Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Ρε φιλαράκι μάλλον κάποιο πρόβλημα με δυσλεξία έχεις και δεν βάζεις παραγράφους.

Τον γιο που εχω τώρα στα 15 μάλλον θα έγινε σαν την σύλληψη της Παναγίας με τον Χριστό ένα πράμα…
ή είναι καμίας πουτανας μούλικο και μου το έστειλε ;
οπως και να εχει το να παροτρυνεις εναν νεο να αυτοκτονησει επειδη δε βρηκε γκομενα δειχνει το λιγοτερο μαλακα χαρακτηρα και λιπαμαι οσες βρηκες που μπλεξαν με εναν μαλακα,εμενα μη με λυπασαι γιατι οτι δε εχω κανει εξω τα εχω κανει στις πουτανες και εις τριπλουν ειδικα για τη ηλικια μου,καλυτερα να αυτοκτονησεις εσυ γιατι οκ γυναικα εχεις βρει αλλα δε εισαι ανθρωπος με αξιες και φιλοτιμο οταν παροτρινεις εναν νεο να αυτοκτονησει,λιγο ντροπη και φιλοτιμο ρε μαν μονο αυτο σου λεω αλλα μαλλον δε τα εχεις μαθει αυτα τα 2 50χρονων γαιδουρι.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
οχι του δουλευες και σε πληρωνε αυτο εννοω αλλα και παλι ειναι στρωμενη επιχειρηση ειναι τελειως αλλιως απο μενα που οσες δουλειες εκανα ηταν με τη αξια μου ουτε μαγαζακι μπαμπα ουτε μαμας,εγω ειμαι 23 και εχω τα κοτσια να πω οτι δε σταυρωσα γκομενα ακομα εσυ που εισαι 50 και δε εχεις τα αρχιδια να το πεις?εγω τουλ εχω μπεσα εσυ οχι.
43.5 είμαι μικρούλη και δουλεύω από τα 16.
Και δεν είναι μαγαζί του Γερου μου, εγώ το έφτιαξα με άλλους 2 σε Ο.Ε.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
οπως και να εχει το να παροτρυνεις εναν νεο να αυτοκτονησει επειδη δε βρηκε γκομενα δειχνει το λιγοτερο μαλακα χαρακτηρα και λιπαμαι οσες βρηκες που μπλεξαν με εναν μαλακα,εμενα μη με λυπασαι γιατι οτι δε εχω κανει εξω τα εχω κανει στις πουτανες και εις τριπλουν ειδικα για τη ηλικια μου,καλυτερα να αυτοκτονησεις εσυ γιατι οκ γυναικα εχεις βρει αλλα δε εισαι ανθρωπος με αξιες και φιλοτιμο οταν παροτρινεις εναν νεο να αυτοκτονησει,λιγο ντροπη και φιλοτιμο ρε μαν μονο αυτο σου λεω αλλα μαλλον δε τα εχεις μαθει αυτα τα 2 50χρονων γαιδουρι.
Εκτός από μαλακας… είσαι και αλαζονικός

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Εκτός από μαλακας… είσαι και αλαζονικός
εγω ειμαι μαλακας η εσυ?που λες σε ανθρωπο να πεθανει επειδη δε βρηκε γκομενα?δλδ ποσο παπαρας εισαι?ντρεπομαι να υπαρχουν τοσο γελοιοι σα εσενα,δε χαραμιζω το χρονο μου αλλο σε καποιον που μου λεει να αυτοκτονησω λιπαμαι μονο αυτο σε βαζω αγνοηση και τελος και πολυ ασχοληθηκα.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
εγω ειμαι μαλακας η εσυ?που λες σε ανθρωπο να πεθανει επειδη δε βρηκε γκομενα?δλδ ποσο παπαρας εισαι?ντρεπομαι να υπαρχουν τοσο γελοιοι σα εσενα,δε χαραμιζω το χρονο μου αλλο σε καποιον που μου λεει να αυτοκτονησω λιπαμαι μονο αυτο σε βαζω αγνοηση και τελος και πολυ ασχοληθηκα.
Καλά ακόμα κάθεσαι ;

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
43.5 είμαι μικρούλη και δουλεύω από τα 16.
Και δεν είναι μαγαζί του Γερου μου, εγώ το έφτιαξα με άλλους 2 σε Ο.Ε.
εφτιαξες μαγαζι στα 16 σου με αλλους 2 οκ μπαρμπα αυτα ουτε στα εργα.εσυ γαμας γκομενες απο μικρος φτιανεις μαγαζια μονος σου,τοσο αξιος εισαι?και πως και ξεπεσες στο μπου?ελα τσαο ψευτη δε πιστευω λεξη και ακομα πιο πολυ δε πιστευω λεξη οτι εξτιαξες μονος σου μαγαζι στα 16 με τα ανυπαρκτα λεφτα που ειχες,εχεις μπει ηδη αγνοηση δε χαραμιζω δευτερολεπτο ακομα με τυπο που μου λεει να πεθανω γιατι δε βρηκα γκομενα.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
εφτιαξες μαγαζι στα 16 σου με αλλους 2 οκ μπαρμπα αυτα ουτε στα εργα.εσυ γαμας γκομενες απο μικρος φτιανεις μαγαζια μονος σου,τοσο αξιος εισαι?και πως και ξεπεσες στο μπου?ελα τσαο ψευτη δε πιστευω λεξη και ακομα πιο πολυ δε πιστευω λεξη οτι εξτιαξες μονος σου μαγαζι στα 16 με τα ανυπαρκτα λεφτα που ειχες,εχεις μπει ηδη αγνοηση δε χαραμιζω δευτερολεπτο ακομα με τυπο που μου λεει να πεθανω γιατι δε βρηκα γκομενα.
Στα 19 το έφτιαξα με άλλους 2.
Που πάει να πει βλάκα ότι είναι ποσοστό %
Με τα λεφτά που βγάζαμε υπάλληλοι σε άλλους με γραφεία

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Στα 19 το έφτιαξα με άλλους 2.
Που πάει να πει βλάκα ότι είναι ποσοστό %
Με τα λεφτά που βγάζαμε υπάλληλοι σε άλλους με γραφεία
στα αρχιδια μου πως το εφτιαξες και στα αρχιδια μου γενικως σε γραφω εγω με ανθρωπους που λενε στον αλλον να πεθανει γιατι δε βρηκε γκομενα μου αρκει δε προχωραω παρακατω

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
στα αρχιδια μου πως το εφτιαξες και στα αρχιδια μου γενικως σε γραφω εγω με ανθρωπους που λενε στον αλλον να πεθανει γιατι δε βρηκε γκομενα μου αρκει δε προχωραω παρακατω
Αυτοκτονα εσυ να κονομισω εγώ… και να κανείς τόπο στην κοινωνία και την χάρη στο γυναικείο φύλο.
Όταν εγώ κουβαλά νεκρούς στα 16, εσυ ήσουν στα αρχιδια του μπαμπά σου.
Μάλλον τον έχεις 5 εκ και φοβάσαι να την πέσεις σε γυναίκες

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
O sub παρόλο που ζει στην επαρχία ο άνθρωπος έχει αντίληψη και μιλάει σα να ζει στην Αθήνα. Δε συμφωνώ με το γούστο του στις γυναίκες, αλλά αυτό είναι προσωπικό του γούστο.
πρωτεουσιανος ο Δασκαλος και στην νοοτροπια και στο επιπεδο:rockon::rockon::rockon::rockon:

• Like
Αντιδράσεις: Jim85

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
O sub παρόλο που ζει στην επαρχία ο άνθρωπος έχει αντίληψη και μιλάει σα να ζει στην Αθήνα. Δε συμφωνώ με το γούστο του στις γυναίκες, αλλά αυτό είναι προσωπικό του γούστο.
γιατι τι γυναικες του αρεσουν του σαμπ?κοιτα σε μερικα εχει δικιο αν δε εχεις κυκλο ή δε κανεις το πρωτο βημα δε προκειται να βρεις γυναικα,εδω ελεγε ενας ειχε γαμησει 8 γυναικες και συνολο γαμησιων 300φορες και 3 σε ιεροδουλες ενω δε εκανε λεει ποτε το πρωτο βημα γιατι ντρεπεται και νοιωθει αβολα και κυκλο δε εχει καθολου,σορρυ αλλα εγω δε τον πιστευω κατα τη γνωμη μου ουτε μια δε θα εχει γαμησει εκτος ιεροδουλων.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.634
Πόντοι
3.246
Όποιος κόβει τα σουβλάκια, γράφεται γυμναστήριο, κάνει μπάνιο κάθε μέρα (και κάτω από τις μασχάλες :confused:) και δεν περιμένει να γαμήσει την μάρκο Ρόμπι ενώ αυτός μοιάζει με τον ντάνι Ντεβίτο....

έχει ελπίδες
μάρκο ρόμπι;; ιταλίδα πυγμάχος είναι αυτή;;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ενδιαφέροντα; Άραγε τι μπορεί να κάνει κάποιος στα 40+ που να περιλαμβάνει κοινωνικότητα;
Η αλήθεια ειναι πως πάντα ήμουν ντροπαλός και κλειστός σαν χαρακτήρας. Τα τελευταία 2 χρόνια εχω προσπαθήσει να το αλλάξω αυτό. Και ψυχοθεραπεία και φάρμακα.
Και κολλητούς νόμιζα πως είχα και τελικά αποδείχτηκε πως όλοι κοιτάνε τον εαυτό τους. Χόμπι; Έφτιαχνα μπύρα, κάνω ποδήλατο. Κυρίως ατομικά. Πήγα εθελοντής σε μια διοργάνωση μπας και γνωρίσω κανέναν, πάλι μόνος μου ήμουν.
Και στις προηγούμενες δουλειές (τώρα είμαι άνεργος) γενικά πάλι μόνος μου ήμουν. Εννοώ λόγω συνθηκών δούλευα μόνος και δεν υπήρχε το κοινωνικό κομμάτι.
Ξεκίνησα πρόσφατα να μαθω άλλη μια ξένη γλώσσα. Έχει καποιες φοιτήτριες εκεί στο τμήμα και μου μιλούν στον πληθυντικό....

Η αλήθεια ειναι πως μια χαρά τα περνάω μόνος μου. Και τα ταξίδια μου κάνω όποτε μπορώ και μια χαρά αντέχω τον εαυτό μου. Αλλά η γυναίκα λείπει απ'τη ζωή μου.
Ταυτόχρονα νοιώθω πως ό,´τι εχω πάνω μου δεν το θέλει καμία γυναίκα. Πως δεν μπορώ να τους προσφέρω κάτι που να θέλουν.
Για την ακρίβεια σε αυτές που μου αρέσουν. Τις βλέπω στο δρόμο και πιστεύω πως ούτε καν με βλέπουν, ουτε καν θα ήθελαν να μου ρίξουν μια ματιά.
Ακόμα κι αν κανω κάποια κίνηση εγώ, πως θα μου απαντήσουν με ύφος "που πας ρε καραμήτρο;", γελώντας ειρωνικά.
Ενώ τις βλέπω και μου αρέσουν σαν εμφάνιση, ταυτόχρονα με ποιάνει λύπη γιατί πιστεύω πως ούτε να με φτύσουν δε θέλουν.
Από τη μια ξέρω πως είναι στο μυαλό μου αυτό, εν μέρη, αλλά και από την άλλη εαν υπήρχε μόνο θέμα με εμένα δε θα διάβαζα παρόμοια πράγματα και από άλλους εδώ μεσα.

Και από dating apps ένα απόλυτο μηδενικό. Συνήθως ούτε match δε γίνεται, όχι να προχωρήσει το θέμα παρακάτω. Καλά , τα περισσότερα προφίλ ουτως ή άλλως ειναι και ψεύτικα. Ίσως αυτό το forum να έχει την περισσότερη δόση αλήθειας στο θέμα του σεξ σε ολόκληρο το ίντερνετ.

Σχετικά με τις πουτάνες, αφενός εννοείται πως ντρέπομαι και δεν το εχω προσπαθήσει.
Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πηδήξω; Πληρώνοντας; Μόνο έτσι κάποια θα με αφήσει να την πηδήξω;
Από την άλλη δεν έχω νοιώσει ποτέ την αίσθηση του ο,τι καυλωσα τωρα και πρέπει να πηδήξω κάποια ό,τι και να γίνει. Ίσως έμαθα να τον παίζω μόνο.
Ούτε το εχω ευχαριστηθεί εδώ που τα λέμε το σεξ, τις 10-20 φορές που το εχω κάνει.

Επειδή δε μου αρέσει να ρίχνω τις ευθύνες στους άλλους, γενικά στη ζωη μου, ξέρω πως κι εγώ δεν το εχω προσπαθήσει. Από ντροπή κυρίως αλλά και από συνθήκες και απογοητεύσεις που ήρθαν κατά καιρούς.
Εαν έχετε καμια ιδέα για το πως μπορώ να εξασκηθώ εγώ, ρίχτε τη.

Ευχαριστώ μάγκες και για τις απαντήσεις όλων σας.
και εγω καποτε ημουν ετσι τυπε.... Μετα καταλαβα οτι επιασα πατο... και μετα εκανα τον εξης συλλογισμο "αφου επιασα πατο,πιο κατω δεν παει...οποτε τι εχω να χασω και φοβαμαι?...στον πουτσο μου ολα".....
Απο τοτε που ειπα "στον πουτσο μου ολα" εχω γινει ενας καφρος που δεν μασαει τιποτα....
Απο εκει μου ημουν ντροπαλος,εφτασα να την πεφτω σε μιλφ οικογενειακη μας φιλη....(θεομουνο)...
Η ντροπη ειναι ο φοβος του οτι θα "λερωθεις" και θα σου βγει το ονομα....
Μην ψαχνεις να βρεις θαρρος....γραψτα ολα στον πουτσο σου και προχωρα...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
και εγω καποτε ημουν ετσι τυπε.... Μετα καταλαβα οτι επιασα πατο... και μετα εκανα τον εξης συλλογισμο "αφου επιασα πατο,πιο κατω δεν παει...οποτε τι εχω να χασω και φοβαμαι?...στον πουτσο μου ολα".....
Απο τοτε που ειπα "στον πουτσο μου ολα" εχω γινει ενας καφρος που δεν μασαει τιποτα....
Απο εκει μου ημουν ντροπαλος,εφτασα να την πεφτω σε μιλφ οικογενειακη μας φιλη....(θεομουνο)...
Η ντροπη ειναι ο φοβος του οτι θα "λερωθεις" και θα σου βγει το ονομα....
Μην ψαχνεις να βρεις θαρρος....γραψτα ολα στον πουτσο σου και προχωρα...

Και άλλαξε τίποτα απο τότε που έγινες κάφρος και 'στον πούτσο μου όλα';

Ή παραμένεις στον πάτο...και απλά δεν στεναχωριέσαι;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
ηταν εδω ενας στο μπου που ελεγε ηταν 45 τα ειχε με 25αρα και ωραια και τη κερατωνε με ιεροδουλες χαχα ο καθενας με τις παραισθησεις του.
Που είναι το τόσο περίεργο?
Εγώ στα 43 είχα γυναίκα, γκόμενα κουκλίτσα μικρή, και ξεκίνησα και τις ιερόδουλες για πρώτη φορά.
Δεν καταλαβαίνω τι σε "προβληματίζει" και γιατί εκπλήσσεσαι για κάτι ανάλογο...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.805
Πόντοι
6.946
Ρε S

Ρε SubZero αν επιτρέπεται που μένεις ;

Ρε μεγάλε ασε τις αναλύσεις για κανέναν άλλον. Σε έχω ρωτήσει τόσες φορές την ηλικία σου και κολωνεις να την πεις. Τι ξέρεις για την εποχή μου εάν είσαι πχ 30 χρονών. Ότι σου έχει ο μπαμπάς σου και κάνας θείος σου; Σε πληροφορώ ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Εδώ δεν ξέρεις τι συμβαίνει τώρα στην εποχή που ζεις και θα μας πεις τι συνέβαινε στην εποχή μου;
Ο Δάσκαλος μένει στην Θεσσαλονίκη ή περίχωρα, σύμφωνα με τις Γραφές.
Ηλικία κάπου στα 40+-.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Που είναι το τόσο περίεργο?
Εγώ στα 43 είχα γυναίκα, γκόμενα κουκλίτσα μικρή, και ξεκίνησα και τις ιερόδουλες για πρώτη φορά.
Δεν καταλαβαίνω τι σε "προβληματίζει" και γιατί εκπλήσσεσαι για κάτι ανάλογο...
γιατι καμια 25 αρα δε θα παει με τον μπαρμπα 45αρη,εκτος και αν ο μπαρμπας αυτος εχει φραγκα πολλα αλλα και παλι δε θα κυκλοφορει λαιβ μαζι του γιατι ξερει οτι θα γινει ρεζιλι και στις φιλες της και στο εξω κοσμο,οι περισσοτερες ελληνιδες κακα τα ψεματα κοιταει τι θα πει ο κοσμος και τι οι φιλες τους,στα κρυφα μπορει να πηγαινει μια 25αρα με εναν 45 αρη στα φανερα με τιποτα.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Όποιος κόβει τα σουβλάκια, γράφεται γυμναστήριο, κάνει μπάνιο κάθε μέρα (και κάτω από τις μασχάλες :confused:) και δεν περιμένει να γαμήσει την μάρκο Ρόμπι ενώ αυτός μοιάζει με τον ντάνι Ντεβίτο....

έχει ελπίδες
λες ρετσετες,μια χαρα γαμανε και οι ευσωμοι,αρκει να εχουν αυτοπεποιθηση,να φλερταρουν,να ειναι καθαροι,και γενικα να το εχουν με τις γκομενες,να μην ειναι μαγκωμενοι και ψαρωμενοι και να μην εχουν και τις απειρες απαιτησεις δλδ να ειναι η αλλη μοντελο και σε φατσα και σε σωμα(γιατι αυτες θελουν τους φλωρους τους γυμνασμενους) ενω αυτοι ειναι μετριοι εμφανησιακα(ευσωμοι με καλη φατσα ας πουμε),υπαρχουν και πολλες γυναικες λεπτες και κανονικες που ενταξει δε ειναι και μοντελα αλλα ειναι καλουτσικες(τουλαχιστον το 50 τοις εκατο) που θελουν ξερεις τους ευσωμους δε θελουν ολες τις αδερφες και τους φλωρους του γυμναστηριου που δε τρωνε και ζυγιζονται συνεχεια λες και ειναι γκομενες,μια γκομενα που θελει εναν τυπο γυμναστηριου που δε τρωει δειχνει απλα ποσο ξενερωτη ειναι,ο σωστος ο αντρας ειναι ο ευσωμος(δε ειπα ο χοντρος αλλα αυτος που εχει λιγα κιλα παραπανω) που βαζει κατω τη γυναικα και της δειχνει τι εστι σεξ,ενας φλωρος που ουτε τρωει και ειναι γραμωμενος σα μαλακας ουτε να κλασει δε μπορει οχι να γαμησει.

Τελευταία τροποποίηση:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Tι θεμα εχετε φαει με της σχεσεις?:headbang::jerking:Σεξουαλικη ζωη, και κανα παιδι εκτος γαμου,θελετε να καταντησετε σαν τον γκαστερμπαιτερ τον φυλακα στην Γερμανια που μεταναστεψε για να πληρωνει χρεη και διατροφες πισω στην Ελλαδα?:2funny: Εγω τωρα επεστρεψα Ελλαδα πηγα για μπανιο και να χεσω στο νερο, κοντευω τα 50 εργενης ειμαι,χεστηκα για της παντρειες και της σχεσεις :2funny::headbang: Τους βλεπω ολους εδω κατω οσοι ειναι παντρεμενοι και εχουν σχεσεις ολοι με φαρμακα ειναι και στα δικαστηρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom