εξοδος απο τον γυναικοκεντρικο καπιταλισμο ειναι η λυση τυπε μουαυτοι οι βρωμυλοι απο τις τριτες χωρες αν δε τους εφερνε το σκουλικι ο σαμαρας δε θα υπηρχαν εδω στη ελλαδα,οποτε οι εργοδοτες θα αναγκαζονταν να αυξησουν μισθους και να φτιαξουν συνθηκες εργασιας,ολα το σκουλικι ο σαμαρας ο σιχαμενος κοπριτης τα εκανε και τους εφερε εδω περα τους λιγδιαρηδες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
τζιμακοοοο πες αλευριιιιιεσεις οι αχρηστοι και ανικανοι τις καταστρεψατε,τα ζωα οι αντρες,αμα δε κανατε το πρωτο βημα ποτε θα καταλαβαιναν οτι πρεπει και αυτες να το κανουν,οχι να τα περιμενουν ολα ετοιμα.Επισης αν δε τις κερναγατε συνεχεια θα καταλαβαιναν οτι μια κερναει ο αντρας,μια η γυναικα.Τελος οι αντρες προσπερνανε τη χιλοπιτα ενω οι γυναικες οχι και παλι σε αυτο εσεις φταιτε,τα ζωα που πατε και μιλατε σε χιλιες τρωτε τα μουτρα σας τα καθυστερημενα ενω οι γυναικες δε μιλανε ποτε και καπως ετσι δε εχουν τριφτει με το φλερτ και εστω μια αποριψη τις ξινιζει.Για ολα αυτα εσεις τα ζωα οι αντρες φταιτε και λεω τα ζωα γιατι εγω ειμαι διαφορετικος,δε μιλαω σε 100 τη μερα και με ενοχλει τραγικα η χιλοπιτα γιατι σεβομαι τον εαυτο μου δε ειμαι αχρηστος αυνανας να γελαω με τη αποριψη οπως εσεις.Οσο για τη 36αρα που λες,αυτη φταιει,ας μη επελεγε αχρηστους μαλακες,οι γυναικες ειναι αστειο να βρουνε αντρα,οποτε δε τη δικαιολογω,ας περιμενε να κανει σχεση με τον φυσιολογικο και οχι να πηγαινει με τα μπαζα που πηγε,αυτη φταιει και μονο που παει στους μαλακες,ευκαιριες οι γυναικες απειρες,ακομα και οι πατσαβουρες,απλα η τυπισα ειναι η κλασσικη κλαψωμουνα και η τυπισα δε ξερω τι θελω,κατα βαθος θελει τους μαλακες γιαυτο αλωστε ολοι ηταν τετοιοι και κανεις φυσιολογικος και πουλαει και ιστορια,αχ μωρε θελω τους φυσιολογικους δε θελω τους μαλακες,ουστ σαβουριτσα.
παλι τα ιδια,σου εχω κανει κατι και με ενοχλεις?δε τον ξερω τον τζιμακο που λες.τζιμακοοοο πες αλευριιιιι
και τωρα εσυ τον πιστεψες,το μεσο μελος του μπου ειναι σα και σενα πιστεψε με,γαμαει σε μπουρδελα απο μικρος και μεχρι μεγαλος δε εχει κανει κατι με γκομενα εξω.Απίστευτη κωλοφαρδια που βρεθήκατε έτσι...
Θα μπορούσατε να μην είχατε βρεθεί ποτέ.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 3.346
Για ολους εχει γυναικες..απλα δε θελει να σκεφτεσαι οπως ενας φιλος μ. εχει ριξει ακυρα σε καμια δεκαρια γκομενες και γκομενα δεν εχει. Η μια ειναι λγο χοντρη δεν του αρεσει, η αλλη λιγο ασχημη δεν την θελει, η αλλη ομορφη και αδυνατη αλλα δεν ξερει να μιλαει.. και ετσι δεν βρισκει το μοντελο που ψαχνει και ολο μονος του ειναι.
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
η κτηνοβασια υπηρχε απο τα αρχαια χρονια. επειδη το εχω ψαξει και γω το θεμα, απο τα ερασιτεχνικα, τρεις κατηγοριες κυριαρχουν. αυτη που ειναι μονη με το σκυλο στο σπιτι, αυτη που ειναι με το γκομενο- συζηγο και το σκυλο, ο οποιος βοηθαει στο να γαμησει ο σκυλος, και αυτη που παει σε ατομα που εχουν γαμια σκυλο, και παει εκει για να ζησει την εμπειρια.Λοιπον αυτο με τους σκυλους.....Παιδες εψαξα λιγο στο ιντερνετ....Θα παθετε πλακα ποσα βιντεο υπαρχουν με γυναικες που ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ κανονικα με τους σκυλους τους...Περα απο το οτι κοιμουνται και μαζι στο κρεβατι σαν να ειναι συζυγοι....Φιλιουνται κανονικα στο στομα....τους παιρνουν πιπα(!!!)...και δεν μιλαμε για τιποτα γριες ασχημες...οι πιο πολλες ειναι ωραιες νεες γυναικες... Και κατω απο το βιντεο βροχη τα σχολια του στυλ "Beautiful video", "I would like to suck that doggy cock"....Εγω ενα ψιλοσοκ το επαθα....αμα βλεπεται φιλες σας στο facebook/insta να εχουν συνεχεια μοστρα φωτογραφιες με τον σκυλο τους και να βαζουν καρδουλες και σχολια του στυλ "Ο μοναδικος μου ανδρας" τωρα πλεον ξερεται....κοινο μυστικο.....το νου σας λοιπον αμα τυχει να κανετε ραντεβου με γκομενα η οποια ζει μονη της με αρσενικο σκυλο....ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.850
- Πόντοι
- 9.297
Βεβαίως...πιτσιρικάς και αυτός ,είχε παρέες και βρήκε άλλες κοπέλες στο μετρό,κάνανε χαβαλε και τα βρήκανε.και τωρα εσυ τον πιστεψες,το μεσο μελος του μπου ειναι σα και σενα πιστεψε με,γαμαει σε μπουρδελα απο μικρος και μεχρι μεγαλος δε εχει κανει κατι με γκομενα εξω.
Μόνο έτσι γίνεται...αν είσαι μόνος πολύ χλωμό να βρεις κάτι...
στο μπου ελαχιστοι γαμανε γκομενες κανονικες,οσοι κανουν εδω λογαριασμο ειναι μπουρδελιαρηδες χωρις καποια αλλη συντροφια στο εξω κοσμο.Βεβαίως...πιτσιρικάς και αυτός ,είχε παρέες και βρήκε άλλες κοπέλες στο μετρό,κάνανε χαβαλε και τα βρήκανε.
Μόνο έτσι γίνεται...αν είσαι μόνος πολύ χλωμό να βρεις κάτι...
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 3.346
Τυπε εδω οι περισσοτεροι ειναι παντρεμενοιστο μπου ελαχιστοι γαμανε γκομενες κανονικες,οσοι κανουν εδω λογαριασμο ειναι μπουρδελιαρηδες χωρις καποια αλλη συντροφια στο εξω κοσμο.
ενταξει αποψη σου δε θα τα χαλασουμε,εγω πιστευω πως οι 7 στους 10 στο μπου ειναι σα το αργυροτοξο ο οποιος μου εχει πει εχει γαμησει στο αγοραιο 200φορες και γκομενες εξω ουτε μια φορα,οι 3 στους 10 δε ειναι σα το αργυροτοξο,οι 7 ειναι.Τυπε εδω οι περισσοτεροι ειναι παντρεμενοι
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 3.346
Τυπε λαθος κανεις, εδω οι περισσοτεροι εχουν πηδηξει καμια 100αρια θεογκομενες και εχουν δουλεια που βγαζει τουλαχιστον 10 χιλιαρικα το μηνα.ενταξει αποψη σου δε θα τα χαλασουμε,εγω πιστευω πως οι 7 στους 10 στο μπου ειναι σα το αργυροτοξο ο οποιος μου εχει πει εχει γαμησει στο αγοραιο 200φορες και γκομενες εξω ουτε μια φορα,οι 3 στους 10 δε ειναι σα το αργυροτοξο,οι 7 ειναι.
αστιευεσαι μαλλον,αμα ειχαν πηδηξει καμια 100αρια θεογκομενες εδω θα ηταν μωρε?σου ξαναλεω οι 7 στους 10 σα το αργυροτοξο ακριβως και οι 3 οχι.Τυπε λαθος κανεις, εδω οι περισσοτεροι εχουν πηδηξει καμια 100αρια θεογκομενες και εχουν δουλεια που βγαζει τουλαχιστον 10 χιλιαρικα το μηνα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 3.346
Τυπε ο μεσος μπουρδελιαρης μπορει ανα πασα στιγμη να πηδαει τρεις γκομενες! και αν ειναι επιπεδου σαββιδη να πηδαει ταυτοχρονα τρεις θεσσαλονικη και δυο αθηνα.αστιευεσαι μαλλον,αμα ειχα πηδηξει καμια 100αρια θεογκομενες εδω θα ηταν μωρε?σου ξαναλεω οι 7 στους 10 σα το αργυροτοξο ακριβως και οι 3 οχι.
ρε αδερφε καποιος ο οποιος ειναι μπουρδελιαρης γινεται απο αναγκη,αμα ολοι εβρισκαν γκομενες πανευκολα πιστεψε με κανεις δε θα πηγαινε μπουρδελα,ο αργυροτοξος ας πουμε εχει παει 200φορες σε μπουρδελα γιατι στον εξω κοσμο δε εχει γαμησει ουτε μια φορα,καταλαβε λιγο,στα μπουρδελα πανε μονο οσοι δε μπορουν να το βρεξουν αλλιως,κανεις δε θελει να παει στα μπουρδελα και να κυλησει στα ιδια σεντονια πακιστανων και γερων αλλα αναγκαζεται για να εχει σεξουαλικη ζωη και να μη γινει σα τον σαμπ ζερο που ουτε σε πουτανες παει ουτε γκομενες γαμαει.Τυπε ο μεσος μπουρδελιαρης μπορει ανα πασα στιγμη να πηδαει τρεις γκομενες! και αν ειναι επιπεδου σαββιδη να πηδαει ταυτοχρονα τρεις θεσσαλονικη και δυο αθηνα.
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
Που μπορουν να την εχουν τη γκαμα την τεραστια,στον υπνο τους?Εκτος και αν εισαι τιποτα εφοπλιστης εισοδιματιας κτλ..Οι 30+ τι πρόβλημα μπορεί να έχουν? από 30-50 ετω΄ν, οι άντρες μπορούν να έχουν μία τεράστια γκάμα από γυναίκες.
Π
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 3.346
Τωρα σοβαρα, εχει και ενα τετοιο ποσοστο μικρο αλλα εχει, ενταξει τα παιδια για διαφορους λογους δεν μπορουν να βρουνε εξω και οπως ειναι φυσιολογικο θα πανε σε ιεροδουλες. Το περιεργο ομως δεν ειναι αυτο, υπαρχουν ατομα που μολις εκαναν παιδι με την γυναικα τους και αυτοι πανε σε ρδελα, υπαρχουν ατομα που εχουν ωραια γκομενα η μπορουν ευκολα να ριξουν και παλι πανε σε ρδελα.. ειναι το μικροβιο του μπουρδελιαρη που ευκολα δεν φευγει!ρε αδερφε καποιος ο οποιος ειναι μπουρδελιαρης γινεται απο αναγκη,αμα ολοι εβρισκαν γκομενες πανευκολα πιστεψε με κανεις δε θα πηγαινε μπουρδελα,ο αργυροτοξος ας πουμε εχει παει 200φορες σε μπουρδελα γιατι στον εξω κοσμο δε εχει γαμησει ουτε μια φορα,καταλαβε λιγο,στα μπουρδελα πανε μονο οσοι δε μπορουν να το βρεξουν αλλιως,κανεις δε θελει να παει στα μπουρδελα και να κυλησει στα ιδια σεντονια πακιστανων και γερων αλλα αναγκαζεται για να εχει σεξουαλικη ζωη και να μη γινει σα τον σαμπ ζερο που ουτε σε πουτανες παει ουτε γκομενες γαμαει.
Μιλώντας με μια ξαδέρφη μου 50αρα , χωρισμένη, με 1 γιο 16 ετών ,άκρως γαμεύσιμη, μου έλεγε ότι οι άντρες δεν την πέφτουν πλέον καθόλου στις γυναίκες ενώ αυτές αυτό θέλουν. Το να σου ρίξει άκυρο μια γυναίκα που πλησίασες με ωραίο τρόπο (και όχι σαν αυνάνας που αναφέρει παραπάνω ένα μέλος) είναι μέσα στο παιχνίδι! Αν ήταν να κάνεις προσπάθειες μόνο όταν σίγουρος (γενικά και όχι μόνο με τις γυναίκες) τότε δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα!
Ο Κολόμβος πίστευε ότι θα βγεί στην Ινδία αλλά βρήκε την Αμερική, ο άλλος βρήκε την πενικιλίνη απο λάθος και πόσες ακόμα ανακαλύψεις έχουν γίνει απο λάθος! Κάπως έτσι είναι και οι σχέσεις! Κάνεις την προσπάθεια με σωστό τρόπο και ίσως γίνει δουλειά και αν δε γίνει πας παρακάτω!
Ο Κολόμβος πίστευε ότι θα βγεί στην Ινδία αλλά βρήκε την Αμερική, ο άλλος βρήκε την πενικιλίνη απο λάθος και πόσες ακόμα ανακαλύψεις έχουν γίνει απο λάθος! Κάπως έτσι είναι και οι σχέσεις! Κάνεις την προσπάθεια με σωστό τρόπο και ίσως γίνει δουλειά και αν δε γίνει πας παρακάτω!
συγγνωμη αγαπητε yakuza αλλα δε ειναι και μικρο το ποσοστο αυτο που δε τον βρεχουν αλλιως με τιποτα και πανε σε ιεροδουλες μονο,κοιτα και εγω ειμαι μεγαλος μπουρδελιαρης να ξερεις αλλα αμα βρω γκομενα θα σταματησω να πηγαινω,ειναι δυνατον να εχεις γκομενα που μπορεις να το κανετε 3-4 ωρες σε καθαρα σεντονια και ολο αυτο να το αφηνεις και να πηγαινεις στα 20λεπτα μπουρδελα με σεντονια βρωμικα πακιστανων και γερων?ελα τωρα μη παραμυθιαζομαστε,ειμαι 23αρης αλλα ειμαι μεγαλος μπουρδελιαρης αλλα πιστεψε με αν βρω γκομενα εννοειται δε θα πηγαινω πια,παω μεχρι να βρω,ξεκαθαρα οσοι σου λενε εχω γκομενα αλλα παω και στα μπουρδελα σου λενε ψεματα για να στο παιξουν μαγκες και γαμιαδες οτι τα κανουν ολα,επειδη λοιπον εχω μιλησει εδω με πολλους σου λεω πως η αποψη μου ειναι οι 7 στους 10 ειναι σα τον αργυροτοξο και οι 3 οχι.Τωρα σοβαρα, εχει και ενα τετοιο ποσοστο μικρο αλλα εχει, ενταξει τα παιδια για διαφορους λογους δεν μπορουν να βρουνε εξω και οπως ειναι φυσιολογικο θα πανε σε ιεροδουλες. Το περιεργο ομως δεν ειναι αυτο, υπαρχουν ατομα που μολις εκαναν παιδι με την γυναικα τους και αυτοι πανε σε ρδελα, υπαρχουν ατομα που εχουν ωραια γκομενα η μπορουν ευκολα να ριξουν και παλι πανε σε ρδελα.. ειναι το μικροβιο του μπουρδελιαρη που ευκολα δεν φευγει!
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Το αιώνιο ερώτημα είναι ποιός είναι αυτός ο "ωραίος" τρόπος, γιατί με όλους τους τρόπους και αν δοκιμάσεις ξυνίζουν.Το να σου ρίξει άκυρο μια γυναίκα που πλησίασες με ωραίο τρόπο (και όχι σαν αυνάνας που αναφέρει παραπάνω ένα μέλος) είναι μέσα στο παιχνίδι!
Και γω τον ψάχνω!Το αιώνιο ερώτημα είναι ποιός είναι αυτός ο "ωραίος" τρόπος, γιατί με όλους τους τρόπους και αν δοκιμάσεις ξυνίζουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 279
- Εμφανίσεις
- 21K