Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.799
- Πόντοι
- 3.656
Sub-Zero έγραψε:
Δεν είπα ξεσκίζονται
Λεω ότι μέχρι 23-25 μπορούν πολλοί περισσότεροι πιτσιρικάδες να βρουν γκόμενα σε σχέση με παλιά.
Ρε φιλαράκι δεν μπορούμε να συννενοηθούμε και κουράζομαι.
23-25 που γράφεις δεν πάει κανένας λύκειο. Στα λύκεια , σε καμία εποχή δεν γαμούσαν, η πλειοψηφία τουλάχιστον. Από τα 20 και πάνω όλοι είχαν σχέση στην εποχή μου, δηλαδή στις αρχές του 90 γιατί οι γκόμενες δεν ήταν βαρεμένες όπως σήμερα. Και όχι μόνο μία σχέση και μετά γάμο. Όλοι περνούσαν από πολλές γυναίκες πρωτού παντρευτούν. Σήμερα ακούω ότι καποιοι είναι 25 και δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση ή η μόνη εμπειρία που έχουν είναι με πουτάνες. Δεν τους κατηγορώ , ούτε παριστάνω τον έξυπνο αλλά όπως φαίνεται έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αυτά που δηλώνεις λοιπόν είναι αντιφατικά. Δεν μπορεί τα πιτσιρίκια να γαμάνε επειδή τα βλέπεις να γλωσσοφιλιούνται και οι 25άρηδες να μην πιάνουν ούτε μπούτι εκτός το δικό τους. Κάτι από τα δύο δεν ισχύει. Και κρεατοφάγος και βίγκαν δεν γίνεται. Ή το ένα ή το άλλο. Αν θες γράφεις και την ηλικία σου για να καταλάβω για ποιες εποχές μιλάς. Δηλαδή εάν τις έχεις ζήσει και τα λές αυτά, ή εάν έχεις να ακούσει να μιλούν για αυτές και έχεις βγάλει το συμπέρασμά σου. Εγώ είμαι το 69 και αυτές τις εποχές που μιλάω τις έχω ζήσει. Για τις σημερινές μιλάω για αυτα που βλέπω , που ακούω από γνωστούς που έχουν παιδιά σε αυτές τις ηλικίες και από αυτά που λένε οι ίδιοι εδώ μέσα.
Στην εποχή σου,βρίσκανε μια γκόμενα στο πανεπιστήμιο και την παντρεύονταν.Κι όσοι δεν την βρίσκαν κι αυτή...μένανε μπακούρια ή τους ΄έκαναν προξενιά με τη Σούλα απ'το διπλανό χωριό για να μην μείνουν.Όσοι ασχολούνταν με νύχτα γαμούσαν,τα λέει εδώ κι ο Λάκης-Τέλης Σταλόνε που κι αυτός δε γαμούσε τίποτα.
Και σχετικά με τους πιτσιρικάδες,όσοι είναι φοιτητές με πρόσβαση σε συμφοιτήτριες,μένουν σε φοιτητουπόλεις και δε γαμάνε,ας αυτοκτονήσουν.Αν μένουν επαρχία και σε μη φοιτητικές περιοχές,αλλάζει το πράγμα.Εκεί μπορεί να πιάνουν μόνο...το μπούτι τους,ειδικά μετά τα 25.