Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
γιατι καμια 25 αρα δε θα παει με τον μπαρμπα 45αρη,εκτος και αν ο μπαρμπας αυτος εχει φραγκα πολλα αλλα και παλι δε θα κυκλοφορει λαιβ μαζι του γιατι ξερει οτι θα γινει ρεζιλι και στις φιλες της και στο εξω κοσμο,οι περισσοτερες ελληνιδες κακα τα ψεματα κοιταει τι θα πει ο κοσμος και τι οι φιλες τους,στα κρυφα μπορει να πηγαινει μια 25αρα με εναν 45 αρη στα φανερα με τιποτα.
Ναι, τόσα ξέρεις, τόσα λες...

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Ναι, τόσα ξέρεις, τόσα λες...
σε συμφερει μαν αλλα δε συμβαινει,με τοσο γερο δε θα παει 25αρα,μια 30-35 μπορει να κανει σχεση με 40-45 αλλα η 25αρα οχι,στα κρυφα μπορει για να του φαει τα φραγκα του μπαρμπα στα φανερα με τιποτα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
σε συμφερει μαν αλλα δε συμβαινει,με τοσο γερο δε θα παει 25αρα,μια 30-35 μπορει να κανει σχεση με 40-45 αλλα η 25αρα οχι,στα κρυφα μπορει για να του φαει τα φραγκα του μπαρμπα στα φανερα με τιποτα.
Έλα ρε τύπε που θα συζητησω μαζί σου τι πήδαγα και θα με αμφισβητίσεις κιόλας...
Φευ

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.321
Πόντοι
4.546
Έλα ρε τύπε που θα συζητησω μαζί σου τι πήδαγα και θα με αμφισβητίσεις κιόλας...
Φευ
Ανέβασε καμιά φώτο να του βάλεις τα γυαλιά :sunglasses: εξάλλου, όπως έχω ξαναπεί, ο καθένας τα ζει με τη δική του οπτική γωνία, η οποία πολλές φορές δεν είναι και η αντικειμενικότερη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Ανέβασε καμιά φώτο να του βάλεις τα γυαλιά :sunglasses: εξάλλου, όπως έχω ξαναπεί, ο καθένας τα ζει με τη δική του οπτική γωνία, η οποία πολλές φορές δεν είναι και η αντικειμενικότερη.
Δεν έχω να του αποδείξω κάτι...
Ας ζήσει στον κόσμο του

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Φευ
Το παιδάκι δεν έχει καν γκομενα, ακόμα τρώει από την μαμά του…
Ψαχνει να κάνει ιδιαίτερα στο κονσομασιον , πως να μιλάει…
Αστο να λεει, αν και εγώ εχω τυφλωθεί από αυτά που γράφει.
Εννοείται αν τον ζορίσεις και λίγο, το συντακτικό πάει περίπατο και αρχίζει να βλέπει οράματα Matrix (μπλε και κόκκινο χάπι)

Συνημμένα

• IMG_0675.jpeg
    IMG_0675.jpeg
    283,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • IMG_0672.jpeg
    IMG_0672.jpeg
    259,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG_0671.jpeg
    IMG_0671.jpeg
    261,2 KB · Εμφανίσεις: 38

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.321
Πόντοι
4.546
Το παιδάκι δεν έχει καν γκομενα, ακόμα τρώει από την μαμά του…
Ψαχνει να κάνει ιδιαίτερα στο κονσομασιον , πως να μιλάει…
Αστο να λεει, αν και εγώ εχω τυφλωθεί από αυτά που γράφει.
Εννοείται αν τον ζορίσεις και λίγο, το συντακτικό πάει περίπατο και αρχίζει να βλέπει οράματα Matrix (μπλε και κόκκινο χάπι)
Από τη στιγμή που το παλικάρι είναι ακόμα 23 εγώ πάω πάσο για αυτά που λέει...

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
μη τον ακους ρε τυπε,αυτο το λαμογιο μου ελεγε να αυτοκτονησω επειδη δε εχω βρει γυναικα και παω μονο σε πουτανες,δε ειναι ολοι οι τυποι εδω φυσιολογικοι,εχει και μαλακες,ο τυπος αυτος ειναι μεγαλος μαλακας,εγω τον εχω βαλει στη αγνοηση,οσο γιαυτο που σου λεει οτι τρωω απο τη μαμακα μου και αυτος στα 23 δουλευε στον μπαμπακα του απο στρωμενη δουλεια ετσι ξερουν ολοι μαν μου και σορρυ αλλα στα 23 δε υπαρχει και κανεις να ειναι ανεξαρτητος σε ολα δλδ να πληρωνει εκεινος για το φαγητο του,τους λογαριασμους ενος σπιτιου ή να μενει μονος του,φαντασου ποσο στοκος ειναι ο τυπος ουτε τα αυτονοητα δε ξερει,οποτε μην ακους λεξη,ο τυπος ειναι τερμα ανεγκεφαλος.

Τελευταία τροποποίηση:

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Φευ
δε με αφορα τι πηδαγες μαν εγω λεω τι ακουω και τι βλεπω εξω,ολες οι 25αρες δε πιανονται χερακι χερακι με 45αρη παντως.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
μη τον ακους ρε τυπε,αυτο το λαμογιο μου ελεγε να αυτοκτονησω επειδη δε εχω βρει γυναικα και παω μονο σε πουτανες,δε ειναι ολοι οι τυποι εδω φυσιολογικοι,εχει και μαλακες,ο τυπος αυτος ειναι μεγαλος μαλακας,εγω τον εχω βαλει στη αγνοηση,οσο γιαυτο που σου λεει οτι τρωω απο τη μαμακα μου και αυτος στα 23 δουλευε στον μπαμπακα του απο στρωμενη δουλεια ετσι ξερουν ολοι μαν μου,οποτε μην ακους λεξη,ο τυπος ειναι τερμα ανεγκεφαλος.
Μουνι στο πιάτο και δεν το γαμησες x2 φορές.

Θα σου πω σαν μπάρμπας που είμαι στα 43.5 τι συμβαίνει με σένα… και λάθος δεν κάνω !

το πουλάκι σου φταει που είναι 5 εκατοστά, και δεν έχεις τρόπο να γαμησεις εκτός μπουρδελων και φοβάσαι την απόρριψη αν κατεβάσεις το παντελόνι σου σε γυναίκα εκτός μπουρδελων.

Όπως ξανά είπα μικρέ πουστρακο δεν ειχα πλάτη τον μπαμπά μου, οπως εχεις εσυ και σε κρατάει σπίτι και σε ταΐζει και σε κανακεύει

βγήκα στα 16 για δουλειά επειδή δεν υπήρχε μπαμπας στο σπίτι όταν εσυ ήσουν στα αρχιδακια του μπαμπά σου… και στα 19 ειχα μαγαζί με άλλους 2 συνεταίρους , από λεφτά που βγάλαμε δουλεύοντας υπάλληλοι σε αλλά Γραφεία Τελετών, με μηνιάτικα 2.000.000 δρχ όταν οι άλλοι βγάζανε 136.000δρχ που ήταν ο βασικός…

Το ότι κουβάλαγα νεκρούς και και τους έντυνα με το ανάλογο υψηλό μεροκάματο… και δεν τα έτρωγα στο La Mamunia και στην Αυτοκίνηση κάνοντας τον αγαπουλη , όπως κανείς εσυ… με τα λεφτά της μαμάς σου… δεν φταιω εγω

σε 10 χρόνια από τώρα πάλι μόνος θα είσαι και θα ψάχνεις να βρεις τι λάθος έκανες και δεν εξελίχτηκες

Εννοείται βέβαια ότι αυτά που σου γράφω είναι η στεγνή αλήθεια και δεν γουστάρεις να τα διαβάζεις.

Συνημμένα

• IMG_0685.jpeg
    IMG_0685.jpeg
    226,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_0688.jpeg
    IMG_0688.jpeg
    286,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_0687.jpeg
    IMG_0687.jpeg
    327,3 KB · Εμφανίσεις: 32

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Δεν έχω να του αποδείξω κάτι...
Ας ζήσει στον κόσμο του
τοτε γιατι γαμαςμονο βιζιτεςμια στο τοσο και εσυ βρε παραμυθα,αφου βρισκειες πανευκολα γκομενες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ενταξει τι να σου πω οτι πιστευεις ας μη στο χαλασω.
με τα λογια,ολοι γαμανε

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Μουνι στο πιάτο και δεν το γαμησες x2 φορές.

Θα σου πω σαν μπάρμπας που είμαι στα 43.5 τι συμβαίνει με σένα… και λάθος δεν κάνω !

το πουλάκι σου φταει που είναι 5 εκατοστά, και δεν έχεις τρόπο να γαμησεις εκτός μπουρδελων και φοβάσαι την απόρριψη αν κατεβάσεις το παντελόνι σου σε γυναίκα εκτός μπουρδελων.

Όπως ξανά είπα μικρέ πουστρακο δεν ειχα πλάτη τον μπαμπά μου, οπως εχεις εσυ και σε κρατάει σπίτι και σε ταΐζει και σε κανακεύει

βγήκα στα 16 για δουλειά επειδή δεν υπήρχε μπαμπας στο σπίτι όταν εσυ ήσουν στα αρχιδακια του μπαμπά σου… και στα 19 ειχα μαγαζί με άλλους 2 συνεταίρους , από λεφτά που βγάλαμε δουλεύοντας υπάλληλοι σε αλλά Γραφεία Τελετών, με μηνιάτικα 2.000.000 δρχ όταν οι άλλοι βγάζανε 136.000δρχ που ήταν ο βασικός…

Το ότι κουβάλαγα νεκρούς και και τους έντυνα με το ανάλογο υψηλό μεροκάματο… και δεν τα έτρωγα στο La Mamunia και στην Αυτοκίνηση κάνοντας τον αγαπουλη , όπως κανείς εσυ… με τα λεφτά της μαμάς σου… δεν φταιω εγω

σε 10 χρόνια από τώρα πάλι μόνος θα είσαι και θα ψάχνεις να βρεις τι λάθος έκανες και δεν εξελίχτηκες

Εννοείται βέβαια ότι αυτά που σου γράφω είναι η στεγνή αλήθεια και δεν γουστάρεις να τα διαβάζεις.
Ασε και εσυ βρε τυπε,ετυχα να εχεις στρομενη δουλεια γεφαειο κηδειων,οκ,λογικο ειναι να εχεις μια γκομενα,αφου οι νεκροθαφτες κονομανε 10χιλαιρικα το λιγοτερο σε ενα μηνα,δεν ειναι και κανα κατορθωμα,για να ησουνα φτωχος να σε δω και εσενα!

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Ασε και εσυ βρε τυπε,ετυχα να εχεις στρομενη δουλεια γεφαειο κηδειων,οκ,λογικο ειναι να εχεις μια γκομενα,αφου οι νεκροθαφτες κονομανε 10χιλαιρικα το λιγοτερο σε ενα μηνα,δεν ειναι και κανα κατορθωμα,για να ησουνα φτωχος να σε δω και εσενα!
Φτωχός είμαι ρε φίλε, πλούσιος είναι ο Βαρδινογιάννης.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Φτωχός είμαι ρε φίλε, πλούσιος είναι ο Βαρδινογιάννης.
ο βαρδινογιανης ειναι πολυ πλουσιος,οι νεκροθαφτες ειστε πλουσιοι,αχρηστο επαγγελαμ για εμενα,τους νεκρους θα επρεπε να τους καινε,γιαιτ με το να τους θαβουν καταστρεφεται εντελως το εδαφος,ο νεκρος που λιωνει παει σε ποταμια,χωμα,και μετα εμςι πινουμε νερο απο εκει,τελοσπαντως,καπως πρεπει να κονομησουν παπαδες νεκροθαφτες και οι δημαρχεοι που εχουν τα νεκροταφεια

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
ο βαρδινογιανης ειναι πολυ πλουσιος,οι νεκροθαφτες ειστε πλουσιοι,αχρηστο επαγγελαμ για εμενα,τους νεκρους θα επρεπε να τους καινε,γιαιτ με το να τους θαβουν καταστρεφεται εντελως το εδαφος,ο νεκρος που λιωνει παει σε ποταμια,χωμα,και μετα εμςι πινουμε νερο απο εκει,τελοσπαντως,καπως πρεπει να κονομησουν παπαδες νεκροθαφτες και οι δημαρχεοι που εχουν τα νεκροταφεια
Δηλαδή να σταματήσει και να μην υπάρχει το επάγγελμα ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Εαν συντονισμενα ολοι οι αντρες γ@μουσαν και εφευγαν. Και αφηναν τις γυναικες αιολες και ακαλυπτες. Κι οχι να εχουν για Τοτεμ το πρωτο μ()υνι που βρισκουν μπροστα τους. -Τοτε ολες οι γυναικες θα ειχαν στρωσει χαρακτηρα και δεν θα εκαναν κονξες με αλλοπροσαλλες συμπεριφορες και σπασουαρ. Ο αντρας εχει την δυναμη. Αυτος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι. Μεχρι να το καταλαβει αυτο ουσιαστικα, αν δεν το αλλαξει.. Μια ζωη θα υποφερει.. :confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Tι θεμα εχετε φαει με της σχεσεις?:headbang::jerking:Σεξουαλικη ζωη, και κανα παιδι εκτος γαμου,θελετε να καταντησετε σαν τον γκαστερμπαιτερ τον φυλακα στην Γερμανια που μεταναστεψε για να πληρωνει χρεη και διατροφες πισω στην Ελλαδα?:2funny: Εγω τωρα επεστρεψα Ελλαδα πηγα για μπανιο και να χεσω στο νερο, κοντευω τα 50 εργενης ειμαι,χεστηκα για της παντρειες και της σχεσεις :2funny::headbang: Τους βλεπω ολους εδω κατω οσοι ειναι παντρεμενοι και εχουν σχεσεις ολοι με φαρμακα ειναι και στα δικαστηρια
Α ρε φιλε μου
Λες μεγαλες αληθειες
Ποιος σ ακουει ομως
Οι περισσοτεροι εχουν μετρια αντιληψη και εχουν πειστει οτι σκοπος της ζωης ειναι εργασια και οικογενεια.
Ενω αν μεναν μονοι τους θα χαν 3 φορες παραπανω χρηματα.
Απλα δε ξερουν να ζησουν.
Αντι να πανε τα ταξιδια τους να γαμησουν μεχρι να μη τους σηκωνεται αλλο πανε και ανοιγουν σπιτικα.
Αλλα ετσι το θελει η φυση μη ξεχνας.
Αν ολοι ηταν ευφυεις το ανθρωπινο γενος θα ειχε εξαφανιστει μια και ο ευφυης ανθρωπος δεν εχει μυαλο για οικογενεια.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
τοτε γιατι γαμαςμονο βιζιτεςμια στο τοσο και εσυ βρε παραμυθα,αφου βρισκειες πανευκολα γκομενες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με τα λογια,ολοι γαμανε
Έλα να τα ΞΑΝΑπώ που δεν τα πιάνεις και να μην αρχίσω άλλα...

Στα 40κάτι είπα, μια δεκαετία σχεδόν διαφορά και καθόλου όρεξη και χρόνος πλέον.
Κυρίως όμως τα πρώτα ήντα. Θα φτάσει η στιγμή που θα καταλάβεις.

Γκεγκε?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εαν συντονισμενα ολοι οι αντρες γ@μουσαν και εφευγαν. Και αφηναν τις γυναικες αιολες και ακαλυπτες. Κι οχι να εχουν για Τοτεμ το πρωτο μ()υνι που βρισκουν μπροστα τους. -Τοτε ολες οι γυναικες θα ειχαν στρωσει χαρακτηρα και δεν θα εκαναν κονξες με αλλοπροσαλλες συμπεριφορες και σπασουαρ. Ο αντρας εχει την δυναμη. Αυτος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι. Μεχρι να το καταλαβει αυτο ουσιαστικα, αν δεν το αλλαξει.. Μια ζωη θα υποφερει.. :confused:
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ
ΑΛΛΑ ΔΕ Μ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom