Νέα

Οι Έλληνες τα «γαριδάκια» της Ευρώπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BIASTIS.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
Ε αυτό πάει πολύ! Μέχρι και για το πέος μας, μας την είπαν οι Γερμανοί…. Σύμφωνα με γερμανική έρευνα για λογαριασμό εταιρείας προφυλακτικών, οι Έλληνες
έχουν όχι μόνο το μικρότερο αλλά και το -κρατηθείτε- λεπτότερο πέος στην Ευρώπη…! Η έρευνα έγινε πριν από τρία χρόνια, ένα χρόνο πριν την είσοδο της χώρας μας στο
ΔΝΤ… Φαίνεται πως προετοίμαζαν το έδαφος αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι Γερμανοί έχουν κατά μέσο όρος πέος που «αγγίζει» τα 14.61 εκατοστά ενώ εμείς είμαστε κάτω από το «μέσο όρο» των ευρωπαίων (14,27) με μήκος 12,18 εκατοστά…. Αυτοί πάντως που έχουν τα «μεγάλα προσόντα» είναι οι Γάλλοι με 15,48 εκατοστά. Στην έρευνα, το Γερμανικό Ινστιτούτο Προφυλακτικών «Institut fuer Kondom-
Beratung» ανέλυσε 10.477 άνδρες από 25 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο
επικεφαλής της έρευνας Jan Vinzenz Krause δήλωσε: «Το μέγεθος του πέους είναι σαν
τις πατούσες μας. Κανείς δεν φοράει το ίδιο νούμερο παπούτσι γιατί και εκεί τα
μεγέθη αλλάζουν από άνδρα σε άνδρα». Δείτε το μέσο όρο μήκους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες: Γαλλία: 15.48 εκατοστά Σουηδία: 15.45 εκατοστά Εσθονία: 15.40 εκατοστά Ουγγαρία: 14.99 εκατοστά Αυστρία: 14.89 εκατοστά Ολλανδία και Πολωνία: 14.80 εκατοστά Γερμανία: 14.61 εκατοστά Βέλγιο: 14.40 εκατοστά Πορτογαλία: 14.10 εκατοστά Φινλανδία: 13.30 εκατοστά Ισπανία και Ιταλία: 13.70 εκατοστά

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιαυτο δεν μας καθεται καμια μαν ..... μας συκοφαντουν οι γερμαναραδες !!!!!!!!!!!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ο έλληνας μπορεί να είναι τσομπάνος αλλά στο κρεβάτι του δείνει και καταλαβαίνει...α μωρέ μου βγήκαν άντρες και οι γάλοι η οι  γερμανοί..αυτοί είναι μόνο για μπίζνες... :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
οι γάλλοι βγήκαν πρώτοι επειδή έχουν γεμίσει σκυλάραπες...  :sunglasses:

OP
OP
B

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
εγω λεω να παμε γυρω στα 100 ατομα να τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουν;καποιο λαθος εγινε,λες να μην ξερουν να μετρανε οι γερμανοι

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αυτο ειναι εδω και χρονια.πολυ παλιο ρε τυπε.ερευνα του ιντερνετ. :2funny:
βγηκανε και αλλες ερευνες απο αλλες χωρες που μας δειχνουν παραπανω απο τους φριτσιδες. :grin: :thefinge:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μαλακισμένες δήθεν έρευνες για να τσιμπάνε κάποιοι  :jerking: :jerking: !

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Και εδώ φυλετικές διακρίσεις?Πόσο ακόμα ρατσισμό να αντέξουμε πια?:P

eroklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
ρε μαγκες ποσο ειναι τελικα το κανονικο. αλλοι λενε ετσι αλλοι αλλιως.

OP
OP
B

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
δεν ξερω για εσας εγω τον εχω καμια φορα και 20σμ,αναλογα τη μερα,εσυ φιλε απο πανω ποσο την εχεις;

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Ως Γερμανός και συμμετέχων αρκετών Gang Bang Party μπορώ να σας βεβαιώνω ότι έχω δεί Γερμανούς με πουλιά πάνω από τα 20 και κάτω από τα 10 εκατοστά (σε στύση). Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αξιόλογες διαφορές μεταξύ τών ευρωπαίων έθνων. Το μόνο σίγουρο είναι, σύμφωνα με αυτόν  τον πίνακα, ότι αν είσαι  Κονγκολέζος το πέος σου μάλλον έιναι μεγαλύτερο από το ενός Ιάπωνα.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ως Γερμανός και συμμετέχων αρκετών Gang Bang Party μπορώ να σας βεβαιώνω ότι έχω δεί Γερμανούς με πουλιά πάνω από τα 20 και κάτω από τα 10 εκατοστά (σε στύση). Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αξιόλογες διαφορές μεταξύ τών ευρωπαίων έθνων. Το μόνο σίγουρο είναι, σύμφωνα με αυτόν  τον πίνακα, ότι αν είσαι  Κονγκολέζος το πέος σου μάλλον έιναι μεγαλύτερο από το ενός Ιάπωνα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Να βγάλουν οι "φίλοι" μας οι Γερμανοί ένα πόρισμα για τον λόγο που έρχονται κάθε καλοκαίρι ο θυληκός πλυθησμός τους στα νησιά μας και ξεσκίζεται με Έλληνες.... :think: :think:
Όχι πως πάνε πίσω και οι υπόλοιπες τουρίστριες......... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Να βγάλουν οι "φίλοι" μας οι Γερμανοί ένα πόρισμα για τον λόγο που έρχονται κάθε καλοκαίρι ο θυληκός πλυθησμός τους στα νησιά μας και ξεσκίζεται με Έλληνες.... :think: :think:
Όχι πως πάνε πίσω και οι υπόλοιπες τουρίστριες......... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Αλήθεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πρώτη φορά το ακούω.
'Αιι.... σ'εμένα οι γυναίκες πάντα μου λένε ότι πάνε για τα αξιοθέατα. :o

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Αλήθεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πρώτη φορά το ακούω.
'Αιι.... σ'εμένα οι γυναίκες πάντα μου λένε ότι πάνε για τα αξιοθέατα. :o
Μπράβο σου.Μαθαίνεις πάντα κάτι νέο κάθε μέρα....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μαλακισμένες δήθεν έρευνες για να τσιμπάνε κάποιοι  :jerking: :jerking: !

το αυτό. Κάθε τρείς και λίγο βγαίνει μια νέα έρευνα για το μέγεθος του πέους στην Ευρώπη. Οι Έλληνες υποτίθεται δεν είναι ούτε τελευταίοι, ούτε και πρώτοι φυσικά.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ε αυτό πάει πολύ! Μέχρι και για το πέος μας, μας την είπαν οι Γερμανοί…. Σύμφωνα με γερμανική έρευνα για λογαριασμό εταιρείας προφυλακτικών, οι Έλληνες
έχουν όχι μόνο το μικρότερο αλλά και το -κρατηθείτε- λεπτότερο πέος στην Ευρώπη…! Η έρευνα έγινε πριν από τρία χρόνια, ένα χρόνο πριν την είσοδο της χώρας μας στο
ΔΝΤ… Φαίνεται πως προετοίμαζαν το έδαφος αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι Γερμανοί έχουν κατά μέσο όρος πέος που «αγγίζει» τα 14.61 εκατοστά ενώ εμείς είμαστε κάτω από το «μέσο όρο» των ευρωπαίων (14,27) με μήκος 12,18 εκατοστά…. Αυτοί πάντως που έχουν τα «μεγάλα προσόντα» είναι οι Γάλλοι με 15,48 εκατοστά. Στην έρευνα, το Γερμανικό Ινστιτούτο Προφυλακτικών «Institut fuer Kondom-
Beratung» ανέλυσε 10.477 άνδρες από 25 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο
επικεφαλής της έρευνας Jan Vinzenz Krause δήλωσε: «Το μέγεθος του πέους είναι σαν
τις πατούσες μας. Κανείς δεν φοράει το ίδιο νούμερο παπούτσι γιατί και εκεί τα
μεγέθη αλλάζουν από άνδρα σε άνδρα». Δείτε το μέσο όρο μήκους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες: Γαλλία: 15.48 εκατοστά Σουηδία: 15.45 εκατοστά Εσθονία: 15.40 εκατοστά Ουγγαρία: 14.99 εκατοστά Αυστρία: 14.89 εκατοστά Ολλανδία και Πολωνία: 14.80 εκατοστά Γερμανία: 14.61 εκατοστά Βέλγιο: 14.40 εκατοστά Πορτογαλία: 14.10 εκατοστά Φινλανδία: 13.30 εκατοστά Ισπανία και Ιταλία: 13.70 εκατοστά

θιχτηκες ε???  :)

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ χαίρομαι που το πέος μου είναι μεγαλύτερο από τον μέσο όρο. :)

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ειναι βλεπεται και αυτο που ειχε τραγουδησει ο τζιμακος το γνωστο ηιτ αχ ευρωπη οπου σε καποιο σημειο του ασματος λεει ΄΄γερμανιδες τουριστριες που ζητανε για σπερμα΄΄ εδω στην ελλαδα...τι να πουνε τωρα και γερμανοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom