Ενδιαφέροντα; Άραγε τι μπορεί να κάνει κάποιος στα 40+ που να περιλαμβάνει κοινωνικότητα;
Η αλήθεια ειναι πως πάντα ήμουν ντροπαλός και κλειστός σαν χαρακτήρας. Τα τελευταία 2 χρόνια εχω προσπαθήσει να το αλλάξω αυτό. Και ψυχοθεραπεία και φάρμακα.
Και κολλητούς νόμιζα πως είχα και τελικά αποδείχτηκε πως όλοι κοιτάνε τον εαυτό τους. Χόμπι; Έφτιαχνα μπύρα, κάνω ποδήλατο. Κυρίως ατομικά. Πήγα εθελοντής σε μια διοργάνωση μπας και γνωρίσω κανέναν, πάλι μόνος μου ήμουν.
Και στις προηγούμενες δουλειές (τώρα είμαι άνεργος) γενικά πάλι μόνος μου ήμουν. Εννοώ λόγω συνθηκών δούλευα μόνος και δεν υπήρχε το κοινωνικό κομμάτι.
Ξεκίνησα πρόσφατα να μαθω άλλη μια ξένη γλώσσα. Έχει καποιες φοιτήτριες εκεί στο τμήμα και μου μιλούν στον πληθυντικό....
Η αλήθεια ειναι πως μια χαρά τα περνάω μόνος μου. Και τα ταξίδια μου κάνω όποτε μπορώ και μια χαρά αντέχω τον εαυτό μου. Αλλά η γυναίκα λείπει απ'τη ζωή μου.
Ταυτόχρονα νοιώθω πως ό,´τι εχω πάνω μου δεν το θέλει καμία γυναίκα. Πως δεν μπορώ να τους προσφέρω κάτι που να θέλουν.
Για την ακρίβεια σε αυτές που μου αρέσουν. Τις βλέπω στο δρόμο και πιστεύω πως ούτε καν με βλέπουν, ουτε καν θα ήθελαν να μου ρίξουν μια ματιά.
Ακόμα κι αν κανω κάποια κίνηση εγώ, πως θα μου απαντήσουν με ύφος "που πας ρε καραμήτρο;", γελώντας ειρωνικά.
Ενώ τις βλέπω και μου αρέσουν σαν εμφάνιση, ταυτόχρονα με ποιάνει λύπη γιατί πιστεύω πως ούτε να με φτύσουν δε θέλουν.
Από τη μια ξέρω πως είναι στο μυαλό μου αυτό, εν μέρη, αλλά και από την άλλη εαν υπήρχε μόνο θέμα με εμένα δε θα διάβαζα παρόμοια πράγματα και από άλλους εδώ μεσα.
Και από dating apps ένα απόλυτο μηδενικό. Συνήθως ούτε match δε γίνεται, όχι να προχωρήσει το θέμα παρακάτω. Καλά , τα περισσότερα προφίλ ουτως ή άλλως ειναι και ψεύτικα. Ίσως αυτό το forum να έχει την περισσότερη δόση αλήθειας στο θέμα του σεξ σε ολόκληρο το ίντερνετ.
Σχετικά με τις πουτάνες, αφενός εννοείται πως ντρέπομαι και δεν το εχω προσπαθήσει.
Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πηδήξω; Πληρώνοντας; Μόνο έτσι κάποια θα με αφήσει να την πηδήξω;
Από την άλλη δεν έχω νοιώσει ποτέ την αίσθηση του ο,τι καυλωσα τωρα και πρέπει να πηδήξω κάποια ό,τι και να γίνει. Ίσως έμαθα να τον παίζω μόνο.
Ούτε το εχω ευχαριστηθεί εδώ που τα λέμε το σεξ, τις 10-20 φορές που το εχω κάνει.
Επειδή δε μου αρέσει να ρίχνω τις ευθύνες στους άλλους, γενικά στη ζωη μου, ξέρω πως κι εγώ δεν το εχω προσπαθήσει. Από ντροπή κυρίως αλλά και από συνθήκες και απογοητεύσεις που ήρθαν κατά καιρούς.
Εαν έχετε καμια ιδέα για το πως μπορώ να εξασκηθώ εγώ, ρίχτε τη.
Ευχαριστώ μάγκες και για τις απαντήσεις όλων σας.
Φίλε λέγεται χαμηλή αυτοεκτίμηση αυτό που έχεις.
Έχει δύο όψεις:η μια είναι ότι νοιώθεις σκουπίδι και πως δεν αξίζεις και η άλλη πως για να χεις δικαίωμα να ρίξεις τη ματιά σου σε μια γυναίκα που σ αρέσει και να χεις αξιώσεις θα πρέπει να είσαι σουπερ γαμάτος σε εμφάνιση και χαρακτήρα.
Αυτά τα δύο έχουν ένα κοινό:απαξίωση του εαυτού σου.
Πράγματι υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω.
Οι άνθρωποι γεμάροι παραξενιές και εγωισμό.
Ακόμη και οι φίλοι.
Ποιοί φίλοι.Και οι συγγενείς σου βάζω εγώ.Τα αδέρφια.
Έχεις πάντως μια καλή αφετηρία:Περνάς καλά με τον εαυτό σου.Άλλαξε λίγο το ρήμα "τον αντέχω" και πρόσθεσε "τον αγαπάω,τον θαυμάζω"
Μέσα από αυτό το δεδομένο σκέψου πως κανείς δε μπορεί να σου πάρει αυτό που είσαι.
Κανείς δε μπορεί να σου στερήσει τον εαυτό σου και την ελευθερία σου.
Κάνε καμάκι με τρόπο που αρμόζει στην προσωπικότητά σου.
Αγόρασε ένα λουλουδικό και γράψε σ ένα μικρό φακελάκι κάτι ότι σου κατέβει για την ωραία που είδες σ ένα καφέ.
Τι θα παθεις;
ΤΙΠΟΤΑ.
Κάνε κάθε προσέγγισή σου να σε κάνει να αισθάνεσαι περήφανος για σένα που κυνήγησες ασχέτως αποτελέσματος.
Κάποιος άλλος φίλος εδώ έγραψε ότι δούλεψε ως μπαρμαν για να γνωρίζει κόσμο
Σωστή κίνηση,δεν το χουν όλοι όμως.
Καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τα δικά του δυνατά σημεία.
Μερικοί είναι εξπερ στο άθλημα της προσέγγισης και διαθέτουν ανεπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες.
Σκοπός δεν είναι να είσαι σαν κι αυτούς.
Όμως κάνε μερικές κινήσεις από τη θέση που ήδη βρίσκεσαι.
Τι κι αν σου μιλούν στον πληθυντικό οι συμμαθήτριες.
Πες τους ότι προτιμάς ενικό.
Κάνε διάλογο μαζί τους και δες ρωτάνε κάτι εσένα;
Αν σου μιλήσουν μια φυο φράσεις και μετά το παγώσουν απομακρύνσου με.αξιοπρέπεια.
Πχ βλέπεις ότι εσύ πας το διάλογο.
Αυτές δε ρωτάνε να μάθουν για σενα κτλ
Αυτό.είναι κόκκινο φως
Αν όμως δεις χαμόγελο κιβενδιαφέρον τότε χώσου χωρίς σκέψη.