Νέα

Οι χειρότερες πουτανοεμπειρίες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Βαζω αυτο ,αφου  και το αντιθετο ήδη υπάρχει...
Και κανω  πρωτος σεφτε,με την εμπειρία  μου,πολυ παλια (1982) με μιΑ ΚΑΡΙΌΛΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΌΤΑΝ ΣΤΟ  ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗς κΑΛΎΜΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ιΟΥΛΙΑΝΟΠΥ 71.
αΥΤΗ ,ΛΟΙΠΟΝ ΉΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΎΨΟς,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΚΑΣΤΑΝΗ, ΜΕ ΚΑΠΩς ΜΕΓΆΛΟ ΚΕΦΆΛΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΔΈΡΜΑ.αΛΛΑ  ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΊΖΕΙ ΉΤΑΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΕς ΒΥΖΆΡΕς ΤΗς,ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ  Ο  ΚΡΆΧΤΗς ΓΙΑ Να ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΘΎΜΑ Ο ΠΕΛΆΤΗς,ΔΙΌΤΙ,ΜΟΛΙς ΕΜΠΑΙΝΕς ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ  ΕΡΧΌΤΑΝΕ,(γαμω,τοση ωρα κεφαλαια ειχα πατησει,παει τοχασα με τους μπινεδες τους πολιτικους),αρχιζε  να παγωνει το σύμπαν ,ητοι,μαγκες μου,μολις και  εκανες ετσι να πιασεις τη βυζάρα,αρχιζε τι κανεις εκει,τι ειναι  αυτα,δεν μπορω και τετοιες μαλακιες.
Μετα σου βαραγε μια  μαλακια και  εφευγες,για να μη χασεις και τα λεφτα σου τελειως.Οποτε και γω της λεω ,εδω σε λιγο θα μας ληστεύετε και  δε θα μιλαμε κιόλας,οποτε κανει τη θυμωμενη και  αρχιζει να μου πεταει ο,τι εβρισκε μπροστα της,εκμεταλλευόμενη το  οτι ημουνα γυμνός.Μπαινει μεσα η τσατσα και  αρχισε να  της λεει ,να ετσι  μου  ειπε κλπ,την πηρε  εξω , δε θυμαμαι πια  τι μου πεταξε στο κεφαλι και εγινε πληγη μεγάλη.
Αυτη  βεβαια ειχε κομπλεξ που  εκανε αυτη  τη δουλεια και μετα λιγο καιρο  εξαφανιστηκε (2-3 χρονια).
Και δεν ειμαι απαιτητικος ουτε δυσκολος πελατης,σκεφτειτε τι  θα εκανε με τετοιους...Και επειδη ειχα και  σχεσεις με ιεροδουλες κοπελες ,ειχα παντα  ενα σεβασμο  απεναντι  τους...
Λοιπον αυτη ητανε η χειροτερη πουτανα που εχω γνωρισει,ισως μερικοι  με την περιγραφη να καταλαβουνε ποια λεω,ας γραψουν αν ξερουν κατι παραπανω...
Καριόλα ,οπου και νασαι,να σε γαμαει  η ζωή!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προσπαθω να θυμηθω κατι πολυ ακραιο αλλα δε μου'ρχεται...το χειροτερο μου (για παλια μιλαμε παντα ετσι...),ηταν ενα στη φωκαιας περιοδος 90-91',λοιπον εκει ειχαμε μπανισει ενα γκομενακι πολυ αστερι με το φιλο μου,αδυνατο-ξανθο σκετο μοντελο,ελληνιδα βεβαια και ειπαμε να το δοκιμασουμε σιγουρα...αυτη λοιπον μου ειχε πει οτι καθολη τη διαρκεια της πραξης δε θα αναπνεω επανω της και δεν θα την ακουμπαω καθολου,ουτε χερια,ουτε σωμα...επρεπε να τη γαμησω σα κασκαντερ δηλαδη,οπως και εγινε...

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
βρε τι παθατε... φοβερα πραγματα

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Ας το θέσουμε και διαφορετικά...''πεταμένα 50ρικα, 20ρικα κοκ''...

Λαουρα από Κασσάνδρας
Νάνσυ απο Β.83
Εμιλυ απο Βρ.55 (με τις ωρες της)
Καρολάιν το πορνοσταρικο παγοβουνο (στο καλο και σε σενα :s&m_3:)
Πάολα και Σαμανθα απο Φρατζη

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χα χα...και αλλη μια θυμηθηκα τωρα...βεβαια αυτη δεν ειναι τοσο κακη οσο αστεια...
φανταρος (μεγαλες καβλες) στο διδυμοτειχο στα μεσα του 90' περιπου,τοτε ειχε μονο ενα μπουρδελο εκει και σε αυτο ηταν η χαρουλα...η χαρουλα λοιπον ηταν ενας ελεφαντας,σα μια χοντρη που βγαζει φορα παρτιδα ενας στο σαιτ,ετσι,τοσο χοντρη...αυτη λοιπον μου ειχε ριξει τοτε την εξης ατακα "αχ μωρο μου,ειμαι αδιαθετη σημερα,αλλα δε πειραζει περνα και θα το κανουμε απο πισω"...πολυ γελιο λεμε,ο τσατσος ηταν ενας πουστης και το σπιτακι στη μεση του πουθενα με ενα κηπο απεξω...οσοι ηταν τοτε διδυμοτειχο θα τη θυμουνται τη χαρουλα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολλα επιπλα υπαρχουν τυποι μου
ειναι κατι που το εχουν γευτει ολοι οι μπουρδελιαριδες
τετοιες παπατες σε κανουν πιο δυνατο και εμπειρο

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
πολλα επιπλα υπαρχουν τυποι μου
ειναι κατι που το εχουν γευτει ολοι οι μπουρδελιαριδες
τετοιες παπατες σε κανουν πιο δυνατο και εμπειρο
απολυτε σοβαρα,

για καποιον της δικης σου κλασης τι θεωρειται πατατα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε σοβαρα,

για καποιον της δικης σου κλασης τι θεωρειται πατατα?
να ειναι επιπλο στο δωματιο
να μπει με την κρεμα στο χερι
να εχει ξινισμενα μουτρα
να ειναι ελλεεινιδα :2funny:
να παρεις κωλο και να μην φας μερεντα :2funny:
κατι απολα αυτα τυπε :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τυπε αυτη ειναι φαφουτα φρικοπουρο

funny_1123.jpg

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΕΖΕΣ... 2-3 φορες ειναι αρκετες....

Στενο μουνι.....
Αγγαρεια...
Ειρωνεια...
Ξεπετανες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom