Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.151
Πόντοι
1.056
Ολες αυτές οι συζητήσεις ξαναγυρίζουν στο ίδιο βασικό νόμο της αγοράς: Προσφορά και ζήτηση

- Αν υπάρχουν λίγες γυναίκες και πολλοί άντρες (αντίστοιχα λιγοι άντες και πολλές γυναίκες) τότε υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Μεγάλη ζήτηση -> αύξηση στην τιμή του προϊόντος -> λιγότεροι υποψήφιοι που έχουν την αγοραστική δύναμη που χρειάζεται -> η πλειοψηφία μένει στην απόξω.

Πάμε τώρα στο μέσο όρο ,δηλαδή αστικά κέντρα όπου ο αντρικός και ο γυναικείος πληθυσμός είναι περίπου ίσοι.

Ποιο είναι όμως το προίόν τώρα;

- Για τον άντρα είναι το σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Ο άντρας και σταθερή σχέση να έχει, πάλι θέλει σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Είτε γέρος είναι, είτε νέος.
- Για τη γυναίκα (έστω άνω των 28) είναι η σταθερή σχέση. Δηλαδή να έχει σύντροφο. Αν κάνει παιδιά αφοσιώνεται σε αυτά, μέχρι να τα μεγαλώσει. Σταδιακά και ειδικά αν ο σύντροφος δεν την καλύπτει θα στραφεί και αυτή στο σεξ χωρίς δεσμεύσεις.

Άρα για να μιλάμε για προσφορά και ζήτηση εδώ, πρέπει να μιλάμε για το ίδιο προϊόν.

- Άντρας που βγαίνει έξω Σάββατο βράδυ, κάνει προφίλ στο τίντερ, αναγκάζεται να λέει ψέμματα ότι ψάχνει για σχέση ενώ θέλει μόνο σεξ και την πέφτει σε ελεύθερες που θέλουν σχέση. Δηλαδή προσφέρει ένα προϊόν σε ένα πελάτη που δεν το ζήτησε. Σίγουρη αποτυχία.

-Γυναίκα που δεν καλύπτεται σεξουαλικά και έχει ανάγκη από αρσενικό (ϊσως να προκύψει συναίσθημα από αυτήν, ίσως όχι) προσφέρει το προϊόν που θέλει ο πελάτης, μόνο που το προϊόν δεν καλύπτει όλη τη ζήτηση. Άρα θα το αγοράσουν μόνο οι καλύτεροι ποιοτικά ,δηλαδή αυτοί που έχουν την πιο μεγάλη αγοραστική δύναμη.

Για να το πω πιο απλά: Μία ιδανική κοινωνία για τους άντρες θα ήταν αν όλες οι γυναίκες έψαχναν σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Αλλά αυτό δεν υπάρχει πουθενά.

:respect:
Supply and demand…
Τόσο απλά…

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.448
Πόντοι
32.478
Ναι αλλά έχει και πολλά υπέρ ο 20αρης

Περισσότερες κι ευκολότερες γκόμενες να παίξει σε σχέση με τον 40αρη

Μπορεί να γαμάει και άφραγκος χωρίς αμάξι

Πολλές γυναίκες έλκονται από τη μαλακία και όχι απ'το μυαλό.Εξ'ού και οι μαλάκες γαμάνε πάντα και οι σοβαροί τον παίζουν

Για να είναι το ίδιο σκληρό το καυλί του 40ρη,θα πρέπει να γυμνάζεται,να προσέχει διατροφή,να μην κάνει σκεμπέ κλπ.Βλέπεις πολλούς 40ρηδες να'ναι έτσι;

Επίσης,παρατήρησε έξω 40αρες-45αρες κλπ.Ποιους κοιτάνε,τους 20ρηδες ή τους 40ρηδες;
Φιλαράκι εισαι λάθος. Ο 40ρης μπορεί να παίξει με γκόμενες από 20 έως και 50 αν γουστάρει μεγάλες. Ο 20ρης το πολύ με γυναίκες έως 25 γιατί οι γυναίκες συνήθως κοιτάνε μεγαλύτερους για πολλούς λόγους. Εμπειρία ελάχιστη έως μηδενική, εκτός playstation. Οικονομικά και επαγγελματικά πάλι υπερτερεί ο 40ρης. Και εννοείται οι 45αρες κοιτάνε τους 40ρηδες και όχι τους 20άρηδες. Μόνο στις τσόντες κοιτάνε τους 20άρηδες. Ειδικά σε μαγαζιά ποια θα παίξει με έναν 20άρη να γίνει ρεζίλι. Εχεις πάει σε μαγαζί και έχεις δει 45άρες να καμακώνουν 20άρηδες: Eγώ ποτέ. Ενω 40άρηδες πολλές φορές.

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.151
Πόντοι
1.056
Βλέπω κι εγώ τέτοια ζευγάρια έξω και αναρωτιέμαι τί γίνεται αφού υποτίθεται ότι ο άντρας στα 40 τελειώνει και θεωρείται πια μεγάλος.

στα 50+ οκ, θα μπορούσε να ισχύει ευκολα, στα 40 όμως ένας άντρας που (έστω και μετρίως) προσέχει τον εαυτό του, έχει μια αξιοπρεπή δουλειά και ξέρει τι του γίνεται, απλά δεν πιάνεται από τον 20άρη...

μπορεί να παίξει με κάποιες 20άρες,
σίγουρα με πολλές 25-30,
και με ΟΛΕΣ τις 30 - άπειρο

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 20αρη

Οι 30+ είναι όλες παντρεμένες ή πιασμένες, οι υπόλοιπες σε βλέπουνε σα γέρο.

διαφωνούμε.
η προσωπική μου εμπειρία, μου έχει δείξει άλλα.

Όταν ήμασταν εμείς νέοι οι συνομήλικες μας πήγαιναν οι περισσότερες με 40ρηδες. Οι σημερινές 20-30 πάνε μόνο με συνομήλικους.
Εξαιρέσεις που ο άλλος είναι διάσημος ή έχει πολλά λεφτά υπάρχουν.

Τ'αρχίδια του πιάνει ο 40αρης

Στα 40+,μόνο χωρισμένες και ψυχασθενείς θα βρει

σαντμαν όταν γαμήσεις τα ξαναλέμε...
40αρης γαμούσα 20ρες κατά συρροή

Άμα ένας 40αρης πλησιάσει μια 20αρα++ έχει φάει καταγγελία για παρενόχληση το επόμενο λεπτό.

εντάξει τύποι, μην την πέφτετε, μη φλερτάρετε, μην κάνετε καμάκι, μη και μην...
υπάρχει πάντα το μπου να λέμε τον πόνο μας

Με τα μάτια όλοι γαμάνε

Θα πρέπει ο άντρας να είναι εξαιρετικά ωραίος ή να έχει εμφανώς λεφτά για να έχει κάποια ελπίδα.
Μετά στην καλύτερη περίπτωση, θα φας άκυρο ευγενικά και μετά θα γίνεις αντικείμενο χλευασμού στις φίλες της για το ότι "σήμερα μου την έπεσε ενας καραγκιόζης".

Απο τα 40+ ο αντρας εχει και 2η ευκαιρια για μια καινουργια ζωη, την στιγμη που η γυναικα πλησιαζει προς τον τερματισμο..(μιλαω για αναπαραγωγη)

Συμπερασμα: Αν εισαι λιγο μαγκας και λιγο επιτυχημενος μπορεις να κανεις <<παππαδες>>, να γαμας απο 20αρες μεχρι γριες..

Στα 40 εισαι πιο ωριμος και πιο εμπειρος με μεγαλυτερη επιγνωση ασχετα απο το επαγγελματικο στατυς

Στα 40 είσαι παππούς.

Σταμάτα ρε τις βλακείες πια

Διάβαζα τα posts και σκεφτόμουν "δε μπορεί, πλάκα κάνουν, τρολάρουν"...!!

Μετά κατάλαβα ότι σοβαρολογείτε.!! :confused:

Πάτε καλά?
Που ζείτε?

Οι μικρές γουστάρουν μεγάλους..!!!
Μιλάμε για κοριτσάκια στα 20s και άντρες στα 40s...

Πηδάω κοριτσάκια που έχουν τα μισά μου χρόνια...!!

Κρα κάνουν.!! Συγκεντρωθείτε.!!!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.448
Πόντοι
32.478
αυτο που βλεπω ειναι οι μονοι που γαμανε ειναι οι 15 αρηδες 16 αρηδες κατι πιπινακια του γαλακτος,μη ρωτατε που,αλλα αυτο βλεπω καθε μερα,τι μουνια γαμανε τα μαλακισμενα τα 16χρονα!!τωρα οι 25αρηδες 30αρηδες αγαμια και καταθλιψη βλεπω,καλα 50αρηδες γελαω που λετε οτι γαμανε πιπινια,αυτοι ειναι με το ενα ποδι στον ταφο!!
Ρε φίλε μας κάνεις πλάκα: Ποιοί 15άρηδες γαμάνε , που τα βλέπεις αυτά. Το να κυκλοφορούν παρέα με ξέκωλα που πάνε μαζί σχολείο δεν σημαίνει ότι γαμάνε κιόλας. Εδω δυσκολεύονται να γαμήσουν οι 25άρηδες που έχουν δουλειά και αυτοκίνητο και γαμάνε οι 15άρηδες που κινούνται με ΜΜΜ:

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Φιλαράκι εισαι λάθος. Ο 40ρης μπορεί να παίξει με γκόμενες από 20 έως και 50 αν γουστάρει μεγάλες. Ο 20ρης το πολύ με γυναίκες έως 25 γιατί οι γυναίκες συνήθως κοιτάνε μεγαλύτερους για πολλούς λόγους. Εμπειρία ελάχιστη έως μηδενική, εκτός playstation. Οικονομικά και επαγγελματικά πάλι υπερτερεί ο 40ρης. Και εννοείται οι 45αρες κοιτάνε τους 40ρηδες και όχι τους 20άρηδες. Μόνο στις τσόντες κοιτάνε τους 20άρηδες. Ειδικά σε μαγαζιά ποια θα παίξει με έναν 20άρη να γίνει ρεζίλι. Εχεις πάει σε μαγαζί και έχεις δει 45άρες να καμακώνουν 20άρηδες: Eγώ ποτέ. Ενω 40άρηδες πολλές φορές.
εγω σε μαγαζι ομως οταν ημουν 20 φασωθηκα με μια 40αρα βεβαια επαιξε μαζι μου,στη ουσια αυτη ηθελε ο αλλος να εχει καλη δουλεια για να ολοκληρωσει μαζι του και ποιος 20αρης εχει καλη δουλεια?απλα αν της αρεσει καποιος σα φατσα αλλα δε πληρει το αλλο δλδ καλη δουλεια μενει στο φασωμα και αν ο αλλος εχει καλη δουλεια και να μην της αρεσει και τρομερα θα ολοκληρωσει μαζι του λογω δουλειας επεσα σε τετοια γκομενα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Όποιος κόβει τα σουβλάκια, γράφεται γυμναστήριο, κάνει μπάνιο κάθε μέρα (και κάτω από τις μασχάλες :confused:) και δεν περιμένει να γαμήσει την μάρκο Ρόμπι ενώ αυτός μοιάζει με τον ντάνι Ντεβίτο....

έχει ελπίδες

Δηλαδή μόνο...άπλυτοι Ντε Βίτο βλέπεις να μη γαμάνε;:think:

Γιατί εγώ βλέπω και μια χαρά τύπους,καθαρούς,με δουλειές,να μη γαμάνε...

Ή να παρακαλάνε μπας και γαμήσουν

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Ρε φίλε μας κάνεις πλάκα: Ποιοί 15άρηδες γαμάνε , που τα βλέπεις αυτά. Το να κυκλοφορούν παρέα με ξέκωλα που πάνε μαζί σχολείο δεν σημαίνει ότι γαμάνε κιόλας. Εδω δυσκολεύονται να γαμήσουν οι 25άρηδες που έχουν δουλειά και αυτοκίνητο και γαμάνε οι 15άρηδες που κινούνται με ΜΜΜ:
σωστος μαν.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.879
Πόντοι
1.056
Φιλε εδω θα διαφωνησω μαζι σου. Το να κινησε με μμμ δεν σημαινει οτι δεν γαμας κιολας χαχα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

γιατι δεν τους παιρνεις απο μια πιπα στον καθενα αφου ειναι μια χαρα τυποι;
win-win

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21

εσυ αλλα ελεγες οτι οι περισσοτεροι 20-30 γαμανε και ελαχιστοι 20-30 δεν... τωρα τα αλλαζεις,μας λες νορμαλ νεοι τυποι με δουλεια δυσκολευονται να βρουν,αποφασισε επιτελους.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.448
Πόντοι
32.478
Φιλε εδω θα διαφωνησω μαζι σου. Το να κινησε με μμμ δεν σημαινει οτι δεν γαμας κιολας χαχα
Tην χούφτα τους σίγουρα . Όλοι έχουμε περάσει από αυτή την ηλικία και ξέρουμε. Οι 15άρηδες ποτέ δεν γάμαγαν. Ούτε το 80 ούτε το 90 ουτε το 00. Χαβαλέ και βόλτες με 15χρονες ναι, γαμήσι no

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Εγώ προσωπικά ρε φίλε δε βλέπω κανένα να ψάχνει πλέον γιατί πολύ απλά όλοι ξέρουν τι να περιμένουν αν ήταν μόνο ο φόβος της απόρριψης τότε οι περισσότεροι θα τον ξεπερνούσαν αλλά πλέον οι περισσότεροι ξέρουν τι θα ακολουθήσει αν υπάρξει αποδοχή οπότε οι περισσότεροι προσπαθούν να κάνουν αρπαχτή και αρπαχτή κάνουν πολλοί λίγοι εκεί ναι θα συμφωνήσω

Καλά,κοίτα σε τίντερ,ινστα κλπ αν ψάχνουν ή όχι

Το ότι δεν ψάχνουν έξω,δε σημαίνει ότι δεν ψάχνουν και στα σοσιαλ.Πλέον όλοι εκεί μέσα ψάχνουν,αφού έξω οι γυναίκες είναι όλες αδιάφορες.

Δυστυχώς αυτό όμως έκαψε και τα σοσιαλ,γέμισε ψωλαρία,οι γυναίκες απέκτησαν στρατιές 'θαυμαστών' και τελικά ούτε κι εκεί γίνεται τίποτα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Ναι τύπε,γλωσσοφιλιούνται με τα ξέκωλα στα παγκάκια,στα λεωφορεία,στις καφετέριες...αλλά δεν τις γαμάνε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.993
Πόντοι
3.656

εγώ τύπε ξέρω κάτι χλιμιτζουρες που πηδάνε ότι βρουν μπροστά τους....απλά η μαγική λέξη αυτή..."πραγματικά ότι βρουν μπροστά τους'' :tooth:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.448
Πόντοι
32.478
Ναι τύπε,γλωσσοφιλιούνται με τα ξέκωλα στα παγκάκια,στα λεωφορεία,στις καφετέριες...αλλά δεν τις γαμάνε
Πόσο χρονών είσαι: Aυτό γίνονταν ανέκαθεν . Γλωσσόφιλα φουλ σε καφετέρια, και μετά τίποτα. Ακόμα και να του καθόταν που θα την γαμήσει: Στο σπίτι του, στο σπίτι της , στο αμάξι που δεν έχει , ή στο λεωφορείο; Γιατί στα 15 ούτε του μπαμπά το αμάξι δεν μπορεί να πάρει.

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Διάβαζα τα posts και σκεφτόμουν "δε μπορεί, πλάκα κάνουν, τρολάρουν"...!!

Μετά κατάλαβα ότι σοβαρολογείτε.!! :confused:

Πάτε καλά?
Που ζείτε?

Οι μικρές γουστάρουν μεγάλους..!!!
Μιλάμε για κοριτσάκια στα 20s και άντρες στα 40s...

Πηδάω κοριτσάκια που έχουν τα μισά μου χρόνια...!!

Κρα κάνουν.!! Συγκεντρωθείτε.!!!
Τί απ' τα τρία είσαι?
α) Διάσημος
β) Επιχειρηματίας
γ) Έχεις εμφάνιση 'Μπραντ Πιτ'

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.448
Πόντοι
32.478
Φίλε κάνεις λάθος.
Εμάς γινόντουσαν έκτροπα στα 15.
Από τις τουαλέτες στο σχολείο, στα μπαρ, στα δασάκια, σε στενά, στις εκδρομές, σε σπίτια φίλων που λείπανε οι γονείς διακοπές, όπου ναναι.
Για γίνε πιο συγκεκριμένος για να καταλάβω. Όταν λες στα 15 σου , ποια χρονιά ήταν. Γιατί αν στα 15 σας γινόταν χαμός , δεν μπορεί στα 20 και στα 25 να σταμάτησαν. Δεν γίνεται. Εδώ όλοι κλαίγονται ότι στα 25 και στα 30 δεν σταυρώνουν γκόμενα. Δεν γίνεται στα 15 να ξεσκίζονται στον πούτσο οπως λες και στα 20 κομμένο μαχαίρι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Από την άλλη δεν έχω νοιώσει ποτέ την αίσθηση του ο,τι καυλωσα τωρα και πρέπει να πηδήξω κάποια ό,τι και να γίνει. Ίσως έμαθα να τον παίζω μόνο.
Ούτε το εχω ευχαριστηθεί εδώ που τα λέμε το σεξ, τις 10-20 φορές που το εχω κάνει.
Φιλε χωρις παρεξηγηση, μηπως εχεις καποιου ειδους σοβαρη φιμωση και σε ενοχλει φοβερα η δυεισδυση και το σεξ; Συμβαινει σε καποιους αντρες:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Μετα τα 25 οποιος δυσκολευεται στο οικονομικο, δυσκολευεται και στις γυναικες. Υπαρχει σημαντικη συσχετιση του ενος με το αλλο. Οχι μονο ως ελευθερος αλλα και μετα το γαμο, το οικονομικο παιζει μεγαλο ρολο στο ποσο καλα θα περναει σεξουαλικα
Για καποιον οικονομικα ανετο, το μουνι ειναι το πιο φθηνο προιον που υπαρχει (αληθεια πηδημα με 20 η ακομα και με...10 ευρω και συζηταμε ακομα;) και συζητησεις σαν και αυτην ειναι απλα αστειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom