Νέα

Οι Ελληνες έχουν το μικρότερο πεος στην Ευρώπη!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Προσωπικά πάντως φίλε 12αρή θα την φωτοτυπίσω την έρευνα να έχω να την δείχνω να μην μου την πει κ καμία ότι την έχω μικρή!!! :sunglasses:
ειπαμε κανονικος ειμαι οχι 12αρης ρε φιλε.ελεος μην μας βγαλεις καιμ μικροψωληδες...αρκετα παραπανω...οκ αντε 15αρη θα σε λεω για ναν μην  ξαναπαρεξηγηθεις...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ειπαμε κανονικος ειμαι οχι 12αρης ρε φιλε.ελεος μην μας βγαλεις καιμ μικροψωληδες...αρκετα παραπανω...οκ αντε 15αρη θα σε λεω για ναν μην  ξαναπαρεξηγηθεις...
Πώς το ορίζεις το κανονικό αν επιτρέπεται;;; :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ε καπου μεταξυ 14 και 20?δεν ειμαι και ειδικοςτωρα ρε φιλε ασε να μαζεψω καμια πληροφορια για κανενα πορονοταξιδο.δεν γαμιεται και η παπαροερευνα.αρκετα μαλακιστηκαμε με την μουφα.καυλι μια χαρα το εχουμε σε μεγεθος.λεφτα δεν εχουμε...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ε καπου μεταξυ 14 και 20?δεν ειμαι και ειδικοςτωρα ρε φιλε ασε να μαζεψω καμια πληροφορια για κανενα πορονοταξιδο.δεν γαμιεται και η παπαροερευνα.αρκετα μαλακιστηκαμε με την μουφα.καυλι μια χαρα το εχουμε σε μεγεθος.λεφτα δεν εχουμε...
Μέτρα το πρώτα κ μετά πες...μην σου βγει 12 κ εσένα κ πληγωθείς!!! :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μέτρα το πρώτα κ μετά πες...μην σου βγει 12 κ εσένα κ πληγωθείς!!! :2funny:
ρε μετρημενη ειναι πολλακις εδω και χρονια και σε πληροφορω αφου σε επιασε ο πονος ειναι αρκετα παραπανω.φιλε απο μεγεθος σου ειπα καλα παμε.και απο καυλες ακομα καλυτερα.απο λεφτα δεν παμε καλα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε μετρημενη ειναι πολλακις εδω και χρονια και σε πληροφορω αφου σε επιασε ο πονος ειναι αρκετα παραπανω.φιλε απο μεγεθος σου ειπα καλα παμε.και απο καυλες ακομα καλυτερα.απο λεφτα δεν παμε καλα...
Σου έχω λύση: γύρνα το σε ζιγκολό!!! :grin:

Θα ικανοποιήσεις τις γκαύλες σου κ θα βγάλεις κ λεφτά!!! :2funny:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ειναι προπαγανδα!! η ερευνα αφορουσε στην διαμετρο του κωλοσουφριδας..

xostikas36

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
ειναι προπαγανδα!! η ερευνα αφορουσε στην διαμετρο του κωλοσουφριδας..
συνεδριο σεξολογων  ανεβενει ο γερμανος και λεει εμεις τη πουτσα τη καναμε 20 ποντους γιατι οπως ξερετε στη γερμανια εχουμε προβλημα με το μεγεθος ανεβενει ο ιταλος και λεει εμεις τη καναμε 5 ποντους φαρδος γιατι οπως ξερετε στη ιταλια ειχαμε προβλημα με το παχος ανεβενει και ο ελληνας και λεει εμεις τη καναμε καρπουζι ησυχια απο κατω το κοινο πεταγετε ενας και λεει δηλαδη τι εννοειτε κοιταχτε λεει ο ελληνας εμεις ποτε δε ειχαμε προβλημα με το μηκος η με το παχος στη γευση ειχαμε χαχαχα

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
συνεδριο σεξολογων  ανεβενει ο γερμανος και λεει εμεις τη πουτσα τη καναμε 20 ποντους γιατι οπως ξερετε στη γερμανια εχουμε προβλημα με το μεγεθος ανεβενει ο ιταλος και λεει εμεις τη καναμε 5 ποντους φαρδος γιατι οπως ξερετε στη ιταλια ειχαμε προβλημα με το παχος ανεβενει και ο ελληνας και λεει εμεις τη καναμε καρπουζι ησυχια απο κατω το κοινο πεταγετε ενας και λεει δηλαδη τι εννοειτε κοιταχτε λεει ο ελληνας εμεις ποτε δε ειχαμε προβλημα με το μηκος η με το παχος στη γευση ειχαμε χαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
79
Πόντοι
1
Καλά δεν σας φαίνεται φυσικό? Όταν αυτοί μετράγανε οι ψωλαράδες οι δικοί μας τους πηδάγανε τις γυναίκες. Οπότε τα ¨μακριά¨ παληκάρια απουσίαζαν της καταμέτρησης......

pescatore

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
Εμένα το κανονικό ονομά μου είναι:

Francoise Anckarström

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Η μετρηση εγινε, με τους υπολοιπους σε στυση, ενω του ΕΛΛΗΝΑ να ειναι πεσμενη !!!!!!!!!!!!!!! Γιατι δεν μπορει ολες οι βορειοευρωπαιες, αμερικανες, βαλκανιες,λατινοαμερικανες,και απο την ιβιρικη χερσονησο, να ερχονται να ξεσκιστουν και να ξεκολιαστουν με το μικροτερο σε μεγεθος ΠΕΟΣ.......... τι δηλαδη,ενα δυσεκατομμυριο και βαλε γυναικες ειναι ανωμαλες ???????????????? Για  :think: :think: :think: :think: :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:thumbsup: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η μετρηση εγινε, με τους υπολοιπους σε στυση, ενω του ΕΛΛΗΝΑ να ειναι πεσμενη !!!!!!!!!!!!!!! Γιατι δεν μπορει ολες οι βορειοευρωπαιες, αμερικανες, βαλκανιες,λατινοαμερικανες,και απο την ιβιρικη χερσονησο, να ερχονται να ξεσκιστουν και να ξεκολιαστουν με το μικροτερο σε μεγεθος ΠΕΟΣ.......... τι δηλαδη,ενα δυσεκατομμυριο και βαλε γυναικες ειναι ανωμαλες ???????????????? Για  :think: :think: :think: :think: :think:
δεν μετράει το μέγεθος ούτε στην αναπαραγωγή ούτε στην ευχαρίστηση.
στην ελλάδα πηδάμε τουρίστριες γιατί οι ξεκωλιάρες είναι μακρυά από μπαμπάδες, μανάδες, οι άντρες τους (που λέει και ο καλλιτέχνης) πίνουνε μπύρα δεν μπορούνε, οπότε... Γερμανίδες τουρίστριες που διψάνε για σπέρμα, Γιαπωνέζοι βρικόλακες με καλώδια στο αίμα.
και δε μπορώ δε μπορώ
δε μπορώ να την βρω
με κομπιούτερ και με κουμπάκια,
new wave jazz rock
sex drugs rock 'n' roll
με τζατζίκι και με σουβλάκια

οι Κινέζοι τι να πούνε που είναι κοντά 1.5 δις;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πολύ διασκεδαστική η έρευνα.  :2funny:  :coffee:
Πόσα κόμπλεξ και ανασφάλειες έβγαλε στην επιφάνεια δε λέγεται.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εμενα ειναι μικρο το εμποδιζει και η κοιλια της γυναικας μου που ειναι τεραστια και αστα να παει. μονον πισωκολητο τα καταφερνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom