Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
1.Γιατί αν είσαι συνέχεια μόνος ή ψωλαρία,θα πέσεις σε κατάθλιψη

2.Για γαμήσι όποτε θες,για παρέα σε διακοπές,για συνοδεία σε κοινωνικές εκδηλώσεις

3.Αν είσαι συνέχεια μόνος/ψωλαρία,μπορεί να σε βγάλουν και gay
Τυπε ειναι μεγαλυτερη μοναξια το να εισαι με λαθος ανθρωπο απο το να εισαι χωρις σχεση. Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν εκατονταδες εκατομμυρια διαζευγμενοι αλλα και παντρεμενοι που παραμενουν στο γαμο τους αλλα ενα μαυρο συννεφο πλακωνει την ψυχη τους οταν μπαινουν στο ασανσερ για το σπιτι τους. Καποιοι μαλιστα καθονται στη δουλεια περισσοτερο για να απεχουν λιγο παραπανω. Ενας γνωστος μου επαιρνε καφε και καθοτανε απλα μεσα στο αμαξι για μιση με μια ωρα, για να παει λιγο αργοτερα στο σπιτι και να συνεχισει το μαρτυριο
Κανεις το λαθος πως θεωρεις ολες τις γυναικες του πλανητη ως αναβαθμιση σε σχεση με το να εισαι μονος. Αν ειναι ετσι, βγαλε απλα μια χοντρη γκομενα με σπυρια που δεν την θελει κανενας και ζησε "ευτυχισμενος"

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Τυπε ειναι μεγαλυτερη μοναξια το να εισαι με λαθος ανθρωπο απο το να εισαι χωρις σχεση. Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν εκατονταδες εκατομμυρια διαζευγμενοι αλλα και παντρεμενοι που παραμενουν στο γαμο τους αλλα ενα μαυρο συννεφο πλακωνει την ψυχη τους οταν μπαινουν στο ασανσερ για το σπιτι τους. Καποιοι μαλιστα καθονται στη δουλεια περισσοτερο για να απεχουν λιγο παραπανω. Ενας γνωστος μου επαιρνε καφε και καθοτανε απλα μεσα στο αμαξι για μιση με μια ωρα, για να παει λιγο αργοτερα στο σπιτι και να συνεχισει το μαρτυριο
Κανεις το λαθος πως θεωρεις ολες τις γυναικες του πλανητη ως αναβαθμιση σε σχεση με το να εισαι μονος. Αν ειναι ετσι, βγαλε απλα μια χοντρη γκομενα με σπυρια που δεν την θελει κανενας και ζησε "ευτυχισμενος"

Και τα δύο βλάπτουν,και η μοναξιά που δεν είναι επιλογή,και ο λάθος σύζυγος/σύντροφος.Με τη διαφορά ότι με τον λάθος σύντροφο μπορείς να χωρίσεις,ενώ αν παντρευτείς είσαι δεμένος

Και εννοείται είναι αναβάθμιση για τον άντρα εαν είναι με γυναίκα.Πλάκα κάνουμε;Μην πιάνεις κατευθείαν το άλλο άκρο με χοντρές και σπυριάρες.Εαν έχει μια όμορφη γυναίκα στο πλάι του,ο αέρας του,η αυτοπεποίθηση του,η ψυχολογία του,όλα είναι διαφορετικά από όταν είναι μόνος του.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: tepes

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Ο γνωστός έπαιρνε καφέ και καθόταν στο αμάξι ?
Και γιατί δεν την χώριζε ?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Λογω των παιδιων.
Νομιζεις λιγοι ειναι ετσι;
Τα παιδιά δεν είναι δικαιολογία.
Και εγω χωρισα την 1η και ο γιος μου ήταν 4.
Εκτός και αν ο φίλος σου έχει οικονομικό πρόβλημα και δεν τον παίρνει να μείνει μόνος του, γιατί θα τον πνίξουν οι διατροφές

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τα παιδιά δεν είναι δικαιολογία.
Και εγω χωρισα την 1η και ο γιος μου ήταν 4.
Εκτός και αν ο φίλος σου έχει οικονομικό πρόβλημα και δεν τον παίρνει να μείνει μόνος του, γιατί θα τον πνίξουν οι διατροφές
Ειναι και αυτο. Εναν απλο μισθο ανειδικευτου εχει, δεν τον παιρνει για πολλα.
Τι να κανει να γυρισει στο πατρικο του; Να νοικιασει χωρια αποκλειεται.
Οποτε καθεται και τον πινει και κανει υπομονη

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Ειναι και αυτο. Εναν απλο μισθο ανειδικευτου εχει, δεν τον παιρνει για πολλα.
Τι να κανει να γυρισει στο πατρικο του; Να νοικιασει χωρια αποκλειεται.
Οποτε καθεται και τον πινει και κανει υπομονη
Ήμουν σίγουρος ότι είναι τα λεφτά στην μέση…
πόσο πλήρωνες διατροφή αν επιτρέπεται?
ζήταγε 1500€ και της έδωσα 1000€
Στο σήμερα εχω την αποκλειστική επιμέλεια εγώ που είναι ο μικρός 15

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ήμουν σίγουρος ότι είναι τα λεφτά στην μέση…

ζήταγε 1500€ και της έδωσα 1000€
Στο σήμερα εχω την αποκλειστική επιμέλεια εγώ που είναι ο μικρός 15

πολλά τα λεφτά πάντως

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Από κάποια κλίμακα και πάνω πάει σε συμφωνία.
Δεν μπορεί να σου ζητήσει πχ 15.000€ για διαβίωση τέκνων

πάντα ο χαμένος της ιστορίας στο τέλος είναι ο πατέρας δυστυχώς

loukas123

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
62
Πόντοι
0
Όσοι άντρες μπορούν ... κάνουν εργένικη ζωάρα ....(αν έχουν και λίγα φράγκα παραπάνω). Άρα τι να την κάνουν την δέσμευση και την σύζυγο όταν και την περνούν "κοτσάνι". Περιττές οι "καλές επικοινωνίες" και άλλα μπαρμπούτσαλα...
Δε πα να έχουν οι ελλεϊνίδες όσες υπερβολικές απαιτήσεις θέλουν...

Αν "σου τα πρήζει" μην ασχολείσαι....τόσο απλό. Δεν χρειάζονται περιττές ψυχαναλύσεις....
ακριβώς

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
ισοτητα λεεν μετα οι καταπιολες,αλλα τα λεφτα τα θελουν καθε μηνα,καλα κανουν,αφου υπαρχουν κοροιδα που τα δινουν
Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά μιλάς για τα παιδιά του κάθενος

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
ισοτητα δεν εχουμε?μισα μισα θα επρεπε να ειναι για τα παιδια
Μισά μισα στο υπολογίζει ο δικαστής
Τόσα στέγη
Τόσα διατροφή
Τόσα εκπαίδευση

χ/ ποσό των άνω… ποσο κάνει ;
Τόσο… / 2 = ένα ποσο κοντά σε αυτό (και το αυξομειώνει ως 1 μέρος με τι δηλωνεις στα εισοδήματα σου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom