You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Morgan_F
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 687
- Πόντοι
- 81
Α, μπράβο .αυτοι που τα καναν και θελαν να τα κανουν, και ειναι σε μια καλη οικονομικη κατασταση, και ειναι και απτους τυχερους στο θεμα γυναικας, μια χαρα ευτυχισμενοι ειναι. οι αλλοι παλι που δυσκολευοντε οικονομικα, εχουν πριξαρχιδω γυναικα, και ακομα χειροτερα ειναι και μπαζο, και καναν παιδια επειδη τους πιεζε ο κοινωνικος τους κυκλος κτλ, αυτοι τρωνε παλουκι. ουτε να το σκεφτομαι δε θελω
Τα παιδιά είναι η φυσιολογική κατάληξη πολλών άλλων καταστάσεων , όπως πχ καλά παιδικά χρόνια, σωστά πρότυπα γονιών , ανάληψη ευθυνών από μικρός, αποδοχή από το άλλο φύλο, υγιής σεξουαλική ζωή , επαγγελματική αποκατάσταση κλπ κλπ
Για μια υγιή και φυσιολογική οικογενειακή ζωή , πρέπει να περάσεις πρώτα από τα στάδια αυτά και μετά να κάνεις παιδιά.
Αν πας κατευθείαν στα παιδιά, υπάρχει θέμα που θα βγει στο μέλλον
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.302
- Πόντοι
- 3.656
Εγω ειμαι ευτυχισμενος πιστεψε με.Ειμαι οτι περιγραφεις.
40-45 μονος και πανευτυχης.
Ευχαριστω
Οσο για το παιδι εχω γνωστο που απο τοτε που εγινε πατερας καταπινει τα ψυχοφαρμακα σα καραμελες κι εχει γινει ερειπιο.
Ποσο θα θελε να ηταν στη δικη μου θεση...
Και τί σημαίνει αυτό;Ότι όσοι γίνονται πατέρες πέφτουν στα ψυχοφάρμακα;Και όσοι είναι μόνοι τους,είναι πανευτυχείς;
ακου αδερφε εχεις λαθος,ειχα κολλητο που γαμησε μια 2 φορες και τη κερασε 6000 ευρω συνολο ενω στη τανα πας στο 20αρικο και τελος,με 6000 ευρω θα ειχα γαμησει κανεις στη φυλης πανω απο 300φορες και αυτος ο βλακας το εκανε μονο 2 αρα μη λες μπουρδες.Ναι ρε μαν αλλα εγω δε ειχω κυκλο ουτε επικοινωνιακες δεξιοτητες επειδη δλδ οι ελληνιδες ειναι βλαμμενες πρεπει εγω ξαφνικα να γινω ο τερμα κοινωνικος?με τους απειρους κυκλους?ας πανε και αυτες να φλερταρουν,δε φλερταρουν μονο οι αντρες ξερεις,δε ειναι σωστο αυτο,δλδ αμα φλερταρουν θα τους πεσει ο κωλος?κοτες ειναι ουτε να φλερταρουν δε ξερουν και θελουν και κερασματα και και και ζητανε χωρις να προσφερουν το παραμικρο λες και εχουν το χρυσο μουνι.Εγω ολα αυτα δε τα εγκρινω καλυτερα πουτανες που ειναι πιο φτηνες.Καμια δε καθησε σε κανεναν με 2-3 φορες κερασμα μονο μην εισαι χανος,ουτε η χοντρη δε θα σου κατσει με τοσα λιγα κερασματα ποσο μαλλον μια μετρια.Δε τα ξερεις καθολου καλα,εγω οσους γνωστους ειχα ο ενας ειχε κερασει 50 ευρω και δε ολοκληρωσε μαζι της μεχρι πιπα,ο αλλος παλι 50 ευρω και επισης δε ολοκληρωσε μονο φασωμα,ο αλλος 10-20 ευρω και επισης δε ολοκληρωσε μονο φασωμα(και ηταν και τερας χοντρη αυτη).Εισαι λαθος μαν.Φιλε, οι γυναικες το θελουν και το λεγειν...μονο με την εμφανιση δεν ερχονται...σαφως για να εχεις επιλογες και καβατζες αν προτιμας,θελει κυνηγι,κυκλο, επικοινωνιακες δεξιοτητες κλπ...Εννοειται πως δεν κυνηγαμε γυναικες που δεν αξιζουν...Η πληρωμενη θα σου βγει πιο ακριβη απο την απλη κοπελα...Την κοπελα εξω θα την κερασεις 1-2 φορες και αν υπαρχει ελξη, θα παιχτουν καμποσα γαμησακια...Την πληρωμενη θα την πληρωνεις συνεχεια...κανε τον λογαριασμο και βγαλε το συμπερασμα σου...και οχι πολυ τουπε φιλαρακο....αυτα ειναι για αγορακια...μιλαω φιλικα και χωρις διαθεση για παρεξηγηση.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.579
- Πόντοι
- 4.546
Διφωνώ κάθετα στα λεγόμενά σου και στον τρόπο αντίληψής σου, αλλά δε θα σε κρίνω για αυτό που νιώθεις. Για μένα η συναισθηματική ολοκλήρωση του ανθρώπου πετυχαίνεται μέσα από μια υγειέστατη σχέση ( το τονίζω το υγειέστατη). Και τα παιδιά δεν είναι κατάρα όπως το παρουσιάζεις. Αλλά όπως είπα ο καθένας όπως νιώθει. Εξάλλου, υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα.Χμμμ μεχρι και το ναυάγιο Σοπενχαουερ είχε διαμορφώσει μια λογική με κέντρο το καλό του παιδιού.
Όσο για τα λοιπά τύπε μου.
Το παιδί φέρνει πανικό γιατί
-σε συνδέει μη αναστρέψιμα με ένα βρωμοθύληκο
-κοστίζει και λειτουργεί εις βάρος των δικών σου επιθυμιών.
Αν είχα παιδί ας έκανε ότι ήθελε μόνο να μη μου κόστιζε σε χρόνο ή χρήμα και κυρίως να μην έπρεπε να τρώω στη μάπα τη γκρίνια της μάνας του.
Κατά τ άλλα ας γίνει ότι θέλει.
Όπως καταλαβαίνεις στ αρχίδια μου σε τι κόσμο θα έρθουν τα υποτιθέμενα παιδιά μου.
Η πάρτη μου να ναι καλά και μόνο μαν!!!
Αν τώρα μανα και παιδί μεγάλωναν μακριά μου χωρίς απαιτήσεις;Το τέλειο!
Μακριά και αγαπημένοι κοινώς!
Ιδανικό παιδί θα ταν εκείνο που δε θα με πολυενοχλούσε.
Ας ήταν γρανάζι πούστης ή άλλο ανταλακτικό.
Ας γινόταν και λιπαντικό ή προφυλακτικό.
Εις την πούτσαν μου
Υγ Ο Σοπεναουερ αλλου το πηγαινε.Πως η αναπαραγωγη βασιζεται στο εντσικτο της καυλας βασικα.
Αν το σεξ δεν ηταν ευχαριστο αν το να χυνεις μετα απο γαμησι δεν ηταν τοσο τελειο κι αν βασιζοταν καθαρά και μόνο σε μια λογικη απόφαση "πρεπει να κανω παιδια" οι γεννησεις θα χαν πιασει πατο.
Αλλο αυτο.
Εγω εθιξα την ευφυια ως δεικτη μη τεκνοποιησης.
Ο ευφυης ανθρωπος εχει ανωτερους στοχους απο το να κανει οικογενεια.
Δε μπορει καν να διαθεση τη σκεψη του στο μεγαλωμα παιδιων η στο να συνυπαρχει με μια πολυλογου απαιτητικη θηλυκια.
Αντιθετα γνωριζει πως μπορει να χρησιμοποιει καθε ειδος αντισυλληψης και πως να γαμαει και να πηγαινει μετα στην επομενη χωρις να αγκυροβολει.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.302
- Πόντοι
- 3.656
Ξέρω πολλά ναυάγια με παιδιά δεν έχουν καμμία αξιοπρέπεια γιατί όλο είναι με την παλάμη ανοιχτή σε συγγενείς και φίλους και γείτονες.....
Πάντως είναι και άξιο απορίας,πώς γίνεται αυτοί οι τύποι να έχουν πάντα γυναίκα και παιδιά.Ενώ άλλοι,και με καλύτερη οικονομική κατάσταση,δεν βρίσκουν
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.814
- Πόντοι
- 9.297
Βρήκαν πατσαβουρες και θηλυκά ναυάγια που για αυτές το ναυάγιο ήταν ο,τι καλύτερο υπήρχε στην ζωή τους....όσοι δεν είναι της προκοπής προσελκυουν συνήθως γυναίκες του ίδιου χαμηλού επιπέδου.Πάντως είναι και άξιο απορίας,πώς γίνεται αυτοί οι τύποι να έχουν πάντα γυναίκα και παιδιά.Ενώ άλλοι να μην βρίσκουν
τραγικο αλλα τοσο αληθινο λες και δλδ ο αντρας δε προσφερει τον εαυτο του στη γυναικα μονο η γυναικα προσφερει τον εαυτο της στον αντρα,ουστ τσουλες.
Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Εμμμ αφού μαθαίνουν στις μουναρες από Ρωσία καί Ουκρανία εδώ μέσα.... άντε να βρουν γκόμενα έξω με τέτοιες προδιαγραφές που έχουν μάθειασ τον μωρε μη του το χαλας,στο μπου ολα τα μελη γαμανε και γκομενες και πουτανες,παραμυθια μεγαλα μαν,εδω να ξερεις η πλειοψηφια των αντρων εκτος ιεροδουλης δε ξερουν τι σημαινει γκομενα εξω αστους να λενε,τουλαχιστον οι 6-7/10 δε εχουν γαμησει εκτος μπουρδελου,ενα 3-4 λεει αληθεια και οντως εχει γαμησει γκομενες εκτος οικων,οι περισσοτεροι οχι ομως.
δε ειναι μονο αυτο πολλοι δε βρισκουν και για λογους αλλους οπως ντρεπονται να κανουν το βημα,δε εχουν κυκλους και στανταρ μπορει να μη ζητανε πολλα να συμβιβαζονται και με μια ασχημουλα αλλα τα αλλα 2 ειναι εμποδια μεγαλα,υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις.Εμμμ αφού μαθαίνουν στις μουναρες από Ρωσία καί Ουκρανία εδώ μέσα.... άντε να βρουν γκόμενα έξω με τέτοιες προδιαγραφές που έχουν μάθει
Τελευταία τροποποίηση:
Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Όντως όλοι όσους ξέρω και έχουν οικογένεια τραβάνε τα πάθη του Χριστού....Εγω ειμαι ευτυχισμενος πιστεψε με.Ειμαι οτι περιγραφεις.
Ευχαριστω
Οσο για το παιδι εχω γνωστο που απο τοτε που εγινε πατερας καταπινει τα ψυχοφαρμακα σα καραμελες κι εχει γινει ερειπιο.
μια χαρα εισαι και μεινε ετσι,παντρειες και παιδια ειναι για γερα νευρα και εγω ετσι θελω τον εαυτο μου στα 40 να πηγαινω σε πουτανες και να εχω το πολυ πολυ καμια σχεση μεχρι εκει οχι γαμους και παιδια ειναι χοντρα βασανα ολα αυτα.Εγω ειμαι ευτυχισμενος πιστεψε με.Ειμαι οτι περιγραφεις.
Ευχαριστω
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.302
- Πόντοι
- 3.656
Βρήκαν πατσαβουρες και θηλυκά ναυάγια που για αυτές το ναυάγιο ήταν ο,τι καλύτερο υπήρχε στην ζωή τους....όσοι δεν είναι της προκοπής προσελκυουν συνήθως γυναίκες του ίδιου χαμηλού επιπέδου.
Το θέμα είναι ότι κάποιοι δεν βρίσκουν μόνο πατσαβούρες αλλά κι εμφανίσιμες
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.416
- Πόντοι
- 3.296
Αγαπητέ Mpatan σέβομαι την άποψή σου εννοείται.Διφωνώ κάθετα στα λεγόμενά σου και στον τρόπο αντίληψής σου, αλλά δε θα σε κρίνω για αυτό που νιώθεις. Για μένα η συναισθηματική ολοκλήρωση του ανθρώπου πετυχαίνεται μέσα από μια υγειέστατη σχέση ( το τονίζω το υγειέστατη). Και τα παιδιά δεν είναι κατάρα όπως το παρουσιάζεις. Αλλά όπως είπα ο καθένας όπως νιώθει. Εξάλλου, υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα.
Υγιέσταστη σχέση ε;
Κάποτε πολύ παλιά είχα αυτές τις ιδέες.
Μετά αφού γνώρισα αρκετές γυναίκες και έμαθα τον τρόπο σκέψης και δράσης τους ξενέρωσα.
Ναι θα ταν πολύ ωραίο να ζούσαμε αυτό που βλέπουμε στο σινεμά.
Όμως η πραγματική ζωή είναι πολύ διαφορετική.
Οι άνθρωποι σε σύνολο πολύ εγωιστές για να ενδιαφερθούν για την υγεία του διπλανού τους.
Θα ταν υπέροχο όπως το θέτεις.Μια υγιής σχέση κάτι που σημαίνει ότι παύω να σκέφτομαι μόνο τη δική μου "υγεία" αλλά με νοιάζει και της συντρόφου μου.
Συνήθως αν βρεθεί ένας τέτοιος ισορροπημένος και σωστος άνθρωπος θα πέσει σε ένα χειριστικό κακοπροαίρετο ταίρι γιατί κακά τα ψέμματα όταν κάποιος είναι δοτικός εύκολα θεωρείται δεδομένος ακόμη και από αγία.
Είναι τρομερά σπάνιο αυτό που περιγράφεις.
Οι πιο πολλές σχέσεις χτίζονται από ένα συγκαλειμμένο φόβο μοναξιάς και ένα τοξικό συμβιβασμό.
Δε στέριωσα με καμμία τους ρε μάγκα μου.
Θα πρεπε να είμαι λοβοτομημένος,άβουλος και ευνούχος.
Ούτε δίπλα μου και γύρω μου βλέπω ευτυχία όμως.
Ρώτα ένα δικηγόρο οικογενειακού δικαίου να σου πει.
Που καταλήγουμε;
Ωραία τα όσα λες θεωρητικά,καλώς έχεις την άποψή σου,τα βιώματα και τα γούστα σου,ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ θα θελα να με διαψεύσεις και να βρεις ή να είσαι σε μια τέτοια υγιή σχέση,αλλά τυπάρα μου τα πράγματα εκεί έξω δεν είναι ονειρικά φτιαγμένα.
Στο θέμα παιδί τώρα επέτρεψέ μου πάλι να έχω άλλη άποψη.
Ολοκλήρωση με ένα παιδί αισθάνεται για μένα ένας άνθρωπος που δεν έχει μεγάλη φαντασία να διεκδικήσει ότι πιο όμορφο αυτή η ζωή-που είναι μία μόνο-έχει να του δώσει.
Αυτά φίλε μου
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.416
- Πόντοι
- 3.296
Αυτο το σκιτσο περιγραφει το 99% των γυναικων εμφανισης απο 7 και πανω.
Respect.
Ωραια η αντιδραση του τυπου.
Εμεις εχουμε τη δυναμη αδερφια.
Γαματε τες και παρατηστε τες να πηγαινουν στον ψυχαναλυτη και να νοιωθουν τοσο ευαλωτες που σε καθε βατραχο που θελει να τις γαμησει να βλεπουν ενα πριγκηπα και οχι εμεις σε καθε βρωμοτσουλο τη γυναικα της ζωης μας!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΕΜΕ!!!
πολυ σωστος μαν,7αρι και πανω ειναι αυτο το σκιτσο ακριβως,μονο οι χοντρες και ασχημομουρες δε ειναι αυτο το σκιτσο,που φτασαμε για να γαμησουμε μια μετρια να μας βγαινει το λαδι αλλα δε φταινε αυτες εμεις φταιμε που τις καλομαθαμε,ειχα φιλο 22 χρονων που κερναγε συνεχεια 35αρα,χαλασε γιαυτην 6000 ευρω και τη γαμησε μονο 2 φορες,στη φυλης 300 φορες θα ειχε γαμησει με τοσα λεφτα,ενταξει η γκομενα ηταν 7αρι μη φανταστεις και κουκλα αλλα ενα 7αρι αλλα και παλι ρε μαν οι αντρες τις κακομαθαν και λεω οι αντρες γιατι εγω οσα ραντεβου εχω βγει ειτε φιλικα ειτε ερωτικα με γκομενα δε κερασα ποτε πλην μιας φορας(4 ευρω χαχα ελαχιστα,δε καναμε και τιποτα με αυτην βεβαια),μια αλλη φορα που βγηκα με μια και φασωθηκαμε δε κερασα εγω αλλα ο κολλητος μου για χαρη της δικιας του βγηκαμε ολοι μαζι,τσαμπα φασωμα αλλα τσαμπα τελειως λεμε,ετσι πρεπει να φερεστε στις γκομενες οχι πολλα κερασματα λιγα και καλα,εγω προτιμω να τα χαλαω σε πουτανες οπως κανω και οχι στις εξω γιατι στη πουτανα γαμας ενω στη εξω μπορει να κερασει 10 και 20 ευρω και 50 και να μη γαμησεις οπως ετυχε σε γνωστους μου.Αυτο το σκιτσο περιγραφει το 99% των γυναικων εμφανισης απο 7 και πανω.
Respect.
Ωραια η αντιδραση του τυπου.
Εμεις εχουμε τη δυναμη αδερφια.
Γαματε τες και παρατηστε τες να πηγαινουν στον ψυχαναλυτη και να νοιωθουν τοσο ευαλωτες που σε καθε βατραχο που θελει να τις γαμησει να βλεπουν ενα πριγκηπα και οχι εμεις σε καθε βρωμοτσουλο τη γυναικα της ζωης μας!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΕΜΕ!!!
κακα τα ψεματα δυστιχως εχεις δικιο,μια μετρια η ωραια εκμεταλευεται τη ομορφια της και δε προκειται να ερωτευτει ποτε αληθινα,μονο χορηγους γκομενους θελει να τη κερνανε,οι ασχημες οντως μπορει να ερωτευτουν αλλα δε μετρανε αυτες γιατι αμα ηταν ομορφες θα ηταν και αυτες καριολες,επειδη ειναι ασχημες και δε εχουν ευκαιριες ερωτευονται που και αυτες μετα απο καποιοι καιρο θα αρχισουν τα εχεις δουλεια?ψαχνεις αν δε εχεις?γενικα πριξιμο οπως καταλαβαινεις,γυναικες ελαχιστες θα ερωτευτουν αληθινα,οσο για τα παιδια ειναι ζοριλικια απειρα εξοδα και γενικα αγχοι επισης απειρα.Αγαπητέ Mpatan σέβομαι την άποψή σου εννοείται.
Υγιέσταστη σχέση ε;
Κάποτε πολύ παλιά είχα αυτές τις ιδέες.
Μετά αφού γνώρισα αρκετές γυναίκες και έμαθα τον τρόπο σκέψης και δράσης τους ξενέρωσα.
Ναι θα ταν πολύ ωραίο να ζούσαμε αυτό που βλέπουμε στο σινεμά.
Όμως η πραγματική ζωή είναι πολύ διαφορετική.
Οι άνθρωποι σε σύνολο πολύ εγωιστές για να ενδιαφερθούν για την υγεία του διπλανού τους.
Θα ταν υπέροχο όπως το θέτεις.Μια υγιής σχέση κάτι που σημαίνει ότι παύω να σκέφτομαι μόνο τη δική μου "υγεία" αλλά με νοιάζει και της συντρόφου μου.
Συνήθως αν βρεθεί ένας τέτοιος ισορροπημένος και σωστος άνθρωπος θα πέσει σε ένα χειριστικό κακοπροαίρετο ταίρι γιατί κακά τα ψέμματα όταν κάποιος είναι δοτικός εύκολα θεωρείται δεδομένος ακόμη και από αγία.
Είναι τρομερά σπάνιο αυτό που περιγράφεις.
Οι πιο πολλές σχέσεις χτίζονται από ένα συγκαλειμμένο φόβο μοναξιάς και ένα τοξικό συμβιβασμό.
Δε στέριωσα με καμμία τους ρε μάγκα μου.
Θα πρεπε να είμαι λοβοτομημένος,άβουλος και ευνούχος.
Ούτε δίπλα μου και γύρω μου βλέπω ευτυχία όμως.
Ρώτα ένα δικηγόρο οικογενειακού δικαίου να σου πει.
Που καταλήγουμε;
Ωραία τα όσα λες θεωρητικά,καλώς έχεις την άποψή σου,τα βιώματα και τα γούστα σου,ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ θα θελα να με διαψεύσεις και να βρεις ή να είσαι σε μια τέτοια υγιή σχέση,αλλά τυπάρα μου τα πράγματα εκεί έξω δεν είναι ονειρικά φτιαγμένα.
Στο θέμα παιδί τώρα επέτρεψέ μου πάλι να έχω άλλη άποψη.
Ολοκλήρωση με ένα παιδί αισθάνεται για μένα ένας άνθρωπος που δεν έχει μεγάλη φαντασία να διεκδικήσει ότι πιο όμορφο αυτή η ζωή-που είναι μία μόνο-έχει να του δώσει.
Αυτά φίλε μου
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.022
- Πόντοι
- 96
το φαινομενο,δεν ειανο τοσο παγκοσμιο,αμερικη πχ αμα μιλας κατι χτυπαςευρωπη ακομα πιο καλα,η πιο εντονη αγαμια ειναι σε ελλαδα και κυπρο,γιατι εδω ολες οι μαλακισμενες για να κανουν σχεση με καποιον πρπεει καποια φιλη της να της κανει το προξενιο
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.599
- Πόντοι
- 3.936
Ετσι ακριβως.. Μονο που αυτος ο φαυλος κυκλος ριχνειι το βιοτικο επιπεδο στο ονομα του κερδους.Και φερνουν ολοενα και περισσοτερους Λ'ταλιμπαν για φθηνα εργατικα χερια . Ετσι γινεται η χωρα σιγα σιγα Ισλαμαμπαντ . Γι αυτο ειναι υπερηφανος ο τυπος με το ασπεργκερ. Ο οποιος δηθεν καμαρωνει που γινεται η χωρα πολυπολιτισμικη.Όταν τα γράφετε αυτά, μου θυμίζετε τους εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο της σεζόν, που δεν πατάνε για δουλειά ώστε να πιέσουν για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας και οι μισθοί. Και οι εργοδότες αντί να ενδώσουν κανονίζουν με την κυβέρνηση να εισάγουν εργαζόμενους από τρίτες χώρες!
Παμε στο θεμα μας τωρα.
Οπως εχει φθηνα εργατικα χερια, εχει και φθηνα εργατικα ποδια (ανοιχτα). Στους οικους αντοχης. Με 10 εως 20e. Με αυτο τον τροπο κανεις αποχη απο τις περιπλοκες αρωστημενες σχεσεις. Γραφεις στ' @@ σου τα παραλογα θελω των ελλεινηδων. Και προχωρας παρακατω..
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.138
- Πόντοι
- 6.056
Αν κάποιος δεν έχει γκόμενα ή κολλητούς,προφανώς θα απομονωθεί.Εγώ δε νομίζω ότι όλοι οι απομονωμένοι έχουν επιλέξει την απομόνωση ή το να μιλάνε με κόσμο μόνο μέσω ίντερνετ.Αλλά μάλλον δεν έχουν άλλη επιλογή.
Είναι αυτό που λέω ότι αν μείνεις κάποια στιγμή χωρίς παρέες,μια σχέση μπορεί να σου σώσει την κοινωνική ζωή.Ενώ μόνος είσαι στο απόλυτο μηδέν κοινωνικά,ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Αυτοβιογραφία είναι αυτή sub ;
Αν την πέφτεις, θα βρεις γκόμενα.
Αν όχι , δεν βρίσκεις.
Γραφείο συνοικεσίων γιατί δεν πας ; Πολλοί βρήκαν άκρη .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 279
- Εμφανίσεις
- 21K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου