Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
δεν πειραζει... ας ειναι καλα οι πουτανες που ξεχαρμανιαζουμε και τα τσοντοβιντεο!! μας βγαινει το γαμισι πολυ φθηνοτερα απο το να εχουμε γκομενα....σκεφτειτε το ετσι!!

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
γυναικεεεςς... παρτε σκυλους κατα προτιμιση μολοσσους που εχουν και μεγαλη γλωσσα να σας κανουν γλειφομουνια!! γαβ γαβ γαβ

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ MOY.... την γυναικα μπορεις να την πηδηξεις ευκολα οταν ειναι πολυ μικρη 17 με 23 (κοιτανε μονο ομορφια και μεγεθος ψωλης) ή οταν ειναι αρκετα ωριμη 45 και ανω (κοιτανε μικροτερους με πολλες καυλες να τις ξεμουνιαζουν)!! απο τα 25 μεχρι τα 40 ψαχνει για τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πριγκιππα των ονειρων της που θα της προσφερει την χλιδατη ζωη των celebrities!!!
συμφωνω μαζι σου,η πολυ μικρη 17-23 δε της κοβει να κοιταξει τα λεφτα ακομα και απο 25-40 της κοβει και πολυ μαλιστα και η 45αρα πλεον εχει περασει η μπογια της οποτε δε θα κοιταει αυτα που κοιταει μια 25αρα,οτι αρπαξει ετσι και αλλιως εφαγε τα ψωμια της.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
δεν πειραζει... ας ειναι καλα οι πουτανες που ξεχαρμανιαζουμε και τα τσοντοβιντεο!! μας βγαινει το γαμισι πολυ φθηνοτερα απο το να εχουμε γκομενα....σκεφτειτε το ετσι!!
και εγω αυτο πιστευω για πραδειγμα ειχα εναν 22 χρονο φιλο που κερασε 6000 ευρω σε μια 35αρα 7αρι μετρια δλδ και τη γαμησε 2 φορες μονο ενω στη φυλης με τοσα ευρω θα ειχε γαμησει για 10 ζωες

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
και εγω αυτο πιτσυεω για πραδειγμα ειχα εναν 22 χρονο φιλο που κερασε 6000 ευρω σε μια 35αρα 7αρι μετρια δλδ και τη γαμησε 2 φορες μονο ενω στη φυλης με τοσα ευρω θα ειχε γαμησει για 10 ζωες
εεε ναι ρε φιλε!! το να εχεις γκομενα ειναι πανακριβο σπορ πλεον στις μερες μας γιατι δεν αρκουνται στα λιγα... πουτανες και μονο πουτανες!! βγαζεις και ολες τις ανωμαλιες που γουσταρεις πραγμα που θα ντρεποσουν να τις κανεις σε μια γκομενα...

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
εεε ναι ρε φιλε!! το να εχεις γκομενα ειναι πανακριβο σπορ πλεον στις μερες μας γιατι δεν αρκουνται στα λιγα... πουτανες και μονο πουτανες!! βγαζεις και ολες τις ανωμαλιες που γουσταρεις πραγμα που θα ντρεποσουν να τις κανεις σε μια γκομενα...
δε βγαζουν ολες οι πουτανες τις ανωμαλιες που θες αλλα μερικες ειναι δεκτικες ειδικα αυτες που τους αρεσεις,εγω συμφωνω δε συμφερει να εχεις γκομενα τουλαχιστον γκομενα μετρια ή ωραια τωρα οι χοντρες και ασχημομουρες δε εχουν τοσες απαιτησεις δε τις παιρνει κιολας αλλα λεει να το κανεις με τετοιες?θα τις βαρεθεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και μην βγει κανενας και μου μιλησει για ερωτα και αγαπη.... αυτα ειναι ξεπερασμενα πραγματα... αγαπη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ... μονο συμφερον!!!
δε εχεις αδικο και εγω της ιδιας αποψης ειμαι

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
δε βγαζουν ολες οι πουτανες τις ανωμαλιες που θες αλλα μερικες ειναι δεκτικες ειδικα αυτες που τους αρεσεις,εγω συμφωνω δε συμφερει να εχεις γκομενα τουλαχιστον γκομενα μετρια ή ωραια τωρα οι χοντρες και ασχημομουρες δε εχουν τοσες απαιτησεις δε τις παιρνει κιολας αλλα λεει να το κανεις με τετοιες?θα τις βαρεθεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε εχεις αδικο και εγω της ιδιας αποψης ειμαι
οχι ρε ποια μετρια πας δινεις ενα 40 αρι στα στουντιο και γαμας την τσεχα την 2μετρη την μουναρα... η μετρια ελλεινιδα το 40αρι θα το φαει μονο στο κομμωτηριο που θα παει μπας και αλλαξει λιγο να την δεις πιο ομορφη!!

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
οχι ρε ποια μετρια πας δινεις ενα 40 αρι στα στουντιο και γαμας την τσεχα την 2μετρη την μουναρα... η μετρια ελλεινιδα το 40αρι θα το φαει μονο στο κομμωτηριο που θα παει μπας και αλλαξει λιγο να την δεις πιο ομορφη!!
σου ξαναλεω οι μετριες ή οι ωραιες ετσι λειτουργουν δλδ δε ειναι οικονομικες καθολου,τωρα υπαρχουν και οι χοντρουλες ή λεπτες αλλα ασχημομουρες που αυτες δε τις παιρνει να εχουν απαιτησεις βολευονται με τα λιγα,ειχα ξαδερφοα που οχι λιγα αλλα δε δουλευε καν και ειχε κανει 2 σχεσεις αλλα μπαζα η μια χοντρη και η αλλη επισης χοντρη και αλβανεζα,θελω να πω αμα η η αλλη ειναι χοντρουλα ή αδυνατη αλλα μαπα προσωπο μη περιμενεις να εχουν απαιτησεις αυτες αλλα τετοιες θα τις βαρεθεις στα 2 πρωτα γαμησια ενω τουλαχιστον τη μετρια ή ωραια θα τη βαρεθεις στα πρωτα 100

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
σου ξαναλεω οι μετριες ή οι ωραιες ετσι λειτουργουν δλδ δε ειναι οικονομικες καθολου,τωρα υπαρχουν και οι χοντρουλες ή λεπτες αλλα ασχημομουρες που αυτες δε τις παιρνει να εχουν απαιτησεις βολευονται με τα λιγα,ειχα ξαδερφοα που οχι λιγα αλλα δε δουλευε καν και ειχε κανει 2 σχεσεις αλλα μπαζα η μια χοντρη και η αλλη επισης χοντρη και αλβανεζα,θελω να πω αμα η η αλλη ειναι χοντρουλα ή αδυνατη αλλα μαπα προσωπο μη περιμενεις να εχουν απαιτησεις αυτες αλλα τετοιες θα τις βαρεθεις στα 2 πρωτα γαμησια ενω τουλαχιστον τη μετρια ή ωραια θα τη βαρεθεις στα πρωτα 100
μ αρεσεις! φιλοσοφημενος εισαι και εσυ βλεπω!! ετσι ειναι! ολα τα βαριεσαι.. και την καλυτερη μουναρα να εχεις το γαμησι καποια στιγμη θα το βαρεθεις μαζι της και θα θες να γαμησεις αυτο που δεν εχεις... ισως πας και με ενα μπαζο για το γαμωτο!! γενικα εμεις οι ανθρωποι θα επρεπε να ειμαστε σαν τα υπολοιπα ζωα ... ουτε δεσμους ουτε παντρειες ουτε μαλακιες τετοιες!! ειμαστε απο την φυση μας πολυγαμικα οντα και οι αντρες και οι γυναικες... πνιγομαστε με εναν συντροφο για ολη μας τη ζωη!!!

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
μ αρεσεις! φιλοσοφημενος εισαι και εσυ βλεπω!! ετσι ειναι! ολα τα βαριεσαι.. και την καλυτερη μουναρα να εχεις το γαμησι καποια στιγμη θα το βαρεθεις μαζι της και θα θες να γαμησεις αυτο που δεν εχεις... ισως πας και με ενα μπαζο για το γαμωτο!! γενικα εμεις οι ανθρωποι θα επρεπε να ειμαστε σαν τα υπολοιπα ζωα ... ουτε δεσμους ουτε παντρειες ουτε μαλακιες τετοιες!! ειμαστε απο την φυση μας πολυγαμικα οντα και οι αντρες και οι γυναικες... πνιγομαστε με εναν συντροφο για ολη μας τη ζωη!!!
ενταξει χρειαζεται να κανεις μια σχεση σου δινει αλλη εμπειρια δε εννοω αυτο ακριβως τη μουναρα δε τη βαριεσαι ευκολα αλλα τις ασχημουλες(χοντρες και ασχημομουρες τις βαριεσαι πολυ ευκολα στα 2 πρωτα γαμησια γιαυτο και δε συμφερει να βρεις τετοια),τοσο σκατα που ειναι οι ελληνιδες ομως με τοσες απαιτησεις δυστιχως τις ομορφες ή μετριες λιγοι μπορουν να τις εχουν.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
ενταξει χρειαζεται να κανεις μια σχεση σου δινει αλλη εμπειρια δε εννοω αυτο ακριβως τη μουναρα δε τη βαριεσαι ευκολα αλλα τις ασχημουλες(χοντρες και ασχημομουρες τις βαριεσαι πολυ ευκολα στα 2 πρωτα γαμησια γιαυτο και δε συμφερει να βρεις τετοια),τοσο σκατα που ειναι οι ελληνιδες ομως με τοσες απαιτησεις δυστιχως τις ομορφες ή μετριες λιγοι μπορουν να
ενταξει χρειαζεται να κανεις μια σχεση σου δινει αλλη εμπειρια δε εννοω αυτο ακριβως τη μουναρα δε τη βαριεσαι ευκολα αλλα τις ασχημουλες(χοντρες και ασχημομουρες τις βαριεσαι πολυ ευκολα στα 2 πρωτα γαμησια γιαυτο και δε συμφερει να βρεις τετοια),τοσο σκατα που ειναι οι ελληνιδες ομως με τοσες απαιτησεις δυστιχως τις ομορφες ή μετριες λιγοι μπορουν να τις εχουν.
το βασικοτερο προβλημα με μας τους αντρες ξερεις ποιο ειναι?? τα δυσκολα γεραματα μας! ειναι ο λογος που ενα μεγαλο μερος των ανδρων παντρευεται ... η γυναικα και γεροντοκορη να μεινει μπορει πιο ευκολα να αυτοεξυπηρετηθει ενω ο αντρας οχι. το καλυτερο για τον αντρα ξερεις ποιο ειναι?? ελευθερος μεχρι τα 50-55 να γλενταει με οποια θελει χωρις δεσμευσεις και μετα παντρευεσαι και μια ξενη κουκλα οπως την γουσταρεις ΕΣΥ και οχι οπως σε θελει αυτη γιατι ΕΣΥ θα εχεις το κασερι και εισαι ΠΑΣΑΣ!!

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
το βασικοτερο προβλημα με μας τους αντρες ξερεις ποιο ειναι?? τα δυσκολα γεραματα μας! ειναι ο λογος που ενα μεγαλο μερος των ανδρων παντρευεται ... η γυναικα και γεροντοκορη να μεινει μπορει πιο ευκολα να αυτοεξυπηρετηθει ενω ο αντρας οχι. το καλυτερο για τον αντρα ξερεις ποιο ειναι?? ελευθερος μεχρι τα 50-55 να γλενταει με οποια θελει χωρις δεσμευσεις και μετα παντρευεσαι και μια ξενη κουκλα οπως την γουσταρεις ΕΣΥ και οχι οπως σε θελει αυτη γιατι ΕΣΥ θα εχεις το κασερι και εισαι ΠΑΣΑΣ!!
συμφωνω αλλα που να την βρεις τη ξενη?ελλαδα μενεις οχι εξωτερικο.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
ελα ρε μην κολλας... μπαινεις σε ενα σαιτ συνοικεσιων και βρισκεις οποια ξενη θες και την φερνεις Ελλαδα!! εκει κολλας τωρα???

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
ελα ρε μην κολλας... μπαινεις σε ενα σαιτ συνοικεσιων και βρισκεις οποια ξενη θες και την φερνεις Ελλαδα!! εκει κολλας τωρα???
τα συνοικεσια θεωρω ειναι απατεωνια και δε βοηθανε γενικα.

crsweber

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
988
Πόντοι
86
Πρέπει να σκεφτούμε και το βιολογικό ενδεχόμενο οι γυναίκες να είναι λίγο πολύ μίσανδρες και από κατασκευή bisexual. Και στις μέρες μας της απόλυτης ασυδοσίας να εκφράζονται και να κάνουν τις επιλογές τους, που είναι άλλες γυναίκες! Τελευταία στις μικρές ηλικίες έχω παρατηρήσει κάθετη αύξηση των λεσβιονιών που σε μερικές περιπτώσεις είναι ωραία ζευγαράκια για θέαμα :bigdick:
και να ειναι καποια λεσβια, αλλα να ειναι ωραιο γκομενακι παλι συνεχιζουν να της την πεφτουν αντρες, εδω βλεπεις σε κατι κλαμπακια που γλωσσοφιλιουνται γκομενες και τα ανεβαζουν στα σοσιαλ,κατι λιγουρια τις ποθουνε και τρελαινονται για παρτη τους.
ομως οταν καποιος ειναι γκει και ωραιος να ειναι, καμια γκομενα δεν θα τον κοιταξει, θα τον απαξιωσει για την επιλογη του

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.728
Πόντοι
3.656
ομως οταν καποιος ειναι γκει και ωραιος να ειναι, καμια γκομενα δεν θα τον κοιταξει, θα τον απαξιωσει για την επιλογη του

Μην το λες,κάποιες παντρεύονται και gay ή γυναικωτούς...αν είναι γνωστοί τους

Έχω δει τύπους...που μόνο αντρίλα δεν έβγαζαν...και ήταν κανονικά παντρεμένοι με γυναίκες :confused:

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21

Έχω δει τύπους...που μόνο αντρίλα δεν έβγαζαν...και ήταν κανονικά παντρεμένοι με γυναίκες :confused:
εχεις δικιο σαντ οι 20-25 πανε με κατι τυπους μουσατους με τατουαζ που μονο αντρες δε τους λες αν δε ειναι ολοι αυτοι γκει ειναι συγουρα φλωροι που και καποιοι απο αυτους μπορει να ειναι και γκει ξεκαθαρα,τωρα οι 20-25 τετοιους φλωρους θελουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297
αν και θα προτιμουσα να εχει εσωτερικη ομορφια(εφοσον μιλαμε για γαμο),εξωτερικα ειναι μπαζάκι...κοντή+ξερακιανή ....
γυναίκα ξερακιανή=σκατόψυχη:confused::confused::confused: πωπω ο κακομοιρης πως την αντεχει..
αλλα μεταξυ μας, στο χαρακτηρα και οι δυο ψιλοστριμμένοι ειναι, οποτε μακαρι να"δεσουν" και εμενα δε μου πεφτει λογος...

οσο ομως το σιχαμα δε σεβεται,κομμενες οι παρτιδες μαζι μου...του το εχω ξεκαθαρισει εμμεσως.
το πιο εξοργιστικο ηταν το σχολιο μιας φιλης της, οταν πηγα να τους βρω..... "καλως τον μπεμπη"
αν σου βγαλω το παλαμαρι ρε αγαμητη ,θα δεις τι σημαινει μπεμπης....αι στα διαλα:rockon::rockon::rockon:

εν τω μεταξυ δεν ειναι και πολυ μεγαλυτερες μου οι κομπλεξικες.....
αλλα απορω πως δεν τις βαζει χερι ο αδερφος μου..διοτι απο το γιδι τη συζυγο του δεν περιμενω κατι...
.....οπως εστρωσε ,ας κοιμηθει...εγω ντρεπομαι που δεν στεκεται στο υψος της αντρικης του τιμης,αλλα εχω σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθω πλεον....οτι ηταν να πω ,του το ειπα.....

και επειδη ο θεος ξερει τι κανει,τα ανιψακια μου μολις με βλεπουν, τρελαινονται απο τη χαρα τους....χαχα!
χοροπηδανε σαν αρκουδακια,παρολο που με βλεπουν ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ....η σκατοψυχη βλεπω ποσο δυσφορει φυσιογνωμικα:2funny:
ειδικα η ανηψια μου πλεον με προσφωνει με το ονομα μου κανονικα και τους ρωταει συνεχεια που ειναι ο "θειος Σαμ" !
.....η σκατοψυχη ξεκαθαρα ζηλευει ακομα και με αυτο .....ξυδι τοπ :coffee:
τα επομενα χρονια θα πηγαινω μονο δωρακια στα ανηψια και θα την κοπαναω σαν..κλεφτης απο την πισω πορτα!

...οχι πολλα-πολλα με τους τοξικους κυκλους !
Υπομονη...θα δικαιωθείς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.776
Πόντοι
9.297

Ξέρω τέτοια περίπτωση...δίκιο έχεις.
Επίσης παντρεμένος (...με γυνσικα...:confused:)ήταν ο πιο θηλυπρεπής εκ των συλλεκτών στο "Cash or trash".
Γιος στρατιωτικού που ήθελε να δείξει μια συμμόρφωση με το τι επιτάσσει το κοινωνικό περιβάλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom