοσφαιριστής,αθλητής,,λεφτάς να κυκλοφορεί κανά πορνίδιο που ψάχνει χορηγό,
τότε ή έχει καμιά κάτω του μετρίου 50άρα Milf Ευρωπαία μιας η 20άρα σοβαρή Ευρωπαία ούτε να τον φτύσει ή καμιά χοντρή που οι άλλοι δεν την πηδάνε ούτε με 3 κάσες μπύρες.

htx4U55.jpg

Kάποιοι που γράψατε ότι ζηλεύουμε τους μαύρους,κ.λ.π. και τα γκομενάκια που χτυπάνε,μη με αναγκάσετε να κάνω φωτορεπορτάζ,θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. :2funny:

Ριξε και καμμια φωτο με το αισθημα να ερθουμε στα ισα μας, μετα τον βιασμο των κερατοειδών μας απο την χοντρη με τους μαυρους

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ριξε και καμμια φωτο με το αισθημα να ερθουμε στα ισα μας, μετα τον βιασμο των κερατοειδών μας απο την χοντρη με τους μαυρους

Τύπε,πρέπει να πριζώσεις τον kman να αρχίσει πάλι να γράφει ότι οι Γερμανίδες είναι φάλαινες με πράσινα μαλλια,να της τα μεταβιβάσω και να ξαναπαίξει φωτό. :grin:
Αν και δε νομίζω να ξαναπαίξει,απορώ που έδωσε έγκριση ακόμη και για εκείνη.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Τύπε, ανέβασε φωτογραφικό άλμπουμ για επιβεβαίωση των γραφόμενών σου.
Άιντε μπας και μπουκώσουν την αράπικη ψωλή και σταματήσουν να μας ζαλίζουν τ'αρχίδια.
Παπάρια γαμάνε οι αράπακλες. Εδώ πριν λίγο καιρό μέχρι και στην πορνοβιομηχανία άκουγαν interracial οι γυναίκες και έβγαζαν σπυριά στο μουνί.
Δεν τις έπειθες με τίποτα να πούμε, ούτε με χρήμα, ούτε με το καλό, ούτε με το κακό, ούτε με τίποτα.

:sunglasses:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τύπε,πρέπει να πριζώσεις τον kman να αρχίσει πάλι να γράφει ότι οι Γερμανίδες είναι φάλαινες με πράσινα μαλλια,να της τα μεταβιβάσω και να ξαναπαίξει φωτό. :grin:
Αν και δε νομίζω να ξαναπαίξει,απορώ που έδωσε έγκριση ακόμη και για εκείνη.

Ξανα ευγε για το μωρο :kneel:
Θα ανατρεξω στο αντιστοιχο θρεντ για την θεραπεια των οφθαλμων μου :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τύπε, ανέβασε φωτογραφικό άλμπουμ για επιβεβαίωση των γραφόμενών σου.
Άιντε μπας και μπουκώσουν την αράπικη ψωλή και σταματήσουν να μας ζαλίζουν τ'αρχίδια.
Παπάρια γαμάνε οι αράπακλες. Εδώ πριν λίγο καιρό μέχρι και στην πορνοβιομηχανία άκουγαν interracial οι γυναίκες και έβγαζαν σπυριά στο μουνί.
Δεν τις έπειθες με τίποτα να πούμε, ούτε με χρήμα, ούτε με το καλό, ούτε με το κακό, ούτε με τίποτα.

:sunglasses:

Τύπε δύσκολες οι φωτό,έχω δώσει υπόσχεση μόνο για μία,άσε που έχω και σοβαρά συμπτώματα πυρφορίασης τον τελευταίο καιρό  :S

Όσο για τα υπόλοιπα,έτσι είναι και μπαίνουμε στη διαδικασία να γράφουμε τα αυτονόητα σε άτομα που απορώ τι θελουν να πετύχουν με τόση παραπληροφόρηση.

Ξανα ευγε για το μωρο :kneel:
Θα ανατρεξω στο αντιστοιχο θρεντ για την θεραπεια των οφθαλμων μου :grin:

Να σαι καλά,τουλάχιστον όταν τρώμε τα μούτρα μας να αξίζει τον κόπο.. :hi:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η ιστορία είναι ΜΙΑ.

htx4U55.jpg

Σε σχεση παντως με τις Ελληνιδες που βλέπουμε να πηγαινουν με μαυρους στη Κυψελη,ειναι γκομεναρα η Γερμανιδα,να τα λεμε αυτά.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δε θυμάμαι,μόλις πήγα να βγάλω φωτό σηκώθηκε από τη θέση της,μετά την έκανα.
Έγκυος ή μη,ούτε για λεκανατζού στο μετάξι δεν έκανε..

Συναγωνιστή, έχω δει μουνάρα ξανθιά να σπρώχνει καροτσάκι και μέσα να έχει μικρό Γιάννη Αντετοκούμπο... Υπάρχει χώρα που αν σε πλήθος, δεις μουνάρα ξανθιά ασυνόδευτη, κάπου γύρω έχει ξεμείνει παραπίσω ο Dark Knight...

Στην Αμερική ο μαύρος είτε δεν θα είναι καθόλου, είτε θα είναι με μπάζο λευκή.

Αγγλία όμως, είναι μια άλλη ιστορία, την οποία ελπίζω κάποτε να μας περιγράψει ο δοπαμίνα.

Γιατί νομίζω, ότι εκεί έχουν αναπάντεχη επιτυχία σε μουνάρες ξανθιές....

Έγκυο την κόβω πάντως. Από το πώς πετάει η κοιλίτσα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αγγλία όμως, είναι μια άλλη ιστορία, την οποία ελπίζω κάποτε να μας περιγράψει ο δοπαμίνα.
Αυτο συμβαινει γιατι ολο το anglosphere παει προς μητριαρχια και καθοδηγει πολιτισμικά τη Δυση.Χωρες στο bnl και στο Νorden ακολουθουν πιστά ενώ όσο κατεβαινεις και πας ανατολικα η επιρροή εξασθενεί.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Stories

Νέο!