γιαυτο γραφεις περιγραφη μπουρδελιαρης απο τα 14 με τις δραχμες,αστο τυπε μπουρδελιαρης και βρισκω εξω γκομενες δε πανε μαζι.Καλά εσυ κάνε ιδιαίτερα πως να μιλάς στις μουναρες και μετά γράψε για ζήλιες και που γαμάνε και ποιες ηλικίες γαμάνε…
Αυτά στα 23 σου, που όταν εγώ γαμουσα και 2ο γάμο στο καπάκι… ήσουν σε καμία πλατεία με το ποδηλατάκι σου…
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Εγώ ρε μικρούλη εχω 3 γάμους…γιαυτο γραφεις περιγραφη μπουρδελιαρης απο τα 14 με τις δραχμες,αστο τυπε μπουρδελιαρης και βρισκω εξω γκομενες δε πανε μαζι.
Άσε το πόσες παράλληλες μαζι στις 2 πρώτες.
Εσυ τι εχεις στα 23 σου… το δωμάτιο στο σπίτι του μπαμπά και της μαμάς ;
Γιατί από ότι βλέπω κότα είσαι…
Συνημμένα
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Ισχύει αυτό που γράφει όμως, ότι οι γυναίκες πολλές φορές κοιτάζουν για επιβεβαίωση.Εγώ ρε μικρούλη εχω 3 γάμους…
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Εχω πειΙσχύει αυτό που γράφει όμως, ότι οι γυναίκες πολλές φορές κοιτάζουν για επιβεβαίωση.
καμάκι με το μάτι γίνεται…
Τώρα άμα το σκεφτεί κάποιος πολύ…μάλλον για θέμα εξετάσεων στις πανελλήνιες είναι !
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Και το άλλο που του λες οτι μένει με τους γονείς του.Εχω πει
καμάκι με το μάτι γίνεται…
Τώρα άμα το σκεφτεί κάποιος πολύ…μάλλον για θέμα εξετάσεων στις πανελλήνιες είναι !
Αυτός που είναι 23 τώρα, πού να νοικιάσει σπίτι που τα νοίκια έχουν πάει στα ύψη?
Εγώ όλη τη νεότητα μου την χαράμισα σε δουλειές με λίγα λεφτά, 400-500 ευρώ, που να πήγαινα να νοίκιαζα σπίτι?
Λίγο πριν την πανδημία φτιάχτηκα σε θέμα δουλειάς αλλά δεν κράτησε πολύ λόγω της πανδημίας.
Δεν έκανα καλά που έμενα με τους δικούς μου και τσόνταρα στα έξοδα? Είμαι 38 και ούτε αυτοκίνητο δεν έχω βγάλει.
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Ο επαγγελματικός προσανατολισμός και τα υλικά αγαθά που αποκτά κάποιος, είναι αποτέλεσμα επιλογών στην ζωή του.Και το άλλο που του λες οτι μένει με τους γονείς του.
Αυτός που είναι 23 τώρα, πού να νοικιάσει σπίτι που τα νοίκια έχουν πάει στα ύψη?
Εγώ όλη τη νεότητα μου την χαράμισα σε δουλειές με λίγα λεφτά, 400-500 ευρώ, που να πήγαινα να νοίκιαζα σπίτι?
Λίγο πριν την πανδημία φτιάχτηκα σε θέμα δουλειάς αλλά δεν κράτησε πολύ λόγω της πανδημίας.
Δεν έκανα καλά που έμενα με τους δικούς μου και τσόνταρα στα έξοδα? Είμαι 38 και ούτε αυτοκίνητο δεν έχω βγάλει.
Εγώ κάνω επάγγελμα που δεν το κάνουν πολλά άτομα, και εχω προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του επαγγέλματος (μπουζούκια να είμαι αν χτυπήσει κινητό… φευγω) απο τα 19 μου.
14 μπουρδελιαρης ξαναλεω και 3 γαμους και παραλληλες τρομαρα σου δε πανε μαζι,αν δε υπηρχαν τα μπουρδελα με ψυχοφαρμακα θα ησουν μπαρμπα.Εγώ ρε μικρούλη εχω 3 γάμους…
ναι ρε μη τον ακους,ο μπαρμπας ειναι στο κοσμο του,αν δε υπηρχαν οι τανες θα ηταν στα ψυχοφαρμακα και στις αγαμιες.Και το άλλο που του λες οτι μένει με τους γονείς του.
Τελευταία τροποποίηση:
ναι ρε ετσι κανουν τα πουταναρια κανουν οτι σε θελουν για να παρουν επιβεβαιωση και να τις κοιταξεις με το να τσιμπησεις αλλα αλλους θαυμαζουν και αυτοι ειναι οι διασημοι,οι απλοι φραγκατοι(απο μπαμπα και μαμα οχι απο φημη),ή αυτοι με τις καλες δουλειες,αυτα ειναι τα πουταναρια ελλεηνιδια,χορηγους θελουν να τις ταιζουν χωρις να κουναν το δαχτυλακι τους,λες και εχουν το χρυσο μουνι.Ισχύει αυτό που γράφει όμως, ότι οι γυναίκες πολλές φορές κοιτάζουν για επιβεβαίωση.
Τελευταία τροποποίηση:
βρε μπαρμπα εσυ ειχες μαγαζακι απο τον μπαμπα,λογικο ειναι να δουλευεις απο τα 19,εμενα οι δικοι μου δε εχουν μαγαζι δικο τους να με βαλουν μεσα και αναγκαζομαι οτι δουλειες κανω να ειναι ασχετες κατι πολυ πιο δυσκολο απο σενα,εσυ εισαι πουθενας εκει περα που πηρε το μαγαζακι του μπαμπα και δουλευει ετσι ξερουν ολοι.Ο επαγγελματικός προσανατολισμός και τα υλικά αγαθά που αποκτά κάποιος, είναι αποτέλεσμα επιλογών στην ζωή του.
Εγώ κάνω επάγγελμα που δεν το κάνουν πολλά άτομα, και εχω προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του επαγγέλματος (μπουζούκια να είμαι αν χτυπήσει κινητό… φευγω) απο τα 19 μου.
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Παίξε το πουλάκι σου, γιατί η μόνη που μπορείς να γαμησεις είναι κάποια επι πληρωμή στα 23 σου14 μπουρδελιαρης ξαναλεω και 3 γαμους και παραλληλες τρομαρα σου δε πανε μαζι,αν δε υπηρχαν τα μπουρδελα με ψυχοφαρμακα θα ησουν μπαρμπα.
από αυτά που διαβάζω… και εγώ στα 28 ειχα είδη γιο…
το δε να δεήσει και να πας σε γάμο θέλει 1α να μάθεις να μιλάς σε γυναίκα.
Ενοειται ότι ο γάμος έχει 39 τρύπες, η μια της γυναίκας σου θα την βουλώνεις με τον πουτσακο σου, τις υπόλοιπες 38 μάλλον με το επίδομα της μαμάς όπως είσαι τώρα.
Γιατί για πουτανες του 20αρικου διαβάζω ότι πας…
Και σε παρακαλώ γράφε με κενά-παραγράφους στο κινητό ή laptop που σου αγόρασε η μαμά σου.
Συνημμένα
συγκρινεις ανομοια πραγματα,εσυ που ξεκινησες δουλεια στα 19 ειχες το μαγαζι του μπαμπακα σου,εμενα οι γονεις μου δε εχουν τετοιες πολυτελειες και ειμαι αναγκασμενος να κανω ασχετες δουλειες,το να παει κανεις στο μαγαζι του μπαμπα να δουλευει ειναι κατι το οποιο μπορουν να το κανουν ολοι,οποτε δε θα κρινεις εσυ εμενα,εγω οτι δουλειες εχω κανει δε ηταν απο μαγαζι μπαμπακα και μαμακας σαν εσενα οποτε σιωπη.Επισης δε πιστευω λεξη οτι εσυ γαμας γκομενες εξω ειδαλιως δε θα ησουν εδω αλλα με τις υποτιθεμενες γκομενες,για να εισαι μπουρδελιαρης απο τα 14 μεχρι τωρα εισαι τερμα αγαμητος απο τις εξω ΞΕΚΑΘΑΡΑ,μεταξυ μας οσοι γινονται μπουρδελιαρηδες ειναι γιατι βιωνουν τη πληρη αποριψη στις εξω γκομενες,οποτε κοψε λιγο γλωσσα γιατι δε σε παιρνει με τη καμια και σε τιποτα να κρινεις εσυ εμενα.Παίξε το πουλάκι σου, γιατί η μόνη που μπορείς να γαμησεις είναι κάποια επι πληρωμή στα 23 σου
από αυτά που διαβάζω… και εγώ στα 28 ειχα είδη γιο…
το δε να δεήσει και να πας σε γάμο θέλει 1α να μάθεις να μιλάς σε γυναίκα.
Ενοειται ότι ο γάμος έχει 39 τρύπες, η μια της γυναίκας σου θα την βουλώνεις με τον πουτσακο σου, τις υπόλοιπες 38 μάλλον με το επίδομα της μαμάς όπως είσαι τώρα.
Γιατί για πουτανες του 20αρικου διαβάζω ότι πας…
Και σε παρακαλώ γράφε με κενά-παραγράφους στο κινητό ή laptop που σου αγόρασε η μαμά σου.
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Εγώ μικρούλη όταν εσυ έπαιζες με το ποδηλατάκι σου στις πλατείες, ειχα Μ3 Ε46 στα 23.βρε μπαρμπα εσυ ειχες μαγαζακι απο τον μπαμπα,λογικο ειναι να δουλευεις απο τα 19,εμενα οι δικοι μου δε εχουν μαγαζι δικο τους να με βαλουν μεσα και αναγκαζομαι οτι δουλειες κανω να ειναι ασχετες κατι πολυ πιο δυσκολο απο σενα,εσυ εισαι πουθενας εκει περα που πηρε το μαγαζακι του μπαμπα και δουλευει ετσι ξερουν ολοι.
Απο αυτό το μαγαζάκι που λες… και κάναμε τον τραγουδιστή στα μπουζούκια επιτάφιο…
ναι αλλα ηταν απο το μαγαζακι του μπαμπακα στρωμενη επιχειρηση ετσι ξερουν ολοι,η μαγκια ειναι να εβρισκες μια δουλεια μονος σου με τη αξια σου και οχι με τη βοηθεια του μπαμπακα στο μαγαζι του,οποτε ασε το υφακι σε μενα γιατι μονο ρεζιλι γινεσαι,δουλευες στον μπαμπακα λοιπον επερνες χαρτζηλικακι απο εκεινον και ετσι αγορασες αμαξι,ολοι το κανουν αυτο μπαρμπα.Εγώ μικρούλη όταν εσυ έπαιζες με το ποδηλατάκι σου στις πλατείες, ειχα Μ3 Ε46 στα 23.
Απο αυτό το μαγαζάκι που λες… και κάναμε τον τραγουδιστή στα μπουζούκια επιτάφιο…
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Εσυ γράφεις για τον καημό σου με τις Ελεινιδες… και ότι δεν έχεις γαμησει γκομενα εκτός μπουρδελου στα 23…συγκρινεις ανομοια πραγματα,εσυ που ξεκινησες δουλεια στα 19 ειχες το μαγαζι του μπαμπακα σου,εμενα οι γονεις μου δε εχουν τετοιες πολυτελειες και ειμαι αναγκασμενος να κανω ασχετες δουλειες,το να παει κανεις στο μαγαζι του μπαμπα να δουλευει ειναι κατι το οποιο μπορουν να το κανουν ολοι,οποτε δε θα κρινεις εσυ εμενα,εγω οτι δουλειες εχω κανει δε ηταν απο μαγαζι μπαμπακα και μαμακας σαν εσενα οποτε σιωπη.Επισης δε πιστευω λεξη οτι εσυ γαμας γκομενες εξω ειδαλιως δε θα ησουν εδω αλλα με τις υποτιθεμενες γκομενες,για να εισαι μπουρδελιαρης απο τα 14 μεχρι τωρα εισαι τερμα αγαμητος απο τις εξω ΞΕΚΑΘΑΡΑ,μεταξυ μας οσοι γινονται μπουρδελιαρηδες ειναι γιατι βιωνουν τη πληρη αποριψη στις εξω γκομενες,οποτε κοψε λιγο γλωσσα γιατι δε σε παιρνει με τη καμια και σε τιποτα να κρινεις εσυ εμενα.
Δεν αυτοκτονίες καλύτερα ; Και οποίος είναι στο δικό σου χαλί !
Δεν εχω τον μπαμπάκα σε αυτή την μπιζνα μικρούλη, ποσοστό με άλλους 2 εχω σε Ο.Ε
βρε αι στο σιχτιρ που θα μου πεις να αυτοκτονησω κιολας,δε αυτοκτονεις εσυ καλυτερα που εισαι 50αρης και δε εχεις γαμησει ποτε γκομενα εκτος οικων?δικαιολογημενος εγω ειμαι πιτσιρικας εσυ που εισαι 50τοσο χρονων μαντραχαλος και δεν το εχεις κανει με γκομενα εκτος?εγω γαμαω σε πουτανες τα αναπληρωνω ολα εκει,δε με νοιαζει απο το πατερα σου ξεκινησες δικο του ηταν το μαγαζι αρα τελος ετσι ξερουν ολοι ομως βρε παλιοτσουβαλι δε εκανες κατορθωμα,η μαγκια θα ηταν να εβρισκες δουλεια μονος σου να δουλευες 2 χρονια να μαζευες και να επαιρνες αμαξι ετσι αλλα με σενα δε εγινε ετσι,οποτε σιωπη χαλβατζικο.Εσυ γράφεις για τον καημό σου με τις Ελεινιδες… και ότι δεν έχεις γαμησει γκομενα εκτός μπουρδελου στα 23…
Δεν αυτοκτονίες καλύτερα ; Και οποίος είναι στο δικό σου χαλί !
Δεν εχω τον μπαμπάκα σε αυτή την μπιζνα μικρούλη, ποσοστό με άλλους 2 εχω σε Ο.Ε
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Αχούτο μωρέ…ναι αλλα ηταν απο το μαγαζακι του μπαμπακα στρωμενη επιχειρηση ετσι ξερουν ολοι,η μαγκια ειναι να εβρισκες μια δουλεια μονος σου με τη αξια σου και οχι με τη βοηθεια του μπαμπακα στο μαγαζι του,οποτε ασε το υφακι σε μενα γιατι μονο ρεζιλι γινεσαι,δουλευες στον μπαμπακα λοιπον επερνες χαρτζηλικακι απο εκεινον και ετσι αγορασες αμαξι,ολοι το κανουν αυτο μπαρμπα.
Μου έβγαλε το Ε1 και το Ε9 που εχω από τα 19 από την άλλη άκρη του πληκτρολόγιου… αυτός που δεν έχει σταυρώσει γκομενα ακόμα.
Μήπως θέλεις να σου στείλω και το ΑΦΜ της Ο.Ε μαζί με το ΤΕΒΕ ?
χαρτζιλίκι από τον μπαμπά και έτοιμο μαγαζί ;
οχι του δουλευες και σε πληρωνε αυτο εννοω αλλα και παλι ειναι στρωμενη επιχειρηση ειναι τελειως αλλιως απο μενα που οσες δουλειες εκανα ηταν με τη αξια μου ουτε μαγαζακι μπαμπα ουτε μαμας,εγω ειμαι 23 και εχω τα κοτσια να πω οτι δε σταυρωσα γκομενα ακομα εσυ που εισαι 50 και δε εχεις τα αρχιδια να το πεις?εγω τουλ εχω μπεσα εσυ οχι.Αχούτο μωρέ…
Μου έβγαλε το Ε1 και το Ε9 που εχω από τα 19 από την άλλη άκρη του πληκτρολόγιου… αυτός που δεν έχει σταυρώσει γκομενα ακόμα.
Μήπως θέλεις να σου στείλω και το ΑΦΜ της Ο.Ε μαζί με το ΤΕΒΕ ?
χαρτζιλίκι από τον μπαμπά και έτοιμο μαγαζί ;
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Ρε φιλαράκι μάλλον κάποιο πρόβλημα με δυσλεξία έχεις και δεν βάζεις παραγράφους.βρε αι στο σιχτιρ που θα μου πεις να αυτοκτονησω κιολας,δε αυτοκτονεις εσυ καλυτερα που εισαι 50αρης και δε εχεις γαμησει ποτε γκομενα εκτος οικων?δικαιολογημενος εγω ειμαι πιτσιρικας εσυ που εισαι 50τοσο χρονων μαντραχαλος και δεν το εχεις κανει με γκομενα εκτος?εγω γαμαω σε πουτανες τα αναπληρωνω ολα εκει,δε με νοιαζει απο το πατερα σου ξεκινησες δικο του ηταν το μαγαζι αρα τελος ετσι ξερουν ολοι ομως βρε παλιοτσουβαλι δε εκανες κατορθωμα,η μαγκια θα ηταν να εβρισκες δουλεια μονος σου να δουλευες 2 χρονια να μαζευες και να επαιρνες αμαξι ετσι αλλα με σενα δε εγινε ετσι,οποτε σιωπη χαλβατζικο.
Τον γιο που εχω τώρα στα 15 μάλλον θα έγινε σαν την σύλληψη της Παναγίας με τον Χριστό ένα πράμα…
ή είναι καμίας πουτανας μούλικο και μου το έστειλε ;
γιατι να σε πιστεψω?τοσα ψεματα πεφτουν εδωΡε φιλαράκι μάλλον κάποιο πρόβλημα με δυσλεξία έχεις και δεν βάζεις παραγράφους.
Τον γιο που εχω τώρα στα 15 μάλλον θα έγινε σαν την σύλληψη της Παναγίας με τον Χριστό ένα πράμα…
ή είναι καμίας πουτανας μούλικο και μου το έστειλε ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 279
- Εμφανίσεις
- 21K