Φαντάσου τύπε να κάνεις το σκατό σου παξιμάδι και να παθαίνεις εγκεφαλικά/καρδιακά στη δουλειά απο το άγχος για να μεγαλώσεις γιο που:
- ή θα κάθεται στο μπου να κλαίει για τις ελλεεινίδες
- ή θα παντρευτεί και θα τον κάνει τάρανδο η ελλεεινίδα
- ή θα γίνει ρεμάλι της κενωνίας/ναρκωμανής
- ή θα γίνει γκέης
- ή χωρισμένος καταθλιπτικός χαπάκιας να πληρώνει διατροφές
- ή θα είναι ένα καλό γρανάζι σκλαβάκι της κοινωνίας και αυτός, να πάει φαντάρος, να πληρώνει φόρους το μισό εισόδημα, να μεγαλώνει την επόμενη γενιά αποτυχημένων/σκλάβων/κερατωμένων/γραναζιών
Αυτό που είπες για το αν η αναπαραγωγή ήταν αποτέλεσμα λογικής τότε θα εξαφανίζονταν το ανθρώπινο είδος το είπε το μέγα ναυάγιο/δάσκαλος σοπενχάουερ και το ότι είναι ανήθικο να κάνεις παιδιά επειδή τα καταδικάζεις στη δυστυχία της ζωής το λέει ένα άλλο ναυάγιο καθηγηταράς ο david benatar
Χμμμ μεχρι και το ναυάγιο Σοπενχαουερ είχε διαμορφώσει μια λογική με κέντρο το καλό του παιδιού.
Όσο για τα λοιπά τύπε μου.
Το παιδί φέρνει πανικό γιατί
-σε συνδέει μη αναστρέψιμα με ένα βρωμοθύληκο
-κοστίζει και λειτουργεί εις βάρος των δικών σου επιθυμιών.
Αν είχα παιδί ας έκανε ότι ήθελε μόνο να μη μου κόστιζε σε χρόνο ή χρήμα και κυρίως να μην έπρεπε να τρώω στη μάπα τη γκρίνια της μάνας του.
Κατά τ άλλα ας γίνει ότι θέλει.
Όπως καταλαβαίνεις στ αρχίδια μου σε τι κόσμο θα έρθουν τα υποτιθέμενα παιδιά μου.
Η πάρτη μου να ναι καλά και μόνο μαν!!!
Αν τώρα μανα και παιδί μεγάλωναν μακριά μου χωρίς απαιτήσεις;Το τέλειο!
Μακριά και αγαπημένοι κοινώς!
Ιδανικό παιδί θα ταν εκείνο που δε θα με πολυενοχλούσε.
Ας ήταν γρανάζι πούστης ή άλλο ανταλακτικό.
Ας γινόταν και λιπαντικό ή προφυλακτικό.
Εις την πούτσαν μου
Υγ Ο Σοπεναουερ αλλου το πηγαινε.Πως η αναπαραγωγη βασιζεται στο εντσικτο της καυλας βασικα.
Αν το σεξ δεν ηταν ευχαριστο αν το να χυνεις μετα απο γαμησι δεν ηταν τοσο τελειο κι αν βασιζοταν καθαρά και μόνο σε μια λογικη απόφαση "πρεπει να κανω παιδια" οι γεννησεις θα χαν πιασει πατο.
Αλλο αυτο.
Εγω εθιξα την ευφυια ως δεικτη μη τεκνοποιησης.
Ο ευφυης ανθρωπος εχει ανωτερους στοχους απο το να κανει οικογενεια.
Δε μπορει καν να διαθεση τη σκεψη του στο μεγαλωμα παιδιων η στο να συνυπαρχει με μια πολυλογου απαιτητικη θηλυκια.
Αντιθετα γνωριζει πως μπορει να χρησιμοποιει καθε ειδος αντισυλληψης και πως να γαμαει και να πηγαινει μετα στην επομενη χωρις να αγκυροβολει.