Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Ναι τύπε,γλωσσοφιλιούνται με τα ξέκωλα στα παγκάκια,στα λεωφορεία,στις καφετέριες...αλλά δεν τις γαμάνε
ναι τις φιλανε αλλα μεχρι εκει,αυτα ολα συγουρα δε προχωρανε και εγω οσους ειχα στο σχολειο που ειχαν σχεση μου ειχαν πει δε τις ειχαν γαμησει παρθενες μου λεγαν ειναι.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Ενδιαφέροντα; Άραγε τι μπορεί να κάνει κάποιος στα 40+ που να περιλαμβάνει κοινωνικότητα;
Η αλήθεια ειναι πως πάντα ήμουν ντροπαλός και κλειστός σαν χαρακτήρας. Τα τελευταία 2 χρόνια εχω προσπαθήσει να το αλλάξω αυτό. Και ψυχοθεραπεία και φάρμακα.
Και κολλητούς νόμιζα πως είχα και τελικά αποδείχτηκε πως όλοι κοιτάνε τον εαυτό τους. Χόμπι; Έφτιαχνα μπύρα, κάνω ποδήλατο. Κυρίως ατομικά. Πήγα εθελοντής σε μια διοργάνωση μπας και γνωρίσω κανέναν, πάλι μόνος μου ήμουν.
Και στις προηγούμενες δουλειές (τώρα είμαι άνεργος) γενικά πάλι μόνος μου ήμουν. Εννοώ λόγω συνθηκών δούλευα μόνος και δεν υπήρχε το κοινωνικό κομμάτι.
Ξεκίνησα πρόσφατα να μαθω άλλη μια ξένη γλώσσα. Έχει καποιες φοιτήτριες εκεί στο τμήμα και μου μιλούν στον πληθυντικό....

Η αλήθεια ειναι πως μια χαρά τα περνάω μόνος μου. Και τα ταξίδια μου κάνω όποτε μπορώ και μια χαρά αντέχω τον εαυτό μου. Αλλά η γυναίκα λείπει απ'τη ζωή μου.
Ταυτόχρονα νοιώθω πως ό,´τι εχω πάνω μου δεν το θέλει καμία γυναίκα. Πως δεν μπορώ να τους προσφέρω κάτι που να θέλουν.
Για την ακρίβεια σε αυτές που μου αρέσουν. Τις βλέπω στο δρόμο και πιστεύω πως ούτε καν με βλέπουν, ουτε καν θα ήθελαν να μου ρίξουν μια ματιά.
Ακόμα κι αν κανω κάποια κίνηση εγώ, πως θα μου απαντήσουν με ύφος "που πας ρε καραμήτρο;", γελώντας ειρωνικά.
Ενώ τις βλέπω και μου αρέσουν σαν εμφάνιση, ταυτόχρονα με ποιάνει λύπη γιατί πιστεύω πως ούτε να με φτύσουν δε θέλουν.
Από τη μια ξέρω πως είναι στο μυαλό μου αυτό, εν μέρη, αλλά και από την άλλη εαν υπήρχε μόνο θέμα με εμένα δε θα διάβαζα παρόμοια πράγματα και από άλλους εδώ μεσα.

Και από dating apps ένα απόλυτο μηδενικό. Συνήθως ούτε match δε γίνεται, όχι να προχωρήσει το θέμα παρακάτω. Καλά , τα περισσότερα προφίλ ουτως ή άλλως ειναι και ψεύτικα. Ίσως αυτό το forum να έχει την περισσότερη δόση αλήθειας στο θέμα του σεξ σε ολόκληρο το ίντερνετ.

Σχετικά με τις πουτάνες, αφενός εννοείται πως ντρέπομαι και δεν το εχω προσπαθήσει.
Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πηδήξω; Πληρώνοντας; Μόνο έτσι κάποια θα με αφήσει να την πηδήξω;
Από την άλλη δεν έχω νοιώσει ποτέ την αίσθηση του ο,τι καυλωσα τωρα και πρέπει να πηδήξω κάποια ό,τι και να γίνει. Ίσως έμαθα να τον παίζω μόνο.
Ούτε το εχω ευχαριστηθεί εδώ που τα λέμε το σεξ, τις 10-20 φορές που το εχω κάνει.

Επειδή δε μου αρέσει να ρίχνω τις ευθύνες στους άλλους, γενικά στη ζωη μου, ξέρω πως κι εγώ δεν το εχω προσπαθήσει. Από ντροπή κυρίως αλλά και από συνθήκες και απογοητεύσεις που ήρθαν κατά καιρούς.
Εαν έχετε καμια ιδέα για το πως μπορώ να εξασκηθώ εγώ, ρίχτε τη.

Ευχαριστώ μάγκες και για τις απαντήσεις όλων σας.
εισαι 40+ χρονων και το εχεις κανει μονο 10-20 φορες?στα 40 + πρεπει να το εχει κανει κανεις τουλαχιστον πανω απο 200,πολυ κριμα μονο τοσες λιγες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.933
Πόντοι
9.297
Φίλε κάνεις λάθος.
Εμάς γινόντουσαν έκτροπα στα 15.
Από τις τουαλέτες στο σχολείο, στα μπαρ, στα δασάκια, σε στενά, στις εκδρομές, σε σπίτια φίλων που λείπανε οι γονείς διακοπές, όπου ναναι.
Στην Γκράβα η σε κάνα ΕΠΑΛ/κωλοχανειο της κακιάς ώρας;
Γιατί αυτά δεν είναι σχολεία...το να γίνονται σποραδικά τέτοια περιστατικά ήταν ο κανόνας την εποχή μου .
Όταν στις μέρες τις σημερινές ο κανόνας είναι όλα αυτά να γίνονται μαζικά δεν μιλάμε για σχολεία αλλά για κωλοχανεια ακόμα και αν πρόκειται για Γενικά Λύκεια.
Φυσικά οσο μεγαλώνει πο πληθυσμος τόσο εξαχρειωνονται οι πάντες και φυσικά παιδιά και γονείς δεν είναι εξαίρεση σε αυτο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.933
Πόντοι
9.297
εισαι 40+ χρονων και το εχεις κανει μονο 10-20 φορες?στα 40 + πρεπει να το εχει κανει κανεις τουλαχιστον πανω απο 200,πολυ κριμα μονο τοσες λιγες.
Το σεξ θέλει :καλή ψυχολογική κατάσταση και φράγκα.
Τα κορίτσια δεν χρειάζεται να έχουν φράγκα ,αρκεί μόνο η καλή ψυχολογική κατάσταση και φυσικά δεν χρειάζεται καν εμφάνιση κρίνοντας από την μπαζολαγνεια που επικρατεί εκεί έξω...
Όποιος δεν διαθέτει αυτά τα δύο που προαναφερα δεν κάνει τίποτα ούτε με ερασιτέχνες ούτε μ 'επαγγελματίες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Φιλαράκι εισαι λάθος. Ο 40ρης μπορεί να παίξει με γκόμενες από 20 έως και 50 αν γουστάρει μεγάλες. Ο 20ρης το πολύ με γυναίκες έως 25 γιατί οι γυναίκες συνήθως κοιτάνε μεγαλύτερους για πολλούς λόγους. Εμπειρία ελάχιστη έως μηδενική, εκτός playstation. Οικονομικά και επαγγελματικά πάλι υπερτερεί ο 40ρης. Και εννοείται οι 45αρες κοιτάνε τους 40ρηδες και όχι τους 20άρηδες. Μόνο στις τσόντες κοιτάνε τους 20άρηδες. Ειδικά σε μαγαζιά ποια θα παίξει με έναν 20άρη να γίνει ρεζίλι. Εχεις πάει σε μαγαζί και έχεις δει 45άρες να καμακώνουν 20άρηδες: Eγώ ποτέ. Ενω 40άρηδες πολλές φορές.

Οι μικρές γουστάρουν μεγάλους..!!!
Μιλάμε για κοριτσάκια στα 20s και άντρες στα 40s...

Πηδάω κοριτσάκια που έχουν τα μισά μου χρόνια...!!

Κρα κάνουν.!! Συγκεντρωθείτε.!!!

Έχετε δει πολλούς 40αρηδες να βγαίνουν με 20αρες;

Κάνουν κρα οι 20αρες για 40ρηδες...ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ;

Αν μιλατε για φοιτητοβίζιτες που πάνε μαζί τους κρυφά,είναι άλλη ιστορία.Εγώ λέω για κανονικές

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Πόσο χρονών είσαι: Aυτό γίνονταν ανέκαθεν . Γλωσσόφιλα φουλ σε καφετέρια, και μετά τίποτα. Ακόμα και να του καθόταν που θα την γαμήσει: Στο σπίτι του, στο σπίτι της , στο αμάξι που δεν έχει , ή στο λεωφορείο; Γιατί στα 15 ούτε του μπαμπά το αμάξι δεν μπορεί να πάρει.

Δες μόνο πόσες εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο

Και οι περισσότερες είναι σ'αυτές τις ηλικίες

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Το σεξ θέλει :καλή ψυχολογική κατάσταση και φράγκα.
Τα κορίτσια δεν χρειάζεται να έχουν φράγκα ,αρκεί μόνο η καλή ψυχολογική κατάσταση και φυσικά δεν χρειάζεται καν εμφάνιση κρίνοντας από την μπαζολαγνεια που επικρατεί εκεί έξω...
Όποιος δεν διαθέτει αυτά τα δύο που προαναφερα δεν κάνει τίποτα ούτε με ερασιτέχνες ούτε μ 'επαγγελματίες.
ο τυπος λεει οτι εχει καποιες φορες λεφτα απλα δε παει σε πουτανες γιατι δε του αρεσουν,δε φτανει που δε βρισκει εξω ουτε σε πουτανες παει,στη τελικη οταν ηταν 20-30 γιατι δε μαζευε απο γονεις χαρτζηλικια ωστε να πηγαινει σε πουτανες?απλα ο τυπας δε ηθελε να πηγαινει σε μπουρδελα,οταν ομως δε βρισκεις εξω επιβαλλεται για τον εαυτο σου να πας σε πουτανες.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.448
Πόντοι
32.478
Δες μόνο πόσες εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο

Και οι περισσότερες είναι σ'αυτές τις ηλικίες
Αυτοί που τις γκάστρωσαν όμως δεν είναι οι 15χρονοι. Μεγαλύτεροι είναι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.933
Πόντοι
9.297
Αυτοί που τις γκάστρωσαν όμως δεν είναι οι 15χρονοι. Μεγαλύτεροι είναι.
Πολύ πιθανόν...το ότι κάποιος είναι στα 20 η και στα 25 και τον χώνει ακα σε μια 15χρονη δεν σημαίνει ότι έχει πιο που μυαλό από αυτήν αλλά το ακριβώς αντίθετο...το ένα ναυάγιο βρίσκει το άλλο...συνταγή καταστροφης.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.448
Πόντοι
32.478
Και ξαναέρχομαι σε αυτό που είπα και πρίν. Κατά τα λεγόμενά σου οι 15-18 ξεσκίζονται στον πουτσο. Οι από 20 και πάνω δεν γαμάει κανένας, πάντα με αυτα που γράφονται εδώ μέσα. Λογικό το βλέπω, έχεις δίκιο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.448
Πόντοι
32.478

Αν μιλατε για φοιτητοβίζιτες που πάνε μαζί τους κρυφά,είναι άλλη ιστορία.Εγώ λέω για κανονικές
Και ποιος σου είπε ότι οι 40άρηδες θέλουν να βγουν με 20άρες ρε φίλε. Αλλο να τους ρίξουν κανα πούτσο, κι αλλο να βγουν. Να βγουν να πουν τι μαζί:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.761
Πόντοι
2.846

η 20αρα θα κάτσει σε 40αρη μόνο αν αυτός έχει ΠΟΛΥ χρήμα ή είναι πολύ μουράτος/αναγνωρίσιμος.
Εάν τώρα κάποιοι βγαίνουν και μας λένε ότι πηδάνε κοπελίτσες με τα μισά τους χρόνια, τι να σχολιάσουμε;
Ο καθένας με τις ονειρώξεις του... :cheesy:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Και ξαναέρχομαι σε αυτό που είπα και πρίν. Κατά τα λεγόμενά σου οι 15-18 ξεσκίζονται στον πουτσο. Οι από 20 και πάνω δεν γαμάει κανένας, πάντα με αυτα που γράφονται εδώ μέσα. Λογικό το βλέπω, έχεις δίκιο.

Δεν είπα ξεσκίζονται

Λεω ότι μέχρι 23-25 μπορούν πολλοί περισσότεροι πιτσιρικάδες να βρουν γκόμενα σε σχέση με παλιά.

• Like

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Διάβαζα τα posts και σκεφτόμουν "δε μπορεί, πλάκα κάνουν, τρολάρουν"...!!

Μετά κατάλαβα ότι σοβαρολογείτε.!! :confused:

Πάτε καλά?
Που ζείτε?

Οι μικρές γουστάρουν μεγάλους..!!!
Μιλάμε για κοριτσάκια στα 20s και άντρες στα 40s...

Πηδάω κοριτσάκια που έχουν τα μισά μου χρόνια...!!

Κρα κάνουν.!! Συγκεντρωθείτε.!!!
και εγω εχθες ειδα κατι εξωγηινους στον ουρανο να με χαιρετανε

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Μετα τα 25 οποιος δυσκολευεται στο οικονομικο, δυσκολευεται και στις γυναικες. Υπαρχει σημαντικη συσχετιση του ενος με το αλλο. Οχι μονο ως ελευθερος αλλα και μετα το γαμο, το οικονομικο παιζει μεγαλο ρολο στο ποσο καλα θα περναει σεξουαλικα
Για καποιον οικονομικα ανετο, το μουνι ειναι το πιο φθηνο προιον που υπαρχει (αληθεια πηδημα με 20 η ακομα και με...10 ευρω και συζηταμε ακομα;) και συζητησεις σαν και αυτην ειναι απλα αστειες.
εννοειτε αυτο no money no honey

• Like

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.448
Πόντοι
32.478
Δεν είπα ξεσκίζονται

Λεω ότι μέχρι 23-25 μπορούν πολλοί περισσότεροι πιτσιρικάδες να βρουν γκόμενα σε σχέση με παλιά.
Παλιά έβρισκαν γκόμενα όλοι. Τώρα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά εσύ λες το αντίθετο. Κάτι θα ξέρεις καλύτερα, ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Παιζει ο αντρες να ειμαστε πιο πολλοι απο τις γυναικες,για αυτο βλεπεις τις ελλεεινιδες να ειναι ολες σε μονιμη βαση πιασμενες και οι αντρες να φωναζουν οτι δεν εχουν γκομενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom